• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
گل بعد از 10 ثانیه ماکای (after 10 second) سال 2007 مرحله حذفی رو کسی داره بذاره اینجا؟
سریعترین گل در تاریخ چمپینونر لیگ بود اگه اشتباه نکنم، جالب تر اینه که رئال بازی رو شروع کرد!
سالیحمدزیچ سریع توپو گرفت داد به ماکای اونم زد تو گل!
من فقط ترکیب بایرنو از اون بازی دارم:

30186014724933392356.jpg
http://dl1.video.varzesh3.com/video/clip/uclip/Best_goals/goal_Makaay_real.mp4

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برانشوایگ 0 بایرن مونیخ 2

philipp_lahm_fcb2.jpg

FCBayern.ir- تیم فوتبال بایرن مونیخ در دیداری که برای این تیم جنبه تشریفاتی داشت و برای حریفش حکم مرگ و زندگی موفق شد با دو گل از سد آینتراخت بگذرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ در شرایطی این برد را بدست آورد که به چند مهره کلیدی خود استراحت داده بود.

برانشوایگ 0 بایرن مونیخ 2

گلها

پیزارو "75
مانزوکیچ "86

کارت زرد

هوشتهیت /هین از برانشوایگ
شواین اشتایگر از بایرن

برانشوایگ: داوری - کسل ، کوریا ، دوگان ، ریچل ، ال عبدلاوی، تورکائف ، بولند - کروبکه ، هوخشاید ، نیلسن
سرمربی: لیبرکنچت

بایرن مونیخ: ریدر - لام ، بواتنگ ، دانته ، هویبرگ - مارتینز ، شواین اشتایگر - روبن( مولر) ، ریبری( مانژوکیج)-گوتزه-پیزارو
سرمربی: گواردیولا

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ابهام در وضعیت نویر

neuer_new.jpg

FCBayern.ir- در حالیکه شرایط رونالدو برای بازی روز چهارشنبه مقابل بایرن مونیخ مناسب به نظر می رسد ، ابهام در وضعیت مانوئل نویر سنگربان باواریایی ها مونیخی ها را نگران کرده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ به گزارش روزنامه مارکای اسپانیا پپ گواردیولا کماکان در مورد حضور یا عدم حضور نویر در دیدار چهارشنبه شب مقابل رئال مادرید مردد است.

نویر 28 ساله که در دیدار بایرن مقابل دورتمند دچار آسیب دیدگی شد در حال حاضر دوران نقاهت مصدومیت خود را سپری می کند و گرچه او از روز جمعه تمرینات انفرادی خود را آغاز کرده است اما پپ به او اجاز تمرین گروهی را نداده است و ظاهرا او از دوشنبه تمرینات گروهی خود را آغاز خواهد کرد.

بنابر ادعای این روزنامه پپ روز دوشنبه تصمیم نهایی خود در مورد نویر را خواهد گرفت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا :در حال حاضر در شرایط خوبی قرار نداریم

624-guardiola-2.jpg

FCBayern.ir- سرمربی اسپانیایی باشگاه بایرن مونیخ اعتقاد دارد برای اینکه تیمش بتواند راهی فینال لیگ قهرمانان شود باید به مراتب بازیهای بهتری را از خود به نمایش بگذارد.وی در همین حال از وضعیت تیم در استانه بازی با رئال مادرید راضی نمی باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ به نقل از شبکه اسکای اسپورت آلمان گواردیولا از بازی دیروز مقابل برانشوایگ درباره بازی و شرایط تیم مونیخی می افزاید :” در حالی به برنابئو می رویم که در بهترین شرایطمان نیستیم . برای ما شرایط این بازی آسان نبود چرا که چند هفته قبلش بوندسلیگا را برده بودیم . آینتراخت اما با هیجان بازی کرد . آسان نبود . در نیمه دوم ، بازی را کنترل کردیم و بردیم . راضی هستیم اما مقابل رئال باید بهتر از این ها ودر بهترین فرم خود باشیم ، به خصوص اگر بخواهیم به فینال چمپیونزلیگ برسیم . نویر !؟ من فکر می کنم احتمالا بتواند چهارشنبه بازی کند اما اگر نباشد ، ریدر گزینه ما خواهد بود."

