• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
من بازی بارسا را ندیدم ولی از همون بازی رفت معلوم بود که تفکرات تیتو با گوآردیولا متفاوته. تو سیستم قبلی مالکیت زمانی توپ خیلی مهم بود ولی تو سیستم جدید این اجازه داده شده که بازیکنان برای رسیدن به گل از راه های سریع تری استفاده کنند. حداقل تو بازی رفت چندین بار از پشت محوطه اقدام به شوت زنی کردند که واقعا در این چند فصل بی سابقه بود!
مورینیو اگه باهوش باشه می تونه یکی از راحت ترین قهرمانی های فصل رو به دست بیاره. شخصا فکر نکنم بارسای این فصل بیشتر از 80 امتیاز کسب کنه.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیدید په په اومد چه حالی به خط دفاعی داد !!!

تبریک...

اینم غول مرحله آخر :دی

سلام قهرمانی لالیگا ! سلام قهرمانی چمپیونز لیگ !

میریم برا تریبل کردن :دی

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
به دوستان رئالی تبریک می گم
من هم که یک شام توپول با شرطی که بستم بردم :دی
ولی اون شوت اخر مسی اگر گل می شد واقعا افسوس می خوردم خیلی موقعیت خراب کردند رئالی ها
خوبشختانه این جور نشد :دی

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
تبريك واسه دشت اولين جام...به قول معروف:
فصل نكو از سوپرجامش پيداست...
خيلي راحت ميتونستيم اون بازي 4-1 كه روبينيو و ون نيستلروي بودند و تكرار كنيم ولي هيگوآين كجا و ون نيستلروي كجا...!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
به خاطر هیگواین خیلی حرص خوردم ... ظاهرا دیگه از اون چیپ های معروف خودشم نمیزنه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
یعنی من شدید هیگواین رو یه بنزما ترجیح میدم !

هیگواین عالیه ولی کمی نپختست بعضی حرکاتش ! مخصوصا تعلل هاش موقع زدن ضربه نهایی !

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بازی خیلی قشنگی بود دیگه مثل قبل نبود که په په باید واسه مسی کنار میزاشتیم

مودریچ با اینکه زیاد تو بازی نبود ولی تو همون چند حرکتی که انجام داد نشون داد خیلی خلاقه و امیدوار کنندست

بارسا انگاری یچیزی کم داره نمیدونم چی
گواردیولا رفت ولی انگار خیلی بیشتر از یه مربی از بارسا رفته

Sent from my iPad using Tapatalk HD
من فکر میکنم تاثییر همون مربی باشه ! شما تعویض ها و ارنج رو نگاه کن . تازه قبل از بازی میخواسته آدریانو رو جای آلبا بازی بده !!!!

دیشب بازی که مورد دیگه ای هم داشت در مورد بازی جوانمردانه ! رئال 4 تا کارت زرد گرفت که 3 تاش برای خطا روی مسی بود ! اون یدونه هم که برای 4-5 تا خطای پشت سر هم روی جوردی آلبا .

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
جوانمردانه یعنی بزارن بره همه رو دریبل بزنه و گگگگگگگگگگگگگگگگگگل؟

وقتی تمام بارسا به مسی ختم میشه یعنی مسی رو بگیر راحت باش :دی

وقتی داری احساس خط میکنی باید بزنی دیگه اینو استاد په په میگه:lol:

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
دلم خنک شد این بارسا قهرمان نشد
ایول خوزه .خوزه پرسپولیس کجا خوزه ی رئال کجا:D
رئالو بخاطر مورینیو دوست دارم

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
دیشب بازی که مورد دیگه ای هم داشت در مورد بازی جوانمردانه ! رئال 4 تا کارت زرد گرفت که 3 تاش برای خطا روی مسی بود ! اون یدونه هم که برای 4-5 تا خطای پشت سر هم روی جوردی آلبا .
با عرض معذرت با این تحلیلت فقط لبخند رو به لب ما آوردی!!!:D حالا که تیمت باخته دیگه لازم نیست بیای توی تاپیک تیم رقیب صغری کبری ببافی! و البته همه اینها رو با احترامات فائقه خدمتت عرض میکنم:happy:

