• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی آلمان | Deutschland Fußball-Nationalmannschaft

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
امسال آلمان قهرمانه :D اسپانیا با این بازی هایی که امسال به نمایش گذاشته راحت یه دو سه تا رو میخوره :دی

امشب میریم که داشته باشیم برد لاجوردی های بی همتا رو :D
خدا از دهنت بشنفه :دی

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
ایتالیا هم مثل آلمان،پرتغال و اسپانیا با شایستگی به نیمه نهائی اومد.کلا تو این جام تیم هائی که بهتر بودن بالا اومدن، شاید تنها تیم شایسته ای که حذف شد کرواسی بود که اونم چاره ای نداشت چون از هر گروه فقط 2 تیم بالا میاد!
امشب انگلیس روی ایتالیا رو سفید کرد،یه نظرم بیش از اندازه تحت تاثیر سبک موفقیت چلسی تو جام قهرمانان بودن.
آلمان سابقه خوبی در مقابل ایتالیا نداره ولی امیدوارم با شخصیت بالا و سبک مدرنی که از فوتبال ارائه داده نشون بده که شایسته فینالیست شدنه.
امیدوارم فینال قسمت تیم هائی بشه که حرف های تازه تر برای گفتن دارن.

امیدوارم آلمان لیاقتشو ثابت کنه.
امیدوارم آلمان یک بار برای همیشه ایتالیا رو قشنگه به زانو در بیاره.
اینقدر هم کالچوپولی سبب نتیجه گیری ایتالیا نشه لطفا.:blink:

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
/////// اگرچه ایتالیا را هم دوس دارم اما این المان میتونست قهرمان شه

Last edited by a moderator:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
یعنی تف به این شانس قبل از گل اول باید یکی دوتا میزدیم ولی حیف.......
یه دفعه نمیشه شانس بیاره این المان تو نیمه نهایی اه.......

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
آلمانم تموم شد تف تف:banghead:

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
حیف شد که آلمان باخت هر چند که در این بازی عرضه گل زدن نداشت :confused:

Sent from my XPERIA S

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بدشتوبر خوب نبود کلا خط دفاع خوب نبودند هر چند نیمه دوم اون وضعیت خط دفاع بیشتر به خاطر جلو کشیدن تیم بود

اوزیل امشب کجا اوزیل بازی با یونان کجا بد بازی نکرد ولی خیلی بهتر از اینا میتونه بازی کنه کلا هافبکها خوب نبودند افتضاح بودند نشون به این نشون که اصلا مهاجمین رو تغذیه نمیکردند هم گومز و هم کلوزه توی بازی گم بودند و هیچ موقعیتی براشون نساختن
بیشتر موقعیت ها روی ضربات آزاد و کرنر و شوت از راه دور بود کم دیدیم پاس توی عمق داده بشه و به جز دو سه بار با پاسکاری موقعیت ایجاد کنند نمیدونم شاید ایتالیایی ها خیلی خوب بازی کردند و خوب تونستند هافبک هامونو فلج کنند

ولی خداییش از این همه موقعیت به جز اون پنالتی بازم حقمون یه گل بود

ایتالیا نیمه اول خوش شانس بود از سه تا موقعیت دو تاش گل شد

بگذریم دیگه تموم شد و رفتیم تا جام جهانی
بی شرفا هم انگلیسمونو حذف کردند و هم آلمانمونو :confused:

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
گند زد به حالم.. ر..ید تو اعصابم.. داعنوم کرد
از دقیقه 80 خاموش کردم تی وی رو
باز هم به ایتالیا باختیم... ای خدا..اصلا فکرشو نمی کردم اینقد راحت ببازیم با این ایتالیا

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
اره وافعا امشب بد شانس بود تیم دو سه توپ اولی که ایتالیا اورد گل شد و تیمو به هم ریخت مخصوصا که بوفون هم همه توپا را میگرفت

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
این جام هم برای آلمان تموم شد و باز هم یک شب تلخ دیگه.باز هم به بن بست خوردن در مقابل ایتالیا
دیگه دارم باورم میشه دچار اپیدمی باخت تو مراحل بالا شدیم!
گل اول ایتالیا روحیه تیم رو نابود کرد اگه برعکس میشد میبردیم ولی نشد موقعیتهای زیادی خراب کردیم.بدشانس هم بودیم اگر اون 3 موقعیت خوبمون در پانزده دقیقه اول گل میشد شاید الان خیلی وضعیت فرق می کرد ولی فوتبال همینه نزنی میخوری
ولی این تیم آلمان هنوز خیلی جوونه و امسال جوونترین تیم جام بود و این تیم برای جام های آینده 2014 و 2016 خیلی بهش امید هست. ولی ایتالیا و اسپانیا بازیکنای مهمشون دارن پا به سن گذاشته میشن

Last edited:

