• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رنکینگ جدید باشگاهی در جهان
بایرن مونیخ در صدر

540221_563890163669895_2014288251_n.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارش روز: قهرمان آلمان انتخاب شد؛ برای نایب قهرمانی بدوید!

298047_heroa.jpg

دلهره و اضطراب در تیم های بوندس لیگایی؛ بایرن توقف ناشدنی است

سایت گل- روزنامه ی بیلد چاپ روز گذشته به قهرمانی بایرن در جام تله کام پرداخت. به گزارش این روزنامه ی پر تیراژ آلمانی، مونیخی ها در این فصل قدرت مند تر از فصل پیش هستند و به نظر رقابت با بایرن کار دشواری باشد.

بایرن پس از برتری 4 بر 0 مقابل هامبورگ در نیمه نهایی تله کام، یکشنبه شب موفق شد گلادباخ را با نتیجه 5 بر 1 شکست دهد تا در نخستین گام قهرمانی در تله کام را به مراه پپ گواردیولا تجربه کند. باواریایی ها به نظر قدرت مند تر از فصل گذشته می آیند. فیلیپ لام کاپیتان بایرن در این مورد می گوید:" هنوز به عملکرد 100 درصدی نرسیده ایم و در چند هفته ی آینده تیمی متفاوت تر خواهیم بود."

توماس مولر نیز با تایید صحبت های کاپیتان لام می گوید:" توانایی بازی با کیفیت بالاتری را داریم." این بایرن نه تنها پس از جدایی یوپ هاینکس متوقف نشد بلکه با گواردیولا در مسیر تکامل گام بر می دارد به نظر بوندس لیگا باید شاهد رکورد شکنی های دیگر از تیم مونیخی باشد.

رودی فولر روز گذشته به تیم های آلمانی هشدار داده بود که بایرن متوقف شدنی نیست او گفته بود:" آن ها نه تنها 11 بازیکن بلکه 15 تا 22 بازیکن با سطح اول فوتبال جهان در اختیار دارند." اولیور کروتزر مدیر ورزشی باشگاه هامبورگ نیز پس از شکست 4 بر 0 از مونیخی ها گفت:"قدرت و تسلط آن ها در طول بازی تعجب آور بود من حتی می توانم بگویم که بایرن قدرت مند تر از فصل پیش شده است و توقف کردن آن ها مطمئنا غیر قابل باور خواهد بود."

کرستین هیدل مدیر باشگاه ماینتس نیز در تمجید از بایرن می گوید:" 17 تیم دیگر باید برای مقام نائب قهرمانی در بوندس لیگا تلاش کنند." حتی یوآخیم واتسکه مدیر اجرایی دورتموند نیز باواریایی ها را از نظر قدرت اقتصادی برتر می داند اما ابراز امیدواری کرد که بتوانند با آن ها رقابت کنند.

اما نظر ماتیاس سامر در مورد اظهارات رقبای بوندس لیگایی نیز جالب است او درباره صحبت های اخیر می گوید:" چنین صحبت هایی خصوصا در این زمان اصلا مناسب نیست موفقیت های بایرن حاصل پیشرفت ها و برنامه ریزی باشگاه است و چنین صحبت هایی تنها می تواند حس حسادت آن ها را بیان کند."

در بخش دیگر روزنامه ی بیلد به نخستین گل تیاگو با پیراهن بایرن اشاره می شود هافبک مهاجم تازه به خدمت گرفته ی بایرن اولین گل خود را برای بایرن با سینه به ثمر رساند. فیلیپ لام در مورد تیاگو می گوید:" او بازیکن با ارزشی برای ما است به خوبی می تواند به زبان انگلیسی صحبت کند تیاگو یک فوتبالیست پر نشاط است."

از دیگر نکات جالب توجه از این دیدر بایرن، حضور کاپیتان لام در پست هافبک دفاعی بود که این تصمیم گواردیولا همه را در شوک فرو برده بود.

نامه خداحافظی تیاگو آلکانتارا از بارسا: از همه متشکرم، به ویژه شما هواداران

296503_heroa.jpg

این ملی پوش اسپانیایی که به تازگی با رد پیشنهاد منچستریونایتد، راهی بایرن مونیخ شد، اعلام کرد که تصمیم گیری برای جدایی از بارسا اصلا آسان نبوده است.

سایت گل- تیاگو آلکانتارا، هافبک جدید بایرن مونیخ، با انتشار نامه ای سرگشاده در توئیتر، از باشگاه سابقش، بارسلونا خداحافظی کرد.

این ملی پوش اسپانیایی که به تازگی با رد پیشنهاد منچستریونایتد، راهی بایرن مونیخ شد، اعلام کرد که تصمیم گیری برای جدایی از بارسا اصلا آسان نبوده است.

او در صفحه توئیترش نوشت:" من خانه ای را ترک کردم که از 14 سالگی در آن بودم. این تصمیم دشواری بود. به هر حال آن دوره به پایان رسید و من یک دوره جدید را شروع می کنم.

اکنون همان اشتیاقی را برای بازی کردن دارم که وقتی به عنوان یک پسربچه به بارسا رفتم، داشتم. همه این اشتیاق و جاه طلبی من را به بایرن رساند. من در بارسا به عنوان یک بازیکن و یک انسان، رشد کردم. شاید این حف کلیشه ای باشد و همه در این شرایط این حرف را بزنند اما در مورد من کاملا صدق می کند. می خواهم از همه اعضای باشگاه تشکر کنم. همه چیزهایی که دارم را بارسا و هوادارانش به من داده اند. من اینجا بزرگ شدم و از اتفاقات خوب و بدش چیزهای زیادی یاد گرفتم.

هم تیمی ها، کادر فنی و مهمتر از همه شما هواداران که در پیروزی و شکست در کنار تیم بودند."

او همچنین خطاب به تیتو ویلانووا، سرمربی سابق بارسا که به تازگی به دلیل بیماری کناره گیری کرد، نوشت:" و تو، تیتو، یک مبارز هستی...همان طور که به آبیدال می گفتیم: سنگ های جاده را نگه دار، روزی با آن قلعه ای می سازی" تردیدی نیست که تو پیروز خواهی شد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماگات: بایرن فصل آینده در بوندس لیگا رقیبی نخواهد داشت

216645_heroa.jpg

بایرنی ها فصل گذشته با اختلاف 25 امتیازی نسبت به دورتموند، قهرمان بوندس لیگا شدند و توانستند به یک سه گانه تاریخی هم برسند.

سایت گل- فیلیکس ماگات، سرمربی سابق بایرن مونیخ، معتقد است که این تیم در فصل پیش رو، حتی از فصل گذشته هم قدرتمندتر خواهد بود.

بایرنی ها فصل گذشته با اختلاف 25 امتیازی نسبت به دورتموند، قهرمان بوندس لیگا شدند و توانستند به یک سه گانه تاریخی هم برسند.

ماگات معتقد است که در فصل 14-2013 و با هدایت پپ گواردیولا هم سناریو مشابهی در پیش است.

او در صفحه رسمی فیس بوکش نوشت:" هرکسی که شرایط فعلی بایرن را ببیند، متوجه می شود که رقابت بر سر قهرمانی بوندس لیگا برای آنها اصلا فشرده نیست.

بایرن خیلی از رقبایش فاصله گرفته و به سختی می توان گفت که تیمی بتواند با آنها رقابت کند."

بایرنی ها فصل جدید را با دیدار خانگی مقابل بوروسیا مونشن گلادباخ آغاز خواهند کرد.

ماگات بین سال های 2004 تا 2007 هدایت بایرن را برعهده داشت و با این تیم دو قهرمانی در بوندس لیگا و دو قهرمانی در لیگا پوکال به دست آورد.

