• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی آلمان | Deutschland Fußball-Nationalmannschaft

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یونان رو که بردیم تموم شد رفت:دی حیف المان باید با انگلیس(احتمالا) بازی کنه:eek:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب المان زد یونان رو ترکوند. بازی قشنگی بود. حق المان برد بود. کل بازی دستشون بود.

4 2 یونان رو شکست دادند و رفتند به مرحله بعدی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
چه گلایی زدند دمشون گرم یکی از یکی قشنگ تر

اوزیل هم خوب بازی کرد امشب

این بابا چرا میگفت ماکو رویس ؟ مگه رئوس نیست ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه گلایی زدند دمشون گرم یکی از یکی قشنگ تر

اوزیل هم خوب بازی کرد امشب

این بابا چرا میگفت ماکو رویس ؟ مگه رئوس نیست ؟

گزارشکر المانی اینطوری میگفت !! مارکو رائیــز یا رائیــــس - ی رو کشیده بخون. ایرانیها بخصوص یوسفی تلفظ اشتباه زیاد میگن.

اوزیل هم بهترین بازیکن زمین شد.

Last edited:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تبریک بابت این برد شیرین. خیلی خوب بودیم اوزیل و خدیرا امروز عالی بودن. گل رویس خیلی قشنگ بود. گل های مفتی هم خوردیم مخصوصا دومی فکر می کنم اصلا بواتنگ توپو ندید و پنالتی نبود.

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
همه چی عالی و از همه عالی تر کار لو بود که یه دفه کل سیستم و ترکیب رو عوض کرد و کلی حال کردیم

واقعا کارش خوب بود

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
تبریک

دیشب همون المان دوست داشتنیم تو زمین بود

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
علی رقم علاقه ام به اسپانیا اما واقعا حیفه این آلمان با این بازیکنا قهرمان نشه ...

اوزیل از اون بازیکن های اسطوره ای آلمان میشه . پتانسیل فوق العاده داری این بچه .

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
این یونانی که من دیدم بیشتر از اینها جا داشت برا خوردن...خیلی موقعیت های خوبی خراب کردن در نیمه اول ولی انصافا قدرت نیمکت هاش رو هم به رخ کشید....دمش گرم با این آلمان حال کردم.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یعنی دوست دارم ایتالیا رو نابود کنن

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب حریف آلمان هم مشخص شد......................>ایتالیا

این ایتالیا فوق العاده پتانسیل باختن رو برابر آلمان داره..............یه تیم خسته در مقابل یه تیم جوان و پر انگیزه و تازه نفس

نبرد نفس گیری خواهد بود اما ایمان دارم که ما یه پای فینال هستیم...

منتظرم که انتقام نیمه نهایی 2006 رو از ایتالیا بگیریم.

به امید پیروزی.

GOLLUM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
89
ایتالیا هم مثل آلمان،پرتغال و اسپانیا با شایستگی به نیمه نهائی اومد.کلا تو این جام تیم هائی که بهتر بودن بالا اومدن، شاید تنها تیم شایسته ای که حذف شد کرواسی بود که اونم چاره ای نداشت چون از هر گروه فقط 2 تیم بالا میاد!
امشب انگلیس روی ایتالیا رو سفید کرد،یه نظرم بیش از اندازه تحت تاثیر سبک موفقیت چلسی تو جام قهرمانان بودن.
آلمان سابقه خوبی در مقابل ایتالیا نداره ولی امیدوارم با شخصیت بالا و سبک مدرنی که از فوتبال ارائه داده نشون بده که شایسته فینالیست شدنه.
امیدوارم فینال قسمت تیم هائی بشه که حرف های تازه تر برای گفتن دارن.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
ایتالیا هم مثل آلمان،پرتغال و اسپانیا با شایستگی به نیمه نهائی اومد.کلا تو این جام تیم هائی که بهتر بودن بالا اومدن، شاید تنها تیم شایسته ای که حذف شد کرواسی بود که اونم چاره ای نداشت چون از هر گروه فقط 2 تیم بالا میاد!
امشب انگلیس روی ایتالیا رو سفید کرد،یه نظرم بیش از اندازه تحت تاثیر سبک موفقیت چلسی تو جام قهرمانان بودن.
آلمان سابقه خوبی در مقابل ایتالیا نداره ولی امیدوارم با شخصیت بالا و سبک مدرنی که از فوتبال ارائه داده نشون بده که شایسته فینالیست شدنه.
امیدوارم فینال قسمت تیم هائی بشه که حرف های تازه تر برای گفتن دارن.
من هم اضافه کنم تیم های آینده دار رو

