• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
هيدينگ در چلسي مي‌ماند، ادووکات به روسيه مي‌رود

یوفا: درصورت رفتن "ديک ادووکات" به تيم ملي فوتبال روسيه، "گاس هيدينک" به عنوان سرمربي در تيم چلسي انگليس خواهد ماند.

به گزارش یوفا: روزنامه "ديلي ميل" در اين باره نوشت، "رومن آبراموويچ" مالک روسي باشگاه چلسي قصد دارد ادووکات سرمربي هلندي تيم زنيت سنت پترزبورگ روسيه را متقاعد کند به تيم ملي اين کشور برود تا هيدينک بتواند در چلسي بماند.

هيدينک همزمان با مربيگري تيم ملي فوتبال روسيه، با امضاي قرارداد کوتاه مدتي به استمفوردبريج رفته اما علمکرد فوق العاده او در انگليس (دو مسابقه، دو برد)، مسوولان باشگاه را بر آن داشته از او بخواهند در اين تيم بماند.

به همين دليل آبراموويچ که به دليل سرمايه گذاري‌هاي هنگفت در فوتبال روسيه، نفوذ زيادي پيدا کرده است قصد دارد به ادووکات پيشنهاد کند هدايت تيم ملي فوتبال اين کشور را به دست بگيرد تا هيدينگ بتواند در لندن بماند.

اما بايد ديد آيا هيدينگ با توجه به رقابت تيم ملي روسيه براي صعود به جام جهاني 2010، با حضور تمام وقت در چلسي موافقت مي‌کند يا خير.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ليورپول ميهمان ميدلزبرو است

یوفا: تيم فوتبال ليورپول پس از كسب پيروزي در ليگ قهرمانان اروپا در خانه رئال مادريد، به مصاف ميدلزبرو مي رود.

به گزارش یوفا: تيم ليورپول كه چهارشنبه شب در ورزشگاه سانتياگو برنابئو مادريد با يك گل بر رئال غلبه كرد، فردا شب (شنبه) در ابتداي مسابقات اين هفته ليگ برتر در ورزشگاه سلنت ريورسايد ميدلزبرو حاضر خواهد شد.

ليورپول كه با 55 امتياز در رتبه دوم جدول و در فاصله 7 امتيازي منچستريونايتد در مكان دوم است، ‌براي كم كردن فاصله خود با پيشتاز، براي غلبه بر ميدلزبرو تلاش مي كنند.

برنامه ساير مسابقات فردا به اين شرح است:
اورتون - وست برمويچ آلبيون
آرسنال - فولام
چلسي - ويگان

جدول رده بندي:
1-منچستريونايتد 62 امتياز
2-ليورپول 55 امتياز
3-چلسي 52 امتياز
4-آستون ويلا51امتياز
5-آرسنال 45 امتياز

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
انتقاد فرگوسن از حمله اينتري ها به داور

یوفا: "الکس فرگوسن" سرمربي اسکاتلندي باشگاه منچستريونايتد، ادعاي سرمربي و مسوولان باشگاه اينترميلان در مورد قضاوت جانبدارانه داور ديدار سه شنبه شب دو تيم در چارچوپ رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا را بي معني دانست .

به گزارش یوفا: منچستر و اينتر، سه شنبه شب ديدار رفت خود از مرحله يک هشتم نهايي جام قهرمانان باشگاه هاي اروپا را با نتيجه تساوي بدون گل به پايان بردند اما، "لوييس مدينا کانتاله خو" داور اسپانيايي، نتوانست از موج عصبانيت و انتقادات "خوزه مورينيو" در امان بماند.

به نوشته سايت گل، فرگوسن در گفت و گو با خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتي بعد از مسابقه، انتقادات همتاي پرتغالي اش را بي اساس دانست و در مقابل اظهارداشت که قضاوت داوران اين بازي، بسيار عالي بوده است.

وي بعد از شنيدن اظهارات مورينيو از زبان خبرنگاران، گفت: آيا او جدي مي گويد؟ من که يک قضاوت عالي از داور ديدم، داور اين بازي به هيچ وجه مرعوب نشده بود درحاليکه خوزه آرزو مي کرد کاش اين طور بود، او يک داور حرفه اي بود.

