• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
8fdfb4e3aebb7cfbd70ad77761e698765634b38c.jpg

406ac47fdae3b3d1a8f99aaffb05844c858f6df9.jpg

14ff7496d42e9cba569f4b7abb32033a63183b91.jpg

cdf39613c2615a0a3a13f3601ef9721a872c1b23.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
احتمال حضور گوتزه مقابل هانوفر

624-gotze-2.jpg

FCbayern.ir - ماریو گوتزه که چندی پیش در بازی سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی از ناحیه مچ پا مصدوم شده بود رو دوشنبه و سه شنبه به خوبی با تیم تمرین کرده است و به گفته گواردیولا احتمال دارد در بازی فرداشب مقابل هانوفر حضور داشته باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: قبل از بازی فردا مقابل هانوفر،پپ گواردیولا به صحبت در مورد وضعیت ستاره جدید تیمش ،گوتزه پرداخت و عنوان کرد که میتواند دقایقی از بازی مقابل هانوفر را در زمین باشد.او گفت: " ماریو چهارشنبه همراه تیم خواهدبود اما احتمال دارد تنها چند دقیقه به او فرصت بازی کردن بدهم.او هنوز نیاز به زمان داد تا بتوند به تکامل برسد ".

لازم به ذکر است ماریو گوتزه در تمرینات روز سه شنبه و چهارشنبه از تمرینات فردی خارج شده است و توانسته است با هم تیم هایش به تمرین بپردازد.

تمجید روبن از کاپیتان مونیخی ها

624-robben-2.jpg

FCBayern.ir - آرین روبن وینگر هلندی باشگاه بایرن مونیخ برد مقابل شالکه را یک اتفاق نداست و از فلیپ لام تمجید نمود و او را بسیار باهوش تلقی نمود که میتواند در هر پست تاثیر گذاری خود را به نمایش بگذارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: روبن که برد تیمش مقابل شالکه را یک اتفاق نمیداند در مصاحبه ای گفت: " هیچ گزافه گویی یا مبلغه ای نمیکنم و واقعیت این است که ما قدرتمان را به دیگر تیمها نشان دادیم.ما در حال حاظر در مسیر درست قرار داریم و این را میشود از بازی ما مقابل زسکا مسکو و همچنین شالکه فهمید،با این حال ما در حال بهبود هستیم ".

روبن در ادامه در مورد فلیپ لام نیز گفت: " فلیپ لام بازیکنی است که میتواند هر جای زمین بازی کند.او دارای قدرت و هوش بسیار بالایی است.او لطافت بازی خود را در هر پست میتواند نشان دهد و این را از بازی مقابل شالکه میتوان فهمید ".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نویر: بعد از برد 4-0، دلم برای شالکه نسوخت

319725_heroa.jpg

این ملی پوش آلمانی دوران حرفه ای اش را با شالکه آغاز کرد و پیش از پیوستن به بایرن در سال 2011، بیش از 150 بازی در بوندس لیگا برای آبی های گلزن کرشن انجام داد.

سایت گل- مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ، تاکید کرد که در پیروزی 4-0 این هفته تیمش مقابل شالکه، هیچ احساسی به تیم حریف نداشته است.

این ملی پوش آلمانی دوران حرفه ای اش را با شالکه آغاز کرد و پیش از پیوستن به بایرن در سال 2011، بیش از 150 بازی در بوندس لیگا برای آبی های گلزن کرشن انجام داد.

با این وجود، او اعلام کرد که علاقه شدیدش به شالکه را در دیدار این هفته به فراموشی سپرد.

نویر به خبرنگاران گفت:" من هیچ احساس دلرحمی ای به شالکه نداشتم، مطلقا هیچ احساسی. من اکنون بازیکن بایرن مونیخ هستم و واضح است که تنها به بایرن فکر می کنم. من یک حرفه ای هستم و من برای بایرن بازی می کنم. شغلم را جدی می گیرم و همیشه می خواهم پیروز شوم.

