• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی آلمان | Deutschland Fußball-Nationalmannschaft

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
این باداشتوبر بالاخره یه سوتی کوچولو داد ;)
گل فان پرسی از بین دوتا پاش رد شد دید نویر رو هم تا حدودی گرفته بود
امیدوارم آخرینش باشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تبریک میگم به دوست داران تیم آلمان /.

فکر نمیکردم 2 تا همون اول بزنه :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آلمان حالا داره در قد و قواره های قهرمانی نشون میده. این تیم بازی به بازی بهتر خواهد شد.

حالا باید فردا بازی ایتالیا و اسپانیا رو هم جلو حریفاشون ببینیم. زقابت اصلی در قهرمانی به نظر من بین اسپانیا ، ایتالیا و المان هست.

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
تبریک تبریک!! خوشم اومد، خیلی خوشم اومد از بازی آلمان. امشب فوق العاده کار کردند. دو گل واقعا قشنگ زد گومز. تبریک به همه دوستان!
joytears.gif

فقط یکم بازی پودولسکی اذیتم کرد. ای کاش تو بازی بعدی نباشه.. همینجوری. :دی

تبریک به همه
بچه ها عالی بودن مرسی سوپر ماریو
نیمه دوم آلمان بازی رو اداره می کرد و زیاد فشار نیاورد.
به شخصه دوست نداشتم هلند حذف بشه چون حضورشون باعث جذابیت بیشتر رقابت ها میشه و می خواستم آلمان و هلند از این گروه صعود کنن به هر حال هلند هنوز هم شانس صعود داره
سوپر ماریو کیه؟ :دی

منم نمی دونم چرا دوست نداشتم هلند تو این بازی ببازه. نیمه دوم علنا داشتم هلند رو تشویق می کردم مساوی بشن. گل فنپرسی زیبا بود انصافا. ولی بدجوری روبن رو مخم بود. اصلا کلاس نداره این بشر. :دی
فکرکنم باید پرتغال رو با اختلاف 3 گل ببرند. از اونور آلمان با اختلاف دو گل دانمارک رو شکست بده تا هلند بتونه صعود کنند.

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
واقعا لذت بردیم کاش زده بود این هلندو بیشتر له کرده بود
خیلی بیشتر از دوتا جا داشت

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
درسته بردیم ولی نسبت به جام جهانی خیلی افت کردیم

مثل اینکه لو نتیجه گرا شده!

کلا المان همیشگی رو شاهد نیستیم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
[h=1]سريال برتري آلمان بر هلند ادامه يافت[/h]
[h=2] تيم ملي فوتبال آلمان موفق شد در دومين ديدار خود در مرحله گروهي يورو 2012 بر هلند غلبه کند.[/h]
00028147.jpg

دو تيم همسايه قاره سبز که سال‌ها است با هم رقابت ديرينه اي دارند، از ساعت 23:15 به وقت تهران در ورزشگاه متاليست شهر خارکف اوکراين در حضور 40 هزار نفر تماشاگر به قضاوت يوناس اريکسون باهم به رقابت پرداختند که نيمه اول را ژرمن‌ها با در پيش گرفتن بازي متفکرانه، توانستند با 2 گل برتري به رختکن بروند.

در اين نيمه ابتدا هلند با در اختيار گرفتن توپ سعي کرد به تيم تحت رهبري يواخيم لو فشار آورد. اما سفيدپوشان آلمان پس از پشت سر گذاشتن چند دقيقه بتدريج کنترل بازي در اختيار گرفتند و صاحب سه فرصت صددرصد شدند که دو مورد آن توسط ماريو گومس در دقايق 24 و 39 با پاس‌هاي ديدني شواين اشتايگر به گل تبديل شد.

در آغاز نيمه دوم برت فان مارويک دست به دو تعويض زد و فان در فارت و هونتلار را به جاي فان بومل و آفلاي به بازي وارد کرد تا بلکه بتواند با آهنگ تهاجمي فاصله عقب ماندگي را جبران کند. بر اين اساس در شرايطي که ژرمن‌ها همچنان برتري خود را حفظ کردند، فان پرسي دردقيقه 82 موفق شد گلزني کند اما اين روند ادامه نداشت و بازي 2 بر يک به سود آلمان خاتمه يافت.