در همین حال نشریات اسانیایی عنوان می کنند بر خلاف گفته گواردیولا بایرن در شرایط خوبی به سر می برد و مربی اسانیایی مونیخیها می خواهد در استانه دیدار تیمش با مردان مونیخی فشار روانی را از روی تیم خود بردارد و آن را به مردان مادریدی و شاگردان کارلو انچلوتی منتقل نماید.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گوتی :بعد از بارسا حالا زمان شکست دادن غول سیاه است

GUTI_2063362.jpg

FCBayern.ir- بازیکن و هافبک سابق باشگاه رئال مادرید معتقد است پس از شکست دادن بارسلونا در فینال کوپا دل ری تیم مادریدی اکنون میتوانند بر بایرن مونیخ دیگر دشمن دیرینه خود نیز غلبه نمایند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ خوزه ماريا گوتيرز هرناندز معروف به "گوتی" در مصاحبه با رادیو کادنا دلاسر اسپانیا در این زمینه می گوید :"بعد از شکست دادن بارسلونا اکنون بازیکنان رئال باید غول سیاه (لقب بایرن مونیخ در بین هواداران رئال) را نیز شکست دهند.ما باید به فینال لیسبون راه یابیم.درست است که ما از غول سیاه خاطرات خوبی نداریم ولی اکنون در نیمکت ما مردی حضور دارد که آنان (تیم بایرن مونیخ)نیز هیچگاه نتوانسته اند او را در بازیهای رسمی شکست دهند.زنده باد مادریدیسموها"

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
توماس مولر: جنگنده و صبور بودیم

624-muller-1.jpg

FCBayern.ir- بایرن مونیخ توانست مصاف خارج از خانه خود را برابر برانشوآیگ با پیروزی دو بر صفر و گل‌های پیزارو و مانزوکیچ به پایان برساند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در هفته سی‌ویکم رقابتهای بوندس‌لیگا بایرن‌مونیخ که قهرمانی‌اش پیش از این مسجل شده بود در دیداری تشریفاتی به مصاف تیم قعر‌نشین برانشوآیگ رفت که در پایان گل‌های پیزارو در دقیقه 75 و گل مانزوکیج در دقیقه 86 پیروزی دو بر صفر را برای تیم گواردیولا به همراه داشت در این میان توماس مولر یکی از بازیکنان حاضر در میدان بود او که در دقیقه 73 جای فرانک ریبری را در میدان گرفت، او معتقد است بازی برانشوآیگ محک جدی برای بایرن بوده است.

توماس مولر می‌گوید: این بازی محک جدی برای توان جنگیدن بایرن بود به خوبی توانستیم با چالش بازی مقابله کنیم، بازی برانشوآیک سخت بود و جو فوق‌العاده‌ای داشت، نتوانستیم به خوبی بازی کنیم و حریف شرایط سختی برای ما ساخته بود اما خوب جنگیدیم و صبور بودیم.

نظرات سایر کادر تیم؛

پپ گواردیولا: بازی برای ما آنچنان که فکر میکردیم آسان نبود زیرا برانشوایگ بسیار پرشور و با انگیزه بازی کرد . در نیمه اول از کار شاگردانم زیاد راضی نبودم در نیمه دوم اما با توصیه هایی که به آنان داشتم ، توانستند توپ و میدان را در دست گرفته و با دو گل ارزشمند در دقایق پایانی تیم را به پیروزی برسانند . از این برد خوشحالم .

فیلیپ لام: ما برای این بازی تمرین کافی کرده بودیم و موفق شدیم کاری را که برای آن انگیزه داشتیم را انجام دهیم . با توجه به شرایط ما توانستیم بازی خوبی از خود در زمین حریف به نمایش بگذاریم و در نیمه دوم بهتر هم شدیم ، زمانی که از لحظه لحظه آن بهره لازم را بردیم و موفق به گلزنی شدیم .

کلاودیو پیزارو: همانطور که میدانید بازی سختی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید پیش رو داریم و هدف ما این بود که قبل از این بازی با رئال ، توانسته باشیم با روحیه خوب به سانتیاگو برنابئو برویم که خوشبختانه با پیروزی بر اینتراخت برانشوایگ موفق به کسب این روحیه شدیم . به ثمر رساندن گل برای تیم لذت بخش است و واضح است که من از برد و از اینکه برای تیمم گل زدم خوشحال باشم .

