• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فرناندینیهو: شکست بایرن برای ما مهم است

624-fernandinho.jpg

FCBayern.ir - فرناندینیهو ستاره ی تازه وارد منچستر سیتی معتقد است که بازی روز چهارشنبه مقابل قهرمان اروپا بسیار دشوار خواهد بود اما آن ها می خواهند بایرن مونیخ را شکست دهند تا بتوانند خود را در اروپا بعنوان یکی از تیم های مدعی معرفی کنند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: فرناندینیهو معتقد است که شکست تیم گواردیولا می تواند شروعی تازه برای منچستر باشد و آن ها بعد از شکست اخیر مقابل استون ویلا می توانند با این برد به روزهای خوب بازگردنند. او درباره ی بازی با بایرن مونیخ می گوید: "بایرن مونیخ فصل پیش بهترین فوتبال را به نمایش می گذاشت و توانست قهرمان اروپا شود و اگر شما آن ها را شکست دهید توجه همه مردم به شما جلب خواهد شد".

او در ادامه گفت: "این بازی برای ما مهم است زیرا اگر بتوانیم بهترین تیم اروپا را شکست دهیم بسیار ارزشمند تر از برد ما مقابل یونایتد خواهد بود. بازی در دربی منچستر برای همه متفاوت است اما بازی مقابل بایرن مونیخ،قهرمان اروپا بسیار با دربی منچستر فرق دارد زیرا آن ها بهترین در اروپا هستند".

سمیر نصری: از بایرن مونیخ پیشنهاد داشتم

624-nasri.jpg

FCBayern.ir - سمیر نصری بازیکن فرانسوی باشگاه منچستر سیتی از یک بازی سخت در روز چهارشنبه مقابل بایرن مونیخ خبر داد و بازی مقابل هم وطن خود، فرانک ریبری را بسیار عالی توصیف نمود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: نصری در رابطه با بازی مقابل بایرن مونیخ می گوید: "این بازی یک مزیت خیلی خوب دارد و هر تیمی که بتواند این بازی را به نفع خود تمام کند راه صعود از گروه را برای خود هموار ساخته است. آن ها در چهار سال اخیر سه بار به فینال این مسابقات رسیده اند و یک بار نیز قهرمان شده اند که این فوق العاده است. بایرن در این فصل نیز از مدعیان اصلی کسب جام به شمار می رود و اگر بتوانیم آن ها را شکست دهیم می توانیم بفهیم در این فصل در کجا قرار داریم".

او در ادامه در مورد هم وطن خود گفت : "من فرانک را بسیار دوست دارم. ما در باشگاه مارسی با یکدیگر بودیم و در تابستان ها در مورد مربیان و وضعیت یکدیگر صحبت می کردیم. او بسیار با استعداد است و من را متعجب کرد که در مدت زمان کم چگونه به خوبی در بایرن آماده شد. من در فصلی که ماگات در بایرن مونیخ سرمربی بود از بایرن مونیخ پیشنهاد داشتم اما کارهای انتقال به خوبی پیش نرفت"

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کویپرز هلندی داور بازی سیتی - بایرن شد

624-kuipers.jpg

FCBayern.ir - بیورن کویپرز داور هلندی از سوی اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) بعنوان داور بازی چهارشنبه شب، منچستر سیتی انگلستان و بایرن مونیخ آلمان انتخاب شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: کویپرز 34 ساله باید چهارشنبه شب بازی حساس مرحله گروهی لیگ قهرمانان در گروه D بین منچستر سیتی و بایرن مونیخ را در شهر منچستر قضاوت کند. این داور هلندی تا کنون قضاوت 19 دیدار لیگ قهرمانان انجام داده است.

همچنین در این بازی فن روکل و زین استرا به عنوان کمک داور و فن بوکل و لایسولد نیز به عنوان داور پشت دروازه هر چهار نفر از هلند کویپرز را کمک خواهند کرد.