به اين ترتيب پس از برتري آلمان مقابل اين رقيب ديرينه در زمستان گذشته در شهر هامبورگ سريال پيروزي ‌هاي ژرمن‌ها مقابل حريف نارنجي پوش با اين نتيجه ادامه يافت.

فهرست بازيکنان دو تيم به اين شرح است:

هلند: استکلن‌بورگ، فان در ويل، هايتينگا، ماتيسن، ويلمس، فان بومل(از دقيقه 46 فان درفارت)، نيجل ديونگ،‌اسنايدر، روبن، فان پرسي، آفلاي (از دقيقه 46 هونتلار)

سرمربي: فان مارويک

آلمان: نوير، هوملس، باداشتوبر، لام، بواتنگ،‌خديرا، شواين‌اشتايگر، اوزيل، توماس مولر، پودولوسکي، گومس(از دقيقه 72 کلوزه)

سرمربي: يواخيم لو

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
جام ملت‌های اروپا – ۲۰۱۲
اشمایکل: آلمان بخت اول قهرمانی است/ اسپانیا خوب است اما نه برای قهرمانی !
خبرگزاری فارس: دروازه‌بان اسطوره‌ای فوتبال دانمارک باور دارد تیم ملی آلمان از بیشترین بخت برای قهرمانی در مسابقات یورو ۲۰۱۲ برخوردار است.

