• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
کلا ایتالیایی ها ری....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
موافقم یوسف جان

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
فعلا که اقای روزتی ایتالیایی به همراه کمک داورش یه گل افساید هدیه دادن به ارژانتینیها

بیماری مسری شده اشتباه کمک داوری
اون که هنوز معلوم نیست چی بود مشکلش اگر هم ولش میکرد توز میرفت تو دروازه!!!
حالا 2-3 تا دیگه بخوره از یادشون میره:D

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
انگلیس یه بازیکن مثل مایکل اوون کم داره...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

تاثیر گذار بود.

شاید اگه تاثیر نمیذاشت مدافع توپ رو دور میکرد.

البته اینها رو که میگم نمیخوام پیروزی ارژانتین رو کم رنگ کنم.

حق تیمتون برد بود و هست. حریف المان هستید و خب بازی بسیار زیبایی باید بشه.:)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عجب!
از کی تاحالا هواداری منطقی و متعصب انگلیسی عکس بازیکن هلندی میزارن تو امضاشون اونم موقع جام جهانی!
الان چه موقع میلان بازیه!
اون عکس تو امضاش از وقتی هونتلار اومده میلان هست و با اینکه mod هست خیلی کم به فروم سر میزنه - خارجی ها مثل ما نیستن که با حال و هوای جام جهانی یهو امضا و شعار توش و آواتار رو تغییر بدن! فروم میلان فن هم بخش جام جهانی اش و البته همه ی بخش ها کاملا فعال هست همیشه...

راستی سئوالی دارم، گیریم مرگ بر کاپلو، OK. از عملکرد (یا عدم عملکرد!) مثلا وین رونی هیچ گله ای نداری؟ از اشتباهات فردی بازیکن ها که باعث گل های آلمان شدن چی؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
راستی سئوالی دارم، گیریم مرگ بر کاپلو، OK. از عملکرد (یا عدم عملکرد!) مثلا وین رونی هیچ گله ای نداری؟ از اشتباهات فردی بازیکن ها که باعث گل های آلمان شدن چی؟

خب!
مرگ فقط برای این بازی نثارش نشده!
برای هر چهار بازی ای هست که انجام دادن.
این تیم همون تیم مقدماتی بود؟
مربی ای که نتونه درون تیم رو درست کنه مربی نیست!
با گرفتن بازوبند کاپیتانی ...
با نشناختن روحیات بازیکنان ...
و با و با و با!
الان اصلا حوصله تایپ ندارم
اما بعدا حتما با هم حرف میزنیم!

فقط این رو از فوتبال یاد گرفتم که سرمربی تیم ملی باید بتونه در عرض چند ساعت تیم رو از نظر روحی جمع کنه!
فابیو نشون داد که به درد باشگاه ها میخوره تا تعداد بازی ها زیاد باشه و وقت کافی داشته باشه برای جمع کردن تیمهاش!
نتونست بحران رو جمع کنه!
این بحران میتونه از اشتباه گلر شروع بشه تا ناکامی رونی به خاطر فشار هایی که روش بود و نداشتن زوج مناسب و از دست دادن بازیکن های کلیدی در پست های مختلف.
در هر صورت این چیزی که نوشته شده فقط یک تیتر هست!
گفتنی های کوتاه رو در خود متن نوشتم.

به وقتش بهتر میگم چرا مرگ بر دون فابیو!

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
بدجوری تحقیر شدیم.
اصلا نمیدونم این بازیکنا همونایی بودن که هر کدومشون ستاره تیمهای باشگاهیشون بودن.
اگر نمیشناختمشون فکر می کردم که قبل از جام از تو کوچه ها جمشون کردن گفتن تو رو خدا بیاین بازی کنین.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
از عملکرد (یا عدم عملکرد!) مثلا وین رونی هیچ گله ای نداری؟

این به مربی برمیگرده نه بازیکن. اومده رونی رو گذاشته پشت سر دفو . خوب همین میشه دیگه. رونی تو فصلی که گذشت همیشه نوک بود. حتی اگر برباتف هم کنارش بود باز هم بربا عقب تر از اون بود .

پ.ن : راستی ما حاضریم بربا رو با هونتلار + 20m$ معاوضه کنیم !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
@ یوسف

خب تو این رو مشکل مربی میبینی که رونی محو بود، تری در حد تری نبود، اون یکی اشتباه کرد، اون یکی موقعیت از دست و ... . ولی من فکر میکنم این مشکل روحی و عدم اعتماد به نفس چیزیه که تو تمام وجود انگلیسی ها ریشه دوونده! برعکس آلمان ها که واقعا اراده و اعتماد به نفس شون عجیب بالاست. و این مشکل انگلیس درست بشو نیست. تا پا میذارن تو یک رقابت حساس اینجوری میشن. شاید تو یه بازی دوستانه همین آلمان رو میزدن همونطور که تا قبل از جام جهانی انگلیس عالی کار میکرد و نتیجه میگرفت. به نظر من در آینده باز هم خواهیم دید انگلیس نمیتونه در اون حدی که مردمش انتظار دارن ظاهر باشه. این اتهامات رو به مربی بعدی هم خواهید زد ولی مشکل واقعی رو نخواهید دید!