Torsten Lieberknecht ( مربی اینتراخت برانشوایگ): از تیمم راضی هستم که توانستیم برابر بایرن مونیخ بزرگ ، بازی خوبی از خود بنمایش بگذاریم. شاگردان من در این بازی روحیه خوبی داشتند، ما باید از تجربیاتی که در فوتبال کسب میکنیم درس بگیریم؛ برای پپ گواردیولا در برنابئو آرزوی موفقیت دارم .

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تاکید مجدد رومینیگه؛ امیدوارم رونالدو بازی کند

624-rummenigge-3.jpg

FCBayern.ir - رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بزرگ مونیخی، بعد از پیروزی شب گذشته تیمش مقابل برانشوایگ بازهم به صحبت در مورد رونالدو پرداخت و اعلام نمود که همچنان امیدوار است رونالدو در بازی چهارشنبه حاضر باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ رومینیگه چندی پیش ابراز امیدواری کرد که ستاره پرتغالی رئال مقابل تیمش در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حاضر باشد، دیروز باز هم با تاکید بر این موضوع گفت: " من همیشه دوست دارم در بازی هایی همچون نیمه نهایی اروپا تمام بازیکنان بزرگ حضور داشته باشند زیرا این بازی را کل دنیا تماشا خواهند کرد ".

رومینیگه ادامه داد: " بازی دو تیم دیگر را شاید همه نگاه کنند اما رویارویی این دو تیم بسیار جذاب خواهد بود. من آرزو میکنم رونالدو به این بازی برسد زیرا با وجود او بازی جذاب تر می شود، او تمرینات را شروع کرده است اما هنوز مشخص نیست که بازی خواهد کرد یا خیر ".

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
همراه با پاول برایتنر، بازیکن سابق بایرن و رئال

P%20Breitner.jpg

FCBayern.ir- پاول برایتنر همانند آرین روبن به دلیل بازی در دو تیم بایرن مونیخ و رئال مادرید، مرد مورد توجه رسانه های فوتبالی در روز های اخیر است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران; برایتنر در سال 1974 میلادی مونیخ را به مقصد مادرید ترک کرده تا موفق به انجام 84 بازی برای تیم اسپانیایی رئال مادرید شود. برایتنر در روز هایی که برای تیم مادریدی توپ میزد ، در کنار هم تیمی هایش ، دو بار موفق به دستیابی به قهرمانی لالیگا و یکبار قهرمانی در رقابت های جام حذفی اسپانیا شده بود. تیمی که هفته ی پیش، با از سر راه برداشتن بارسلونا، رقیب دیرینه خود در اسپانیا موفق به دریافت نوزدهمین عنوان قهرمانی جام حذفی لالیگا شد .

در ادامه مصاحبه سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ با پاول برایتنر را خواهیم دید؛

FCBayern.de: آقای برایتنر، در دیدار چهارشنبه شب ، شما به امید برد چه کسی به سانتیاگو برنابئو خواهید رفت و در واقع طرفدار کدام تیم در میان این دو هستید ؟
Breitner: من همیشه یک تیم را برای خود برگزیده ام ; در واقع وقتی بایرن مونیخ بازی میکند برای من فقط قرمز معنا دارد. من یک مادریدی هستم ; زمانی که رئال و بایرن در مقابل یکدیگر نباشند . بدانید که این انتخاب برای من سخت و دشوار است .

FCBayern.de: آیا شما هنور هم با هواداران رئال مادرید، اعضای تیمی - مدیریتی رئال مادرید و هم بازی های سابق مادریدی ارتباط دارید؟
Breitner: من بعنوان بازیکن اسبق رئال ، هنوز هم مخاطبین خوبی در مادرید دارم . با هم بازی هایم سالی دو یا سه بار رابطه داریم بدین ترتیب که آنها مرا به مادرید دعوت میکنند. من نیز برای گردش در مادرید، سالی یکبار به آنجا پرواز دارم، هنوز هم در تماس نزدیک با هواداران رئال هستم .