بکن باوئر: منتظر آغاز عصر گواردیولا در بایرن هستم

62518_heroa.jpg

سرمربی سابق بارسا به تازگی جانشین یوپ هاینکس روی نیمکت هدایت باواریایی ها شد و اکنون بکن باوئر می خواهد بداند که حضور این مربی اسپانیایی چه تاثیری در پیشرفت بایرن دارد.

سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان، اعلام کرد که کنجکاو است بداند که پپ گواردیولا در اولین فصل حضورش در بایرن چه نتایجی کسب خواهد کرد.

سرمربی سابق بارسا به تازگی جانشین یوپ هاینکس روی نیمکت هدایت باواریایی ها شد و اکنون بکن باوئر می خواهد بداند که حضور این مربی اسپانیایی چه تاثیری در پیشرفت بایرن دارد.

او در گفتگو با اِی زی گفت:" علاقه مندم بدانم که او چطور کار می کند و چگونه افکار منحصر به فردش را به تیم انتقال می دهد و آیا این ایده ها در تیم جا می افتد یا نه.

او بازیکنی در کلاس جهانی بود و از این تجربه می تواند برای بهبود همه پست ها استفاده کند. می توانستم تصور کنم که او قبل از اضافه شدن به تیم، همه چیز را در ذهنش تصور کرده بود. شیوه رفتاری او باعث شد تا همه از حضورش استقبال کنند و به چهره ای محبوب تبدیل شود.

نمی دانم بازیکنان با هیاهویی که در اطراف پپ وجود دارد، کنار می آیند. معمولا بازیکنان هستند که به تیتر اصلی رسانه ها تبدیل می شوند اما حالا گواردیولا همیشه در صدر اخبار است.

امیدوارم بایرن یک دهه فوق العاده در پیش داشته باشد."

بکن باوئر همچنین خریدهای جدید بایرن را مورد ستایش قرار داد و تصمیم ماریو گومز برای جدایی از بایرن را تایید کرد.

" وقتی بازیکنانی مانند گوتزه و تیاگو را در اختیار دارید، هر اتفاقی ممکن است. من تیاگو را خیلی نمی شناسم اما او برای تیم اول بارسا بازی می کرد؛ پس نمی تواند بازیکن بدی باشد.

تا به حال کسی به غیر از گومز، از بایرن جدا نشده. البته او از دسته بازیکنانی که مناسب سیستم گواردیولا باشند، نبود.

فکر می کنم در خط میانی بازیکن زیادی داریم. البته گواردیولا به دنبال رقابت در تیم است اما رقابت بیش از حد هم موثر نیست. آنها باید لوئیس گوستاوو را قرض بدهند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: در بهترین تیم زندگی ام حاضر هستم

624-robben-6.jpg

By Saeed Mohamadkhah
FCBayern.ir- حضور تیاگو و بهبود شرایط ماریو گوتسه، رقابت در خط هافبک بایرن بین مولر و روبن، به نظر می تواند مشکلاتی را برای گواردیولا ایجاد کند اما مربی و مدیر ورزشی باشگاه به بازیکنان هشدار می دهند کسانی در ترکیب قرار خواهند گرفت که در شرایط خوبی باشند.

لیگ طولانی و بازی های زیاد فصل مطمئنا فرصت بازی به همه ی بازیکنان را خواهد داد آرین روبن ستاره ی هلندی بایرن که معمولا در چنین شرایطی حاشیه آفرین است در گفتگویی با مجله ی کیکر گفت:" رقابت در تیم انگیزه ها را افزایش می دهد و ما باید به سختی تمرین کنیم تا بتوانیم در ترکیب حضور داشته باشیم این هیچ مشکلی برای بازیکنان به وجود نمی آورد اما باید به وضوح بگویم که این بهترین تیمی است که من تا کنون در آن حضور داشته ام."

سامر: بازیکنان بایرن باید سیستم چرخشی گواردیولا را بپذیرند

292182_heroa.jpg

By Saeed Mohamadkhah
مدیر ورزشی باشگاه مونیخی که نقش بسزایی در سیاست های این باشگاه عهده دار است نتایج بدست آمده زیر نظر گواردیولا را تا اینجای کار مثبت ارزیابی می کند

سایت گل- پس از برتری بایرن در تله کام کاپ ماتیاس سامر مدیر ورزشی این باشگاه نتایج بدست آمده تا پیش از شروع فصل جدید را موقتا مثبت ارزیابی می کند.

کمتر از یک ماه از حضور پپ گواردیولا در باشگاه بایرن مونیخ می گذرد و باواریایی ها زیر نظر مربی اسپانیایی خود را برای آغاز فصل جدید آماده می کنند در این بین ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه مونیخی که نقش بسزایی در سیاست های این باشگاه عهده دار است نتایج بدست آمده را تا اینجای کار مثبت ارزیابی می کند.

او در گفتگو با تی زد گفت:" تیم بزرگی در اختیار داریم بنابراین تصور اینکه شرایط ایده آل است درست نیست اما تا اینجای کار نشان داد که تیم و پپ تشنه ی موفقیت اند که این نتیجه ی مثبتی است."

ایده های روشنی از مربی جدید دریافت می شود و گواردیولا نیز برای پیشرفت بیشتر تیم بسیار حساس است واکنش بازیکنان نیز از کار با مربی جدید نشان دهنده ی لذتی است که از تمرینات می برند."

او همچنین به بازیکنان بایرن هشدار داد که با سیستم چرخشی تیم را بپذیرند:" روزهای یک ترکیب ثابت یازده نفره سپری شده است.

بازیکنان زیادی که ما در فصل گذشته داشتیم، واکنشی به اتفاقات فصل پیش از آن بود. همه ما از اینکه مسئله سود بردیم.

سرمربی این شرایط را طوری مدیریت خواهد کرد که همه سود ببرند. اما اگر کسی بخواهد خود را در اولویت قرار بدهد، به مشکل برمی خورد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گفت و گو با يك بايرن شناس خبره/ هومن افاضلي: گوارديولا را براي بازي مالكانه مدرن آورده اند

