• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
یانگ ابرومونو برد اسمایل شرمندگی:دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خاک بر سر اشلی یانگ! :eek: و اشلی کول!

با این مربی داغون مشخص بود نتیجه نمیگیریم....

با اون بازیکن دعوت کردنش!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
تمام امیدم به المان هست

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تموم بازهم پنالتی کارو تموم کرد..........

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
این اشلی کول خیلی بد زد منم تو دروازه بودم راحت میتونستم تشخیص بدم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
تا حدودی خدا رو شکر حذف شدیم:دی

وگرنه باز میخوردیم به المان و زنگ تفریحشون میشدیم و من شرمنده خودم میشدم:دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باز اشلی یانگ پنالتیش بد نبود. بد شانس بود که زد به تیر.

اما اشلی کول خراب کرد. اون پنالتی رو معمار زاده هم بود میگرفتش. خیلی بد زد.

اما سوپر پنالتی ، پنالتی پیرلو بود که تو اون شرایط اونطوری چیپ زد به هارت. یه پنالتی تحقیر امیز که اصلا نقطه عطفی بود به نفع ایتالیا.

انصافا ایتالیا بهتر بود. انگلیس یه جوری بازی میکرد انگار دوست داشت بازی بره به پنالتی . اصلا حمله نمیکردن. یا نمیتونستن بکنن.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
با این تیم خوب بازی کردیم و ایتالیا رو تا دم حذف شدن بردیم
نمیدونم چرا یهو دو تا پنالتی بد زدیم :(
این تیم با 5 6 تا ستاره تیم کهکشانی ایتالیا رو به گریه انداخته بود

چند تا نکته داشت این بازیها
به نظرم مهمترینش این بود که این کاپلو نفهم از این تیم رفت. این رو باید توی همون جام جهانی بیرون میکردن.
شک ندارم اگه کاپلو بود از گروهی بالا نمی اومدیم.
با چند تا جک و جوون تیم خوبی ساخته بودیم و آینده داره این تیم.

خلاصه که حیف شد. داشت میشد اما نشد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

انگلیس همیشه تیمش هافبک های خوبی داره و همیشه هم به لحاظ بازیکن مدعی /
ولی حواشی ای که داره همیشه براش مشکل ساز میشد یه جورایی و گاهی هم بدشانسی میاورد / مثل حذف در پنالتی ها که بارها اتفاق افتاده تو این دوره های اخیر. فکر کنم 2004 و 08 هم اینطور شد. یا جام جهانی اون توپی که گل شد و نگرفت و بعد بازی برعکس شد و .. // ایندفعه هم حاشیه بود و هم پتالتی

همیشه اینطور بود که انگلیس با قدرت انتظار بالایی به جام میومد. یعنی ازش توقع بالا بود / و معمولا از از سطح انتظار کمرنگ تر ظاهر میشد.
اینبار بعد از داستانی که بخاطر جان تری برای کاپلو پیاده کردند سطح توقع عمومی از انگلیس کمتر شد ، اما درست برعکس به نظر من بهتر ظاهر شد.
ولی چیزی که مشخصه اونها سبکی آبرومندانه تر از بازی چلسی رو نشون دادند. اینو تو نصف زمان بازی با فرانسه و بازی دیشب با ایتالیا دیدیم. ولی این فرقش این بود حریف رو عقب تر نگه میداشت من باب همون قضیه آبرو که عرض شد
باختن توی پنالتی شرایطش مشخصه و برای همینه که فیفا برد حسابش نمیکنه.
شاید مربی حق داشته باشه که بگه من بالا سر این تیم نبودم / بازیکن ها هم خوب کار کردند ، یعنی تلاششون رو کردند. من فکر میکنم ایراد اصلی به فدراسیون و اتحادیه فوتبال انگلیس وارد باشه که 50 روز مونده به جام کاپلو رو برداشت. فکر میکنم نباید یه تصمیم و رویداد بزرگ ملی رو قربانی جنجال و خواست ورزنامه ها میکردند. البته من همیشه فکر میکنم اگر تری مثلا بازیکن تیم دیگه ای بود این برخورد کمرنگ تر میشد و این اتفاقات نمیافتاد.

