• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: در بازی های بعدی باید بهتر شویم

624-guardiola-6.jpg

FCBayern.ir - پپ گواردیولا سرمربی بایرن پس از برد تیمش مقابل ولفسبورگ از عملکرد بازیکنانش در این بازی ابراز نارضایتی کرد و عنوان کرد در بازی های بعدی مقابل منچستر سیتی و بایر لورکوزن باید عملکرد بهتری از خود به نمایش بگذارند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادراان بایرن مونیخ در ایران: مربیان و بازیکنان دوتیم پس از بازی به صحبت در مورد بازی پرداختند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت:

پپ گواردیولا: "ما سه امتیاز بازی را به دست آوردیم اما باید در بعضی از مناطق مشکلاتمان را برطرف کنیم و قطعاً برای اینکار بازی را تجزیه و تحلیل خواهیم نمود. من سعی می کنم که بتوانیم در مقابل منچستر و لورکوزن نمایش بهتری به نمایش بگذاریم".

توماس مولر: "تیم ولفسبورگ چیزی برای از دست دادن نداشت و به خوبی تمام مناطق را پوشش داده بود و کار را برای ما سخت کرده بود. ما می توانیم خوشخال باشیم که بازی را با پیروزی به پایان رساندیم زیرا مستحق آن بودیم اما من به جزء دو موقعیت چیزی از تیم ولفسبورگ ندیدم".

دیتر هکینگ: "به بایرن تبریک می گویم آنها یک برنامه عالی برای مقابله با ما داشتند. در دفاع بسیار خوب کار کردیم اما در حمله فاقد ثبات بودیم و نتوانستیم موقعیت زیادی خلق کنیم اما می شود به این بازی که انجام دادیم امیدوار بود".

کریستن تراش: "ما دو موقعیت جدی داشتیم که می توانستیم به گل برسیم اما نتوانستیم هیچ امتیازی کسب کنیم و باید بدون امتیاز به خانه بازگردیم. اما همین روند را در بازی های آینده ادامه خواهیم داد".

ماندژوکیچ: فقط برای برد به میدان می رویم

624-mandzukic-1.jpg

FCBayern.ir - مهاجم کروات بایرن از انگیزه فراوان هم تیمی هایش مقابل ولفسبورگ که تنها برای برد پا به میدان خواهند گذاشت سخن می گوید و همچنین معتقد است که بایرن می تواند به سادگی در آلیانز آرنا پیروز این مسابقه شود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: ماندژوکیچ می گوید: " من نگران این بازی نیستم زیرا با شرایط و آمادگی که تا اینجای فصل کسب کرده ایم می توانیم به سادگی به روند خود ادامه دهیم و به راحتی پیروز این دیدار شویم. در بازی با ولفسبورگ تنها برنده شدن مهم است و ما تمام تلاشمان را برای به دست آوردن آن خواهیم کرد".

مهاجم شماره یک بایرن افزود: "جدول مهم است اما در حال حاضر هیچ نگرانی از بابت آن نداریم. ما می خواهیم بازی را به نفع خود تمام کنیم اما باید ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد ". لازم به ذکر است ماندزوکیچ باید در این دیدار مقابل هم تیمی های سابق خود بازی کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دیگو: شواین اشتایگر باید اخراج می شد

624-diego.jpg

FCBayern.ir - دیگو هافبک برزیلی باشگاه ولفسبورگ از خطای شواین اشتایگر بر روی خود ابراز ناخرسندی کرد و عنوان کرد که او باید در جریان بازی اخراج می شد و بایرن مونیخ باید ده نفره بازی را ادامه می داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ دیگو در این رابطه به بیلد می گوید: "شواینی به پشت سرم ضربه زد. من احساس درد در تمام گردنم کردم و اصلاً نزدیک شدن او را ندیم و برایم یک سوپرایز بود. من فکر می کنم که هر کس آن صحنه را دیده می تواند قضاوت کند که او باید با چه جریمه ای مواجه می شد. این است که گاهی دچار تردید می شوم و نمی توانم تصمیمات داواران را درک کنم اما سعی می کنم این تصمیم را بپذیرم".

اویکا اولیچ نیز در این رابطه اظهار نظر کرد و گفت: "من آن صحنه را مجدداً دیدم. شواین اشتایگر فقط با یک کارت زرد مواجه شد اما باید با کارت قرمز از زمین اخراج می شد. او بازیکن ما را دید و به هیچ وجه به توپ نزدیک نبود. اگر دیگو آن را انجام داده بود الآن اخراج شده بود. آن صحنه می توانست تعیین کننده بازی باشد".

اولیچ: لواندوفسکی به بایرن کمک می کند

olic_624.jpg

FCBayern.ir- ایویگا اولیچ مهاجم کروات باشگاه وولفسبورگ که سه فصلی را در باشگاه بایرن مونیخ توپ زده است در حاشیه دیدار هفته هفتم مقابل بایرن مونیخ به نکات جالب توجهی اشاره می کند.