124771_heroa.jpg

اين فلسفه فوتبال آنهاست،فلسفه اي كه تيم هاي پايه بايرن را متصل كند به تيم بزرگسالان كه براي اين كار هزينه زيادي هم كرده اند
سايت گل – هومن افاضلي از آن دست كارشناساني است كه بارها بر علاقه اش به فوتبال آلمان و تيم هاي آلماني تاكيد كرده و البته شناخت دقيق و جامعي از فوتبال اين كشور دارد.با اين وجود مثل تمام دوستداران فوتبال آلمان او طرفدار تيم بزرگ بايرن مونيخ است كه هواداران زيادي در كشورمان دارد.در اين ميان شايد گفت و گوي يك هوادار فوتبال آلمان- كه با سياست هاي باشگاه بايرن چندان موافق نيست – با افاضلي كه همه جوره برنامه هاي بايرني ها و را تائيد مي كند جالب و خواندني از كار در بيايد.
بايرن با خريد اين همه بازيكن بزرگ و جمع كردن اين همه ستاره كنار هم حرص طرفداران تيم هاي كوچك مثل من را در مي آورد.بايرني ها هر سال يك خريد 35 -40 ميليون يورويي دارند اما امسال ضمن حفظ بازيكنان شان خريدهاي بزرگي هم داشته اند.واقعا اين مساله چه توجيهي دارد؟
بعد از قهرماني اروپا در سال 2001 تا سالي كه اين باشگاه رسيد به موعد تمديد قرارداد ريبري ،روبن،شواين اشتايگر و لام، باشگاه بايرن دنبال اين بود كه قهرمان آلمان شود و در ليگ قهرمانان هم تا مرحله اي صعود كند كه در آمدزايي لازم را داشته باشد و چرخه اقتصادي اش گردش داشته باشد.البته در اين سال ها هم خريدهاي بزرگي انجام شد،مثل ماريو گومز اما خريد اين بازيكنان بيشتر از اينكه در جهت قويتر شدن بايرن باشد در جهت تضعيف تيم هاي ديگر بود و اينها نمي خواستند تيم ديگري مقابل شان قد علم كنند.اما بعد از تمديد قرارداد اين بازيكنان كليدي هدف شد رقابت با تيم هايي مثل رئال مادريد،بارسلونا و منچستر يونايتد در اروپا كه براي اين منظور سياست هاي باشگاه تغيير كرد .طبيعتا براي رقابت در اين سطح كه دركلاس بالاتري قرار داشتند بايرن نياز به بازيكنان تاپ بيشتري داشت و اين سياست را پيش گرفت .پس طبيعي است كه آنها هر سال دنبال بهترين ها بروند و در تيم خودشان جمع كنند.​
براي رسيدن به اين وضعيت مناسبات اقتصادي هم دخيل بوده ؟
قطعا .اينجا بحث اسپانسر شيپ مطرح است.ببينيد در آلمان اول تيم هاي لوكال (منطقه اي ) را در نظر بگيريد مثل بوخوم ،بعد از آن تيم هايي نشنال قراردارند مثل بايرلوركوزن كه هر سال به مسابقات اروپايي راه پيدا مي كنند و در اين رقابت ها حضور دارند.بعد از آن تيم هاي اينترنشنال هستند كه دورتموند الان مي تواند در اين زمره قرار بگيرد اما بايرن در سطحي فراتر از اينهاست و جزو تيم هاي اينتركنتينانتال قرار مي گيرد بنابراين مثلا اسپانسري كه روي پيراهن يك تيم نشنال ي يا لوكال تبيلغ مي كند يك چهارم مبلغي را به اين باشگاه مي دهد كه به بايرنخواهد داد و اين به خاطر نتايجي است كه اين باشگاه گرفته .كلا براي تيم هاي نشنال پيدا كردن اسپانسر كار دشواري است چون در حوزه قاره اي نتايج شاخصي نگرفته اند و مناسبات تجاري باعث مي شود در اين زمينه مشكل پيدا كنند اما باشگاه هايي در اين سطح دنبال اين هستند تا مينيمم گارانتي را به وجود بياورند.مثلا دورتموند بايد خيلي زحمت بكشد تا مثلا در 10 سال آينده 6 بار قهرمان آلمان شود و در صورت قهرماني اروپا در اين حوزه اسپانسرها را به سمت خود بكشاند.در واقع تا وقتي به حوزه آلمان فكر كني اسپانسرها خيلي سخت سراغت مي آيند و اين يك چرخه طبيعي است.​

اما در مورد بايرن ميزان هوادار هم در گرفتن اسپانسر مهم است.بايرن در همه جاي دنيا هوادار دارد و طبيعي است كه اسپانسرها اول سراغ اين تيم آلماني بروند.
بله طرفدار هم اهميت دارد اما اول نتايج است كه اسپانسرها را جذب مي كند.ببينيد، بايرني ها براي اينكه حيات خلوت شان را از دست ندهند يك ساسيت كاري درست كرده اند .مثلا اگر تله كام سراغ آنها مي رود چهار برابر پولي را به آنها مي دهد كه مثلا به برمن يا تيم ديگري از آلمان مي دهد.اين به خاطر اختلاف نتيجه هاست يا اختلاف كلاسي است كه نتيجه ها به وجود مي آورد.يا نگاه كنيد ببينيد وقتي دورتموند بعد از دو قهرماني در اروپا عقب مي افتد اسپانسرها خرد خرد شل مي شوند و كنار مي روند.يعني اگر موفقيت تداوم نداشته باشد شرايط تغيير مي كند و مي شود مثل تفاوت زمين و مريخ.مي دانيد از كي اين دو سياره با هم متفاوت شدند؟
284000hp2.jpg