در ديداري که در ورزشگاه جوزپه مئاتزا (سن سيرو) برگزار شد، منچستريونايتد تيم مسلط ميدان بود و با وجود فرصت هاي متعددي که به ويژه از طريق کريستيانو رونالدو بدست آورد، با تساوي بدون گل از ايتاليا برگشت.

فرگوسن در خاتمه افزود: تنها نارضايتي من اين است که پيروز نشديم اما با کارنامه اي که در ديدارهاي خانگي داريم، بايد شانس زيادي براي خود قايل باشيم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
به دنبال بحران اقتصادي، بهاي بليت مسابقات ليگ برتر انگليس کاهش يافت

یوفا: باشگاه‌هاي فوتبال انگليس قصد دارند براي کمک به افرادي که گرفتار بحران اقتصادي جهاني شده‌اند، بهاي بليت مسابقات خود را در فصل 10- 2009 کاهش دهند.

به گزارش یوفا از لندن: با توجه به قرار گرفتن اقتصاد در بدترين دوره رکورد خود طي چند دهه اخير، باشگاه‌هاي مطرحي چون نيوکاسل، منچسترسيتي و پورتسموث اقدام به کاهش تا 16 درصدي بهاي بليت مسابقات خود کرده‌اند.

"درک لامبياس" مدير باشگاه نيوکاسل در اين باره گفت: زماني که هواداران در تنگناي مالي قرار مي‌گيرند، باشگاه‌ها بايد تلاش آنها را براي حمايت از تيمشان درک کنند و هر کمکي مي‌توانند براي حضور آنها در ورزشگاه‌ها انجام دهند.

باشگاه نيوکاسل اعلام کرده است که بهاي بليت خود را براي مسابقات فصل آينده حدود 9 درصد کاهش خواهد داد به اين مفهوم که قيمت بليت 543 پوندي در اين فصل، براي فصل بعد 494 پوند خواهد شد.

منچسترسيتي ثروتمندترين باشگاه جهان نيز ماه گذشته از کاهش هفت درصدي بهاي بليت مسابقات خود خبر داد در حاليکه پورتسموث نزديک به 16 درصد بليت خود را ارزان کرده است.
اين در حاليست که چند هفته پيش شرکت حسابرسي جهاني "دلويته" اعلام کرد، ليگ برتر انگليس رکورد 160 ميليون پوند را در فصل نقل و انتقالات ژانويه پرداخت کرده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
لمپارد 12 ميليون پوند مهريه پرداخت كرد

یوفا: بازيكن ملي پوش تيم چلسي انگليس با طلاق از نامزدش و پرداخت 12 ميليون پوند مهريه جنجال و هياهو به پا كرد.

به گزارش یوفا: فرانك لمپارد پس از 7 سال زندگي با الن ريويس؛ همسر اسپانيايي و داشتن دو دختر،‌ از او طلاق گرفت. ريويس بابت اين اتفاق، به 12 ميليون پوند يعني نزديك به نيمي از 25 ميليون پوند ثروت اين بازيكن به عنوان تاوان (مهريه) دست يافت.

انتشار گسترده خبر طلاق هافبك تيم ملي انگليس و عضو باسابقه چلسي از همسرش، در رسانه هاي اين كشور جنجال و هياهوي زيادي به پا كرد. رسانه هاي بريتانيا سعي و تلاش زيادي در تهيه گزارش از اين اتفاق ناخوشايند در زندگي لمپارد كردند.

لمپارد و همسر طلاق گرفته اش سعي و تلاش زيادي براي مسكوت گذاشتن اين ماجرا كردند و حتي در اين ميان يكي از نزديكان لمپارد در اين باره اظهار داشت؛ اين بازيكن و همسر سابقش به خاطر حفظ آرامش خانواده،‌ به ويژه دو فرزند خود،‌ از گفت و گو در اين زمينه خودداري كردند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حضور يك بازيكن ليگ برتر در دادگاه به خاطر رسوايي

یوفا: بازيكن تيم ملي فوتبال جاماييكا و عضو تيم ميدلزبرو انگليس به خاطر رسوايي كه به وجود آورد، هفته آينده در دادگاه حاضر خواهد شد.