فینال جام کنفدراسیون ها در سال 2013 بین برزیل و اسپانیا و همچنین فینال لیگ اروپا بین چلسی و بنفیکا هر دو در سال 2013 از مهم ترین بازیه ایی است که این داور هلندی قضاوت آن را بر عهده داشته است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پلگرینی: به خوبی سبک بایرن را می شناسم

pellegrini_624.jpg

FCBayern.ir - بایرن مونیخ در شب دوم لیگ قهرمانان اروپا به مصاف منچستر سیتی خواهد رفت. این بازی به نوعی تقابل مانوئل پلگرینی سرمربی اسبق رئال، مالاگا و ویارئال است که سابقه ی رویارویی با گواردیولا را در لا لیگای اسپانیا در کارنامه دارد. مربی شیلیایی باشگاه سیتی در رویارویی هایی که با گواردیولا داشت هرگز موفق به شکست جوان اسپانیایی نشده است. پلگرینی در آستانه ی دیدار حساس پیش رو مصاحبه ای اختصاصی را با خبرگزاری محلی مونیخ تی زد به شرح ذیل انجام داده است:

آقای پلگرینی شما از فوتبال آلمان چه شناختی دارید؟
آن ها دوران بزرگی را سپری می کنند حضور دو تیم آلمانی در فینال لیگ قهرمانان اتفاقی نیست با این حال من معتقدم مالاگا می توانست به نیمه نهایی راه پیدا کند. در اروپا پیروزی و شکست بسیار به هم نزدیک هستند اما نتیجه فصل گذشته هنوز هم برای من غیرقابل باور است اشتباه داوری برای ما هزینه ای جزء محروم شدن از نیمه نهایی نداشت. در همان هفته بود که من پدرم را از دست دادم و این بدترین هفته ای بود که در عمرم تجربه کردم.

چهارشنبه شب شما مقابل گواردیولا قرار می گیرید اما کارنامه شما مقابل او خوب نیست...
درست است اما ویارئال و مالاگا در سطح بارسلونا و رئال یا حتی منچستر سیتی نیست.

بازی مقابل بایرن را چگونه ارزیابی می کنید؟
ما همه برای شکست آن ها آماده هستیم. هرچند که این فقط یک بازی است و هدف کلی ما داشتن یک فصل خوب و صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان است هفته گذشته موفق شدیم قهرمان انگلستان را شکست دهیم و حالا می خواهیم قهرمان اروپا را از پیش رو برداریم این می تواند برای ما موفقیت آمیز باشد.

شناختی که از گواردیولا در لا لیگا دارید تا چه حد می تواند به سود شما باشد؟
من پپ را خوب می شناسم اما آنچه ذهن من از بایرن شکل گرفته به صورت تیم است بازیکنان بایرن بسیار مهم هستند آن ها می توانند تفاوت ها رقم بزنند ما نیز بازیکنانی با همین کیفیت داریم. این واضح است که بالا رفتن تملک توپ و ارسال پاس های متوالی از سوی آن ها برای شما بسیار سخت خواهد بود گواردیولا مربی فوق العاده ای است و می داند که من چگونه بازی می کنم همانطور که من نیز به خوبی او را می شناسم. 9 سال در اسپانیا بودم و به طور کامل سبک گواردیولا را می شناسم با این وجود چهارشنبه شب مقابل گواردیولا بازی نمی کنیم بلکه باید برابر بایرن مونیخ قرار بگیریم.

سیلوا و آگوئرو آماده بازی مقابل بایرن

624-man-city.jpg

FCBayern.ir - در آستانه دیدار فوق العاده حساس تیم های منچستر سیتی و بایرن مونیخ در شب دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا خبرهای خوبی برای آبی های شهر منچستر به گوش می رسد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ از اردوی تیم فوتبال منچستر سیتی خبر می رسد که آگوئرو و داوید سیلوا شرایط حضور در مقابل بایرن مونیخ را پیدا کرده اند.

دو تیم بایرن مونیخ و منچستر سیتی در شرایطی چهارشنبه شب در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم می روند که هر دو تیم در روز نخست رقبای روس و چک خود را با نتایج مشابه سه بر صفر شکست داده اند و مشترکا صدر نشین این گروه هستند.

مانوئل پلگرینی در آستانه این دیدار حساس از رفع مصدومیت سیلوا و آگوئرو خبر داد و تایید کرد که این دو بازیکن هجومی تیمش می توانند در مقابل مدافع عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا به میدان روند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پاسپورت گم شده؛ دردسر ریبری در فرودگاه

ribery_port_624.jpg

FCBayern.ir- بایرنی ها سه شنبه برای دیدار لیگ قهرمانان اروپا مقابل من سیتی راهی منچستر شد پروازی که از فرودگاه مونیخ مدافع عنوان قهرمانی را راهی انگلستان می کرد.