نه.توضيح مي دهيد؟
بر اثر يك سانحه فضايي و برخورد يك شهاب سنگ مريخ اين وضعيت را پيدا كرد و حالا قابل زندگي نيست.بايرن هم همواره سعي مي كند خودش را ببرد بالا.آنها امسال ماريو گوتزه را از دورتموند گرفتند .لواندوفسكي را هم خريده اند و قراردادش را هم بسته اند اما امسال نتوانست بيايد ولي با توجه به پولي كه مي دهند سال بعد رضايتنامه اين بازيكن مجاني در مي آيد.شما مطمئن باشيد تمام اينها با مناسبات اقتصادي باشگاه و سياستگذاري هاي كلان شان منطبق است وگرنه اولي هوينس خسيس ترين مدير فوتبال آلمان است!​
اما تمام اينها باعث نمي شود كه نظر من تغيير كند و اين منوپلي كه بايرن به راه انداخته و بهترين هاي تيم هاي ديگر را جذب مي كند باعث مي شود بايرن روز به روز قويتر شود و تيم هاي ديگر ضعيف تر.
اين اتفاقي است كه در همه دنيا افتاده و چيز عجيبي نيست.در هر ليگي يكي دو تيم هستند كه خودشان را از بقيه جدا كرده اند و ليگ خودشان را دارند .بارسا و رئال در لاليگا اينطوري هستند و بايرن هم در بوندس ليگا اين حالت را دارد و مناسبات اقتصادي اش با بقيه تيم هاي آلمان كاملا متفاوت است.شما مجبوريد براي رقابت با بارسلونا در اروپا اين مناسبات را داشته باشيد و اين اتفاق طبيعي است.​
اين يعني سلطه پول بر فوتبال.يعني اينكه هر سال يكي از اين غول هاي ثروتمند در اروپا قهرمان چمپيونز ليگ مي شوند و نبايد منتظر اتفاق ديگري بود.اما اين شرايط تا كي ادامه خواهد داشت؟
تا وقتي كه معادلات دنيا تغيير كند و مثلا به جاي مناسبات اقتصادي مسائل ديگري پايه و اساس كار باشد.​
البته از آنجايي كه يوفا هم در اين بخش سود مي برد بعيد است اين روند قطع شود و بر عكس شدت و قوت بيشتري مي گيرد.
بله ،آنها هم سود مي برند و درآمد دارند .ببينيد در ايران هم اين مناسبات قبلا به شكل ديگري بود،يعني قبل از اينكه پول بيايد وسط اساس كار چيز ديگري بود.من سال 68 از پاس هزار تومان حقوق مي گرفتم اما در همان زمان بازيكنان ملي پوش پاس مثل استيلي و خاكپور 5500 تومان مي گرفتند.يعني از اوايل تا اواخر دهه 60 هيچ پولي در كار نبود و استقلال و پرسپوليس به خاطر جذابيت هايي كه داشتند بازيكنان خوب را جذب مي كردند؛از جمله توجه رسانه ها و مردم به اين دو تيم بود كه بازيكنان را به سوي آنها مي كشاند و البته رسيدن به تيم ملي.اينجا مناسبات خارج از مسائل اقتصادي بود.مثلا جعفر مختاري فر يك سال در اكباتان خوب بود و بعد از آن به استقلال رفت يا ناصر محمد خاني بعد از درخشش در بانك ملي به پرسپوليس رفت.شما هر شكلي دنيا را بچيني يك عده اي قويتر مي شوند يك عده اي ضعيف تر.اين عدالت است.مساوات نيست اما عدالت است يعني اينكه هر چيزي را سر جاي خودش قرار داده اي.​
برويم سراغ يك سوال جزئي تر كه در پي همان خريدهاي متعدد سردرگمي عجيبي به وجود آورده و اينكه بايرن با اين همه بازيكن با ترافيك خط مياني اش چظور كنار مي آيد؟حتما شنيده ايد كه به طنز گفته اند اگر گوارديولا 1-8-1 هم تيمش را بچيند باز هم يكي دو ستاره تيمش در خط هافبك را بايد بيرون بگذارد.
من يوپ هاينكس را خيلي خوب مي فهميدم چون از موقعي كه يادم مي آيد،از زماني كه بكن باوئر در اين تيم بود تا الان مسائل مربوط به بايرن را دنبال كرده ام و خيلي راحت مي دانستم كه در اين سال ها كدام مربي در بايرن موفق مي شود و كدام يكي نه.من به خاطر تعقيب اخبار اين تيم و مطالعاتي كه داشتم مي دانستم اين تيم چطور سازماندهي مي شود و با خريدن فلان بازيكن چه تغييري خواهد كرد.يا مثلا مي دانستم دقيقا فلان بازيكن بايرن در چه پست هايي مي تواند بازي كند و آن مربي چه حسابي روي خريد جديدش كرده است.يك موقعي علاقه مند بودم و حالا كه مربي شده ام به صورت حرفه اي اين اتفاقات را پيگيري مي كنم.حتي براي من تعويض هاي بايرن قابل پيش بيني بود اما الان نمي دانم قرار است چه تغييراتي در تركيب رخ دهد چون به اندازه كافي راجع به پپ گوارديولا نخوانده ام و به كار او در بارسا تسلط نداشتم.مي دانم كه او از بازيكنان ريزه در خط مياني اش استفاده مي كند و اين استايل را دوست دارد اما با وجود تماشاي بازي هاي پيش فصل بايرن هنوز متوجه نشده ام كه مي خواهد چه كار كند.​
محض يادآوري بگويم او تياگو آلكانتارا را هم آورده و به احتمال زياد حتما از اين بازيكن استفاده مي كند.
بله ،ايده بازي پپ نسبت به هاينكس متفاوت است و كلا از بازيكنان كت و كلفت در وسط زمين استفاده نمي كند.احتمالا از تياگو استفاده مي كند كه اتفاقا در اين بازي آخر كه جام گرفتند يك گل هم زد.با اين حال برايم جالب بود كه در همين برد 5 بر يك مقابل گلادباخ يا بازي با هامبورگ پپ از فيليپ لام در پست هافبك دفاعي استفاده كرد.من يادم مي آيد در يكي از بازي هاي تيم ملي آلمان كه در آن منطقه مشكل كمبود بازيكن داشتند لام در هافبك دفاعي بازي كرد اما براي رسيدن به چيدمان نهايي بايرن بايد صبر كرد و الان خود بچه هايشان هم نمي دانند قرار است چه اتفاقي بيافتد.البته ايشان تركيب را مي چرخاند و با توجه به توانايي هاي بازيكنانش به ارنج اصلي مي رسد. اين را هم بگويم كه در بازي هاي پيش فصل هنوز شوايني و ماريو گوتزه بازي نكرده اند و زمان مي برد تا تيم پپ شكل بگيرد.​
برسيم به يك سوال كليشه اي و مهم كه بعد از حضور پپ گوارديولا در اين تيم بارها پرسيده شده اما جواب روشني ندارد.اينكه قرار است گوارديولا چه چيزي به اين بايرن همه چيز تمام اضافه كند؟
شما با يك مربي مثل يوپ هاينكس حال را داشتي و ممكن بود دو سال پشت سر هم سه قهرماني متوالي هم به دست بياوري .يك تيم متوازن در حمله و دفاع هم داشتي كه در تاريخ بايرن بي نظير بود ،حتي بهتر از آن تيم كه در دهه 70 سه بار متوالي قهرمان اروپا شد.ولي اينها مي تواند پايه هايي باشد جهت به وجود آمدن يك مگاتن براي آينده.شما ببينيد در تيم فعلي بايرن به غير از ريبري،شوايني ولام سن بقيه بازيكنان تقريبا همه پائين است.يا 25 سال سن دارند يا كمتر.البته فن بويتن و پيزارو هم سن بالايي دارند اما آنها هم امسال با تبصره مانده اند .پس يك تيم جوان دارند؛ چيزي كه ماتياس سامر معمار فوتبال آلمان در بحث مديريتي پايه گذارش بوده است.
295641hp2.jpg

بعد از اينكه سامر مدير تيم هاي ملي آلمان شد با كمك يك پروفسور تئوري هاي مهمي در طراحي و بر نامه ريزي مديريت فوتبال شان داد و در بخش آموزش و تيم هاي پايه باشگاه ها ، فوتبال آلمان را سازماندهي كرد.اين طرح ها حالا با حضور سامر در بايرن، در اين باشگاه اجرايي مي شود آنها مي خواهند تمام تيم هاي پايه شان را در استاديوم كوچكي شبيه به آليانتس آره نا يعني در يك آليانتس آره ناي كوچكترببرند و آكادمي فوتبال شان را در اين مركز تشكيل دهند.اين فلسفه فوتبال آنهاست،فلسفه اي كه تيم هاي پايه بايرن را متصل كند به تيم بزرگسالان كه براي اين كار هزينه زيادي هم كرده اند.آنها با اين كار دنبال ساختن آينده اند .البته در سال هاي گذشته هم بازيكنان زيادي از تيم هاي پايه بايرن به تيم اصلي رسيده اند اما آنها بعد از تمديد قرارداد آن چهار بازيكن دنبال فلسفه و استايل جديدي رفتند.استايلي كه با آمدن فن خال پايه گذاري شد و بعد كلينزمن آمد كه ايده هاي نويي در مديريت تيم داشت.​
انتخاب كلينزمن كه انتخاب اشتباهي بود.
كلينزمن با خودش ايده هاي نوي مديريتي آورد.اين كاري بود كه در تيم ملي آلمان هم انجام داد.آن زمان تصور مي شد در بعد فني هم مي شود با او اين استايل را پيش برد اما فيلمي هست درباره كارهاي كلينزمن در تيم ملي آلمان كه فيلم جالبي است. در اين فيلم مي بينيد كه او در حوزه مديريت تيم و مسائل رواني كه زير مجموعه مديريت است چه كارهايي مي كند.وقتي او به بايرن آمد باشگاه «پرفورمنس سنتر» را بازسازي كرد و او هم براي تيم حرفه اي باشگاه ايده هاي نويي داد كه مي توانست شكل دهنده تغييرات بزرگ باشد اما حوزه فعاليت هاي كلينزمن فني نبود .بايرن با فن خال دنبال اين مساله بود كه شكل گرفت و رفت دنبال همان سبك بازي مالكانه.حالا آنها كسي را آورده اند كه در اين استايل بازي جهش قابل توجهي به وجود آورده .البته در بارساي يوهان كرويف هم اين سبك بازي مالكانه را مي ديديم اما گوارديولا با اضافه كردن آيتم هايي اين سبك را مدرن تر كرد .بايرني ها سراغ كسي رفتند كه در اين سبك نفر اول بوده و حالا آنها مي خواهند اين سبك را در تيم خودشان رشد دهند.اين چيزي بوده كه باعث شده هوينس و دوستانش سراغ پپ بروند.​
حالا براي تغييير فضاي اين گفت و گو در پايان حرف هايمان اجازه بدهيد يك كري هم برايتان بخوانم.اينكه پارسال تنها تيمي كه بايرن را در آلمان شكست داد بايرلوركوزن بود ،تيمي كه زياد خرج نمي كند اما من بشدت دوستش دارم.
شما آن بازي را ديديد؟
264194hp2.jpg

