• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی آلمان | Deutschland Fußball-Nationalmannschaft

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دانمارک را شکست خواهیم داد

700Philipp-Lahm04.jpg

فیلیپ لام دیدار سوم مرحله گروهی مقابل دانمارک را بسیار مثبت می بیند و خبر از انگیزه بالای بازیکنان برای پیروزی در این دیدار و صعود مقتدرانه با حداکثر امیتازات از گروه مرگ می دهد

DFB.ir- فیلیپ لام کاپیتان تیم ملی آلمان در آستانه دیدار سوم مرحله گروهی مقابل دانمارک با اعتماد به نفس از این دیدار سخن گفت و انگیزه بالای بازیکنان برای پیروزی و صعود با کسب حداکثر امتیاز را هدف تیم ملی آلمان عنوان کرد.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ ستاره تیم ملی آلمان در گفتگویی با بیلد گفت:" من قاطعانه اعلام می کنم که دیدار امشب را خواهیم برد و با اقتدار و کسب 9 امتیاز به مرحله حذفی صعود خواهیم کرد."

او ادامه داد:" البته تیم دانمارک حریف دشواری است آن ها در بخش دفاعی بسیار سازماندهی شده عمل می کنند اما در مقابل سرعت تیمی آلمان شانسی نخواهند داشت ما می خواهیم با اقتدار پا به مرحله یک چهارم نهایی یورو بگذاریم و تا مراحل بالاتر نیز پیش برویم"

گفتنی است در صورت پیروزی، آلمان ها صدرنشین گروه دوم بوده و باید در دیدار حذفی مرحله یک چهارم به مصاف یونان بروند.

آلمان همچنان مدعی قهرمانی است

700Hans-Dieter-Flick01.jpg

هانسی فلیک کمک مربی تیم ملی فوتبال آلمان اظهار داشت که باید در تمام 90 دقیقه برابر دانمارک به عنوان مدعی قهرمانی برای صعود تلاش کنند

DFB.ir - تیم ملی آلمان یکشنبه شب به مصاف تیم ملی دانمارک خواهد رفت . اگر آلمان در این دیدار به نتیجه ی تساوی و یا برد دست پیدا کند به مرحله ی بعدی صعود میکند اما در صورت باخت آلمان برابر دانمارک و پیروزی پرتغال برابر هلند تفاضل گل مشخص خواهد کرد که کدام تیم به مرحله ی یک چهارم نهایی صعود خواهد کرد.

به گزارش وبسایت کانون هوادارن تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از UEFA.com ، فلیک گفت : " مسلما ما درباره ی اینکه به مرحله ی بعدی صعود میکنیم یا خیر فکر میکنیم اما در حال حاضر همه چیز را در اختیار داریم . ما در دو دیداری که تاکنون داشته ایم موفق به کسب 6 امتیاز شده ایم و به نتیجه ای دست یافته ایم که تاکنون هیچ یک از تیم های حاضر در یورو 2012 قادر به کسب آن نشده اند. باید در دیدار برابر دانمارک در تمام 90 دقیقه تلاش کنیم تا به آنچه که میخواهیم دست یابیم. ما تا پیش از تورنمنت یکی از اصلی ترین مدعیان قهرمانی بودیم فکر نمیکنم در حال حاضر شرایط تغییری کرده باشد."

همچنین ماریو گومز در ادامه گفت : " همه درباره ی فینال میان آلمان و اسپانیا در یورو سخن میگویند اما باید گفت که راه طولانی تا رسیدن به فینال در پیش است . ما قادر به دستیابی به هر چیزی هستیم و در موقعیت مناسبی برای دستیابی به قهرمانی هستیم اما راه تا فینال طولانی است و شما نمیتوانید به نتیجه ی حاصل از تنها دو بازی اکتفا کنید."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
یواخیم لو:برای ما اهمیتی ندارد که به تیم دیگری کمک کنیم

آلمان برای صعود به مرحله یک چهارم پایانی یورو2012، تنها به یک امتیاز مقابل دانمارک نیاز دارد.