FCBayern.de: چه خبر از مادرید؟! شما چه مقدار برای بایرن مونیخ احترام قائلید؟
Breitner: من هم همان چیز هایی را از مادرید و مونیخ میشنوم و میدانم که شما میدانید. به نظر من هر دو حریف در مورد یک دیگر انتظار ضعف دارند. این طبیعت فوتبال است، هر دو تیم قبل از این بازی فراز و نشیب های زیادی داشتند. دو تیم پتانسیل قدرتمند تر ظاهر شدن در برابر دیگری را در بازی چهارشنبه شب را دارند، هر دو تیم سعی دارند به آمادگی کامل برسند . من برای دو تیم احترام بسیاری قائلم .

FCBayern.de: چهارشنبه شب را چطور پیش بینی میکنید ؟
Breitner: من از آمادگی دو تیم خبر زیادی ندارم . روشن است تیمی که بیشتر زحمت بکشد برنده از میدان خارج خواهد شد . جذابیت فوتبال به غیر قابل پیش بینی بودن آن است .

FCBayern.de: چه نوع رقابتی را در چهارشنبه شب، از نظر شما، شاهد خواهیم بود ؟
Breitner: بازی های بین این دو تیم همیشه پر شور و طراوت بوده اند، چهار شنبه شب بازی بسیار جذّابی را نظاره گر خواهیم بود .

FCBayern.de: شما برای رئال مادرید بازی کرده اید، چیز خاصی از رئال هست که شما در حال حاضر قادر به گفتن آن باشید ؟
Breitner: از لحاظ محبوبیت تیم های فوتبالی ، رئال مادرید هنوز هم شماره یک است، حتما رسمی شدن باشکوه باشگاه رئال مادرید در سال 1950 را به خاطر دارید، زمانی که آنها پنج بار موفق به کسب جام اروپا شدند. دهه پنجاه و رئیس سانتیاگو برنابئو ; حضور طولانی مدت او ، باهوش ترین و مورد علاقه ترین مردی که تا به حال من در عمرم دیده ام. از ارکان اصلی بودن رئال در اوج . در حال حاظر میدانیم که بایرن شرایط بهتری نسبت به تیم مادریدی دارد و رئال نیز به چند سال بیشتر ، برای رسیدن به صد در صد آمادگی و بالا بردن سطح فوتبالی خود در اروپا نیاز دارد .

FCBayern.de: سخن پایانی شما؟
Breitner: مشکل تنها یک چیز است؛ بایرن میخواهد در لیگ قهرمانان از عنوان قهرمانی خود دفاع کند و راهی جز از سدّ راه برداشتن رئال مادرید پیش روی خود ندارد، بایرنی ها راه رسیدن به لیسبون را می دانند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دی‌بویر: گواردیولا همیشه چند گام به جلوتر فکر می‌کند

de%20boer.jpg

FCBayern.ir- هافبک هلندی و سابق بارسلونا بر این باور است که گواردیولا هوش و نبوغ فراوانش را در این فصل نشان داده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هافبک سابق بارسلونا رونالد ‌دی‌بوئر ضمن ستایش عمکرد پپ گواردیولا در بایرن‌مونیخ می‌گوید سرمربی بایرن همیشه سه چهار گام به جلوتر می‌اندیشد، پپ گواردیولا که تاکنون دو بار با هدایت آبی و اناری‌های بارسلون توانسته است فاتح لیگ قهرمانان شود و اکنون شانس فراوانی دارد تا بار دیگر جام لیگ قهرمانان را به عنوان سکاندار بایرن‌مونیخ به دست آورد.

دی‌بوئر هلندی که در سالهای 1998 تا 2000 در کنار گواردیولا در بارسلون حضور داشت بر این اعتقاد است که هوش فراوان پپ گواردیولا کمک زیادی به او در جهت تبدیل شدن به یک مربی نابغه کرده است، دی‌بوئر به sport1 می‌گوید: به عنوان یک مربی گواردیولا نابغه است، پپ همیشه بازیکنی بود که حرکتی بسیار هوشمندانه داشت شاید از نظر فیزیکی برتری قابل ملاحضه‌ای در مقایسه با دیگر بازیکنان در او وجود نداشت ولی او همیشه چند گام به جلوتر فکر می‌کرد.