فكر مي كنم هايلايت هايش را ديدم.تقريبا تمام بازي در اختيار بايرن بود.
من پارسال تقريبا تمام بازي هاي بايرن را ديدم.در آن بازي بايرن بايد 10 بر صفر برنده مي شد اما گاهي اتفاقات فوتبال باعث مي شود نتايج اينچنيني حاصل شود و لوركوزني ها هم مي توانند به اينكه در طول فصل بايرن را برده اند دلخوش باشند.​
شما ببينيد لوركوزن خرج زيادي نمي كند اما هر سال كلي جوان مطرح رو مي كند و كلي هم ملي پوش دارد .ضمنا در مسابقات اروپايي هم حاضر است.
من لوركوزن را دوست ندارم چون هر سال به چمپيونز ليگ مي رسد اما نتايج بدي مي گيرد.مثل آن دو بازي مقابل بارسلونا كه ده گل از اين تيم خورد و با آن وضعيت از بازي ها كنار رفت.​
آن نتيجه كه افتضاح آقاي رابين دوت بود اما لوركوزن پارسال در چمپيونز ليگ بد كار نكرد و در يوروليگ هم با بدشانسي در دو بازي به بنفيكا باخت كه تا فينال اين جام پيش رفت.
اما بايد به شما بگويم لوركوزن و هانوفر كمترين امتياز را براي نماينده هاي فوتبال آلمان در اروپا آوردند.من جدول اين امتيازبندي را دارم و حتما براي شما مي فرستم.راستي شما كه اينقدر لوركوزن را دوست داري چرا كانون هواداران اين تيم در ايران را راه اندازي نمي كني؟​
نمي دانم،شايد چون فقط خود من يك نفر باشم كه اين تيم را در ايران دوست دارد.
اما بايرن در ايران يك كانون هواداران خوب دارد كه من هم گاهي مطالبش را مطالعه مي كنم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ 2 – بارسلونا صفر: پپ بارسا را برد!

فيليپ لام كاپيتان بايرن در دقيقه ۱۴ گل نخست ميزبان را به ثمر رساند و ماريو ماندوزوكيچ مهاجم اهل كراوسي در دقيقه ۸۷ اختلاف را به دو گل رساند تا بايرن مونيخ اين پيروزي را جشن بگيرد.

299037hp2.jpg

سایت گل – بایرن مونیخ در ادامه روند آماده‌سازی پیش‌فصل خود بارسلونا را دو بر صفر در آلیانس آره‌نا برد. این دیدار دوستانه در جام اولی هوینس بود.

بایرن تیم برتر میدان بود و البته بارسلونا هم به جای چابی، سرخیو بوسکتس و آندرس اینیستا از سرجی روبرتو، الکس سونگ و جاناتان دوس‌سانتوس در مثلث خط میانی استفاده می‌کرد.

بایرن پس از چند حمله در دقیقه 14 به گل اول مسابقه رسید. فرانک ریبری سانتری عالی انجام داد و فیلیپ لام با ضربه سری خوب توپ را وارد دروازه خوسه پینتو کرد.

در بین دو نیمه بازیکنانی مانند اویر، پلاناس، سرخیو گومس و دنی نیه‌تو برای بارسا به میدان رفتند. در نیمه دوم هم بایرن موقعیت‌های بیشتری داشت و سرانجام در دقیقه 86 به گل دوم رسید. دیه‌گو کنتنتو از تله آفساید گریخت و توپ را به ماریو مانجوکیچ سپرد و او هم دروازه اویر را گشود.

در ديگر ديدارهاي تداركاتي مهم امشب، تاتنهام با نتيجه ۳ بر يك مغلوب ساندرلند شد و شالكه از آلمان با دو گل ساوتهمپتون از انگليس را مغلوب خود كرد.

Last edited:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارش روز: کاری که فقط پپ توانست؛ مالکیت توپ بایرن بیشتر از بارسا

299074_heroa.jpg

بایرن اولین حریف بارسا از سال 2008 به بعد بود که توانست در جریان 90 دقیقه بازی مالکیت توپ بیشتری نسبت به تیم کاتالان داشته باشد

سایت گل- بازی دوستانه دیشب ورزشگاه آلیانس آرنا میان دو تیم بارسلونا و بایرن مونیخ، یکی از بازیهای دوستانه پیش فصل بود. دراین بازی بایرن مونیخ نه تنها از نظر نتیجه از میهمانش پیش افتاد، بلکه توانست به یک رکورد تاریخی پایان بدهد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس در پایان این بازی دوستانه اعلام شد که درصد مالکیت توپ باواریایی ها در این بازی 55% و در صد مالکیت بارسایی ها 45% بوده است و این اولین بار از سال 2008 به بعد بود که تیمی توانست در طول 90 دقیقه مالکیتی بیشتر از بارسا بر توپ و میدان داشته باشد.

البته وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا این آمار را به نحو دیگری منتشر کرده که باز هم از برتری بایرن حکایت دارد: 53% بایرن و 47% بارسا. البته این آمار که در یک بازی دوستانه به عمل آمده، در آمار رسمی وارد نخواهد شد و بارسلونا در 309 بازی رسمی اخیرش همواره مالکیت بیشتری برتوپ و میدان در مقایسه با حریف داشته.

آخرین بازی رسمی ای که در آن بارسا نتوانسته بود مالکیت توپی بیشتر از حریف داشته باشد به 5 سال پیش و 7 ماه می سال 2008برمی گردد . زمانی که تیم فرانک ریکارد درسانتیاگو برنابئو با نتیجه 1-4 مغلوب رئال مادرید شد. در آن شب رئالی ها 50.3% مالکیت توپ را داشتند.

حالا این طور به نظر می رسد که پپ گواردیولا همان فلسفه ای را که در بارسا به کار می گرفت را در بایرن به کار گرفته است و امیدوار است تا بتواند روزهای خوبی را مملو از آمارشکنی های متعدد با بایرن تجربه کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا (1):آنچه برای تیتو اتفاق افتاد، به ما نیز تعلق دارد؛ برای تاتا آرزوی موفقیت می کنم

297776_heroa.jpg

روز بسیار ویژه ای برای من بود. در طول تمام زندگی ام، چه به عنوان فوتبالیست و چه به عنوان سرمربی ، اولین باری بود که مقابل بارسلونا قرار می گرفتم
سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی اسبق بارسلونا که حالا هدایت بایرن مونیخ را در دست دارد، دیشب با شاگردان جدیدش موفق شد تا با نتیجه 0-2 مقابل کاتالونیایی ها به پیروزی برسد.
بعد از اتمام این دیدار دوستانه، پپ در کنفرانس خبری شرکت کرد و در مورد مسائل مختلفی به صحبت پرداخت. در اینجا می توانید گزیده صحبت های پپ را در دو قسمت مطالعه کنید. این بخش اول صحبت های پپ است:
*اولین بار رو درروی بارسا:روز بسیار ویژه ای برای من بود. در طول تمام زندگی ام چه به عنوان فوتبالیست و چه به عنوان سرمربی اولین باری بود که مقابل بارسلونا قرار گرفتم. یک بازی دوستانه بود ولی تست خوبی برای ما در آستانه سوپرکاپ آلمان بود. بارسلونا همیشه تیم خوبی است. ما مقابل تیمی قرار گرفتیم که خیلی از بازیکنانش را خیلی خوب می شناسم. بارسلونا همیشه تیم سرسختی است. هر دوتیم برای دراختیار گرفتن توپ تلاش می کردند و ما مالکیت توپ را از بارسلونا ربودیم
*سوپرکاپ آلمان: باید برخی از بازیکنانمان را دوباره بازیابی کنیم. ما شانس زیادی داریم و در بخش پایانی تمرینات عملی مان هستیم. ذهن ما به داده های زیادی نیاز دارد. ما در سه هفته اخیر عملکرد خیلی خوبی داشتیم و درانتظار فینال روز شنبه هستیم
*تیتو: آنچه برای تیتو اتفاق افتاد، نه فقط به ما، بلکه به خانواده های ما نیز تعلق دارد
*بارسلونا: شاید این یک نقص کارخانه ای باشد ولی من همیشه از سبک بازی بارسلونا خوشم می آید. ترجیح می دهم به جای آنکه بخواهم خیلی صحبت کنم، ساکت باشم. بارسلونا تیم قدرتمندی است و همیشه در تمام جبهه ها می جنگد. آنها همیشه رو به جلو حرکت می کنند. بارسلونا تیمی تاریخی است و من تنها 5 یا 6 سال با این تیم بودم. آنها رو به جلو حرکت خواهند کرد و روند خوبی هم خواهد داشت. بارسلونا تیمی باثبات است و از هرنظر خوب کار خواهد کرد. من قبلا هم این طور فکر می کردم و هنوز هم این باور را دارم
*تاتا مارتینو، سرمربی جدید بارسا: برای او آرزوی موفقیت می کنم. اگر بارسلونا تصمیم گرفته تا تاتا هدایت بارسلونا را در دست بگیرد، برای این است که تیم به حرکتش در این مسیر ادامه دهد