192329hp2.jpg

سایت گل- یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان در آستانه دیدار تیمش مقابل دانمارک در کنفرانسی خبری شرکت کرد.

آلمان برای صعود به دور بعدی به تنها یک امتیاز در دیدار با دانمارک نیاز دارد.

یواخیم لو در صحبتهایی اعلام کرده که در بازی با دانمارک همان ترکیب تیم قبلی اش را روانه میدان خواهد کرد.این درحالی است که ژروم بواتنگ به دلیل محرومیت دراین بازی حضور نخواهد داشت و لو اعلام کرده که بازیکنی را جایگزین او خواهد کرد که به نفع تیم باشد.

لو در روز شنبه در کنفرانسی خبری گفت:« ما همه می دانیم که این بازی واقعا سخت است. من به هیچ کسی استراحت نمی دهم.اگر تصمیم بگیرم تا بازیکنی را از تیم خارج و بازیکن دیگری را در ترکیب تیم قرار دهم، این کار را تنها به یک دلیل انجام می دهم؛ دقیقا در شرایطی که فکر کنم که این کار، کار درستی است.»

لو درادامه اعلام نکرد که چه بازیکنی جای بواتنگ را درترکیب تیمش خواهد گرفت و اعلام کرد که بندیک هودس و لارس بندر هر دو نامزد حضور دراین پست هستند.لو درادامه از ماریو گومز هم دفاع کرد؛ بازیکنی که یکی از نامزدهای اصلی کسب کفش طلای این رقابتهاست.

لو ادامه داد:«گومزدرحال حاضر عملکرد خیلی خوبی دارد. او در طول این سال هم عملکرد خوبی داشت.در بوندس لیگا،او گلهای زیادی برای بایرن مونیخ به ثمر رسانده.من می توانم اطمینان بدهم که او از ابتدا در بازی با دانمارک حضور خواهدداشت.»

لو درادامه به تمجید از میروسلاو کلوزه پرداخت و گفت:«ما با دراختیار داشتن کلوزه و گومز، دو مهاجم تراز اول داریم واو فوق العاده است.»

لو درادامه به این نکته اشاره کرد که توجه زیادی به نتیجه دیگر بازی همزمان نخواهد داشت و برای کسب هر سه امتیاز بازی تلاش خواهد کرد:« برای ما اهمیتی ندارد که به تیم دیگری کمک کنیم. تنها چیزی که برای ما هیجان انگیز است، این است که به مرحله بعدی صعود کنیم و در صدر جدول به مرحله بعد برویم. »

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
به امید پیروزی برابر دانمارک و صعود با 9 امتیاز کامل. درسته که با مساوی هم صدرنشین میبشیم ولی در نهایت قهرمانی با 100 درصد برد در همه مسابقات مزه دیگه ای داره :دی
ضمن اینکه اگر با دانمارک مساوی کنیم ممکنه بعدا حرف و حدیث در بیارن که آلمان تبانی کرد یا از قصد نبرد که هلند حذف بشه
مخصوصا اون فردوسی پور که معلوم نیست با آلمان چه مشکلی داره و تا حالا صد دفعه اون تبانی آلمان و اتریش در جام 82 رو بیان کرده و این بار هم وسط بازی مهمی مثل آلمان و هلند! حالا خوبه که در اون مسابقات آلمان صعودش قطعی بود و فقط به صعود اتریش کمک کرد و اتفاقات اون گروه در تعیین قهرمان جام هم نقشی نداشت! و گرنه تبانی های خیلی بزرگتری هم در تاریخ فوتال اتفاقات افتاده و یا مثلا ایشون به اتفاقات جام های 34 و 38 و 78 هیچ اشاره ای نمی کنه و فقط به شدت زوم کرده رو آلمان، حالا خوبه هاوه لانژ رییس اسبق فیفا چند سال پیش مصاحبه کرده بود و گفته بود در بعضی جام ها قهرمان از پیش تعیین شده بوده و به جام جهانی 66 هم اشاره کرده بوده که انگلیس تیم محبوب آقای فردوسی پور در اون جام قهرمان شد ولی ایشون به هر دلیلی لزومی نمی بینه به این چیزها هم اشاره ای بکنه!