گواردیولا به همراه بایرن‌مونیخ جدال سختی را در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان برابر رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو دارد، ورزشگاهی که برای مرد اسپانیایی به هیج وجه نا آشنا نیست.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
در رد پیشنهاد یونایتد، گواردیولا: در بایرن می‌مانم

624-pep.jpg

FCBayern.ir- مربی صاحب نام بایرن‌مونیخ تاکید کرد می‌خواهد تا پایان راه در بایرن بماند و حرفه خود را در آلمان پی‌گیری نماید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ حذف دو تیم انگلیسی به دست بایرن هنوز برای رسانه‌های انگلیسی سخت و غیر قابل پذیرش است و مطبوعات بریتانیایی با سلاح خبرپراکنی به مصاف بایرن آلمانی رفته‌اند، پس از اخراج دیوید مویس اسکاتلندی از منچستر‌یونایتد نام های بسیاری از جانشینان او برده شده است از جمله: یورگن کلوپ، دیگو سیمونه، فن‌خال و پپ گواردیولا، و در این مورد گواردیولا در کنفرانس خبری پیش از دیدار نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان بیان داشت دلیلی برای ترک مونیخ ندارد.

گواردیولا گفت: من در بایرن هستم و برای سه سال قرارداد دارم و احساس می‌کنم می‌توانم در اینجا پیشرفت کنم، من فرهنگ کاتالان را برای آلمان عرضه کردم و این به هیج وجه آسان نبود، به زمان نیاز دارم و کارهایی برای انجام، من در بایرن راحت هستم، مردم به من احترام می‌گذارند، می‌خواهم اینجا بمانم، و در راستای گفته‌های سرمربی بایرن خبرنگار رسمی بایرن اضافه کرد : به مردم در انگلستان بگویید شانسی نیست.

از یورگن کلوپ به عنوان دیگر گزینه‌ مربی‌گری منچستر یونایتد یاد شده است که او هم عنوان کرده که علا‌قه‌ای به ترک دورتموند ندارد و جدی‌ترین گزینه در حال حاضر لوییس فن‌خال هلندی مربی اسبق بایرن می‌باشد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
4000 طرفدار دو آتیشه مونیخی برای تشویق تیم خود به مادرید می روند

ultra-fans-des-fc-bayern-in-lille-.jpg

FCBayern.ir- به گفته رسانه های آلمانی و منابع نزدیک به باشگاه بایرن در حدود 4000 طرفدار الترایی و دو آتشه مونیخی برای تشویق تیم محبوب خود به شهر مادرید می روند .این عده قرار است در کنار 1200نفر از آلمانیها و طرفداران بایرنی مقیم اسپانیا و شهر مادرید از تیم محبوب خود در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شهر مادرید حمایت نمایند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از بایرن تی وی مانفرد کالبینز رئیس کانون هواداران باشگاه اول ایالت باواریا و پر افتخارترین تیم آلمانی، در شهر مونیخ و در گفتگو با شبکه اختصاصی بایرن مونیخ اعلام نمود :طبق قرارهای انجام شده و سهمیه بلیط برای هواداران باشگاه بایرن مونیخ، در حدود 4000 نفر از طرفداران دو اتشه بایرنی از طریق شش پرواز مستقیم و چارتر خود را به شهر مادرید اسپانیا می رسانند.هواپیمایی لوفت هانزا (بزرگترین شرکت هواپیمایی آلمان و اروپا) از طریق شش پرواز مستقیم از شهر مونیخ به مادرید این عملیات را انجام خواهد داد .این پروازها از ساعت 7 صبح چهارشنبه شروع و تا ساعت 17 بعدازظهر همان روز ادامه خواهد یافت.این 4000 نفر قرار است در کنار 1200 نفر از طرفداران و هواداران باشگاه که در شهر مادرید ساکن هستند برای تشوق تیم محبوبمان در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو حاضر شوند.

کالبینز 43 ساله ادامه می دهد : "تمام این 5200 نفر از هواداران و طرفداران دو آتشه و الترایی مونیخی هستند و تیم را برای 90 دقیقه تشویق خواهند نمود.ما قصد داریم در گوشه ای از ورزشگاه برنابئو جهنم کوچکی را ایجاد نماییم و اطمینان دارم سروصدای زیادی نیز برپا خواهیم نمود.امیدوارم بایرن با پیروزی ویا کسب یک نتیجه خوب ورزشگاه برنابئو شهر مادرید را ترک نماید."