13910312000135_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ز.د.اف، پیتر اشمایکل اظهار داشت: تیم آلمان با وجود دروازه‌بانی خارق‌العاده مثل مانوئل نویر، مدافعینی بزرگ مثل لام،‌ باداشتوبر و بواتنگ در اصل صاحب ستارگانی ارزشمند است که در رده باشگاهی نیز همبازی هم هستند. در خط میانی ژرمن‌ها با در اختیار داشتن شواین‌اشتایگر و اوزیل، بسیار عالی عمل می‌کنند. با این ستاره‌ها، خط میانی شان نباید خود را در قیاس با هافبک‌های اسپانیایی، دست کم بگیرد. حتی در خط حمله با وجود کلوزه و گومس، آنها از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و به نظرم بخت اول برای دست یابی به مقام قهرمانی را دارند.
عضو پیشین دو تیم شهر منچستر انگلیس که 20 سال قبل با وایکینگ‌ها عنوان قهرمانی جام ملـت‌های اروپا را بدست آورد، معتقد است شمار زیاد بازیکنان عضو بایرن در کادر ژرمن‌ها مزیتی مهم برای قهرمان سه دوره گذشته اروپا به شمار می‌رود. وی افزود: وجود بایرنی‌های بیشمار در ترکیب تیم آلمان، به نظرم نکته‌ای مثبت است. آنها در اوج قرار دارند و در کنار هم، زیاد بازی کرده‌اند. البته برخی موضوع تاثیر منفی باخت در دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا را مقابل چلسی را مطرح می‌کنند. اما من می‌گویم بایرنی‌ها بازیکنانی تمام حرفه‌ای هستند و می‌دانند چگونه پس از باخت ، در خود انگیزه ایجاد کنند. ضمن آنکه نباید از خاطر دور نگه داشت که همه اعضای این تیم صاحب روحیه معروف خاص ژرمنی هستند. یعنی این که وقتی فینال را از دست دهند،‌‌ آنقدر کار می‌کنند که در فینال بعدی برنده شوند.
اشمایکل در مورد بخت مجدد قهرمانی اسپانیا در یورو 2012 نیز اظهار داشت: تیم اسپانیا نسبت به چهار سال قبل ضعیف‌تر نشده است. آنها خیلی خوب می‌دانند در بازی‌های اوکراین و لهستان چکار باید کرد تا قهرمان شد. اما فکر می‌کنم بخش عمده این تیم که بر پایه ستارگان بارسلونا بنا نهاده شده، در دو، سه ماه گذشته خیلی خسته نشان دادند.
او ادامه داد‌: به نظرم اسپانیا در مسابقات پیش‌رو نمایش خوبی خواهد داشت. اما توان‌شان برای دست‌یابی مجدد به قهرمانی کافی نخواهد بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
فان مارویک: زیاد تلاش کردیم اما مانع آلمانی‌ها نشدیم/امید به برد یا تساوی داشتیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال هلند گفت: هرچه درتوان داشتیم ، خرج کردیم اما نتوانستیم مانع شکست از آلمان شویم.
13910219000461_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ویکس‌کرانت، برت فان مارویک‌ پس از باخت 2 بر یک از آلمان دریورو 2012 اظهار داشت: در 20 دقیقه ابتدای بازی خوب کار کردیم و صاحب موقعیت‌های خوبی هم شدیم. در پایان بازی هم موقعیت داشتیم. توپ های ما باید با دقت بیشتر بازیکنان‌مان وارد دروازه حریف می شد.
وی در توجیه ناکامی یارانش افزود: یکسری از بازیکنانم در فرم مطلوب نیستند. هرچه نیرو داشتیم،‌در بازی خرج کردیم اما نتیجه‌ای حاصل نشد.
او ادامه داد: گل اول آلمانی‌ها از هیچ بدست آمد. البته آنها تیمی بسیار خوب دارند. ما هم امیدوار به کسب تساوی یا حتی برد بودیم.
مسئول فنی نارنجی‌پوشان در مورد نفرات برترش دراین دیدار عنوان کرد: فان پرسی و هونتلار دراین بازی خوب کار کردند اما از طرف آفلای و روبن هیچ چیزی دیده نشد. اگر این دو قوی‌تر عمل می کردند، قدر مسلم کار برای آلمان‌ها دشوارتر می شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
یواخیم لو: درهای یک چهارم نهایی به روی‌مان با برد گشود شد/هلند دقیقه ۶۰ مرد
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان معتقد است تیمش با غلبه بر هلند گام محکمی برای صعود به دور یک چهارم نهایی یورو ۲۰۱۲ برداشت.
130041_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اشپورت بیلد، یواخیم لو پس از پیروزی 2 بر یک تیمش در جدال با هلند از گروه دوم یورو 2012 اظهار داشت: هوا گرم بود و در بازی حساس جنگیدیم. در برخی از مقاطع بازی شاهد کمبود دینامیک نزد دو تیم بودیم. البته ما می خواسیتم دومین قدم را در یورو 2012 با برد برداریم که به خواسته خود رسیدیم.
او ادامه داد: بسیار مهم بود که در بازی دوم بیشتر فشار وارد کنیم. اکنون دروازه مرحله یک چهارم نهایی بطور کامل به روی مان گشوده شده است. در این شرایط ماریو گومس بازیکنی جنگنده از تیم بود که حتی چند بار نیز نقش بر زمین شد اما هر بار بلند شد و به تلاش ادامه داد.
او در مورد باستین شواین اشتایگر که سازنده هر دو گل تیمش بود، نیز عنوان کرد: بهبود وضعیت او باعث خوشحالی است. در هر بازی از بازی قبل شرایط بهتری پیدا می کند و حضور مطلوب‌تری هم دارد. از نظر بدنی قوی است و در جنگ‌های تن به تن پیروز می شود.
مربی 52 ساله ژرمن‌ها ادامه داد: برای ما کسب صدرنشینی اهمیت دارد چرا که در این صورت همچنان می توانیم در دانسیگ لهستان باقی بمانیم. بنظرم شاید این برای موفقیت در یک چهارم نهایی یک امتیاز بزرگ باشد.
او افزود: ‌در این بازی هلند روی دروازه ما مورد گل کم داشت که این به لطف ایستادگی و قدرت خط دفاع ما بود. احساسم به من می گوید هلند در دقیقه 60 از نظر بدنی مرده بود.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آلمان امسال تیم خیلی خوبه داره و شانس قهرمانیش هم زیاده.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حکایت لو و توپ جمع کن در بازی دیشب !

401843_387988927926480_96179662_n.jpg

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب سلام:):):):)

چنذ روزی نبودم کار داشتم...:)

خیلی خوشحال هستم از برد آلمان در برابر هلند و خیلی متاسف بابت اینکه هلند خیلی جا داشت برا گل خوردن و متاسف هستم برای ژرمن ها که این همه فرصت رو خراب کردن ...میتونستن سنگین ترین باخت رو به هلند تحمیل کنن ولی حیف...

بهرحال تبریک میگم به همه هواداران...

آلمان نیازی نیست برا بازی بعد به خودش فشار بیاره..با یه تساوی هم میتونه بعنوان تیم اول صعود کنه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نظر من آلمان تنها تیمی هست ( فارغ از بحث های طرفداری ) که استحقاق قهرمانی رو داره . اونها واقعا با ثبات و هماهنگ هستند و نظم تیمیشون میتونه هر تیمی رو تخریب کنه .
بازی های فوق العاده آلمان به نظر من توی مراحل آینده هست . یعنی اونجا جایی هست که میشه آلمان واقعی رو دید ...

