معامله دو سر باخت برای بایرن
FCBayern.ir- تقریبا از یکسال پیش و همزمان با قطعی شدن حضور پپ در بایرن پروژه انتقال رابرت لواندووسکی به بایرن نیز کلید خورد و بارها اخبار ضد و نقیضی در مورد این مهاجم لهستانی به گوش رسید و حالا با نزدیک شدن به فرصت نقل و انتقالات زمستانی باز هم نام لواندووسکی تیتر اصلی اخبار نقل و انتقالات شده است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ طی روزهای گذشته مطبوعات آلمانی به حدس و گمان در مورد انتقال احتمالی لوا به بایرن پرداختند و حتی ارزش انتقال زمستانی او را 11 میلیون یورو تخمین زده اند، انتقالی که در صورت رخ دادن پرسش های متعددی را در مورد عملکرد مدیران بایرن مطرح خواهد کرد.
با یک نگاه ساده متوجه می شویم که انقال زمستانی لواندووسکی یک معامله غیر منطقی برای بایرن است که نه تنها منفعتی برای بایرن ندارد بلکه زیان های زیادی هم متوجه این باشگاه خواهد کرد.
کلیدی ترین نکته در مورد رابرت لواندووسکی حضور وی در رقابتهای لیگ قهرمانان فصل جاری با پیراهن دورتمند است که بدین ترتیب امکان حضور او در این مسابقات با پیراهن تیم دیگری را منتفی می کند، با توجه به این مساله سوالات متعددی در ذهن فوتبالدوستان در مورد این انتقال شکل می کیرد.
لواندووسکی تنها 6 ماه دیگر با دورتمند قرار داد دارد و به هیچ وجه قصد تمدید این قرارداد را ندارد و بایرن به راحتی می تواند بدون پرداخت مبلغی تابستان آینده لوا را به خدمت بگیرد و با توجه به فاصله زیاد بایرن با رقبا در بوندسلیگا به نظر نمی رسد که بایرن برای حضور در رقابتهای بوندسلیگا به تقویت خود یا حتی تضعیف تیم دورتمند نیاز داشته باشد و پرداخت مبلغی در حدود 11 میلیون یورو در ازای هیچ کاری غیر منطقی از سوی مدیران بایرن به نظر می رسد.
از سوی دیگر اضافه شدن لوا به بایرن نارضایتی های مانزوکیچ را افزایش خواهد داد و همین امر تمایل وی را برای پیوستن به یوونتوس بیشتر خواهد کرد، اتفاقی که در صورت رخ دادن عملا بایرن در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هیچ مهاجمی نخواهد داشت.
با توجه به اینکه بایرن طی سالیان دراز ثابت کرده است که به این راحتی بازیکنی را جمع خود اضافه نخواهد کرد باید منتظر بود و دید که آیا مدیران بایرن یک اشتباه تاریخی را انجام خواهند داد یا پروژه انتقال لوا به بایرن دست کم موقتا متوقف خواهد شد؟
هاینکس: بایرن یک دهه بهترین تیم جهان می ماند
FCBayern.ir- یوپ هاینکس سرمربی موفق بایرن مونیخ که فصل گذشته پس از قهرمانی در سه جام معتبر از نیمکت این تیم مونیخی خداحافظی کرد در گفتگویی با کیکر شرایط کنونی بایرنی ها را مناسب دانست او معتقد است بایرن می تواند با این بازیکنان و کادر فنی برای یک ده بهترین تیم جهان بماند.
او به کیکر می گوید:" من در حال حاضر هی تیمی را بهتر از بایرن مونیخ برای کسب عنوان قهرمانی در اروپا نمی بینم بایرن بهترین تیم اروپا و جهان است و می تواند این کیفیت را برای یک دهه ادامه دهد."
او ادامه می دهد: آن ها با سن و سالی که بازیکنانشان دارند می توانند با این کیفیت بالا برای بیش از یک دهه ادامه دهند آن ها با بازیکنان فوق العاده که می خواهند همواره قهرمانی را دبست بیاورند شکل گرفته اند."
دون یوپ ادامه می دهد:" من هر کجا که بروم با احترام به بازیکنان جوان کار خواهم کرد و از پیشرفت آن ها خوشحال خواهم شد" او در پایان در مورد پیشنهاد هایی که پس از پایان دورانش در بایرن از رئال و پاریسن ژرمن مطرح شده بود گفت:" پس از موفقیت هایی که داشتم این پیشنهادات طبیعی بود اما آنه مرا خانه نشین کرد همین موفقیت هایی بود که با بایرن بدست آوردم من برای موفقیت های ورزشی ادامه فعالیت می دهم نه محرک اقتصادی بنابراین هیچ تیمی نمی تواند عوامل موفقیت هایی را که من با بایرن بدست آوردم برایم فراهم کند."