بازی رفت مرحله نیمه پایانی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب و با قضاوت هاوارد وب داور سرشناس انگلیسی در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شهر مادرید برگزار خواهد شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لام : برای شکست رئال مادرید به میدان می رویم

lahm-ph.jpg

FCBayern.ir- فیلیپ لام ، کاپیتان تیم بایرن مونیخ اظهار داشت که هدف مونیخی ها غلبه بر رئال مادرید است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باشگاه بایرن مونیخ و رئال مادرید امشب در مرحله ی نیمه نهایی رقابت های چمپیونزلیگ در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف یکدیگر خواهند رفت .

فیلیپ لام ستاره ی باشگاه بایرن مونیخ در آستانه ی این دیدار در مصاحبه ای با وبسایت رسمی یوفا اظهار داشت : " ما تیمی قدرتمند هستیم و تساوی برای ما کافی نیست . ما توانستیم در رقابت های بوندسلیگا به عنوان قهرمانی دست یابیم اما این برای ما کافی نیست . ما می خواهیم که در چمپیونزلیگ نیز به قهرمانی برسیم . ما برای پیروزی تلاش می کنیم با این وجود همه ی ما می دانیم که برای به تحقق رساندن این هدف کار دشواری را در پیش رو داریم ."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کروس : رئال مادرید نمی تواند ما را غافلگیر کند

kroos-t.jpg

FCBayern.ir- تونی کروس بازیکن باشگاه بایرن مونیخ به اظهار نظر درباره ی دیدار نیمه نهایی چمپیونزلیگ پرداخت.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تونی کروس در مصاحبه ای با بیلد در آستانه ی دیدار با رئال مادرید اظهار داشت که بایرن مونیخ به لطف مربی بزرگ خود پپ گواردیولا آگاهی بسیاری از رئال مادرید دارد.

وی همچنین اظهار داشت : " فکر نمی کنم که امشب رئال مادرید بتواند ما را غافلگیر کند . مربی ما از اوضاع رئال آگاهی کامل دارد و نکته های بسیاری را درباره ی بازی با رئال به ما گوشزد کرده است . با این وجود رئالی ها با توجه به کیفیت بالایی که دارند قادر به شکست هر حریفی هستند . رئال مادرید حریفی خطرناک برای ماست.ما در دیدار رفت به پیروزی نیاز داریم ، حداقل باید 1 تا 2 گل به ثمر برسانیم. در این دیدار حتی نباید لحظه ای غفلت کنیم . حداکثر تلاش خود را برای راه یابی به فینال خواهیم کرد و از این جانب نگرانی وجود ندارد . "

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
رئال بهتر بازی کرد و برد
به عنوان یه بایرنی معتقدم که دیگه تاریخ مصرف تیکی تاکا تموم شده یا حداقل فقط به درد بارسای 2009 تا 2011 میخورد و نمیشه تو تیمای دیگه باهاش به موفقیت رسید
دیگه همه تیما راه مقابله با تیکی تاکا رو پیدا کردن
حتی صدای بزرگان تیم مثل بکن بائر و کان هم دراومده و از شیوه بازی بایرن راضی نیستن
تیکی تاکا دیگه نه چشم نوازه نه مثمر ثمر چیه همش پاس پاس پاس پاس
بایرن هاینکس با اینکه تیاگو و گوتزه رو نداشت خیلی زیباتر و زهردار تر بازی می کرد
امیدوارم پپ یه فکری به حال تیکی تاکاش بکنه

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
ولی من به بازی برگشت خیلی خوشبینم
به شرطی از همون اول گوتزه جای ریبری بازی کنه
این ریبری دیشب واقعا..........
بگذریم

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
البته ریال میاد برای دفاع.. وگاهی هم ضد حمله.. ولی باز خوبه 1 گل خورد...

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا : به بایرن مونیخ افتخار می کنم

pep%20ancelo.jpg

FCBayern.ir- گواردیولا ، سرمربی باشگاه بایرن مونیخ اظهار داشت که با وجود باخت این تیم برابر رئال مادرید به تیم خود افتخار می کند .

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ چهارشنبه شب و در دیدار رفت مرحله ی نیمه نهایی رقابت های چمپیونز لیگ باشگاه بایرن مونیخ 1 بر 0 مغلوب باشگاه رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شد .