به گزارش یوفا به نقل از مطبوعات انگليس: مارلون كينگ در تاريخ چهارشنبه 7 اسفندماه 1387، موظف به حضور در دادگاه شده است. وي متهم است در ابتداي سال نو ميلادي در باشگاهي شبانه حاضر و باعث اذيت و آزار يك زن شده است و حتي بيني وي را به علت درگيري فيزيكي شديد، شكسته است.

اين زن بلافاصله به بيمارستان منتقل شد و تحت معالجه قرار گرفت. وي پس از ترك بيمارستان،‌ عليه هافبك تيم ميدلزبرو شكايت كرده است.

كينگ كه در اصل بازيكن تيم ويگان محسوب مي شود و به صورت يار قرضي به ميدلزبرو منتقل شده، وكيلي استخدام كرده تا در دادگاه به دفاع از وي بپردازد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بكام: به ركورد بيش از 125 بازي در تيم ملي مي رسم

یوفا: هافبك تيم ملي انگليس گفت: با انگيزه زيادي كه براي ادامه حضور در تيم انگليس دارم،‌ مطمئن هستم به ركورد بيش از 125 بازي ملي خواهم رسيد.

به گزارش یوفا ديويد بكام اظهار داشت: زماني كه جوان تر بودم ، گمان نمي كردم روزي 80 يا 90 بازي ملي را در كارنامه داشته باشم اما الان مي بينيم 108 بازي ملي انجام داده ام.

اين بازيكن كه در ديدار دوستانه انگليس مقابل اسپانيا توانست به ركورد 108 بازي ملي در تيم ملي انگليس برسد و از بابي چارلتون جلو بزند، اظهار داشت: من از سر بابي چارلتون به خاطر بازي ملي بيشتر جلو زدم اما دوست ندارم با ايشان مقايسه شوم. وي بازيكني اسطوره اي بود و من بايد بسيار تلاش كنم تا به او برسم.

بكام كه اينك در زمينه تعداد بازي ملي، پيترشيلتون، دروازه بان اسبق انگليس را با 125 بازي ملي،‌ جلوتر از خود مي بيند، افزود: براي من بسيار مايه خوشحالي است به اين درجه برسم كه تعداد بازي زيادي رادر كارنامه ام دارم. با اين حال افسوس زيادي مي خورم كه كه براي مدتي از تيم ملي دور افتادم تا نتوانم بازي هاي ملي بيشتري انجام بدهم.

وي عنوان كرد: به فابيو كاپلو گفته ام با تمام وجود در اختيار تيم ملي هستم و هر زمان كه او لازم بداند ،‌براي تيم انگليس بازي خواهم كرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
كريستيانورونالدو؛ شوتزن ترين بازيكن قاره سبز

یوفا: مرد سال فوتبال اروپا و جهان در رقابت هاي فصل جاري ليگ قهرمانان اروپا، شوتزن ترين بازيكن اين قاره شناخته شد.

به گزارش یوفا: مطابق آمار موجود كريستيانو رونالدو تاكنون 16 شوت در چارچوب دروازه داشته كه از اين لحاظ در رده بندي بهترين شوتزنان به دروازه حريف، نفر نخست در پايان مسابقات دور رفت مرحله يك هشتم نهايي شناخته مي شود.

پس از او ليساندرو از تيم پورتو و كريم بنزما، بازيكن جوان ليون كه كارشناسان از او به عنوان زين الدين زيدان دوم نام مي برند، توانسته اند بيشترين آمار را داشته باشند.

جدول بهترين شوتزنان به دروازه حريف ليگ قهرمانان در فصل جاري به شرح زير است:

1- كريستيانو رونالدو (منچستريونايتد) ،16 شوت در چارچوب
2- ليساندرو (پورتو)،15 شوت در چارچوب
3- كريم بنزما (ليون)، 13 شوت در چارچوب
4- فرانك لمپارد (چلسي)، آدريان موتو (فيورنتينا)، يادسون (شاختاردونتسك اوكراين)، مسعود اوزيل (وردربرمن آلمان)، 12 شوت در چارچوب
58- توني (بايرن مونيخ آلمان)، 11 شوت در چارچوب

در مقابل چنين آماري، ‌مرد سال فوتبال اروپا و جهان شوت هاي زيادي هم زده كه خارج از چارچوب بوده است.