GOLLUM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
89
مهمترین فاکتور آلمان که این تیم رو تبدیل به یک نماد در بین تیم های ملی جهان کرده شخصیت بالای این تیمه.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اوضاع داشت خطرناک میشد کم کم
لارس بندر بازی رو 2-1 کرد
با 9 امتیاز کامل داریم صعود میکنیم اگه تو این 10 دقیقه گل نخوریم

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
صعود مقتدرانه تیم ملی آلمان رو تبریک میگم ، تنها تیمی که با امتیاز کامل اومد بالا ، درست میگم؟

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
خب صعود کردیم با 9 امتیاز کامل
تنها تیم 9 امتیازی دور مقدماتی
تبریک به همه دوستداران فوتبال آلمان:)

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تبریک میگم تنها تیم مرحله گروهی هستیم که با 9 امتیاز کامل صعود کردیم.
بازی نفس گیری بود ولی با گل بندر نفس راحتی کشیدیم.
بهترین بازیکن زمین هم پودولسکی انتخاب شد.
کلا تیم طوری بازی می کرد که انگار از صعود مطمئنه ولی با چنین ذهنیتی بازی کردن خطرناکه.نکته مثبت دیگه هم اینه که کارت نگرفتیم خدا رو شکر.
از اون طرف هم هلند حذف شد و با توجه به برد ما اگر پرتغال رو می بردن صعود می کردن دوست داشتم هلند به جای پرتغال میومد بالا ولی نشد.بازیکنای بهتری نسبت به پرتغال داشتن ولی به نظرم چیزی که این تیم نداشت اتحاد بود.
بازی بعدمون با یونان هست و فکر نمی کنم کار سختی داشته باشیم هر چند یونان بعید نیست از شیوه دفاع اتوبوسی اونم از نوع شدیدترش در این بازی استفاده کنه.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آلمان 2 - 1 دانمارک
صعود مقتدرانه ژرمن ها به دور دوم یورو 2012

700GER-DEN.jpg

تیم ملی آلمان در سومین دیدار خود در مرحله گروهی یورو 2012 با نتیجه 2-1 در مقابل تیم ملی دانمارک به پیروزی رسید و با 9 امتیاز به عنوان صدرنشین گروه B به مرحله بعد صعود کرد

DFB.ir - تیم ملی فوتبال آلمان در سومین دیدار خود در مرحله گروهی یورو 2012 با نتیجه 2-1 در مقابل تیم ملی فوتبال دانمارک به پیروزی رسید و با 9 امتیاز به عنوان صدرنشین گروه B به مرحله بعد صعود کرد.

ترکيب تيم ملی آلمان :
مانوئل نویر - متتز هوملس - لارس بندر - فیلیپ لام (C) - هولگر بادشتوبر - مسوت اوزیل - باستین شواین اشتایگر - لوکاس پودولسکی (آندره شورله از دقیقه 64) - توماس مولر (تونی کروس از دقیقه 84) - ماریو گومز (میروسلاو کلوزه از دقیقه 78) - سامی خدیرا
سرمربی : یواخیم لو

ترکیب تیم ملی دانمارک :
استفان اندرسن - سیمون کجر - دانییل اگر (C) - سیمون پولسن - لارس یاکوپسون - ویلیام کویست - کریستین اریکسن - یاکوپ پولسن (توبیاس میکلسن از دقیقه 79) - میشل روهن دهلی - نیکی زیملینگ (کریستین پولسن از دقیقه 79) - اسون بندر
سرمربی : مورتن اولسن