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
به نظر من آلمان تنها تیمی هست ( فارغ از بحث های طرفداری ) که استحقاق قهرمانی رو داره . اونها واقعا با ثبات و هماهنگ هستند و نظم تیمیشون میتونه هر تیمی رو تخریب کنه .
بازی های فوق العاده آلمان به نظر من توی مراحل آینده هست . یعنی اونجا جایی هست که میشه آلمان واقعی رو دید ...

منم با نظرت موافقم،ولی در مورد تنها تیم مخالفم.
البته اینجا تاپیک آلمانه و درست نیست راجع به تیمهای دیگه بحث بشه.ولی فکر میکنم اسپانیا هم واقعا تیم بزرگیه و به جرات میشه گفت این اسپانیا و آلمان یه سر و گردن از همه تیمهای دنیا بالاتر هستن.
بدون شک اگه اسپانیا و آلمان تو گروهشون اول بشن که احتمالش خیلی زیاده بازم فینال 2008 تکرار میشه.

راجع به بازی با هلند هم آلمان خیلی بیشتر میتونست بزنه،توانش رو داشت ولی نزاشت!
هلند کلا بی خیال شده بود و کوچکترین امیدی برای برد و حتی مساوی نداشت.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
این تکه رو خیلی خوب اومدی...
توی فوتبال نظر من پیش از اینکه بازی چشم نوازی رو ارائه بدی باید فکر نتیجه گرفتن باشی.وقتی نتیجه گرفتی اونوقت با وجود اینکه فوتبال کسلی رو ارائه میدی خودبخود طرفدار جدب میکنی.

فکر نمیکنم در اروپای کنونی هیچ تیمی نظم آلمان رو داسته باشه.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
بدون شک اگه اسپانیا و آلمان تو گروهشون اول بشن که احتمالش خیلی زیاده بازم فینال 2008 تکرار میشه.
در اینصورت بعید میدونم آلمان اینبار تسلیم اسپانیا بشه.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
99300629274408213269.png

شب سوم از مرحله گروهی یورو 2012

یکشنبه 28 خرداد ماه 1391

12858721846006887880.png
83214794492075854158.jpg
54204217659710191557.png

**********آلمان****
45463788710543493573.jpg
*** دانمارک*********

93829649309279775850.png

289488.jpg

Carlos Velasco Carballo

ESP.png

ESP

79410770554061167018.png

1796821_w2.jpg

نام ورزشگاه:Arena Lviv
ظرفیت: 73500

.:: عملکرد دو تیم در 10 بازی اخیر ::.

80202840041187123909.png

.:: آمار مختصر و کلی از بازیهای رو در روی هم ::.

19689350066615937643.png

.:: رتبه دو تیم در آخرین رنکینگ فیفا ::.

37135337796445909535.png

picture.php
.:: وضعیت گروه ::.

93955865147402679246.png

.:: ترکیب دو تیم به همراه فهرست مصدومین و محرومین در این دیدار به نقل از کیکر ::.

اعلام برنامه

شب سوم از مرحله گروهی یورو 2012

یکشنبه 28 خرداد ماه 1391
ساعت 23:15

09585791211256929093.jpg

Al Jazeera Sport +10
ARD Das Erste
BNT 2
Channel One Russia [Perviy]
CT4 Sport
DR1
ETV 2 Estonia
Federalna TV
LTV 2 Lithuania
LTV 7 Latvia
RTS 2 (serbia)
RUV Sjonvarpid
Sport 1 (israel)
Sport TV2
STV 1 [Jednotka] Slovakia
SuperSport 1 [DigitAlb]
TRK (ukraine)
TRT 1
TV2 (norway)
TV4 (sweden)
TVP 2
TVP Sport
TVR 1
Al Jazeera Sport HD2
ARD Das Erste HD
DR 1 HD
Sport 1 HD (israel)
Sport TV2 HD
SuperSport 1 HD [DigitAlb]
TRT 1 HD
TV2 HD (norway)
TV4 HD (sweden)
TVP 2 HD
TVP HD