حتی اگر با 5 یا 6 گل هم به پیروزی می رسیدیم، باز هم فرقی برایم نداشت."
بایرن با پیروزی مقابل شالکه، در کنار دورتموند، در صدر جدول بوندس لیگا قرار گرفت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لواندوفسکی: به بایرن مونیخ خواهم رفت

lewa1.jpg

FCBayern.ir - رابرت لواندوفسکی مهاجم شماره یک بورسیا دورتمند رسماً اخبار و شایعات اخیر مبنی بر پیوستنش به بایرن مونیخ و امضاء قراداد در ما ژانویه را تایید نمود تا رسماً دیگر او یک باواریایی به حساب آید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادراان بایرن مونیخ در ایران: لواندوفسکی که فصل پیش در آستانه پیوستن به بایرن مونیخ بود با مخالفت سران دورتمند مواجه شد و نتوانست در تابستان فصل پیش به بایرن مونیخ بپیوندد،در تابستان آینده به بایرن مونیخ خواهد پیوست.او در پایان بازی دیشب بورسیا دورتمند و مونیخ 1860 پس از تایید اخبار منتشر شده اعلام کرد: " بله،من دیگر میتوانم با بایرن مونیخ قرارداد امضاء کنم ".

لواندوفسکی در 149 بازی که برای بورسیا دورتمند انجام داده است توانسته است 80 گل به ثمر برساند و در فصل 2011/2012 توانست عنوان بهترین گلزن بوندسلیگا را به دست آورد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فرزند تازه متولد شده تونی کروس
عکس از صفحه فیسبوک تونی کروس

79039408563917356384.jpg

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
bayern-hannover-2-514.jpg
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بایرن مونیخ و هانوفر امشب در چهارچوب رقابت های جام حذفی آلمان موسوم به دی اف بی پوکال به مصاف هم خواهند رفت.
بایرنی ها در دور قبل مسابقات با نتیجه 5-0 تیم ردن را شکست دادند و هانوفر نیز با نتیجه 2-0 ویکتوریا هامبورگ را پست سر گذاشت.
پیشینه بازی :این دو تیم تا کنون در رقابت های بوندسلیگا 49 بار به مصاف هم رفته اند که سهم بایرن 32 پیروزی و سهم هانوفر 10 پیروزی بوده است. همچنین در رقابت های جام حذفی نیز 2 بار در مقابل هم صف آرایی کرده اند که هر دو دیدار را بایرن با پیروزی پشست سر گذاشته است.
پر گلترین دیدار دو تیم نیز به سال 1970 و در ورزشگاه المپیک مونیخ باز می گردد که بایرنی ها با نتیجه 7-2 موفق به شکست حریف خود شدند. البته قاطع ترین پیروزی مونیخی ها نیز پیروزی 7-0 آن ها در سال 2010 و در ورزشگاه آلیانس آرنا رقم خورده است.
وضعیت دو تیم :
پس از گذشت 6 هفته از رقابت های بوندسلیگا بایرنی ها با 16 امتیاز و گل زده کمتر نسبت به دورتموند در رتبه دوم این رقابت ها قرار گرفته اند و هانوفر نیز با 12 امتیاز به دست آمده پایین تر از لورکوزن و در رتبه چهارم قرار گرفته است.
10 دیدار گذشته :
بایرنی ها در 10 دیدار گذشته 9 پیروزی و 1 تساوی را به جای گذاشته اند اما حریف آن ها در 10 دیدار گذشته اش 3 شکست یک تساوی و 6 پیروزی داشته است.

مصدومین و محرومین:
بایرنی ها گوتزه ، مارتینز و تیاگو را در اختیار نخواهند داشت و در ترکیب هانوفر نیز چرندولو، پاندر، فلیپه و دیوف نیز غایب خواهند بود.
استادیوم :
آلیانس آرنا، مونیخ

این بازی از ساعت 22 به وقت تهران با سوت داور این دیدار آقای درس آغاز خواهد شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ 4 - 1 هانوفر؛ صعود باواریاییها از مرحله دوم جام حذفی

bayern-hannover-live-600-3.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم فوتبال بایرن مونیخ در مرحله دوم جام حذفی آلمان در ورزشگاه آلیانس آرنا با نتیجه 4 بر 1 هانوفر را شکست داد.