گل ها :
لوکاس پودولسکی (دقیقه 19) و لارس بندر (دقیقه 80) برای آلمان
میشل روهن دهلی (دقیقه 22) برای دانمارک

مکان:
اوکراین - استادیوم لیویو آرنا شهر لیویو (ظرفیت 34,915)

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تصاویری از بازی

428410_260287857414168_715988523_n.jpg

165932_10150874585091976_362004119_n.jpg

7956_434647313234462_635845982_n.jpg

521345_508402592522729_208035579_n.jpg

282904_330107830398284_12210792_n.jpg

538462_10150874712141976_1279513052_n.jpg

223945_10150874714131976_8465171_n.jpg

301857_10150874717076976_84045722_n.jpg

7985_10150874718731976_235853420_n.jpg

527711_10150874717741976_178373166_n.jpg

ger_den_podolski_920.jpg

ger_den_mueller_920.jpg

ger_den_podolski_tor_920.jpg

ger_den_gomez_920.jpg

den_ger_khedira_eriksen920.jpg

ger_den_gegentor_920.jpg

ger_den_lahm_920.jpg

ger_den_neuer_920.jpg

ger_den_bender_tor_920.jpg

1825769_w2.jpg

1825323_w2.jpg

1825376_w2.jpg

1825262_w2.jpg

1825767_w2.jpg

1825247_w2.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تصاویری از تماشاگران دو تیم

1825448_w2.jpg

1825444_w2.jpg

den_ger_fans_920.jpg

1825553_w2.jpg

1825508_w2.jpg

1825497_w2.jpg

1825494_w2.jpg

1825488_w2.jpg

1825491_w2.jpg

1825473_w2.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لوکاس در اندیشه تصاحب رکورد رومینیگه
چهل و چهارمین گل در صدمین بازی ملی

700Lukas-Podolski02.jpg

پودولسکی مهاجم 27 ساله تیم ملی آلمان در دیدار شب گذشته موفق شد 44امین گل ملی خود را در 100امین بازی برای ژرمن ها به ثمر رساند و حال باید در انتظار بهبود این رکورد از سوی او بود

DFB.ir - دیدار برابر دانمارک برای لوکاس پودولسکی یک بازی ویژه محسوب میشد. این مهاجم تیم ملی آلمان در 100امین بازی ملی خود برای ژرمن ها به میدان می رفت و توانست به بهترین شکل جشن 100 بازی ملی خود را با 44امین گل ملی اش کامل کند.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ لوکاس پودولسکی که اولین گل تیم ملی آلمان مقابل دانمارک و اولین گل خودش در این تورنمنت را به ثمر رساند موفق شد در 100امین بازی ملی 44امین گل ملی اش را نیز در کارنامه خود به ثبت برساند و با اختلاف تنها 1 گل پشت سر کاپیتان اسبق ژرمن ها کارل هاینس رومینیگه قرار گیرد.

پودولسکی 27 ساله در پیروزی 2 بر 1 مقابل دانمارک عملکرد خوبی داشت و توانست با گلزنی در نیمه اول از کاپیتان افسانه ای آلمان اووه زیلر که 43 گل ملی در کارنامه داشت سبقت گرفته و بالاتر از وی در جدول برترین گلزنان ملی تاریخ آلمان جای گیرد.

با این وجود همچنان گرد مولر افسانه ای با ثبت 68 گل در 62 بازی ملی برترین گلزن ملی در تاریخ آلمان ها است و شاید تنها کلوزه برای شکستن رکورد بمب افکن شانسی داشته باشد.