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
امروز از بس مسخرم کردن سر ناهار بلند شدم
---
کلا بدجور حالمون رو گرفت المان. فکرش می کنم میره رو اعصابم .تو گروهی حذف می شد بهتره بود بیاد اینجا اینجوری حذف شه

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
به نظر من علت اینکه تیم آلمان چند سالیه نمی تونه قهرمان بشه اینه که تیم آلمان از چند سال پیش پوست اندازی کرده و سعی کرده از اون سبک کلاسیک و آلمانی خودش فاصله بگیره و تیمی بشه که می خواد علاوه بر بازی زیبا نتیجه هم بگیره که این تا حدودی به ضرر فوتبال ملی آلمان تموم شده ولی مثلا همین ایتالیا استایل فوتبالش هیچ تغییری نکرده.ما دیشب با حملاتمون فقط دفاع رو دو دستی دادیم به حریف و راحت گل اول رو خوردیم یک تیم برای قهرمانی باید اول حواسش به دروازه خودش باشه بعد به دروازه حریف، در فوتبال به حمله امتیاز نمیدن به گل امتیاز میدن.
اون سال هایی که به اصطلاح ماشینی بازی می کردیم بهتر نتیجه می گرفتیم و اون صبر و حوصله و بازی منطقی آلمانی همیشه نجاتمون میداد ولی این تیم لو نشون داده هر موقع در بازی یک گل عقب میفته دیگه نمی تونه نتیجه رو جبران کنه و هیچ برنامه ای نداره در حالی که اتفاقا تیم آلمان همیشه معروف بوده به تیمی که می تونه نتایج رو دگرگون کنه و از باخت برد بسازه.
هر چند این مساله در دیگر تیم های اروپایی هم وجود داره مثل هلند و تاحدودی انگلیس ولی از نظر من بازیکنان دو رگه در تیم آلمان زیاد هستن البته درسته که اینها همه متولد آلمان و رشد یافته در اکادمیهای فوتبال این کشور هستن ولی دیگه تعدادشون به نسبت مهاجرین در آلمان خیلی زیاده و توازن وجود نداره.یه زمانی از فرانسه انتقاد می کردیم به خاطر بازیکنای افریقایی تبارش ولی حالا خودمون هم داریم مثل اونا میشیم . به نظرم باید روی بازیکنان آلمانی الاصل سرمایه گزاری بیشتری بشه و وجود این مهاجر تباران در تیم ملی نشون دهنده کمتر شدن علاقه به فوتبال در بین آلمانیهاست البته شاید برای این هم برنامه ریزی کرده باشند. و این نخوندن سرود ملی از طرف اونها هم خیلی آزار دهندست هر چند با تعصب بازی می کنند ولی شاید همین یکدست نبودن تیم از نظر قومیتی باعث بشه در بازی های بزرگ اون حمیت و روح آلمانی در تیم وجود نداشته باشه و ما رو به مشکل بندازه شاید البته.
در کل من به آینده این تیم خیلی خوش بینم در این جام جوونترین تیم رقابتها بودیم که همین بازیکنان در سالهای اینده پخته تر و با تجربه تر میشن و البته برای تقویت دفاع هم باید بیشتر کار کرد.
تیم ملی آلمان هم در فیس بوکش پست داده و به چندین زبان مختلف از طرفدارها به خاطر حمایتشون تشکر کرده :

06055949372974383605.png

GOLLUM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
89
ماهیت فوتبال ایتالیا فرصت طلبی و بازی با برنامه (شاید موزیانه) این تیم بخصوص در برابر تیم های بزرگ و در بازیهای حساس مراحل حذفیه(بازیشون با آلمان و فرانسه در 2006،با اسپانیا قهرمان یورو 2008 که در ضربات پنالتی به سختی باختن،با برزیل و حتی نیجریه در 1994 و ...).این تیم به خاطر ماهیت تاریخی و فرهنگ فوتبالیش کلا سخت میبازه و رکورد دار تساوی گرفتن و یا بردن حریفان با تاکتیک غافلگیری و ضد حمله است(ایتالیا رکورد داره تساوی بدون گل در یورو است). چیزی که دردناکه تداوم سابقه تاریخی ناکامی های آلمان در مقابل این تیمه،شاید اگه به اسپانیا یا هر تیم دیگه می باخت اینقدر عذاب آور نبود. من فکر میکنم مسئولان باهوش فوتبال آلمان به فکر چاره برای این موضوع خواهند بود،چون این همه باخت در مراحل حساس در مقابل یک تیم بخصوص نمیتونه فقط علت فوتبالی داشته باشه و بخش عمده اون بر میگرده به مسائل روانی نسل های مختلف تیم آلمان در مقابله با ایتالیا.
اتفاقی که در بازی دیشب رخ داد شکست روانی آلمان بعد از خوردن گل اول از ایتالیا بود اونم تو شرایطی که به بازی مسلط بودن و چند موقعیت گل هم داشتن، چون آلمانها خوب میدونستن ایتالیا اگه جلو بیوفته جبرانش خیلی خیلی سخته.به هر حال بازیکنان جوان آلمان مثل نسل های پیشین شکست مقابل تیم ایتالیا رو تجربه کردن،حالا باید دید این تجربه باعث ضعف بیشتر روحی در بازی های آینده میشه یا بر عکس باعث شکستن این طلسم کهنه در رویاروئی های محتمل آتی خواهد شد.
به هر حال به نظر میرسه که ایتالیا (و تیم های مشابه) با تمام داشته هاش بازی میکنه و دورنمای روشنی از آینده رو برای هوادارانش ارائه نمیده(با احترام به نظرات مخالف) هر چند تصاحب جام(در صورت امکان) فعلا نشانه برتری میتونه باشه ، ولی فوتبال آلمان حرکت نوگرایانه ای رو شروع کرده که بی شک یورو 2012 هدف نهائی و نقطه پایانی اون نیست و آینده متعلق به تیم هائیه که برای آینده بازی میکنن.