در این دیدار مولر در دقایق 17 و 64، پیزارو 22 و ریبری 78 برای بایرن گلزنی کردند و تک گل هانوفر را یاکونان در دقیقه 37 وارد دروازه بایرن کرد.

ترکیب تیم بایرن مونیخ:

نویر - دانته - فن بویتن - رافینیا - کنتنتو (کرشوف) - لام - شواین اشتایگر (آلابا) - کروس - مولر - پیزارو (ریبری) - شقیری

گواردیولا: نمایش هانوفری ها مرا شگفت زده کرد

pep-guardiola-514.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،گواردیولا از عملکرد تمیش راضی است و هانوفر را حریفی بسیار قدرتمند می داند
دو تیم بایرن و هانوفر دیشب در چهارچوب رقابت های دی اف بی پوکال به مصاف هم رفتند که با پیروزی شاگردان گواردیولا همراه بود.

گواردیولا در نشست خبری پایان بازی حاضر شد و در این باره چنین گفت :

" ما خیلی خوب بازی کردیم. اما در 10 الی 15 دقیقه پایانی نیمه اول فرم خود را از دست دادیم. با بازی که در نیمه دوم کردیم من سورپرایز شدم. این توانایی ذهنی ما بود. ما تنها حمله هایمان را ادامه دادیم. ما در یک بازی سخت در برابر یک تیم قوی به پیروزی رسیدیم. من از نمایش هانوفری ها شگفت زده شدم. این ممکن نیست که با 11 بازیکن بتوانید عنواینی به دست آورید.
ما بازیکنان خوب بسیاری داریم و همه آن ها به اندازه کافی برای آغاز کردن بازی خوب هستند. "

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گوتزه: خوشحال می شوم در بایرن با لواندوفسکی هم تیمی شوم

308953_heroa.jpg

بایرنی ها نتوانستند در این تابستان مهاجم لهستانی دورتموند را به خدمت بگیرند اما او به تازگی اعلام کرد در ژانویه با بایرن قرارداد امضا می کند.

سایت گل- ماریو گوتزه، هافبک بایرن مونیخ، از احتمال هم تیمی شدن دوباره با روبرت لواندوفسکی، ابراز خوشحالی کرد.

بایرنی ها نتوانستند در این تابستان مهاجم لهستانی دورتموند را به خدمت بگیرند اما او که قراردادش با زردها در پایان این فصل به اتمام می رسد، به تازگی اعلام کرد در ژانویه با بایرن قرارداد امضا می کند.

اگرچه لواندوفسکی در آخرین مصاحبه اش، صحبت های سه شنبه شب را تعدیل کرد اما گوتزه منتظر است تا این بار در بایرن در کنار لواندوفسکی بازی کند.

او به بیلد گفت:" اگر لواندوفسکی به اینجا بیاید، من خوشحال خواهم شد. روبی و من درک خیلی خوبی از بازی هم داشتیم. او یک مهاجم استثنایی است."

گوتزه همچنین هنریک میختاریان، بازیکنی که دورتموند برای پر کردن جای او به خدمت گرفت را مورد تحسین قرار داد و گفت:" فکر می کنم او خیلی خوب کار کرده است. می توانید ببینید که او چه توانایی هایی دارد. می دانم که او به ویژه در چمپیونزلیگ خیلی خوب کار کرد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لو: تغییرات گواردیولا برای تیم ملی مفید است

624-low-2.jpg

FCBayern.ir - یواخیم لوو سرمربی 53 ساله ژرمن ها معتقد است که تغییراتی که پپ گواردیولا در بایرن مونیخ داده می تواند به تیم ملی کمک کند و انعطاف پذیری بازیکنان را نیز افزایش دهد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ با اینکه بسیاری از بزرگان فوتبال تغییرات پپ گواردیولا در مورد لام و شواین اشتایگر را برای فوتبال آلمان مفید نمیدانند، اما یواخیم لو معتقد است که این تغییرات باعث پیشرفت تیم می شود. او در این رابطه می گوید: " فلیپ لام قبلآً برای تیم ملی در پست شش بازی کرده است. همچنین شواینی در هر پستی از خط میانی می تواند نقش خود را به خوبی ایفا کند".