طبق آمار موجود، رونالدو از ابتداي مسابقات فصل جاري 14 شوت خارج از چارچوب زده كه در اين فهرست مكان دوم را به خود اختصاص داده است.

اين فهرست به شرح زير است:

1- آدريان موتو(فيورنتينا)، 15 شوت خارج از چارچوب
2- كريستيانو رونالدو(منچستريونايتد)،14 شوت
3- زلاتان ابراهيموويچ(اينترميلان ايتاليا) ، 13 شوت خارج از چارچوب
4- گوركف(بوردو فرانسه) ، 12 شوت خارج از چارچوب
5- بانگورا(ديناموكيف اوكراين) ، 11 شوت خارج از چارچوب

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
رونالدو هتلي به ارزش 10 ميليون يورو خريد

یوفا: مرد سال فوتبال اروپا و جهان از كشور پرتغال اقدام به خريداري يك هتل مجلل كرد.

به گزارش یوفا: كريستيانو رونالدو كه در پايان سال گذشته ميلادي به خاطر درخشش زياد همراه تيم منچستريونايتد انگليس و تيم ملي پرتغال دو عنوان مرد سال اروپا و جهان را به خود اختصاص داد، در جزيره پورتو سانتو پرتغال واقع در سواحل درياي آنتلانتيك، هتلي به ارزش 9.5 ميليون يورو خريداري كرد.

اين بازيكن 23 ساله در حالي چنين سرمايه گذاري انجام داد كه چندي پيش در حومه ليسبون اقدام به خريداري ويلايي بسيار مجلل كرد كه ارزشي بيش از چهار ميليون يورو دارد.

وي همچنين در شهر منچستريونايتد صاحب ويلايي است كه ارزش آن 5 ميليون يورو تخمين زده شده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آرشاوين: بازي در آرسنال براي من افتخار است

یوفا: مهاجم روسي تيم آرسنال گفت: بازي در لندن براي تيم آرسنال براي من افتخار بزرگي است.

به گزارش یوفا ‌آندري آرشاوين اظهار داشت: بسيار خوشحالم كه آرسنال را انتخاب كردم. در اين تيم مي توانم در كنار بهترين بازيكنان دنيا و زير نظر يكي از برترين مربيان حال حاضر جهان يعني آرسن ونگر كار كنم.

اين مهاجم 27 ساله كه هفته قبل پس از ماه ها هياهو و انتشار شايعات متفاوت، ‌در ازاي رقمي بالغ بر 9/16 ميليون پوند از زنيت سن پترزبورگ جدا و به آرسنال ملحق شد، ‌در گفت و گو با تلويزيون روسيه افزود: با وجودي كه مدت بسيار كوتاهي است كه در لندن حضور دارم، ‌اما از لطف هواداران برخوردار شده، بطوري كه بسيار به من محبت مي كنند.

وي افزود: اميدوارم در اين تيم بتوانم مدارج ترقي را بپيمايم و به افتخارات تازه اي برسم.

تلويزيون روسيه پس از پخش اين گفت و گو، اقدام به درج نقطه نظرات آرسن ونگر، سرمربي آرسنال در مورد مهاجم تازه وارد كرد كه آرشاوين را همچون كالايي با ارزش براي تيمش قلمداد كرد.

اين مربي گفت: مايه خوشحالي است كه پس از يك ماراتن طولاني،‌ آرسنال موفق به جذب آرشاوين شد. او لياقت و ارزش آن همه تلاش و تكاپو را داشت. او بسيار باارزش است.

آرشاوين ازطريق مدير برنامه هايش در ابتداي هفته اعلام كرد براي انتقال به آرسنال با تيم انگليسي به توافق كامل دست يافته و قرارداد بسته است. اين مهاجم 27 ساله پس از حضور در رقابت هاي جام ملت هاي 2008 اروپا در سوئيس و اتريش و درخشش در اين مسابقات، مورد توجه چند تيم بزرگ اروپا قرار گرفت اما سرانجام به پيشنهاد آرسنال پاسخ مثبت داد.