1374694248_799683_1374694349_noticia_grande.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا (1):آنچه برای تیتو اتفاق افتاد، به ما نیز تعلق دارد؛ برای تاتا آرزوی موفقیت می کنم
297776_heroa.jpg
روز بسیار ویژه ای برای من بود. در طول تمام زندگی ام، چه به عنوان فوتبالیست و چه به عنوان سرمربی ، اولین باری بود که مقابل بارسلونا قرار می گرفتم سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی اسبق بارسلونا که حالا هدایت بایرن مونیخ را در دست دارد، دیشب با شاگردان جدیدش موفق شد تا با نتیجه 0-2 مقابل کاتالونیایی ها به پیروزی برسد. بعد از اتمام این دیدار دوستانه، پپ در کنفرانس خبری شرکت کرد و در مورد مسائل مختلفی به صحبت پرداخت. در اینجا می توانید گزیده صحبت های پپ را در دو قسمت مطالعه کنید. این بخش اول صحبت های پپ است: *اولین بار رو درروی بارسا:روز بسیار ویژه ای برای من بود. در طول تمام زندگی ام چه به عنوان فوتبالیست و چه به عنوان سرمربی اولین باری بود که مقابل بارسلونا قرار گرفتم. یک بازی دوستانه بود ولی تست خوبی برای ما در آستانه سوپرکاپ آلمان بود. بارسلونا همیشه تیم خوبی است. ما مقابل تیمی قرار گرفتیم که خیلی از بازیکنانش را خیلی خوب می شناسم. بارسلونا همیشه تیم سرسختی است. هر دوتیم برای دراختیار گرفتن توپ تلاش می کردند و ما مالکیت توپ را از بارسلونا ربودیم *سوپرکاپ آلمان: باید برخی از بازیکنانمان را دوباره بازیابی کنیم. ما شانس زیادی داریم و در بخش پایانی تمرینات عملی مان هستیم. ذهن ما به داده های زیادی نیاز دارد. ما در سه هفته اخیر عملکرد خیلی خوبی داشتیم و درانتظار فینال روز شنبه هستیم *تیتو: آنچه برای تیتو اتفاق افتاد، نه فقط به ما، بلکه به خانواده های ما نیز تعلق دارد *بارسلونا: شاید این یک نقص کارخانه ای باشد ولی من همیشه از سبک بازی بارسلونا خوشم می آید. ترجیح می دهم به جای آنکه بخواهم خیلی صحبت کنم، ساکت باشم. بارسلونا تیم قدرتمندی است و همیشه در تمام جبهه ها می جنگد. آنها همیشه رو به جلو حرکت می کنند. بارسلونا تیمی تاریخی است و من تنها 5 یا 6 سال با این تیم بودم. آنها رو به جلو حرکت خواهند کرد و روند خوبی هم خواهد داشت. بارسلونا تیمی باثبات است و از هرنظر خوب کار خواهد کرد. من قبلا هم این طور فکر می کردم و هنوز هم این باور را دارم *تاتا مارتینو، سرمربی جدید بارسا: برای او آرزوی موفقیت می کنم. اگر بارسلونا تصمیم گرفته تا تاتا هدایت بارسلونا را در دست بگیرد، برای این است که تیم به حرکتش در این مسیر ادامه دهد
1374694248_799683_1374694349_noticia_grande.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ - بوروسیا دورتموند : جدال غول های آلمانی در سوپر جام

295658_heroa.jpg

پیش از شروع رقابت های بوندس لیگا دو قدرت اول آلمان یعنی بوروسیا دورتموند و بایرن مونیخ از سری رقابت های سوپر جام آلمان به مصاف هم می روند.

سایت گل-امشب بوروسیا دورتموند و بایرن مونیخ در شرایطی به مصاف هم می روند که چند ماه گذشته در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر هم قرار گرفته بودند،دیداری که با قهرمانی قرمز پوشان آلیانس آرنا به پایان رسید.

با تمام این اوصاف این دو تیم یک بار دیگر در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک به جدال هم می روند اما با این تفاوت که این بار پپ گواردیولا سکان هدایت باوارایی ها را بر عهده دارد.این دیدار نخستین تجربه رسمی و البته مهم گواردیولا در بایرن مونیخ به عنوان سرمربی خواهد بود.

برای بوروسیا دورتموند احتمالا خرید جدید این تیم یعنی اوبامینگ نخستین دیدارش را با پیراهن دورتموند انجام خواهد داد در حالی که ظاهرا میختاریان به این بازی نمی رسد و حضور بلازیکوفسکی هنوز مشخص نیست.بنابراین انتظار می رود تا یورگن کلوپ تغییراتی در ترکیب اصلی تیمش انجام دهد.

برای بایرن مونیخ که پپ گواردیولا را به عنوان سرمربی خود انتخاب کرده بازیکنانی چون فرانک ریبری و مانوئل نویر نمی توانند به میدان بروند و مجبورند از روی سکوها بازی تیم شان را دنبال کنند و حتی ماریو گوتزه خرید جدید بایرنی ها و بازیکن سابق بوروسیا دورتموند نمی تواند به دلیل مصدومیتی که دارد تیمش را برابر باشگاه سابقش همراهی کند که می توانست از حاشیه های جالب این دیدار تماشایی باشد.

ترکیب احتمالی دو تیم

بوروسیا دورتموند : وایدنفلر ، گروکروتز،سابوتیچ،هوملس،اسشملزر،بندر،نوری شاهین ،هافمن،گاندوغان،رئوس و لواندوفسکی

بایرن مونیخ : استارک ،لام ،بوآتنگ ،فن بویتن،آلابا ،تیاگو ،روبن،مولر،کروس ،شکیری و مندزوکیچ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: هیچ بهانه ای برای شکست خوردن مقابل دورتموند نداریم

299664_heroa.jpg

اگرچه دیدار سوپر کاپ آلمان در ورزشگاه خانگی دورتموند برگزار می شود، گواردیولا تاکید کرد که هیچ بهانه ای برای شکست خوردن در این دیدار نخواهند داشت.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، اعلام کرد تیمش هیچ بهانه ای برای شکست مقابل بوروسیا دورتموند در دیدار سوپرکاپ آلمان ندارد.