با ارزوی موفقیت در عرصه های آینده /

پ.ن: این پست بالایی یوسف هم خیلی داغون مونو عصبانی کرد :دی

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
کلا لعنت به سال 2012 که اصلا خوش یمن نبود.اما به جوونای انگلیس میشه برای جام جهانی 2014 امید داشت

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
لوئیز سوارز دوباره کلی سر و صدا راه انداخته! البته کار جدیدی نکرده، قضیه همون دایو های معروفشه. منتها این بار تو بازی با استوک چنان دایو وحشتناکی رفته که باعث شد jim boyce نائب رئیس فیفا عکس العمل نشون بده و بگه این حرکات مثل سرطان برای فوتبال میمونه!!!
تونی پولیس سرمربی استوک هم قبلش گفته بود سوارز باید 3 جلسه محروم بشه.
خیلی کاری به بقیه واکنش ها مثل بیانیه فدراسیون اروگوئه و خود سوارز و ... ندارم. یه نگاه به دایوش بندازید:
کد:
http://soccer.indonewyork.com/wp-content/uploads/2012/10/suarezgif.gif

خداییش هم خیلی خنده داره هم خیلی ناراحت کننده. یه بازیکن تو این سطح تو چنین باشگاهی بخواد چنین حرکتی انجام بده. رسما داره به شعور تماشاچی توهین می کنه.
کلا بازیکن دلچسبی نیست. سوابقش رو هم قبلا گفتم!
ایشالا به راه راست هدایت بشه!

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
لوئیز سوارز دوباره کلی سر و صدا راه انداخته! البته کار جدیدی نکرده، قضیه همون دایو های معروفشه. منتها این بار تو بازی با استوک چنان دایو وحشتناکی رفته که باعث شد jim boyce نائب رئیس فیفا عکس العمل نشون بده و بگه این حرکات مثل سرطان برای فوتبال میمونه!!!
تونی پولیس سرمربی استوک هم قبلش گفته بود سوارز باید 3 جلسه محروم بشه.
خیلی کاری به بقیه واکنش ها مثل بیانیه فدراسیون اروگوئه و خود سوارز و ... ندارم. یه نگاه به دایوش بندازید:
کد:
http://soccer.indonewyork.com/wp-content/uploads/2012/10/suarezgif.gif

خداییش هم خیلی خنده داره هم خیلی ناراحت کننده. یه بازیکن تو این سطح تو چنین باشگاهی بخواد چنین حرکتی انجام بده. رسما داره به شعور تماشاچی توهین می کنه.
کلا بازیکن دلچسبی نیست. سوابقش رو هم قبلا گفتم!
ایشالا به راه راست هدایت بشه!
سارا جون فوتبال بازی کردی تا به حال؟ یه چیزی واست تیک بشه دیگه نمی تونی ترکش کنی!
خود من یه موقعی به جای استپ سینه با دستم استپ می کردم...تیک شده بود، 4 ماه بازی نکردم تا از سرم افتاد:دی

به نظرم چاره اش اینه که یکی مثل ویدیچ یا ورمایلن بکشه زیر پاش 6 ماه بفرستتش استراحت!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این انصاری فرد فوق العادس خیلی ازش خوشم میاد مثل بقیه کارشناس ها چرت و پرت نمیگه

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
نمی دونم جای درستی دارم پست میدم یا نه . اگر باید منتقل بشه مدیران زحمتش رو بکشن :blush:
من امشب هم بازی چلسی دیدم هم بازی منچستر . هر دو تیم در دقایق پایانی موفق به برد شدن.
منچستر که فک کنم تا 10-15 دقیقه آخر عقب بود ولی با آوردن فن پرسی به زمین و بعدش هم یه پنالتی و گل آخرین دقیق چیچاریتو موفق به شکست براگا شد.
ولی به نظرم براگا تیم خوبی اومد . فک کنم همراه منچستر از گروهش صعود کنه.

بازی چلسی هم با گل دقیقه 93 موزس با برد چلسی تموم شد. حداقل تو نیمه دوم داور افتضاح به توان 2 بود. یه پنالتی قطعی روی رامیرس نگرفت . کلی خطاهای شاختاری ها نگرفت . بعذد روی خطای معمولی به لوییز اخطار داد.
داوره انگار قسم خورده بود یه بلایی سر چلسی بیاره.

تا گزارش :Dبعدی فعلا خدانگهدار

بالا