اولیچ سابقه حضور در دو فینال لیگ قهرمانان را با پیراهن بایرن مونیخ دارد اما بزرگترین حسرت وی ترک بایرن در فصلی بود که آن ها به سه گانه ی تاریخی دست یافتند. اولیچ حضورش در باشگاه وولفسبورگ را بهاری دوباره در دوران فوتبالی اش می داند.

مهاجم اسبق مونیخی ها در ادامه از حضور لواندوفسکی در بایرن حمایت کرد و گفت:" لواندوفسکی بازیکنی است که می تواند برای حرکت تهاجمی بایرن به آن ها کمک کند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آگسبورگ حریف بایرن در راند سوم جام حذفی

624-fcb-dfb-pokal.jpg

FCBayern.ir - راند سوم جام حذفی آلمان قرعه کشی شد و بنا به قرعه بایرن مونیخ در این مرحله در خانه آگسبورگ باید به مصاف این تیم برود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ از دیگر بازی های مهم می توان این مرحله می توان به مصاف شالکه با هوفنهایم و همچنین فرایبورگ با بایر لورکوزن اشاره کرد. تیم بورسیا دورتموند نیز در این مرحله در در خانه سابروکن به مصاف این تیم خواهد رفت.

لازم به ذکر است بازی های این مرحله در روزهای سوم و چهارم دسامبر برگزار خواهد شد. برنامه کامل این مرحله به شرح زیر است :

Eintracht Frankfurt - SV Sandhausen
FC Union Berlin - FC Kaiserslautern
FC Schalke - 1899 Hoffenheim
FC Saarbrücken - Borussia Dortmund
Hamburger SV - FC Köln
SC Freiburg - Bayer 04 Leverkusen
FC Augsburg - FC Bayern München
VfL Wolfsburg - FC Ingolstadt

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
نه دیگه شرح تصویر تو خودش هست نیازی به اون جمله نبود :D
نه دیگه یه نفر اومد کار قشنگی کرد
واسه اون عکس نوشت چرا روبن پاس نمیده؟
واسه این عکس نوشت چرا رونالدو پاس نمیده؟

57643972402476698703.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دی کاپریو : امیدوارم بایرن باز هم قهرمان شود

624-dicaprio.jpg

FCBayern.ir - بازیگر مطرح سینمای آمریکا علاقه دارد بایرن مونیخ بار دیگر قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود وی همچنین یکی از دوستداران باشگاه مونیخی می باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: لئوناردو دی کاپریو در مصاحبه با شبکه معروف و پربیننده !E می گوید :"من واقعا به بازی بایرن مونیخ علاقه دارم و دوست دارم بار دیگر این تیم قهرمان اروپا شود. متاسفانه مسابقه فینال قبلی را به دلیلی اینکه سر صحنه فیلمبرداری بودم از دست دادم امیدوارم این بار دیگر آن را از دست ندهم"

دی کاپریو که قرار است در فیلم جدید خود با کلایو اون بازیگر مطرح انگلیسی و سینمای هالیوود (بازیگر فیلمهای الیزابت، آرتور شاه، نزدیکتر و فرزندان مردان) همبازی شود نیز در این باره در حالیکه که می خندد عنوان می کند : کلایو طرفدار سر سخت و دو آتیشه باشگاه آرسنال است ولی هر دوی ما به یک بازیکن خیلی علاقه داریم و در آن تفاهم داریم، مسوت اوزیل!

لئوناردو دی کاپریو که از پدری ایتالیایی و مادری آلمانی به دنیا آمده است یکی از طرفداران سرسخت تیم ملی آلمان نیز می باشد و بیشتر بازی های این تیم را از نزدیک نیز دنبال می نماید.

هوینس: حرف های ابراهیموویچ را قبول نداریم

624-hoeness-4.jpg

FCBayern.ir - بعد از اینکه زلاتان ابراهیمویچ به انتقاد از پپ گواردیولا پرداخت، اولی هونس عنوان کرد که پپ به خوبی تیم را هدایت می کند و در مسیر صحیحی قرار دارد و این انتقادات را ناشی از کدورت زلاتان از گواردیولا در بارسلونا دانست.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: هوینس در رابطه با صحبت های اخیر ابراهیموویچ گفت: "ما اصلاً با نظر او موافق نیستیم و کاملاً از پپ راضی هستیم. او به دلیل خارج شدن از بارسلونا هنوز کدورتی با پپ دارد و این حرف ها ناشی از آن است".