احساس سربلندی می کنم
کاملا غیر قابل باور است که من در این سن در 100 بازی ملی حضور داشته ام

700Lukas-Podolski01.jpg

لوکاس پودولسکی بازیکن بیست و هفت ساله تیم ملی فوتبال آلمان اظهار داشت از اینکه به جمع بازیکنان صدتایی پیوسته است احساس افتخار می کند

DFB.ir - یکشنبنه شب دردیدار آلمان برابر دانمارک لوکاس پودولسکی که یکی از گلهای آلمان را به ثمر رساند توانست 100امین بازی ملی خود را نیز به ثمر برساند.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از WELT ، لوکاس پودولسکی در این باره گفت :" اولین احساسی که پس از این دیدار به من دست داد حس سربلندی و افتخار بود. احساسی واقعا" لذت بخش دارم . این کاملا" غیر قابل باور است که من در این سن در 100 بازی ملی حضور داشته ام.
من هیچگاه حتی در رویای خود هم فکر نمیکردم که بتوانم 100 بازی برای تیم ملی آلمان انجام بدهم."

او همچنین در ادامه فت : " هنگامی که اولین بازی خود را انجام دادم با خود گفتم فوق العاده است من هم اکنون عضوی از تیم هستم . تا اینکه دومین بازی من فرارسید سپس بیشتر و بیشتر به میدان رفتم تا 25 ، 50 ، 75 وحالا 100 امین بازی ملی خود را به ثمر رساندم.

من هیچ وقت در خیال خود هم نمیدیدم که بتوانم به 100 بازی دست یابم. حالا باید ببینم که چقدر دیگر میتوانم بازی کنم ، خودم احساس میکنم که چند سال دیگر هم میتوانم به میدان بروم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
چهاردهمین پیروزی متوالی رکوردی برای آلمان
تیم ملی آلمان چهاردهمین پیروزی پیاپی خود را جشن گرفت

700-DFB-Logo02.jpg

پیروزی 2 بر 1 برابر دانمارک چهاردهمین برد پیاپی شاگردان یواخیم لو بود که از این حیث آن ها توانستند رکورد جالبی را برای خود به ثبت برسانند

DFB.ir - پیروزی 2 بر 1 تیم ملی آلمان مقابل دانمارک علاوه بر کسب 9 امتیاز ممکن و صعود به مرحله حذفی برای ژرمن ها شیرینی دیگری نیز داشت آن ها با این پیروزی توانستند 14امین پیروزی متوالی خود در بازی ها رسمی را جشن بگیرند و در جمع کشورهای رکورددار قرار گیرند.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ تیم ملی آلمان توانست با پیروزی برابر دانمارک در کنار تیم های ملی اسپانیا (2011)، فرانسه (2004) و هلند (2010) با 14 پیروزی متوالی در بازی های رسمی قرار گیرد.

تیم یوآیخم لوو آمار خود را از دیدار رده بندی در جام جهانی گذشته و پیروزی برابر اروگوئه شروع کرد و پس از 10 پیروزی در دیدارهای مقدماتی یورو 2012 توانست به این تورنمنت راه یابد و با سه پیروزی که در مرحله گروهی جام ملت های اروپا در گروه مرگ بدست آورد موفق شد در 14 بازی متوالی خود پیروز باشد و به جمع رکورد داران بپیوندد. البته شاگردان لوو فرصت کافی برای بهبود رکورد خود را دارند.

تمجید لو از بندر
لارس تمام فاکتورهای لازم را که برای یک مدافع اهمیت دارد را دارد

700Joachim-Low02.jpg

یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان به تمجید از لارس بندر ملی پوش جوان خود و باشگاه بایر لورکوزن پرداخت

DFB.ir - یکشنبه شب لارس بندر ، در جریان دیدار آلمان و دانمارک توانست با گلزنی در دقایق پایانی بازی سبب پیروزی تیم ملی آلمان شود.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از Goal.com ، لو در این باره گفت :" لارس تمام فاکتورهای لازم را که برای یک مدافع اهمیت دارد را دارد. یکشنبه در دیدار دانمارک در حالی که نتیجه مساوی بود او بود که سبب پیروزی آلمان شد.لارس بندر و برادر او اسفن بندر هردو بازیکنان خوبی هستند . آنها به طور باورنکردنی جاه طلب اند و هیچ گاه تسلیم نمیشوند."