Last edited:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لوو: هنوز نمی دانم می مانم یا می روم

آلمانی ها یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در یورو 2012 محسوب می شدند اما با شکست 2-1 در مرحله نیمه نهایی مقابل ایتالیا، از رسیدن به فینال بازماندند.
By Behnam Jafarzadeh

193494hp2.jpg

سایت گل- یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، بعد از حذف تیمش از رقابت های یورو 2012، اعلام کرد در مورد آینده اش مطمئن نیست.

آلمانی ها یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در یورو 2012 محسوب می شدند اما با شکست 2-1 در مرحله نیمه نهایی مقابل ایتالیا، از رسیدن به فینال بازماندند.

چند هفته قبل، لوو نشانه هایی از تصمیمش برای جدایی از تیم ملی آلمان را با گفتن جمله " تغییر اتفاقی ضروری است" اعلام کرده بود.

اکنون بعد از حذف از یورو، انتقادات زیادی از او شده و این مربی 52 ساله نیز تصمیم نهایی اش برای ماندن یا جدا شدن از تیم ملی آلمان در رقابت های مقدماتی جام جهانی 2014 را اعلام نکرد.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" در مجموع باید بگویم که من هنوز قرارداد دارم. جدایی؟ چنین جیزی در ذهن من خطور نمی کند. سفر ما بسیار بسیار خوب بود.

باید کمی از این روزها فاصله بگیرم تا ببینم ادامه کار هنوز جذابیتی برایم دارد یا خیر."

لوو بعد از رقابت های جام جهانی 2006، جانشین یورگن کلینزمن شد و با تیم آلمان به فینال یورو 2006 شد و در جام جهانی 2010 نیز به مقام سوم رسید.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
این عکس نشون میده در تورنمنت های اخیر هر تیمی تونسته در نیمه نهایی یا فینال آلمان رو ببره قهرمان شده که این نشون دهنده قدرت آلمان هست.
آیا امسال هم اینگونه خواهد شد؟

51669391638202114581.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فوتبال و نبرد کلاسیک آلمان و ایتالیا بازهم به سود لاجوردی ها تمام شد. نبردی که بازهم مهر تأیید بر این جمله گذاشت که "به فوتبال زیبا جام نمی دهند".