اما پرواز بایرنی ها خالی از حاشیه نیز نبود. فرانک ریبری ستاره فرانسوی این باشگاه زمانیکه برای تحویل پاسپورت خود به مسئول مربوطه رجوع کرد در کمال تعجب مدارک مورد نظر را پیدا نکرد. گم شدن پاسپورت بهترین بازیکن اروپا موجی از نگرانی را برای باواریایی ها ایجاد کرد.اما خوشبختانه ستاره فرانسوی، کپی از مدارک مورد نظر را همراه داشت و بر اساس قانون فدرال آلمان او توانست به صورت ویژه از مونیخ خارج شود و همراه تیم به سوی منچستر پرواز کند.

حواس پرتی ریبری می توانست در آستانه ی دیدار مهم اروپایی برای بایرن دردسر ساز شود که خوشبختانه به خیر گذشت.

درمان بدشتوبر با موفقیت انجام شد

624-badstuber-2.jpg

FCBayern.ir - هولگر بدشتوبر مدافع ملی پوش باشگاه بایرن مونیخ که چندی پیش برای ادامه درمان مصدومیت خود به آمریکا سفر کرده بود، حال با اتمام مراحل درمانش می تواند به مونیخ بازگردد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران؛ خبرهای خوبی برای مدافع آلمانی به گوش می رسد و پس از درمان موفقیت آمیز در آمیریکا که به خوبی انجام شده است می تواند تا یکی دو روز آینده به کشورش بازگردد. پیش از این پیش بینی شده بود که او مدتی بیشتری را در آمریکا سپری خواهد کرد.

بدشتوبر در دسامبر 2012 و در بازی مقابل بوروسیا دورتموند مصدوم شد و هنوز زمان دقیق بازگشت وی به تمرینات و میادین فوتبال مشخص نیست.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: بازی مقابل منچستر سیتی دشوار است

624-robben-1.jpg

FCBayern.ir - آرین روبن وینگر هلندی باشگاه بایرن مونیخ بازی مقابل منچستر سیتی در شهر منچستر را یک آزمون واقعی و خوب می داند و معتقد است این بازی محک جدی برای تیمش خواهد بود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: روبن در رابطه با بازی روز چهارشنبه می گوید: "این یک بازی سخت خواهد بود و می تواند تکلیف سر گروه را مشخص کند ".

کارل هاینس رومنیگه نیز در این رابطه قبل از خروج بازیکنان از آلمان به انگلستان گفت: "به هیچ وجه نباید در این بازی بازنده باشیم".

این در حالی است که بایرن مونیخ با برد هفته پیش در بوندسلیگا با روحیه بیشتری نسبت به حریف خود به میدان می رود.

گواردیولا در نشست خبری پیش از دیدار با سیتی

624-guardiola-4.jpg

FCBayern.ir- بایرن مونیخ مدافع عنوان قهرمانی چمپیونزلیگ چهارشنبه شب در دومین بازی خود در فصل جدید لیگ قهرمانان به مصاف منچستر سیتی خواهد رفت دیداری که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان فوتبال اروپا جدی ترین چالش گورادیولا از زمان مربی گری وی در باشگاه بایرن است.

جوزپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی بایرن در کنفانس خبری حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد:" منچستر سیتی یکی از بهترین های اروپا است من اکنون به آن ها اعتماد دارم من مربی و برخی از بازیکنان آن ها مانند؛ ناواس، نگردو، سیلوا می شناسم و حتی یایا توره نیز که زیر نظرم در بارسا حضور داشت. علاوه بر این بازیکنان آن ها افراد بزرگ دیگری نیز نظیر هارت و کمپانی را در اختیار دارند."

پپ ادامه می دهد:" رکورد من مقابل پلگرینی در دیدار امشب مهم نیست در هر کدام از تیم هایی که مانوئل مربی گری واقعا من را تحت تاثیر قرار می داد او همواره مشخصه ی خود را در تیم به کار می گیرد کاری که در ویارئال، مالاگا و رئال کرد.تنها دلیلی که او نتوانست من را شکست دهد این بود که من مربی یکی از بهترین تیم های جهان بودم. من همیشه دوست دارم مقابل پلگرینی بازی کنم زیرا تیم او واقعا فوتبال بازی می کند و توپ را روی زمین می چرخاند من مشتاقانه منتظر بازی امشب هستم."