او در ادامه افزود: "هیچ تیمی از ابراهیموویچ راضی نیست زیرا او همیشه مشکل به وجود می آورد". ابراهیموویچ در فصل 10-2009 زیر نظر پپ گواردیولا بود اما نتوانست نظر او را جلب کند و بارسلونا را ترک و به میلان پیوست.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جشن دو هفته ای اکتبرفست مونیخ که هر ساله شاهد حضور 6 میلیون نفر است امسال از تاریخ 21 سپتامبر شروع و تا 6 اکتبر ادامه دارد تصاویری از این جشن رو با حضور بایرنی ها در ادامه می بینیم

Fotolia_48603889_M.jpg

این تصاویر مربوط به 20 سپتامبر می باشد که همراه با معرفی تیشرت دوم بایرنی ها و آغاز اکتبرفست همراه بود

AwayTrikot_06_GET_010913.variant846x476.jpg

AwayTrikot_08_GET_010913.variant846x476.jpg

AwayTrikot_07_GET_010913.variant846x476.jpg

AwayTrikot_02_GET_010913.variant846x476.jpg

AwayTrikot_05_GET_010913.variant846x476.jpg

AwayTrikot_10_GET_010913.variant846x476.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرنیها در جشن اکتبرفست به روایت تاریخ

اولی هوینس 1976

wiesn76_hoeness_920.jpg

رومنیگه 1982

i_wiesn82_rummenigge_920.jpg

بازیکن کلن در بین طرفداران بایرنی 1984

i_wiesn_84_hatrwig.jpg

یوپ هاینکس 1989

i_wiesn89_heynckes_920.jpg

جمعی از بایرنی ها 1990

i_wiesn90_laudrup_920.jpg

لوتار ماتیوس 1995

i_wiesn_95_matthaeus_920.jpg

ماریو باسلر 1996

i_wiesn96_basler_920.jpg

بایرنی های 1998 که علی دایی هم بین اونها هست

i_wiesn98_hitzfeld.jpg

شواینی 2003

i_wiesn_2003_schweini_920.jpg

الیور کان 2005

i_wiesn2005_kahn_920.jpg

فن بومل 2008

i_wiesn_2008_bommel_920.jpg

ریبری و هوینس 2011

wiesn_2011_fcb_hoeness_920.jpg

دوقلو های بندر2007 (بازیکنان وقت مونیخ 1860)

i_wiesn_2007_bende_920.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوینس:انتظار بردهای پرگل منطقی نیست

624-hoeness-3.jpg

FCBayern.ir- پس از پیروزی بایرن در هفته هفتم بوندس لیگا مقابل وولفسبورگ که با تک گل توماس مولر شکل گرفت بسیاری از هواداران این تیم مونیخی به انتقاد علیه تیم پرداختند اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن چنین انتقاداتی را صحیح نمی داند و از آن ها تقاضای حویشتن داری بیشتر می کند.

او در صحبت هایی با کیکر هواداران بایرن را مخاطب خود قرار می دهد و می گوید:" اینکه صرفا پیروزی با بیش از دو گل می تواند هواداران را راضی کند تنها خطری است که در حال حاضر بایرن را تهدید می کند."

هوینس ادامه می دهد:" گاهی اوقات نیز باید به تیم اجازه داد تا بازی ضعیف تری نسبت به هفته گذشته ارائه دهد و در این مسائل باید کمی هم منطقی عمل کرد." صحبت ها هوینس در حالی بیان می شد که برخی از هواداران بایرن دیدار شنبه شب مقابل وولفسبورگ را یک بازی ضعیف از سوی بایرن می دانستند و پیروزی خفیف بایرن چندان به مذاق آن ها خوش نیامده بود.

گوتسه: دوست دارم هرچه زودتر بازی کنم

624-gotze-1.jpg

FCBayern.ir- ماریو گوتسه ستاره ی جوان باشگاه بایرن مونیخ که با مبلغ 37 میلیون یورو در این فصل از بوروسیا دورتموند به مونیخ منتقل شده است به دلیل مصدومیت های مکرر نتوانست ارزش های خود را با پیراهن بایرن به نمایش بگذارد.

او در آخرین دیداری که برای بایرن به میدان رفت سوپرجام اروپا بود و مصدومیت وی در این دیدار موجب شد تا بیش از چهارهفته از ترکیب دور باشد. گوتسه یک هفته ای است که شرایط بهتری دارد و در تمرینات گروهی بایرن شرکت می کند او در دیدار مقابل وولفسبورگ نیز بر روی نیمکت نشست اما شانس بازی به وی داده نشد. گوتسه در باره ی شرایط خود در باشگاه بایرن می گوید:" من مدت چهار هفته مصدوم بودم و این نباید فراموش شود. البته من می خواهم بازی کنم چیزی که همه ی بازیکنان فوتبال آن را دوست دارند. چیز دیگری در مورد این سوال نمی توانم حس کنم"

ستاره جوان مونیخی ها ادامه می دهد:" شما در دوران مصدومیت چیزهای زیادی برای یاد گرفتن دارید البته همیشه پشت سر گذراندن چنین شرایطی دشوار است." ماریو گوتسه به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ نتوانست در تمرینات ابتدای فصل بایرن شرکت کند تا نخستین دیدار بوندس لیگایی خود را در دربی باواریا مقابل نورنبرگ برای بایرن تجربه کند.

بالا