پپ گواردیولا ، سرمربی باشگاه بایرن مونیخ پس از این دیدار در مصاحبه ای با اسکای اظهار داشت : " در این دیدار شکست خوردیم ، چراکه دیدار سختی بود اما هنوز دیدار برگشت باقی مانده است و ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد که تمام بازیکنان بایرن مونیخ برای دیدار برگشت در بهترین فرم خود قرارداشته باشند . مادرید همیشه به همین گونه بازی می کند ، آنها بسیار سرعتی هستند و همیشه منتظر هستند که تیم مقابل توپ را برای لحظه ای از دست بدهد . در مقابل رئال باید خیلی مرتب و سازماندهی شده عمل کرد ، یعنی همان کاری که ما انجام دادیم به همین جهت است که به بازیکنان خود بسیار افتخار می کنم . تیمی برتر از رئال وجود ندارد ، تنها چیزی که به آن نیاز داشتیم به ثمر رساندن گل بود به همین جهت باید در دیدار برگشت با به ثمر رساندن 2 یا 3 گل نتیجه ی دیدار رفت را جبران کنیم و برای تحقق این هدف خود را آماده خواهیم کرد . "

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن : بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم

robben%20pepe.jpg

FCBayern.ir- آرین روبن ، به اظهار نظر درباره ی دیدار بایرن مونیخ برابر رئال پرداخت.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ شب گذشته باواریایی ها در دیدار رفت مرحله ی نیمه نهایی رقابت های چمپیونزلیگ به مصاف رئال مادرید رفتند . این دیدار که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شد شکست 1 بر 0 سرخپوشان مونیخی را به همراه داشت .

آرین روبن ، پس از این دیدار در مصاحبه ای با یوفا اظهار داشت : " من فکر می کنم که دیداری که برگزار شد دیدار بسیار خوبی میان دو تیم بسیار قوی اروپا بود . فکر می کنم که بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم خصوصا" در نیمه ی اول تسلط بسیاری بر بازی داشتیم و کنترل بازی در دستان ما بود . تنها چیزی که در این دیدار نیاز داشتیم به ثمر رساندن یک گل بود . این که موفق به گلزنی نشدیم شرم آور است ، با این وجود ما با اعتماد به نفس کامل در دیدار برگشت برابر رئال قرار خواهیم گرفت . "

دیدار برگشت سه شنبه شب در ورزشگاه آلیانتس آرنا و در خانه ی سرخپوشان مونیخی برگزار خواهد شد .

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لام : هر اتفاقی در آلیانتس آرنا امکان پذیر خواهد بود

lahm%20alonso.jpg

FCBayern.ir- فیلیپ لام ، کاپیتان باشگاه بایرن مونیخ به اظهار نظر درباره ی دیدار نیمه نهایی چمپیونزلیگ پرداخت.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ فیلیپ لام ، ستاره ی باشگاه بایرن مونیخ نتیجه ی دیدار رفت مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ را یک بدشانسی برای سرخپوشان مونیخی خواند.

لام در مصاحبه ای با وبسایت رسمی بایرن مونیخ در آلمان اظهار داشت : " دراین دیدار کمی بدشانسی آوردیم و علاوه بر آن حمله های خطرناک چندانی بر دروازه ی حریف نداشتیم . اما کاملا" آشکار بود که در تمام این 90 دقیقه ما برای پیروزی مصمم بودیم . از پیش می دانستیم که رئال در دفاع خوب ظاهر خواهد شد و از بهترین بازیکنان خود برای ضدحمله های بی نقص استفاده خواهد کرد . سعی کردیم که رئالی ها را مهار کنیم ، در برخی موارد موفق شدیم اما در برخی دیگر، خیر . بدیهی است که انتظار نتیجه ی بهتری را داشتیم ، اما هم اکنون نیز در خانه شانس صعود به فینال را داریم و برای این امر تنها به یک پیروزی 2 بر 0 برابر رئال مادرید در دیدار برگشت نیاز داریم . با احساس مثبتی به مونیخ برمی گردم . در آلیانتس آرنا هر اتفاقی امکان پذیر خواهد بود . ما پیش از این نیز نشان داده ایم که در دیدار های برگشت استعداد و توانایی فوق العاده ای داریم ."

بالا