شاید، شاید فقط مورینیو بتونه یه کاری بکنه. ولی دلیلی نمیبینم بخواد تو جام بعدی به جای پرتغال مربی انگلیس باشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اینو الان تو سایت خبر دیدم.
باحاله/ داره بهش میگه چقدر توپ رفته بود تو گل.

zfyz9mthjnhi1iq4sssx.jpg

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
66368528618240844051.png

گل سال 66 که گل نشده بود به احتمال زیاد
اونجا یه توپی رو که گل نشده بود به نفع انگلیس گل گرفتن
حالا 44 سال بعد توپی رو که گل شده بود گل نگرفتن
یعنی حساب بی حساب

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تری ونه بلز :فابیو تمام مسیر را اشتباه رفت
من هم مثل سایر انگلیسی‌ها از تماشای شکست تیم ملی در ورزشگاه بلوم فانتین شوکه شدم هر چند که ماه‌ها بود انتظار شکست در این بازیها را می‌کشیدم. البته اگر بخواهم دقیق باشم باید بگویم از سوم مارس که در ویمبلی با مصر بازی کردیم و این آخرین بازی قبل از اعلام اسامی بازیکنان تیم ملی بود. ازاین روز بود که من به شدت نگران تاکتیکهای مربی ایتالیایی شدم. ما 3-1 مصر را در آن بازی شکست دادیم اما بازی ما اصلا قانع کننده نبود. به ویژه در نیمه اول که تیم مصر توانست به خوبی از فضاها درداخل نیمه زمین ما استفاده کند و چنین نمایشی ازتیمی که به جام جهانی نرفته بود نشان از ضعف ما در دفاع داشت.

گرت بری، فرانک لمپارد و استیون جرارد در میانه میدان دوندگی بیهوده‌ای داشتند و به نظر می‌رسید که بیشتر در تعقیب سایه‌هایشان هستند تا بتوانند در امر بازی‌سازی مشارکت داشته باشند. متیو اپسن وجان تری هم توپهای زیادی را ازدست دادند.

dsumb7uexrk4ki38urz.jpg

این توضیح برای بازی با مصر حالا آشنا به نظر می‌رسد چون تیم بار دیگر همان اشتباهات را درمقابل آلمان تکرار کرد و داستان تکرار شد. تیم کاپلو برای غلبه بر ژاپن و مکزیک در بازیهای دوستانه هم مشکل زیادی داشت و پس از تساوی مقابل آمریکا و الجزایر تنها برد مقابل اسلوونی باعث شد تا نقاط شعف تاکتیکی کاپلو برای مدت کوتاهی پنهان بماند.

اما آلمانها شاید خودشان هم باورشان نمی‌شد در این بازی با چنین فضایی در زمین انگلستان مواجه شوند. خیلی‌ها جان تری و متیواپسن را مقصر این باخت می‌دانند اما انتخاب تاکتیکهای اشتباه از سوی مربی و عدم تعادل درخط میانی بزرگترین شکست ما را در جام جهانی رقم زد.

بازی با 2-4-4 مقابل آلمان به همان اندازه اشتباه بود که مقابل الجزایر و اسلوونی یا آمریکا. این سیستم فضای زیادی به مهاجمان آلمان و به ویژه مسعود اوزیل داد و در مقابل هیچ کدام از بازیکنان خطوط میانی یا دفاع خود را مسئول پوشش دادن به این فضا نمی‌دانستند. لوکاس پودولسکی و توماس مولر به خوبی اشلی کول وگلن جانسون را به کناره‌ها می‌کشاندند و همین موضوع فضای خوبی را به میرسلاو کلوزه داده بود. کاپلو باید این موضوع را تشخیص می‌داد وحداقل دست به تغییر سیستم می‌زد. در فوتبال و در تورنمنتهای بزرگ زمانی که بازی را به حریف داده‌اید لااقل باید از نظرعددی برتری نسبت به او داشته باشید و اگر جو کول به جای دفوئه درسمت چپ حضور پیدا کرده بود لااقل این بود که استیون جرارد به مکان دلخواهش درپشت رونی منتقل می‌شد و سیستم 1-1-4-4 که رونی در منچستر با آن آشنایی کامل داشت شکل می‌گرفت. این می‌توانست به جو کول و جیمز میلنر در سمت چپ و راست این امکان را دهد که بتوانند در زمان دفاع توپ را در بالها به خوبی تعقیب کنند وانسجام دفاعی را حفظ کنند.

کسانی که نسبت به عملکرد جرارد در میانه زمین به جای سمت چپ شک دارند می‌توانند به کار مسعود اوزیل درمیانه زمین برای آلمان دقت کنند. او این امکان را داشت که بتواند با استفاده از فضای لازم از مهاجم تیمش حمایت کند. برتری آلمان به ویژه در نیمه اول فوق‌العاده بود و قبل از گل اول نتیجه بازی می‌توانست 4-0 یا 5-0 باشد.

منبع:خبر انلاین

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
تف!
الان جو داوری گرفته انگلیسی ها رو.
یکم بگذره میزنن میندازنش بیرون.

anita2377

Registered User
لایک‌ها