700_germany_logo.jpg

مرتضی روشنی
DFB.ir - نبرد آلمان و ایتالیا بازهم به سود لاجوردی ها تمام شد. نبردی که بازهم مهر تأیید بر این جمله گذاشت که "به فوتبال زیبا جام نمی دهند." یوآخیم لو، مربی خوش فکری است که 6 سال است سکان هدایت تیم ملی آلمان را برعهده گرفته و به گواه سخت ترین منتقدان و مخالفان "منشافت" (لقب تیم ملی آلمان) فوتبالی مدرن و زیبا را به معرض نمایش گذاشته اما با این وجود تاکنون به هیچ جامی دست پیدا نکرده است.
شاید اگر مدیریت با ثبات و مثال زدنی ژرمن ها بر فدراسیون فوتبال شان حکم فرما نبود، شاهد اخراج آقای شیک پوش از نیمک تیم ملی می بودیم اما او تا پایان جام جهانی 2014 فرصت دارد تا آلمان را یک بار دیگر به قله افتخار فوتبال برساند و خداحافظی باشکوهی از نیمکتی داشته باشد که بزرگانی چون سپ هربرگر، هلموت شوئن و بکن باوئر بر آن نشسته اند و افتخارهای بی شماری را برای نوادگان "رایش ها" به ارمغان آورده اند.
آلمان یوگی لو، با ترکیب بازیکنان مهاجر و اصیل، قدم به رقابت های بین المللی می گذارد که به نظر مهمترین تفاوت میان آلمان نوین و کلاسیک را دربر دارد. آلمانی که در نسل گذشته شاهد آن بودیم به دلیل تحقیرهای پس از جنگ دوم جهانی از سوی جامعه ملل، همواره با جنگندگی و روحیه بالایی قدم به میدان رقابت می گذاشت و مربیان این تیم نیز با بیان جملات احساسی بازیکنان خود را آماده کارزار می کردند. هلموت شوئن، پرافتخارترین مربی تاریخ فوتبال (او 2 مقام اولی،یک دومی و یک رتبه سومی جام جهانی به همراه عنوان اول و دوم جام ملت ها را برای آلمان به ارمغان آورده) در بازی آلمان- انگلیس در جام جهانی 1970 که به پیروزی ژرمن ها انجامید در بین دو نیمه به بازیکنانش گفته بود: "به ساکسون ها (انگلیس) نشان دهید آلمان هنوز قدرت اول جهان است و اگر آمریکا نبود آنها در جنگ پیروز نمی شدند."
همین جمله کافی بود تا طلایی ترین نسل فوتبال آلمان با غرور و جنگندگی خاصی به مصاف شاگردان الف رمزی (قهرمان جام 66) بروند و با 3گل آنها را درهم بکوبند.
امروز اما به دلایل مختلف این روحیه در میان آلمان نیست. ارتباط های قوی ترشده میان دول اروپایی، پذیرش بازیکنان مهاجر و دورگه ای که نسبت به آلمان احساس تعلق کمتری دارند (نخواندن سرود ملی ژرمن ها توسط خدیرا، اوزیل و...) و البته تغییر تفکر در سبک بازی باعث شده که شکنندگی خاصی را در تیم ملی فوتبال آلمان شاهد باشیم.
یوگی لو، که پیش از مسابقه با ایتالیا از شیفتگی اش به سبک زندگی ایتالیایی پرده برداشته بود نیز یکی دیگر از بزرگترین وجه تمایز تیم ملی نوین فوتبال آلمان با نسل های گذشته اش است. او جسور نیست، مرد پرشور و هیجانی که در بازی های بزرگ شجاعت هلموت شوئن و کاریزمای بکن باوئر را ندارد تا بازیکنان جوانش بتوانند از دلیری او روحیه بگیرند و با حس برتری جویی به مصاف حریفان بروند. آیا زمان آن فرا نرسیده که لو، کمی شجاع شود؟
تنها نقطه اشتراک میان آلمان مدرن و کلاسیک؛ هوادارانش هستند. هوادارانی که 60 سال است با شعار «ما بر می گردیم» (کنایه به بازگشت های طلایی آلمان در جریان دیدارهای بزرگی همچون فینال 1954برابر مجارستان) تیمشان را مورد تشویق قرار می دهند. آنها که در شب تلخ وستفالن ایستاده گریستند و برای شاگردان کلینزمن در جام جهانی 2006 کف زدند، پنجشنبه شب نیز در ورشو تیمشان را تا پایان بازی یکسره تشویق کردند و بازهم این شعار را سردادند و با همین روحیه منتظر نمایش تیمشان در جام جهانی 2014 خواهند بود.

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
به نظر من که لوو باید بمونه.. کلا نبض تیم دستشه
اینکه به ایتالیا هم باخت نمیشه گفت تقصیر مربی بود شاید با بدشانسی و البته بازی خوب ایتالیا مخصوصا بوفون هم همراه بودیم.
---
خدایی تماشاگرا رو دیدن چه جور تشویق می کردن .. چه دست هایی می زدن ..چی میشد اگه میزد

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
هر چی با خودم کلنجار می ریم نمی فهمم این ایتالیا با این بازیش - که 2 تا تا اینجا خورده به اسپانیا - چه جور المان رو حذف کرد

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
هر چی با خودم کلنجار می ریم نمی فهمم این ایتالیا با این بازیش - که 2 تا تا اینجا خورده به اسپانیا - چه جور المان رو حذف کرد
خب معلومه شانسی

فوتبال شانس توش خیلی دخیله اگه یکی از توپ های المان ها قبل از گل اول ایتالیا گل میشد دیگه تموم بود یا اگه یکی دیگه جای پیرلو دقیقه6 تیر یک رو گرفته بود قطعا توپ هوملس گل میشد

یا شوت خدیرا که هرچی فکر میکنم نمیفهمم چجوری گرفتش بوفون بازی امشبو ببین چقدر راحت گل میخورد

قسمت آلمان این بود برید ببینید من کی گفتم این بداشتوبر بالاخره یه سوتی میده یا این بواتنگ

اگه این دو نبودن و کلوزه فیکس بازی میکرد قطعا المان میبرد

به امید موفقیت در آینده

بالا