لو در ادامه افزود: "من هم این تغییرات را می پسندم و معتقدم که برای اینکه حریف را غافل گیر کنیم و غیر قابل پیشبینی باشیم نیازمند این تغییرات هستیم. می دانم که گواردیولا در این مورد با من موافق و هم نظر است".

رومنیگه: از انتقادات پی در پی از شواین اشتایگر ناراحت شده ام

321403_heroa.jpg

شواینی در سن 29 سالگی تقریبا 100 بازی ملی برای تیم ملی آلمان انجام داده و در راس موفقیت های فصل گذشته بایرن مونیخ قرار دارد و چند هفته پیش به عنوان بازیکن سال فوتبال آلمان معرفی شد

سایت گل- کارل هاینس رومنیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن انتقادات مکرر ازعملکرد باستین شواین اشتایگر را نمی پذیرد.

این ستاره آلمانی یکی از مهره های کلیدی یوپ هاینکس در کسب قهرمانی سه گانه برای بایرن مونیخ در فصل گذشته بود و به تیمش کمک زیادی کرد تا در رقابتهای بوندس لیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسد. اما حالا با رفتن هاینکس و روی کار آمدن گواردیولا، باستین شواین اشتایگر جایگاه قطعی ای درترکیب اصلی تیم پپ ندارد. در این میان رومنیگه این اخبار که شواینی دیگر عضو کلیدی و هسته اصلی تیمش نیست را تکذیب کرده است و ابهام های مطرح شده در مورد احتمال جدایی باستین شواین اشتایگر از تیمش را رد کرده.

رومنیگه در صحبت هایی که در مجله ای آلمانی از قول او منتشر شده گفت:« من از این انتقادات مداوم که علیه باستین شواین اشتایگر به گوش می رسد ناراحت شده ام. او حتی شایسته کلمه ای از این انتقادات هم نیست.»

او ادامه داد:« ما در مورد بازیکنی صحبت کنیم که در سن 29 سالگی تقریبا 100 بازی ملی برای تیم ملی آلمان انجام داده و در راس موفقیت های فصل گذشته بایرن مونیخ قرار دارد و چند هفته پیش به عنوان بازیکن سال فوتبال آلمان معرفی شد. شواینی بازیکن فوق العاده ای است که بیشترین مشارکت را در موفقیت های بایرن داشته و درسرتاسر دنیا مورد احترام است. او در سالهای آتی هم یکی از مهمترین مهره های تیم ما خواهد بود.»

رومنیگه در ادامه گفت:« احترام نگذاشتن به او و مطرح کردن ابهامات در مورد آینده ام، به نظر من با هدف خوبی انجام نمی گیرد و من اصلا نمی توانم این بحث ها را درک کنم.»

بایرن مونیخ در حال حاضر با امتیازی برابر با بوروسیادورتموند در رده دوم جدول بوندس لیگا قرار دارد و شنبه مقابل وولفسبورگ به میدان خواهد رفت. باواریایی ها چهارشنبه شب در دور دوم رقابتهای جام حذفی آلمان مقابل هانوفر به برد ارزشمندی دست یافتند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ 1 - 0 ولفسبورگ

624-fcb-wol.jpg

FCBayern.ir - در ادامه هفته ششم بوندسلیگا بایرن مونیخ موفق شد در مقابل ولفسبورگ به پیروزی دست پیدا کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در این مسابقه تیم های فوتبال بایرن مونیخ و ولفسبورگ در استادیوم آلیانز آرنا شهر مونیخ به مصاف هم رفتند که در پایان بایرن مونیخ موفق شد با نتیجه یک بر صفر میهمان خود را شکست دهد.