گواردیولا در ادامه به شرایط بایرن می پردازد و می گوید:" فصل گذشته بایرن همه ی جام ها را برد. اما آن ها هزاران کاپ افتخار در موزه دارند بنابراین اینکه یکی کمتر یا بیشتر شدن آن چندان مهم نیست. اما من زمانی از شغلم لذت می برم که تیمم خوب بازی کند اما ما در بازی بوندس لیگا 1 بر 0 پیروز شدیم اما تیم خوب بازی نکرد من با این راحت نیستم ما باید تلاش کنیم و به طور منظم بازی هایی خوبی انجام دهیم اما این چندان راحت نیست که نظم را تنها با یک هافبک موجود (تونی کروس) ایجاد کنیم."

" به هر حال من خوش شانس هستم که لام توانایی بازی در پست هافبک را دارد در حالیکه بازیکنان مهمی مانند گوتسه، مارتینس، شواین اشتایگر و تیاگو همگی بدلیل مصدومیت بازی ها را از دست دادند بسیار خوشحالم که تیم من بازی ها را مدیریت می کند و پیروز می شود آن هم در شرایطی که هافبک نداریم شما هنوز می توانید با مدافعان و مهاجم پیروز شوید اما بدون هافبک نمی توان بازی خوبی انجام داد."

گواردیولا در پایان صحبت های خود گفت:" منچستر سیتی در سال های اخیز گام بزرگی رو به جلو برداشته است قهرمانی در لیگ برتر و چند غنایم دیگر بدست آورده اند. من با شما شرط می بندم آن ها امسال برای نخستین بار به جمع 16 تیم راه پیدا می کنند و اگر اینگونه شود یکی از سخت ترین رقبا در ادامه راه خواهند بود."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
انتقاد فلیپ لام از ماتیاس سامر

624-lahm-4.jpg

FCBayern.ir - فلیپ لام کاپیتان باشگاه بایرن مونیخ به انتقاد از ماتیاس سامر مدیر ورزشی بایرن مونیخ که چندی پیش تیم را مورد انتقاد قرار داده بود پرداخت و عنوان نمود که نباید هر مسئله ای را رسانه ای کرد و باید در درون باشگاه آن را مطرح می نمود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران: فلیپ لام در مورد انتقادات اخیر سامر که تیم را "بدون احساس" تلقی کرده بود واکنش نشان داد و به روزنامه "ZEIT " گفت: " شما باید بتوانید احساسات خود را کنترل کنید و هر وقت زمان مناسب آن رسید آن را مطرح کنید. این انتقادات را باید با سرمربی و کاپیتان تیم مطرح نمود تا آن ها تیم را از این حالت خارج کنند نه این که با کمک مردم حل شود ".

کاپیتان 29 ساله بایرن افزود: "سامر هنوز خیلی چیزها باید یاد بگیرد تا بتواند موفق شود و یک جانشین خوب برای اولی هوینس باشد. اگر او اینقدر احساسی باشد و خیلی سریع نتیجه گیری کند در پایان همه چیز را واگذار می کند و دیگر فاقد اعتبار است ".

ژکو: کار را برای بایرن سخت می کنیم

624-dzeko.jpg

FCBayern.ir - ادین ژکو مهاجم بلند قامت منچستر سیتی معتقد است که تیمش در بازی امشب کار را برای بایرن مونیخ بسیار سخت خواهد کرد و بازی آن ها بسیار متفاوت تر از آخرین مقابله آن ها با بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان خواهد بود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران: منچستر سیتی که در فصل 2011/2012 لیگ قهرمانان اروپا در گروه بایرن مونیخ بود , نتوانست از مرحله گروهی بالا بیاید و حذف شد. ژکو با اشاره به این موضوع گفت: "ما مدتی کمی است که با یکدیگر بازی کرده ایم و چهار بازیکن جدید نیز داریم اما لازم نیست به بازی دو سال قبل فکر کنیم زیرا آن دیگر گذشنه است".