او همچنین در آخر گفت :" در مرحله ی بعد فشار کار از این مرحله ی مقدماتی بیشتر نخواهد بود . همچنین جا دارد که همین جا از هوادارانی که همیشه ما را حمایت کرده اند نیز تشکر کنم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اظهار نظر رهاگل در مورد بازی آلمان و یونان

700Otto-Rehhagel.jpg

یونان مانند گلادیاتوری است که اول به شما زخم میزند و سپس با حوصله صبر میکند تا خونریزی ناشی از این زخم ادامه یاید و نهایتا در آخر کار، شما را از پای در می آورد

DFB.ir - وقتی صحبت از فوتبال آلمان و یونان به میان می آید همگان بی اختیار به یاد اتوره هاگل می افتند.مرد آلمانی که یونان را به بزرگترین افتخار در عرصه ورزش آن کشور رساند.صحبتهای او در مورد این بازی می تواند جالب باشد.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از شبکه nova sport یونان اتوره هاگل در مورد بازی یک چهارم نهایی مابین آلمان ویونان می گوید :"از پیروزی یونان مقابل روسیه خیلی خوشحال شدم.آنها شایسته صعود به دور بعد بودند.ولی بازی بعد انها برابر آلمان بسیار مشکل است.

مربی کهنه کار آلمانی می افزاید :"البته آلمان نیز نباید این بازی را دست کم بگبرد .یونان مانند گلادیاتوری است که اول به شما زخم میزند وسپس با حوصله صبر میکند تا خونریزی ناشی از زخم ادامه یاید ونهایتا در آخر کار ،شما را از پای در می آورد.بنابراین برای غلبه بر آنان باید زودتر از آنها به گل برسی.آنها اگر زودتر گل بزنند انگاه با یک دفاع محکم و چند لایه کار شما بسیار سخت و مشکل خواهند نمود. تازه آن وقت باید منتظر ضد حملات سریع آنها نیز باشید.

مشابه این سخنان را نیز قبلا دیک ادووکات مربی هلندی و سرشناس تیم ملی روسیه که تیمش به طرز باورنکردنی از یونان شکست خورد و مجبور به ترک مسابقات یورو گردید،، نیز به زبان آورده بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کنفرانس مطبوعاتی لو

700Joachim-Low01.jpg

سرمربی ژرمن ها معتقد است که انتقاداتی که از سبک بازی آلمان وجود دارد بی مورد است. او می گوید که تیم ملی آلمان هیچ گونه افتی نسبت به جام جهانی 2010 نداشته است

DFB.ir - یوآخیم لو ، سرمربی ژرمن ها اظهار داشت که انتقادها درباره ی تیم ملی آلمان بی مورد است.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از Guardian ، یوگی لو در این باره گفت : " آیا شما فکر میکنید که ما از فوتبال جذاب خود فاصله گرفته ایم ؟
ما پس از باخت 3 بر 5 برابر سوئیس با آموختن نکات بسیار از این دیدار توانستیم برابر پرتغال و هلند به پیروزی برسیم. پس از آن باخت ما توانستیم به توازن میان دفاع و حمله دست یابیم . اگر ما در یک بازی دوستانه برابر برزیل قرار داشتیم میتوانستید توقع گلها و حملات پی در پی را داشته باشید اما در یک تورنمنت چنین اتفاقی ممکن نیست .

شما در یک تورنمنت نمیتوانید موقعیت های بسیار در محوطه ی جریمه حریف ایجاد کنید در واقع تیم هایی مانند دانمارک و هلند چنین اجازه ای را به حریف نمیدهند."

او همچنین درباره ی دیدار جمعه شب آلمان برابر یونان در ادامه گفت : " ما تمرینهای خود را شروع کرده ایم . بازیکنان به سختی مشغول تمرین هستند . روز بعد از بازی تنها یک بار در روز تمرین داشتیم زیرا فشار زیاد بود و اندکی افت کار در تمرینها عادی بود. هم اکنون تمام تمرکز ما بر روی دیدار برابر یونان است پس از آن درباره ی دیگر رقبا فکر خواهیم کرد."