سرمربی اسپانیایی می تواند فردا شب در سوپرکاپ آلمان، به اولین جامش به همراه باشگاه باواریایی دست پیدا کند و اگرچه بازی در ورزشگاه خانگی دورتموند برگزار می شود، گواردیولا تاکید کرد که هیچ بهانه ای برای شکست خوردن در این دیدار نخواهند داشت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این اولین باری است که من در وست فالن تیمم را هدایت می کنم. به من گفته شده که حضور در این ورزشگاه تجربه بسیار ویژه ای است اما در هر حال، دیدار فینال همیشه ویژه است.

این یک قهرمانی است و قهرمانی همیشه مهم است. تلاش برای رسیدن به این جام یک افتخار است. وقتی مربی بایرن هستید، نباید هیچ بهانه ای برای شکست خوردن داشته باشید."

بایرنی ها در سه دیدار مهم اخیرشان مقابل دورتموند (سوپرکاپ آلمان، نیمه نهایی لیگا پوکال و فینال چمپیونزلیگ) به پیروزی رسیدند اما گواردیولا می داند که تیمش در مقابل شاگردان گواردیولا چه کار دشواری در پیش دارد.

" کلوپ فوق العاده کار کرده. آنها در سه فصل اخیر، دو بار قهرمان بوندس لیگا شدند و برای من، قرار گرفتن مقابل آنها، تجربه خوبی است.

دورتموند دروازه بان خیلی خوبی دارد. هوملس و سوبوتیچ مثل همیشه، در قلب خط دفاعی فوق العاده هستند و رویس هم بسیار باهوش است.

آنها بال های خطرناکی هم دارند و همچنین در خط حمله از مهاجم خطرناکی مانند روبرت لواندوفسکی برخوردارند."

البته گواردیولا نمی تواند در این دیدار از همه بازیکنانش استفاده کند:" نویر و ریبری مصدوم هستند و بازی نمی کنند. احتمال بازی کردن شواین اشتایگر هم کم است. ما همچنین گوتزه و بداشتوبر را نیز همراه نخواهیم داشت."

گواردیولا: برای رسیدن به اوج به زمان نیاز بیشتری داریم

297769_heroa.jpg

پپ معتقد است که تیمش همچنان می تواند پیشرفت کند و در آستانه دیدار سوپرکاپ آلمان مقابل بوروسیا دورتموند، از بازیکنانش خواست تا در زدن ضربات نهایی مقابل دروازه دقیق تر عمل کنند.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، اعلام کرد علی رغم بازی های خوب تیمش در دیدارهای پیش فصل، به زمان نیاز دارد تا ایده هایش را در این تیم جا بیندازد.

بایرنی ها پیش از اینکه چهارشنبه شب در دیداری دوستانه، بارسا را 2-0 شکست بدهند، در تلکام کاپ مقابل هامبورگ و بوروسیا مونشن گلادباخ هم دو پیروزی پرگل به دست آوردند تا نشان بدهند که در فصل آینده هم حریف خطرناکی هستند.

اما گواردیولا معتقد است که تیمش همچنان می تواند پیشرفت کند و در آستانه دیدار سوپرکاپ آلمان مقابل بوروسیا دورتموند، از بازیکنانش خواست تا در زدن ضربات نهایی مقابل دروازه دقیق تر عمل کنند.

او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" من از عملکردمان تا اینجا راضی هستم اما هنوز به اندکی زمان بیشتر نیاز داریم. ما هنوز از لحاظ تمام کنندگی باید بهتر شویم.

ما می خواهیم با آمادگی کامل در سوپرکاپ به میدان برویم."

تونی کروس، هافبک جوان بایرن، هم می داند که با پیوستن ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا، رقابت برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی این تیم در فصل پیش رو دشوارتر شده است.

" همه می خواهند بازی کنند اما از نظر ریاضی، این غیرممکن است. به همین دلیل بازیکنان باید از چنین دیدارهایی برای اثبات خودشان استفاده کنند و سپس سرمربی از جمع بندی نهایی را در مورد انتخاب ترکیب اصلی انجام بدهد.

اما این به آن معنا نیست که این نفرات در همه دیدارها به میدان می روند؛ در فصلی که امیدوارم طولانی باشد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوینس: غرور بزرگترین رقیب بایرن است

257270_heroa.jpg

بایرنی ها فصل گذشته با 25 امتیاز برتری نسبت به دورتموند، قهرمان بوندس لیگا شدند اما هوینس به بازیکنانش هشدار داد که نباید با خیال آسوده فصل را آغاز کنند.

سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد اگرچه بوروسیا دورتموند سد بلندی برای قهرمانی دوباره تیمش در بوندس لیگاست، اما غرور را بزرگترین رقیب شاگردان گواردیولا در فصل 14-2013 می داند.

بایرنی ها فصل گذشته با 25 امتیاز برتری نسبت به دورتموند، قهرمان بوندس لیگا شدند اما هوینس به بازیکنانش هشدار داد که نباید با خیال آسوده فصل را آغاز کنند.

او در گفتگو با بیلد گفت:" فکر نمی کنم آن طور که خیلی ها معتقدند، در فصل جدید تنها یک تیم مدعی قهرمانی باشد.

بار دیگر دورتموند رقیب اصلی ما در راه کسب عنوان قهرمانی باشد. آنها تا پایان فصل در تعقیب ما خواهند بود و این چیزی است که آنها برای آن کاملا آماده هستند. اگر آسوده خاطر باشیم، احتمال شکست مان وجود دارد. هرچند من نگران چنین مسئله ای نیستم.

اگر تیمی سه جام ببرد، این تمایل وجود دارد که فصل بعد کمتر تلاش کند. بزرگترین چالش ما این است که اجازه ندهیم چنین اتفاقی رخ بدهد

این خطر وجود دارد که وقتی به قله می رسید، مغرور بشوید. ما نباید اجازه بدهیم که موفقیت مان چنین نتیجه ای داشته باشد. غرور بزرگترین رقیب ماست."
بایرن فردا شب در سوپرکاپ آلمان مقابل دورتموند قرار خواهد گرفت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
غیبت ریبری و نویر در سوپرکاپ آلمان

297688_heroa.jpg

باواریایی ها در بازی امشب دو بازیکن کلیدی شان رادر اختیار نخواهند داشت

سایت گل- بایرن مونیخ امشب در حالی در سوپرکاپ آلمان مقابل بوروسیا دورتموند به میدان می رود که مانوئل نویر و فرانک ریبری را به دلیل مصدومیت دراختیار نخواهد داشت.

این درحالی است که باواریایی ها در فصل گذشته تمام جام های ممکن را کسب کرده بودند و یک قهرمانی سه گانه در لیگ آلمان، جام حذفی آلمان و لیگ قهرمانان اروپا به دست آوردند و حالا برای کسب اولین جام جدید می جنگند.

مصاف شنبه شب این دو تیم تلاش پپ گواردیولا برای رسیدن به اولین جام قهرمانی اش با بایرن است.اما حالا شنیده می شود که او در این بازی دو بازیکن مهمش را در اختیار نخواهد داشت.

نویر و ریبری هر دو در بازی دوستانه تیمشان مقابل بارسلونا که با برد 0-2 باواریایی ها به پایان رسید مصدوم شدند و حالا گواردیولا ترجیح می دهد دراین راستا ریسک نکند. بدین ترتیب تام اشتارک جانشین نویر خواهد بود و درون دروازه بایرن قرار می گیرد و با توجه به تعداد زیاد بازیکنان بایرن در خط میانی، پرکردن جای خالی ریبری کار سختی نخواهد بود.

دورتموند هم نگرانی های خاص خودش را از بابت مصدومیت ها دارد. هنریک میختاریان و لوکاس پیشچک هردو مصدومند و پیرامریک آئوبامیانگ و یاکوب بلاژیکوفسکی هم ممکن است تا به این بازی نرسند.