او در ادامه افزود: "ما از مرحله گروهی لیگ قهرمانان عبور خواهیم کرد زیرا با یک شروع خوب آغاز کرده ایم و اعتماد به نفس کافی را نیز به دست آورده ایم. مردم از ما انتظار دارند که بازیهایمان بر پایه حمله باشد و این چیزی که ما و سرمربی جدیمان به دنبالش هستیم یعنی فوتبال تهاجمی و سریع".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تبریک میگم این برد شیرین و تحقیر سیتی در خانه رو که این فصل در خانه عالی نتیجه گرفته بود
امشب کل تیم خوب بود ولی تعویض های اخر پپ اشتباه بود نباید بازی رو تمام شده می دونست چون باعث شد سیتی یک گل بزنه و یکی هم به تیرک زدن
البته اگر مولر و روبن بیشتر دقت می کردن بازی با اختلاف خیلی بیشتری به پایان می رسید

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
منچستر سیتی 1 - 3 بایرن مونیخ

624-mancity-fcb.jpg

FCBayern.ir - شب دوم از دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا با پیروزی بایرن مونیخ در برابر منچستر سیتی به پایان رسید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در چارچوب این رقابت ها تیم های فوتبال منچستر سیتی انگلستان و بایرن مونیخ آلمان در استادیوم اتحاد شهر منچستر به مصاف هم رفتند که در پایان بایرن مونیخ موفق شد با نتیجه سه بر یک میزبان خود را شکست دهد.

گل های بایرن در این بازی را ریبری (7) ، مولر (56) و روبن (59) به ثمر رساندند و تک گل سیتی را نگردو (80) به ثمر رساند.

ترکیب تیم منچستر سیتی انگلستان :
جو هارت - میکا ریچاردز - وینسنت کومپانی (C) - گائل کلیچی - ماتیا ناستاسیچ - سمیر نصری (جیمز میلنر از دقیقه 70) - خسوس ناواس - فرناندینهو - یایا توره - ادین ژکو (آلوارو نگردو از دقیقه 57) - سرجیو آگوئرو (داوید سیلوا از دقیقه 70)
سرمربی : مانوئل پلگرینی

ترکيب تيم بایرن مونیخ آلمان :
مانوئل نویر - دانته - رافینیا - جروم بواتنگ - فیلیپ لام (C) - آرین روبن (ژردان شکیری از دقیقه 78) - فرانک ریبری (ماریو گوتزه از دقیقه 82) - داویذ آلابا - باستین شواین اشتایگر (یان کیرشهوف از دقیقه 76) - تونی کروس - توماس مولر
سرمربی : پپ گواردیولا

گل ها :
آلوارو نگردو (در دقیقه 80) برای منچستر سیتی
فرانک ریبری (در دقیقه 7) و توماس مولر (در دقیقه 56) و آرین روبن (در دقیقه 59) برای بایرن مونیخ

کارت ها :
سرجیو آگوئرو (کارت زرد در دقیقه 42) و سمیر نصری (کارت زرد در دقیقه 70) و جیمز میلنر (کارت زرد در دقیقه 75) از منچستر سیتی
تونی کروس (کارت زرد در دقیقه 45) و جروم بواتنگ (کارت قرمز در دقیقه 86) از بایرن مونیخ

داور :
بیورن کوئیپرز (داور وسط) - ساندر فن روکل (کمک داور) - اروین زین استرا (کمک داور)- پل فن بوکل (داور پشت دروازه) - ریچارد لایسقلد (داور پست دروازه)

مکان :
انگلستان - استادیوم اتحاد شهر منچستر (ظرفیت 45,000)

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارشگر یوفا: خط و نشان بایرن برای اروپا

624-fcb-ucl-1.jpg

FCBayern.ir- شب دوم لیگ قهرمانان اروپا با برتری مطلق نمایندگان آلمان همراه بود برتری دورتموند و شالکه در شب گذشته و پیروزی قاطعانه بایرن و اولین برد لورکوزن در اروپا.

سیمون هارت گزارشگر اختصاصی یوفا که از استادیوم اتحاد صحبت می کرد به برتری مطلق بایرن در دیدار مقابل منچستر سیتی پرداخت و تا حدودی سیتی را خوش شانس برای کسب نتیجه 3 بر1 دانشت گزارش وی بدین شرح است:" امشب شب بایرن بود آن ها از استادیوم اتحاد پیامی را به اروپا فرستادند:" اگر می توانید به ما برسید!." آن هت با نمایش امشب نشان دادند که این کار سختی خواهد بود."