دفاع خوبی داریم

700Holger-Badstuber03.JPG

هولگر بادشتوبر بازیکن تیم ملی آلمان اظهار داشت که با وجود انتقاداتی که تا پیش از یورو 2012 از دفاع آلمان وجود داشته است هم اکنون این تیم از دفاع خوبی برخوردار است

DFB.ir - هولگر بادشتوبر ، مدافع تیم ملی آلمان اظهار داشت که هم اکنون این تیم از خط دفاعی خوبی برخوردار است.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل ازGoal.com ، هولگر بادشتوبر در این باره گفت : " تا پیش از این تورنمنت همه از دفاع ضعیف آلمان سخن میگفتند و معتقد بودند که نقطه ی ضعف ما در دفاع است.اما من فکر میکنم که تا اینجای کار ما وظیفه ی خود را به خوبی انجام داده ایم .
مسلما" همچنان میتوانیم بهتر باشیم . با توجه به نمایش برابر پرتغال و هلند باید بگویم که بسیار خوب عمل کرده ایم.ما همیشه از خط حمله ی قدرتمندی برخوردار بوده ایم و هم اکنون توانسته ایم در دفاع نیز به خوبی عمل کنیم."

او همچنین در ادامه گفت : " من و هوملس میتوانیم در زمین به خوبی با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم . درست است که در باشگاه های گوناگونی مشغول هستیم اما رابطه ی بسیار نزدیکی با یکدیگر داریم.

ما از اهمیت دیدار جمعه شب برابر یونان آگاهیم . یونان تیم قدرتمندی است و بازیکنان این تیم همکاری لازم را با یکدیگر دارند. دیدار راحتی را برابر این تیم که دفاع قدرتمندی دارد پیش رو نداریم . برای پیروزی نباید یونان را دست کم بگیریم و باید تمرکز خود را حفظ کنیم."

گوتزه خواهان رفتن به میدان

700Mario-Goetze01.jpg

ماریو گوتزه هافبک جوان ژرمن ها که فصل پیش خود با باشگاه بوروسیا دورتموند را تقریبا با مصدومیت پشت سر گذاشت اظهار داشت کاملا آماده است و خواهان رفتن به میدان می باشد

DFB.ir - ماریو گوتزه ، بازیکن تیم ملی آلمان اظهار داشت که خواهان رفتن به میدان و بازی کردن است.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از DFB.DE ، گوتزه گفت :" من کاملا" آماده هستم و چیزی که در حال حاضر واقعا" به آن نیازمند هستم رفتن به میدان است . خصوصا" در حال حاضر که در یک تورنمنت عظیم قرار داریم من میخواهم بازی کنم. خیلی ها به من میگویند که من هنوز خیلی جوان هستم و هنوز آینده در پیش است . اما هیچ بازیکنی از نیمکت نشینی راضی نیست .این خیلی بد است. در حال حاضر همه چیز در سطح فوق العاده است ، هتل ، غذاها ، زمینهای تمرین همه و همه عالی هستند اما فوتبال بحثی جداست."

او همچنین در ادامه گفت :" من در این تورنمنت تاکنون سعی کرده ام چیزهای زیادی بیاموزم . اما چیزی که در این زمان بیش از هرچیز برای من باارزش است این است که ما هر سه بازی مقدماتی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته ایم . ما همگی عضو یک تیم هستیم و یک هدف مشترک داریم بنابراین موفقیت تنها مختص بازیکن X یا Y نیست."

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
به امید قهرمانی تیم ملی آلمان
29dz8zk.gif

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
دیگه واقعا نوبت آلمان هست که قهرمان بشه. امیدوارم امسال بدشانسی گریبان این تیم رو نگیره.
قهرمانی در یورو میتونه مقدمه ای برای فتح برزیل 2014 باشه.

بالا