آخرین قهرمان سوپرکاپ آلمان، بایرن بود که فصل گذشته توانست 1-2 از سد دورتموند عبور کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
[h=1]تیاگو آلکانتارا (1): الان خوشبخت تر از قبل نیستم؛ دربازی شنبه منتظر اولین جام قهرمانی با بایرنم[/h]
299524_heroa.jpg

عجیب بود که بهترین دوستانی که سالها در همه چیز با آنها شریک بودم را رو در رویم می دیدم ولی فوتبال همین است

سایت گل- تیاگو آلکانتارا ستاره جوان و برزیلی الاصل دنیای فوتبال چند هفته پیش بعد از جدایی از بارسلونا به بایرن مونیخ پیوست. او حالا در گفت و گویی از دلایلش برای جدایی از بارسا گفته و از حال و روزش در باشگاه مونیخی صحبت کرده.
بدون هیچ مقدمه ای به سراغ متن گفتگوی او با راک 1 می رویم .این گفتگو را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم که دراینجا می توانید بخش اول آن را مطالعه کنید:
*شرایطت در مونیخ چطور است؟
خوب. خودم را با چیزهای جدید زیادی تطبیق داده ام. کمتر از یک هفته است که به اینجا آمده ام و حالا به خوبی به دینامیک تیم عادت کرده ام. دربازیهای تیم شرکت می کنم و به دستورات سرمربی گوش می دهم. حس خوبی دارم و درکمال آرامش امیدوارم که شنبه شب بتوانیم مقابل دورتموند به پیروزی رسیده و بدین ترتیب اولین جام قهرمانی ام را با پیراهن بایرن فتح کنم
*رویارویی با بارسا چطور بود؟
راستش را بخواهید خیلی عجیب بود. عجیب بود که بهترین دوستانی که سالها در همه چیز با آنها شریک بودم را رو در رویم می دیدم ولی فوتبال همین است. ما فوتبالیست های حرفه ای هستیم و همه ما در جایگاه واقعی مان قرارداریم. درپایان بازی با هم احوالپرسی کردیم و همدیگر را در آغوش گرفتیم و لبخند زیبایی روی لبان همه بود و این مهمترین چیزی است که به چشم می آید
*در طول این مدت توانسته ای با تیتو ویلانووا صحبت کنی؟
نه ولی می خواهم حمایتم را از او ابراز کنم و فقط می توانم آرزو کنم که هر چه سریعتر خوب شود
*توجه کرده ای که زندگی تو چقدر تغییر کرده؟
نه .اصلا. مثل قبل به زندگی ادامه می دهم. به این تغییر نیاز داشتم و این تصمیم خودم بود وکاملا شخصی بود. همه ما باید برای دقایق بیشتری بازی کنیم و می خواهیم در شروع فصل در اوج باشیم.
*فکر می کنی که در بایرن بیشتر به تو بها داده می شود؟
من الان از قبل خوشبخت تر نیستم. من همیشه به یک اندازه احساس خوشبختی می کرده ام. ما در حال آماده سازی خودمان هستیم تا بتوانیم با این تعریف و تمجیدهایی که از ما به عمل می آید زندگی کنیم و بتوانیم از انتقاداتی که قبل از این ووقتی اوضاع خوب پیش نمی رفت، فاصله بگیریم.

[h=1]تیاگو آلکانتارا (2): بارسایی ها برای نگه داشتن من هیچ تلاشی نکردند[/h]
299526_heroa.jpg

می خواستم در تیمی باشم که به ارزشهایم بها داده شود. تصمیم گرفتم جدا شوم و به بایرن بپیوندم. سران باشگاه بارسا هیچ تلاشی برای حفظ کردن من انجام ندادند.

سایت گل- تیاگو آلکانتارا ستاره جوان و برزیلی الاصل دنیای فوتبال چند هفته پیش بعد از جدایی از بارسلونا به بایرن مونیخ پیوست. او حالا در گفت و گویی از دلایلش برای جدایی از بارسا گفته و از حال و روزش در باشگاه مونیخی صحبت کرده.
بدون هیچ مقدمه ای به سراغ متن گفتگوی او با راک 1 می رویم .این گفتگو را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم که دراینجا می توانید بخش دوم و پایانی آن را مطالعه کنید:
*بارسا حالا یک سرمربی جدید دارد.فکر می کنید که اگر این اتفاق کمی قبل تر رخ می داد، شاید اوضاع تغییر می کرد؟
من به تاتا مارتینو تبریک می گویم که به سمت سرمربیگری بارسا انتخاب شده ولی الان به خاطر این تغییرات احساس پیشمانی نمی کنم
*روز شنبه می توانی با بایرن قهرمان سوپرکاپ آلمان شوی
دورتموند فوتبال خوبی بازی می کند. چندین سال خیلی خوب را پشت سرگذاشته و آنها در فینال لیگ قهرمانان اروپای فصل گذشته مقابل بایرن توانایی هایشان را نشان دادند. کار خیلی پیچیده خواهد بود. الان ما آمادگی اش را داریم تا بتوانیم مقابل آنها به پیروزی برسیم.
* بایرن در اوج بازی خواهد کرد؟
بله. همیشه می خواهیم با بیشترین تعداد گل ممکن به پیروزی برسیم.
*به اندازه کافی صبور بوده ای؟
من از مدتها قبل از رقابت های اروپایی صبور بودم و درانتظار آن بودم که سران بارسا پیشنهاد تمدید قرارداد به من بدهند تا با هم برسرمیز مذاکره بنشینیم. آنها می دانستند که من تصمیم به ترک بارسا دارم.
*یعنی بارسایی ها برای حفظ تو تلاش زیادی نکردند؟
هریک از دید خود به ماجرا نگاه می کند. می خواستم در تیمی باشم که به ارزشهایم بها داده شود. تصمیم گرفتم جدا شوم و به بایرن بپیوندم. سران باشگاه بارسا هیچ تلاشی برای حفظ کردن من انجام ندادند. منتظر ماندم و ماندم ولی به نقطه ای رسیدم که می خواستم تصمیم بگیرم. و این کار را انجام دهم
*می توانستی به یونایتد هم بروی.
هیچ کسی سراغ من نیامده بود. این رسانه ها بودند که از یونایتد حرف می زدند ولی این دروغ بود
* رئال مادرید چطور؟
رئال تیم بزرگی است ولی من بایرن را ترجیح دادم
*رئالی ها به تو زنگ زده بودند؟
این موضوع فقط به خودم مربوط است

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ریبری باید امسال بهترین بازیکن بشه.از رونالدو و مسی بهتر کار کرده.بعدشم لواندوفسکی.رونالدو سوم.مسی چهارم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول سوپر جام المان 1 0 به نفع دورتموند به پایان رسید

گل هم روی اشتباه عجیب دروازه بان بایرن حاصل شد. البته نویر تو دروازه نبود. بلکه اشتارک توی دروازه بود.

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
هر بار یه جا نتیجه رو اعلام میکنم:دی
همین الان مارکو رویس 4-2 کرد نتیجه رو

گواردیولا ، نحوه روحیه دادنش به بازیکنا ، بادی لنگوئجش کنار زمین! واقعا مربیه این بشر!!!:heart:​

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
گواردیولا اولین جامش رو از دست داد
نبودن نویر و گل به خودی و بدشانسی باعث این باخت شد
البته سوپر جام زیاد مهم نیست ولی خیلی ناراحت شدم امیدوارم دیگه همچین بازی بدی رو از تیم نبینیم

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
در مورد گورادیولا ، هوادارای بایرن نگران نباشن، گواردیولا تو 4 بازی اولش تو بارسا فقط 1 برد داشت.
ادپته شدن با سبک جدید بازی زمان میبره.

مطمئنم امسال حریف نداره

بالا