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
کلينزمان: انگليس لياقت صعود نداشت

به باور سرمربي کنوني تيم ملي فوتبال آمريکا، تيم ملي ايتاليا در جدال با انگليس فوق‌العاده خوب کار کرد و در مقابل تيم بازنده سزاوار صعود به نيمه نهايي نبود.
[کلينزمان: انگليس لياقت صعود نداشت]

يورگن کلينزمان يکشنبه شب يکي از تماشاگران جدال آتزوري‌ها (ايتاليا) و «سه‌شير» (انگليس) از مرحله يک چهارم نهايي جام ملت‌ها بود. پيکاري که پس از 120 دقيقه نبرد با نتيجه تساوي خاتمه يافت و در ضربات پنالتي لاجوردي‌پوشان 4 بر 2 پيروز شدند تا حريف ژرمن‌ها در ديدار پنج‌شنبه شب در شهر ورشو شوند.

مهاجم و سرمربي اسبق آلمان در اين مورد گفت: اين نکته که ايتاليايي‌ها مقابل انگليس چگونه با تکنيک بالاي خود بازي را کنترل کردند، مرا تحت تاثير قرارداد. البته ايتاليايي‌ها از نظر فيزيکي هم قوي بودند که اين موضوع باعث حيرتم شد.

به باور ستاره اسبق تيم اينترميلان، تاتنهام، موناکو، بايرن و اشتوتگارت، تيم تحت هدايت چزاره پراندلي با لياقت بسيار گام در بازي نيمه نهايي گذاشت.

اين مربي 47 ساله که از يک سال قبل زمام امور تيم ايالات متحده را پذيرفته، در کيف از نزديک به تماشاي ديدار دو حريف صاحب نام اروپا نشست.

کلينزمان افزود: نسبت به انگليس اميدوار بودم. اما صادقانه بگويم انگليس استحقاق صعود نداشت. چرا که نتوانستند سرعت ايتاليايي‌ها را بگيرند و فضا را براي حريف محدود کنند. به واقع عبور از اين حريف براي آنها امري در عمل غير ممکن بود.

او ادامه داد: با اين شرايط تصور مي‌کنم جدال آلمان و ايتاليا ديداري سخت و دشوار براي بازيکنان يوگي(يواخيم ) لو باشد.

منبع: سایت ورزش 3

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
خط حمله ایتالیا یکی از ضعیفترین خط حمله های جامه ولی انصافا پیربو و بوفون بازیکنای بزرگی هستن که ایتالیا رو تا نیمه نهایی بالا اوردن دیشب هم پیرلو در نهایت باعث پیروزی ایتالیا شد حرکت جو هارت هم خیلی زشت و زننده بود..در کل این ایتالیا از ایتالیای 2006 ضعیفتره و آلمان هم از آلمان 2006 خیلی قویتر و شانس آلمان رو بیشتر می دونم.در بازی دیشب هم برد حق ایتالیا بود انگلیس می تونست راحت سه تا بخوره

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
این ایتالیا خط حمله اش چندان با دفاع خوب آلمان نگرانی نداره.دفاعش هست که یه خورده مشکل ساز میشه برا آلمان

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
امسال آلمان قهرمانه :D اسپانیا با این بازی هایی که امسال به نمایش گذاشته راحت یه دو سه تا رو میخوره :دی

امشب میریم که داشته باشیم برد لاجوردی های بی همتا رو :D

بالا