به موجب قرارداد منعقد شده، آرشاوين تا تاريخ سي ام ژوئن سال 2012 با آرسنال قرار داد خواهد داشت.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
Hamid2day جان تشکر از خبرهایی که گذاشتی ولی من میخوام بپرسم الان به جز این و این بقیه ی خبرها چه ربطی به این تاپیک دارن؟! برای چلسی , کلوب هوادارن وجود داره همینطور برای لیورپول و منچستر و آرسنال! این تاپیک , تاپیک لیگ و تیم ملی انگلیس ه . هر خبر / مطلبی که در این قالب بگنجه و نشه توی کلوب های هوادارن مطرحش کرد میتونه اینجا قرار بگیره !

در نهایت تشکر از مطالبی که گذاشتی

---

با تاخیر به منچستر رای دادم چون با این باخت لیورپول دیگه باید قهرمانی منچستر رو 100% دونست . هر چند چلسی الان دغدغه ی بزرگتری ه تا لیورپول ولی این چلسی که من امروز دیدم هم حریف منچستر نیست . منچستر میتونه در بازی 14 م ماه بعد با لیورپول توی الدترافورد قهرمانی خودش رو جشن بگیره .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
Hamid2day جان تشکر از خبرهایی که گذاشتی ولی من میخوام بپرسم الان به جز این و این بقیه ی خبرها چه ربطی به این تاپیک دارن؟! برای چلسی , کلوب هوادارن وجود داره همینطور برای لیورپول و منچستر و آرسنال! این تاپیک , تاپیک لیگ و تیم ملی انگلیس ه . هر خبر / مطلبی که در این قالب بگنجه و نشه توی کلوب های هوادارن مطرحش کرد میتونه اینجا قرار بگیره !

در نهایت تشکر از مطالبی که گذاشتی

---

با تاخیر به منچستر رای دادم چون با این باخت لیورپول دیگه باید قهرمانی منچستر رو 100% دونست . هر چند چلسی الان دغدغه ی بزرگتری ه تا لیورپول ولی این چلسی که من امروز دیدم هم حریف منچستر نیست . منچستر میتونه در بازی 14 م ماه بعد با لیورپول توی الدترافورد قهرمانی خودش رو جشن بگیره .
عنوان این تاپیک زده اخبار لیگ برتر....و...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
عنوان این تاپیک زده اخبار لیگ برتر....و...

دوست خوب من . عنوان تاپیک داره میگه کلوب هوادارن لیگ و تیم ملی انگلیس . نه خبر آرشاوین که مربوط به آرسنال ه یا خبر رونالدو که مربوط به منچستر ه . اخبار و مطالبی که ارتباط مستقیم با Premierleague و تیم ملی انگلیس داشته باشن اینجا مطرح میشن . وقتی برای تیم ها , کلوب هوادارن وجود داره معنیش اینه که خبر / مطلب مربوط به اون تیم ها باید در اونجا مطرح بشه نه اینجا
---

دیروز اروپا شاهد بازی های استثنایی ای بوده . لالیگا بازی اتلتیکو - بارسا رو داشته که بازی پرگل و پرحادثه ای بوده , همینطور ایتالیا بازی اینتر - رم و سهم انگلیس هم بازی استون ویلا - استوک بوده . استون ویلا توی زمین خودش تا دقیقه ی 88 , 2 - 0 جلو بوده و در عین ناباوری دو گل در دقایق 88 و 90 میخوره و بازی مساوی میشه . اگه از حساسیت فوق العاده ی این بازی بگذریم میشه گفت که یکی از هیجانی ترین بازی ها رو از دست دادیم

توی عکس های زیر کل اتفاقات این هفته و بازی های هفته ی بعد هست

فایل های ضمیمه

• e.JPG
    e.JPG
    24.8 KB · نمایش ها: 3
  • f.JPG
    f.JPG
    26.5 KB · نمایش ها: 3
  • r.JPG
    r.JPG
    37.3 KB · نمایش ها: 3

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوست خوب من . عنوان تاپیک داره میگه کلوب هوادارن لیگ و تیم ملی انگلیس . نه خبر آرشاوین که مربوط به آرسنال ه یا خبر رونالدو که مربوط به منچستر ه . اخبار و مطالبی که ارتباط مستقیم با Premierleague و تیم ملی انگلیس داشته باشن اینجا مطرح میشن . وقتی برای تیم ها , کلوب هوادارن وجود داره معنیش اینه که خبر / مطلب مربوط به اون تیم ها باید در اونجا مطرح بشه نه اینجا
---