گلی که روبن را در بایرن جاودانه کرد

rooben_624.jpg

FCBayern.ir- آرین روبن ستاره هلندی باشگاه بایرن موفق شد در دومین شب لیگ قهرمانان برای سومین بار دروازه منچستر سیتی را باز کند تا مونیخی ها با یک پیروزی دلچسب راهی آلمان شوند.

آرین روبن با گلزنی در این دیدار موفق شد به عنوان تنها بازیکن تاریخ باشگاه بایرن مونیخ باشد که موفق شده در پنج دیدار متوالی در اروپایی برای مونیخی ها گلزنی کند او با گلزنی در دو بازی رفت و برگشت مقابل بارسا، فینال لیگ قهرمانان مقابل دورتموند و دو بازی گروهی این فصل نام خود را در تاریخ بایرن جاودانه کرد.

او پس از پایان بازی به خبرنگاران گفت:" عملکرد ما در 70 دقیقه اول بازی فوق العاده بود وقتی همه چیز در مسیر خود قرار می گیرند نمایشی مانند امشب انجام می دهیم این بسیار سرگرم کننده بود آن هم مقابل تیم باکیفیتی مانند منچستر سیتی ما انتظار چنین بازی راحتی را نداشتیم سیتی در کارهای دفاعی سازماندهی شده نبود و ما از این فضا ها نهایت استفاده را کردیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فیلیپ لام: ما سزاوار پیروزی بودیم

lahm_muler_624.jpg

FCBayern.ir- بایرن مونیخ با برتری 3 بر 1 در خانه من سیتی موفق شد با 6 امتیاز کامل صدرنشین گروه چهارم لیگ قهرمانان باشد و مسیر راحتی را برای صعود در انتظار ببیند.

فیلیپ لام کاپیتان مونیخی ها که در این دیدار نیز در پست هافبک دفاعی به کار گرفته شده بود پس از پایان بازی به خبرنگاران گفت:" سیتی تیم بزرگی است اما ما به خوبی سازماندهی شده بودیم حملات خوبی را انجام دادیم و شانس کمی به حریف دادیم من فکر می کنم در 70 دقیقه اول بازی عالی بودیم اما در مقابل یک حریف بزرگ همواره احتمال پذیرش گل هست و این دقایقی گیج کننده را برایمان ایجاد کرد اما در کل 90 دقیقه سزاوار برتری بودیم."

هوینس: امشب عملکردی ممتاز داشتیم

624-hoeness-4.jpg

FCBayern.ir- پس از بازی چشم گیر بایرن در زمین منچستر سیتی اولی هوینس به تمجید از بازیکنان و کادر فنی تیم پرداخت و چنین عملکردی را در بالاترین کیفیت توصیف کرد.

اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ در گفتگویی که پس از اتمام بازی با زد دی اف انجام داد گفت:" برای 80 دقیقه ما تقریبا فوتبالی بی نقص را ارائه دادیم من به یاد ندارم چنین عملکرد ممتازی را در زمین یک تیم قدرت مند داشته باشیم." هوینس در مورد حواشی اخیر بایرن و انتقادات لام از سامر نیز گفت:" نباید در مورد مدیران تیم در ملاء عام صحبتی می شد و من فکر می کنم لام نیز این را متوجه شده است."

توماس مولر گلزن بایرن در این دیدار نیز به زد دی اف گفت:" نمی دانم چگونه آن را توصیف کنم من احساس بسیار خوبی دارم اما متاسفانه 10 دقیقه ی پایانی سخت گذشت اگر شما بازی امشب تیم را ببینید بسیار خوشحال خواهید شد. با روحیه ی بالای تیمی از نتیجه دفاع کردیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: سیتی تیم خوبی است اما ما عالی بودیم

624-ribery-3.jpg

FCBayern.ir - فرانک ریبری بعد از برد تیمش عنوان کرد که منچستر سیتی تیم بسیار خوبی است اما این بایرن بوده که عالی بازی کرده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در یاران: فرانک ریبری بعد از بازی گفت: "منچستر سیتی تیم خوبی است ما بسیار خوب عمل کردیم. بعد از گل ها فشار زیادی بر روی دروازه ما آوردند. ما بسیار خوشحال هستیم زیرا توانستیم شش امتیاز کامل را در این دو بازی به دست آوریم ".

