لو: تغییرات گواردیولا برای تیم ملی مفید است
FCBayern.ir - یواخیم لوو سرمربی 53 ساله ژرمن ها معتقد است که تغییراتی که پپ گواردیولا در بایرن مونیخ داده می تواند به تیم ملی کمک کند و انعطاف پذیری بازیکنان را نیز افزایش دهد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ با اینکه بسیاری از بزرگان فوتبال تغییرات پپ گواردیولا در مورد لام و شواین اشتایگر را برای فوتبال آلمان مفید نمیدانند، اما یواخیم لو معتقد است که این تغییرات باعث پیشرفت تیم می شود. او در این رابطه می گوید: " فلیپ لام قبلآً برای تیم ملی در پست شش بازی کرده است. همچنین شواینی در هر پستی از خط میانی می تواند نقش خود را به خوبی ایفا کند".
لو در ادامه افزود: "من هم این تغییرات را می پسندم و معتقدم که برای اینکه حریف را غافل گیر کنیم و غیر قابل پیشبینی باشیم نیازمند این تغییرات هستیم. می دانم که گواردیولا در این مورد با من موافق و هم نظر است".
رومنیگه: از انتقادات پی در پی از شواین اشتایگر ناراحت شده ام
شواینی در سن 29 سالگی تقریبا 100 بازی ملی برای تیم ملی آلمان انجام داده و در راس موفقیت های فصل گذشته بایرن مونیخ قرار دارد و چند هفته پیش به عنوان بازیکن سال فوتبال آلمان معرفی شد
سایت گل- کارل هاینس رومنیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن انتقادات مکرر ازعملکرد باستین شواین اشتایگر را نمی پذیرد.
این ستاره آلمانی یکی از مهره های کلیدی یوپ هاینکس در کسب قهرمانی سه گانه برای بایرن مونیخ در فصل گذشته بود و به تیمش کمک زیادی کرد تا در رقابتهای بوندس لیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسد. اما حالا با رفتن هاینکس و روی کار آمدن گواردیولا، باستین شواین اشتایگر جایگاه قطعی ای درترکیب اصلی تیم پپ ندارد. در این میان رومنیگه این اخبار که شواینی دیگر عضو کلیدی و هسته اصلی تیمش نیست را تکذیب کرده است و ابهام های مطرح شده در مورد احتمال جدایی باستین شواین اشتایگر از تیمش را رد کرده.
رومنیگه در صحبت هایی که در مجله ای آلمانی از قول او منتشر شده گفت:« من از این انتقادات مداوم که علیه باستین شواین اشتایگر به گوش می رسد ناراحت شده ام. او حتی شایسته کلمه ای از این انتقادات هم نیست.»
او ادامه داد:« ما در مورد بازیکنی صحبت کنیم که در سن 29 سالگی تقریبا 100 بازی ملی برای تیم ملی آلمان انجام داده و در راس موفقیت های فصل گذشته بایرن مونیخ قرار دارد و چند هفته پیش به عنوان بازیکن سال فوتبال آلمان معرفی شد. شواینی بازیکن فوق العاده ای است که بیشترین مشارکت را در موفقیت های بایرن داشته و درسرتاسر دنیا مورد احترام است. او در سالهای آتی هم یکی از مهمترین مهره های تیم ما خواهد بود.»
رومنیگه در ادامه گفت:« احترام نگذاشتن به او و مطرح کردن ابهامات در مورد آینده ام، به نظر من با هدف خوبی انجام نمی گیرد و من اصلا نمی توانم این بحث ها را درک کنم.»
بایرن مونیخ در حال حاضر با امتیازی برابر با بوروسیادورتموند در رده دوم جدول بوندس لیگا قرار دارد و شنبه مقابل وولفسبورگ به میدان خواهد رفت. باواریایی ها چهارشنبه شب در دور دوم رقابتهای جام حذفی آلمان مقابل هانوفر به برد ارزشمندی دست یافتند.