دیروز اروپا شاهد بازی های استثنایی ای بوده . لالیگا بازی اتلتیکو - بارسا رو داشته که بازی پرگل و پرحادثه ای بوده , همینطور ایتالیا بازی اینتر - رم و سهم انگلیس هم بازی استون ویلا - استوک بوده . استون ویلا توی زمین خودش تا دقیقه ی 88 , 2 - 0 جلو بوده و در عین ناباوری دو گل در دقایق 88 و 90 میخوره و بازی مساوی میشه . اگه از حساسیت فوق العاده ی این بازی بگذریم میشه گفت که یکی از هیجانی ترین بازی ها رو از دست دادیم

توی عکس های زیر کل اتفاقات این هفته و بازی های هفته ی بعد هست
در این مواد حق با شماست...
حمید

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من خیلی گشتم که پستی در خور تیم های انگلیسی بذارم ولی چیزی به ذهنم نرسید به جز اینکه سلطنت فوتبال انگلیس دیشب در اروپا تثبیت شد . در اروپایی که الان توش فقط بارسا تنها تیم غیر انگلیسی ای ه که حرفی برای گفتن داره دیشب صعود 4 تیم به دور بعد از انگلیس بار دیگه همگان رو در برابر این بنای باشکوه وادار به سکوت کرد . منچستر یه غول ه . لیورپول قاتل بازی های حذفی ه . چلسی هر جا باشه گلیمش رو از آب می کشه بیرون اما برد آرسنال دیگه چی؟ تیمی بحران زده با یه مشت مصدوم و جوون ه بی تجربه .

برای تیم های این لیگ خوشحالم که از بازی های داخلی ش یه جور لذت می بریم و از بازی های خارجی ش یه جور دیگه .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
امروز خبری پخش شد که اتحادیه ی فوتبال انگلیس سر مربی بعدی تیم ملی رو انتخاب کرده . قرار شده بعد از جام جهانی 2010 مارتین اونیل سرمربی تیم ملی بشه . من الان هر چی می گردم نه توی آرشیو خبرهای Goal نه توی TheFa نه توی سایت لیگ برتر خبرش رو پیدا نمی کنم . به هر حال اونیل , در کنار استراکن مربی ای بود که همیشه حرف و حدیثش بر سر مربی گری تیم ملی وجود داشت . دیر یا زود باید این اتفاق می افتاد . سرمربی شدن یه مربی از ایرلند شمالی توی تیم ملی انگلیس هم خودش میتونه جالب باشه /// منچستر سیتی هم الان توی یوفا بازیش مساوی شده

هفته ی بعد :

فایل های ضمیمه

• fdd.JPG
    fdd.JPG
    29.8 KB · نمایش ها: 5

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب چلسی و منچستر باختن ! منچستر ظاهرا وارد بحران شده ! لیوورپول اگه ببره بازیش رو فاصله امتیاز به یک میرسه. به شخصه خیلی دوست دارم امسال لیورپول قهرمان لیگ برتر بشه !

باید ببینیم چه اتفاقاتی میفته !

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
لیورپول هم 5-0 استون ویلا رو داغون کرد! .... تا تو هفته های باقی مونده رقابت بر سر قهرمانی همچنان داغ بمونه
معلومه که لیورپول دیگه خیلی خیلی رو اومده
فعلا یا یک بازی بیشتر و 1 امتیاز کمتر در رتبه دوم قرار گرفتن

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
لیورپول هم 5-0 استون ویلا رو داغون کرد! .... تا تو هفته های باقی مونده رقابت بر سر قهرمانی همچنان داغ بمونه

خوش به حال آرسنالیها شد پس ! لیوورپول به شدت داره خفن میبره ! من تو لیگ قهرمانان خیلی شانس میدم بهشون !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تیم ملی امشب یه بازی دوستانه با اسلوواکی توی ویمبلی داره تا شب چهارشنبه که با اوکراین دوباره توی ویمبلی بازی میکنه . میشه گفت از صعود خیال انگلیس تقریبا راحت ه . ترکیب رو هم اینجا میتونید ببینید . (بکام هست / آگبونلاهور نیست # دلیلش رو چک نکردم)

فایل های ضمیمه

• A.JPG
    A.JPG
    16.1 KB · نمایش ها: 4
بالا