کدها در دسترس

شبکه سوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

Ident:012F
Biss key : 1111113311111133

+++++++++++++++++

1TV (georgia- on Turksat 42E

Ident:0001
Biss key : 0020050000195600

+++++++++++++++++

Idman TV-on Turksat 42E

Ident:0005
Biss key : 1234560065432100

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مصاحبه اختصاصی با یوگی لو

700Joachim-Low04.jpg

یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای اختصاصی به بیان برخی مسائل زندگی حرفه ای و شخصی خود پرداخت

DFB.ir-یوآخیم لو سرمربی ژرمن ها در مصاحبه ای به پاسخ به سوالاتی درباره ی زندگی خصوصی و حرفه ای خود پرداخت.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از 11freunde.de ، در قسمت زیر به پاره ای از این مصاحبه پرداخته میشود.

-آقای لو صبح ها هنگامی که از خواب برمی خیزید دقیقا" چکار میکنید؟

لو : 7:30 دقیقه صبح از خواب بلند میشوم و به ورزش میپردازم. به سالن ورزش میروم و حرکات ورزشی از قبیل تردمیل ، دوچرخه و ژیمناستیک انجام میدهم.

-یعنی شما صبح به این زودی بیدار میشوید؟!

لو : بله ، من انسان سحر خیزی هستم.

-در این تورنمنت ها روز شما با فوتبال شروع میشود ، آیا وقت آزادی هم دارید؟ در اوقات فراغت خود چه میکنید؟

لو : در هنگام غروب اندکی زمان خالی پیش از رفتن به رختخواب پیدا میکنم . در این زمان به مطالعه میپردازم.

- پیش از خواب چند صفحه مطالعه می کنید؟

لو : حدود 300 تا 400 صفحه از یک کتاب 800 صفحه ای را در طول سه هفته میخوانم.

-شما چندی پیش گفته بودید که به هنگام تورنمنت ها کیفیت زندگی شخصیتان پایین می آید ، میتوانید این گفته را اندکی باز کنید؟

لو : در طول تورنمنت ها شما دیگر نمیتوانید با خانواده و دوستان خود باشید ، برای شام به رستوران بروید و برای دیدن فیلم به سینما بروید. بلکه در این زمان فوتبال تمام زندگی شما را تحت شعاع قرار خواهد داد . البته این هم یک تجربه ی جدید از زندگی است.

-کمی درباره ی دیدارهای خود در ابتدای کار خود با تیم ملی آلمان توضیح دهید.

لو : من مدت زیادی است که در تیم ملی مشغول هستم. به یاد دارم که در سال 2004 که تقریبا" ابتدای دوران کاری ام با تیم ملی بود دو دیدار فوق العاده یکی در اتریش و یکی در تهران داشتیم.
الان و با گذشت 8 سال از همکاری من با تیم ملی من پی برده ام که بهترین دیدار ها دیدارهایی هستند که در تورنمنت ها داریم.

-شما گفتید که هنگام بازیها استرس ندارید پس چرا پس از دیدارهای تیم می در یورو 2012 خسته به نظر میرسید؟

لو: این دیدارها دیدارهای مهمی هستند و ناکامی در آنها باعث نامیدی بسیار میشود. برای مثال وقتی شما دیداری برابر هلند برگزار میکیند و به پیروزی میرسید باید بلافاصله به فکر دیدار بعدی باشید . این امر سبب میشود که من خسته به نطر برسم ، نه استرس.

-نظر شما درباره ی عملکرد اخیر ماریو گومز چیست؟

لو : من به ماریو گفتم که نظر من درباره ی او مهمترین چیز است و نباید به حرفهایی که مردم میزنند توجه کند.مهمترین چیزی که او باید بداند این است که از نظر من او نمایش های عالی برای تیم ملی داشته است و در دو بازی اخیر با گلزنی خود سبب پیروزی تیم شده است.

-تیم ملی که شما در اختیار دارید از همه ی ادوار گذشته قوی تر است آیا این موضوع کارتان را برای شما راحت تر میکند؟

لو : ما تواسته ایم در چند سال اخیر تیم ایده آل خود را تشکیل دهیم . در حال حاضر بازیکنان بااستعدادتری نسبت به گذشته داریم . در سالهای 2006 و 2007 ما از بازیکنان مستعد کمتری نسبت به حال برخوردار بودیم اما همین موضوع داشتن بازیکنان باکیفیت نیز سبب خواهد شد که در انتخاب بازیکن مشکل داشته باشیم.

بالا