او در ادامه افزود: "ما فقط باید تمرکز خودمان را حفظ کنیم. ما باید کاری کنیم تا هواداران لذت از دیدن بازی های بایرن ببرند ".

روبن: بایرن در فاز هجومی عالی بود

624-robben-5.jpg

FCBayern.ir - آرین روبن وینگر هلندی بایرن به تمجید از خط حمله تیمش پرداخت و عنوان کرد که از بیشتر موقعیت ها به خوبی استفاده کرده اند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: روبن پس از بازی گفت: " ما آنچه را که انتظار داشتیم امروز به دست آوردیم. شما می توانید فکر کنید که تیم سیتی به خوبی سازماندهی نشده بود اما ما بسیار خوب از موقعیت های خود استفاده کردیم. ما در این باز خط حمله فوق العاده ای داشتیم ".

توماس مولر زننده ی گل دوم بایرن در این بازی نیز گفت: "هر کس بازی را دیده باشد می داند که ما سزاوار این برد بودیم. این فوتبالی که توانستیم ارائه دهیم آدم را بسیار شاد می کند. ما بسیار خوشحال هستیم که توانستیم گام بلندی برای صعود به مرحله حذفی برداریم. همانطور که می بینید سیتی دارای یک کلاس کاری خوب و مهارت های فردی است اما در دفاع کمی متزلزل عکل می کردند ".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: از نتیجه بسیار خوشحال هستیم

624-guardiola-2.jpg

FCBayern.ir - پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ بعد از اتمام بازی مقابل منچستر سیتی از عملکرد تیمش ابراز رضایت کرد و مهمترین نکته در بازی را برد تلقی نمود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: پپ گواردیولا بعد از بازی اظهار کرد: "ما بسیار خوشحال هستیم. مهمترین نکته این است که توانستیم پیروز شویم. ما در انگلستان مقابل یکی از بهترین تیم های این لیگ بازی کردیم و این فوق العاده است. این یک بازی بی نظیر بود. سیتی در بازی ها گذشته عملکردی سینوسی داشته که این را می توانید از نتایج این تیم برداشت کنید".

سرمربی جوان مونیخ ها افزود: " بازی شگفت انگیزی بود اما خیلی کار داریم که بتوانیم این بازی که در منچستر انجام دادیم را ادامه دهیم ".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
یادداشت: خط و نشان بایرن در اروپا