تک گل بایرن مونیخ در این بازی را توماس مولر در دقیقه 63 به ثمر رساند.

ترکيب تيم بایرن مونیخ :
14.png

مانوئل نویر - رافینیا - جروم بواتنگ - دانته - داوید آلابا - فیلیپ لام (C) - آرین روبن (ژردان شکیری از دقیقه 62) - فرانک ریبری - باستین شواین اشتایگر (تونی کروس از دقیقه 62) - توماس مولر - ماریو ماندژوکیچ (یان کیرشهوف از دقیقه 86)
سرمربی : پپ گواردیولا

ترکيب تيم ولفسبورگ :
24.png

دیگو بنالیو (C) - ریکاردو رودریگوئز - روبین نوچه - نالدو - کریستین تراش - لوئیز گوستاوو - یان پولاک - مارسل شافر (ایوان پریسیچ از دقیقه 68) - دیگو - یا چئول کو (ماکسمیلیان آرنولد از دقیقه 82) - اویکا اولیچ (دانیل کالیگوری از دقیقه 84)
سرمربی : دیتر هکینگ

گل ها :
goals.gif

توماس مولر (در دقیقه 63) برای بایرن مونیخ

کارت ها :
yell_reds.gif

باستین شواین اشتایگر (کارت زرد در دقیقه 26) و ماریو ماندژوکیچ (کارت زرد در دقیقه 72) از بایرن مونیخ
دیگو (کارت زرد در دقیقه 27) از ولفسبورگ

داور :
icon_schiri.png

باستین دانکرت (داور وسط) - مارکوس هاکر (کمک داور) - رنه روده (کمک داور)

مکان :
icon_stadion.png

آلمان - استادیوم آلیانز آرنا شهر مونیخ (ظرفیت 71,437)

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هولتبی : تاتنهام باید به سطح بایرن برسد

624-holtby.jpg

FCBayern.ir - لوئیس هولتبی هافبک آلمانی تاتهام هاتسپر انگلیس معتقد است تیمش باید به سطح بازی بایرن مونیخ برسد و از همین رو باید از این تیم موفق آلمانی ها تقلید نمایند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: هوتبی در مصاحبه با روزنامه دیلی تلگراف انگلیس در این مورد می گوید :"تاتهام این توانایی دارد که به سطح بازی بهترین باشگاه های اروپا نظیر بایرن مونیخ یا بارسلونا برسد. ما هم اکنون می توانیم در اندازه 4 تیم برتر انگلیس باشیم ولی این برای ما کافی نیست ما باید به بهترین باشگاه انگلیسی و سپس بهترین باشگاه اروپایی تبدیل شویم. تاتهام واقعا این پتانسیل را دارد."

هافبک آلمانی لندنی ها ادامه می دهد :"به بایرن نگاه کنید همه چیز سرجای خودش قرار دارد کارمندان روسا و بازیکنان. همه وظیفه خود را دقیق و منظم انجام می دهند. تاتنهام نیز باید از روش مونیخی ها پیروی نماید و بتواند خود را به سطح آنان برساند. ما باید کماکان پیشرفت نمائیم و ایستادن برای ما خطرناک خواهد بود. تاتنهام مربی و بازیکنان بزرگی دارد و می تواند دوباره به روزهای اوجش برگردد."

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
بچه ها شبکه ورزش آخر سر این بازیو هم نشون نداد؟
من بعدازظهر دیدم که شبکه ورزش تو لیست شبکه های پخش کننده این بازی نبود گرفتم خوابیدم چون دیگه راهی واسه دیدن بازی نداشتم

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
بچه ها شبکه ورزش آخر سر این بازیو هم نشون نداد؟
من بعدازظهر دیدم که شبکه ورزش تو لیست شبکه های پخش کننده این بازی نبود گرفتم خوابیدم چون دیگه راهی واسه دیدن بازی نداشتم

نه نشون نداد
هفته های اول چند تا بازی از بایرن و دورتموند پخش کردن ولی چند هفتست دوباره غش کردن ضد فوتبال آلمان :hmm:

بالا