bayern-city-scorpls-_624.jpg
FCBayern.ir- شب دوم لیگ قهرمانان اروپا برای نمایندگان آلمان شبی رویایی بود چهار پیروزی در هفته دوم موجب شد تا بوندس لیگایی ها به حضور در شانزده تیم برتر اروپا امیدوار باشند و باردیگر شایستگی های لیگ اول آلمان در قاره ی سبز به اثبات برسد. دیدار شب گذشته بایرن مونیخ و منچستر سیتی بدون شک بزرگترین بازی هفته دوم بود. مدافع عنوان قهرمانی با حضور گواردیولا چالش های جدیدی را پیش رو دارد نگاه پر فشار رسانه ها و افکار عمومی، مونیخی ها را در هر دیدار محکوم به پیروزی می کند چیزی که بارها و بارها از سوی مدیران ارشد این باشگاه مورد انتقاد قرار گرفت اما چنین سخنانی نیز نتوانست انتظارات را کاهش دهد حتی کار به جایی رسیده که هواداران صرفا بدنبال بردهایی با آوراژ گل بالا هستند. مونیخی ها در صدمین روز حضور گواردیولا به منچستر سفر کردند تا در بزرگترین چالش خود در این فصل مقابل من سیتی صف آرایی کنند تیم متمول لیگ برتری که برای موفقیت در این فصل همه کار کرده بود حضور بازیکنان مطرح جهان با مربی گری مانوئل پلگرینی مربی شیلیایی که ارزش های خود را در فوتبال اروپا اثبات کرده است آن ها را متفاوت تر از دو فصل ناکام گذشته می کرد. گواردیولا بار دیگر از ترکیب لام، شواینی و کروس در خط هافبک استفاده کرد و اینبار مولر را به ماندزوکیچ در خط حمله ترجیح داد. ترکیبی که بیش از پیش به سبک مورد علاقه ی پپ نزدیک است. حضور دو تن از بهترین وینگرهای جهان در بال های هجومی بایرن، تنوع حملات را افزایش می داد ترکیبی که با نفوذ ها آلابا و رافینیا همراه است و سایه ای از تفکرات هاینکس را در خود می بیند. بایرن خیلی زود با شوت سنگین ریبری به گل رسید دقیقه 7 شماره 7 مونیخی ها دروازه ی سیتی را باز کرد تا همه چیز باب میل گواردیولا پیش برود.
IUDu83w4C1.gif
وقتی استرس گل نزدن از تیم دور شد مونیخی ها راحت تر به ادامه بازی پرداختند. مالکیت مطلق توپ و فضا از آن بایرن بود و پرسینگ پر فشار اجازه نفس کشیدن را به شاگردان پلگرینی نمی داد. سبک بازی بایرن در نیمه نخست من سیتی را عصبی کرده بود و این به خوبی در پررنگ شدن درگیری های فیزیکی خود را بروز داد. یکی دیگر از حربه های تاکتیکی پپ در این دیدار جلو کشیدن خط آفساید بود که این کار با دقت بالایی از سوی مدافعان بایرن اجرا شد تا مهاجمان سریع من سیتی اجازه ی حرکت به سوی دروازه را نداشته باشند. بایرن نیمه اول را با آمار خارق العاده 67 درصد مالکیت توپ مقابل تیمی که منچستر یونایتد را هفته گذشته 4 تایی کرده بود به پایان برد. گل دوم بایرن در حالی به ثمر رسید که تیم میزبان برای جبران نتیجه امیدوار بود. یکی از مزیت های بایرن نسبت به بارسلونا که به خوبی گواردیولا به آن توجه دارد بازیسازی در خط دفاعی است. تاکتیکی که یوپ هاینکس با استفاده از آن بارسلونا را به زانو در آورد. ارسال های دقیق برای استفاده مهاجمین، اگر به گل دوم بایرن در این بازی دقیق شویم یادآور گل اول آن ها مقابل بارسلونا در دیدار برگشت خواهد بود ارسال بلند به پشت مدافعان حریف و فرار از تله ی آفساید کاری که فصل گذشته روبن کرد و شب گذشته توماس مولر. زوج دانته و بوآتنگ یکی از بهترین زوج های دفاعی در اروپا است. این دو مدافع علاوه بر عملکرد نسبتا مطمئن در خط دفاع با ارسال های قطری خود مهاجمان را در پشت خط دفاعی صاحب توپ می کنند. دانته علاوه بر پاس گلی که شب گذشته به مولر داد در دیدار بوندس لیگایی مقابل شالکه نیز بنیانگذار گل سوم بایرن بود صحنه ای مشابه که بازهم توماس مولر در آن نقش داشت. آرین روبن دیگر ستاره بایرن در بازی دیشب بود. مهاجم هلندی باواریایی ها که با حضور پپ، گمانه زنی هایی مبنی بر نیمکت نشین شدن او مطرح بود. سبک بازی روبن به گونه ای است که چندان در کار تیمی و درگیری برای بازپس گیری توپ شرکت نمی کند اما او به خوبی خود را به گواردیولا تحمیل کرد. فصل گذشته و نیمکت نشین شدن وی از سوی هاینکس موجب شد تا تغییراتی در سبک بازی اش ایجاد کند و یکی از مهره های کارآمد پپ در این فصل باشد.
10058792783_.gif
او علاوه بر به ثمر رساندن سومین گل بایرن موفق شد پنجمین گل متوالی اش را در بازی های اروپایی به ثمر برساند تا در تاریخ باشگاه منحصر به فرد باشد. از دیگر نکات بازی دیشب حضور چند دقیقه ای گوتسه بود همانگونه که پیش بینی می شد گواردیولا علاقه مند است تا از او در خط حمله استفاده کند گوتسه جانشین ریبری شد تا توماس مولر به بال راست بایرن تغییر پست دهد و نوک حمله را به او واگذار کند. تغییری که شاید در ادامه فصل و روی فرم بودن گوتسه بیشتر شاهد آن باشیم. بایرن شب گذشته نشان داد که برای دفاع از عنوان قهرمانی آماده است.آن ها هنوز تمام بازیکنان خود را در اختیار ندارند و با ترکیبی نصفه و نیمه در بازی ها ظاهر می شوند که این خبری بد برای رقبای اروپایی خواهد بود.

بالا