//

تبریک بابت برد. میتونستیم بیشتر هم بزنیم ولی به لطف برادر ارزشی، هیگواین عزیز نتیجه همون 2-1 باقی موند تا جون ما به لب برسه تا بازی تموم بشه!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
با عرض معذرت با این تحلیلت فقط لبخند رو به لب ما آوردی!!!:D حالا که تیمت باخته دیگه لازم نیست بیای توی تاپیک تیم رقیب صغری کبری ببافی! و البته همه اینها رو با احترامات فائقه خدمتت عرض میکنم:happy:

//

تبریک بابت برد. میتونستیم بیشتر هم بزنیم ولی به لطف برادر ارزشی، هیگواین عزیز نتیجه همون 2-1 باقی موند تا جون ما به لب برسه تا بازی تموم بشه!

جون امید من باسایی نیستم :د من یه میلانی هستم اینم یه بازی بود که همه باید ببینن . من که نگفتم بارسا باید میبرد یا فلان ... ولی از این کارای عمدی ! که مشخص هم هست اصلا" خوشم نمیاد . حالا اگه مسی تو تیم شما بود بازم بد بود ؟! باید میزدنش ؟ نمیشه که اینجوری

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
جون امید من باسایی نیستم :د من یه میلانی هستم اینم یه بازی بود که همه باید ببینن . من که نگفتم بارسا باید میبرد یا فلان ... ولی از این کارای عمدی ! که مشخص هم هست اصلا" خوشم نمیاد . حالا اگه مسی تو تیم شما بود بازم بد بود ؟! باید میزدنش ؟ نمیشه که اینجوری
آخه تحلیلت اشتباه به کل! فوتباله دیگه! بسکتبال که نیست! دو سال پیش هم رئالی ها خشن بازی میکردن و خطاهای بدی انجام میدادن. اونو بهش میگفتن ناجوانمردانه و حرف درستی هم بود. چون هم خطاها خشن بود و هم خارج از جریان بازی! اما خطاهای دیشب فقط و فقط خطاهای فنی بودن که برای جلوگیری از ضدحمله حریف انجام شدن! یه نمونه ، فقط یه نمونه از بازی دیشب بیار که بازیکن های رئال یه کار غیر ورزشی و یا یه خطای خشن انجام داده باشن. فقط خطاهای ساده بود برای جلوگیری از ضد حمله! همون کاری که ماسچرانو و بقیه بازیکن های بارسا مداوم انجام میدادن و اصلا هم کار بدی نیست. ربطی به مسی و رونالدو و کس دیگه ای هم نداره. وقتی یه تیم داره ضد حمله میزنه اگه شده حتی با خطا باید جلوش رو گرفت .. حالا بازیکن صاحب توپ میخواد مسی باشه یا میخواد تیو باشه یا کس دیگه. در ضمن تقصیر رئال مادرید و بازیکن هاش نیست که 99% توپ ها توی بارسا به مسی ختم میشه!!:D همیشه موقع ضد حمله توپ رو میدن به مسی .. خب یه سری هم توپ رو بدن -مثلا- به ژاوی تا دیگه تو نیای اینجا از این آمارهای عجیب و غریب بدی!:D

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
معمولا استقلالی ها طرفدار رئالن چون بارسا وپرسپولیس هردوشون 4تا 4تا میخورن:lol:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
آخه تحلیلت اشتباه به کل! فوتباله دیگه! بسکتبال که نیست! دو سال پیش هم رئالی ها خشن بازی میکردن و خطاهای بدی انجام میدادن. اونو بهش میگفتن ناجوانمردانه و حرف درستی هم بود. چون هم خطاها خشن بود و هم خارج از جریان بازی! اما خطاهای دیشب فقط و فقط خطاهای فنی بودن که برای جلوگیری از ضدحمله حریف انجام شدن! یه نمونه ، فقط یه نمونه از بازی دیشب بیار که بازیکن های رئال یه کار غیر ورزشی و یا یه خطای خشن انجام داده باشن. فقط خطاهای ساده بود برای جلوگیری از ضد حمله! همون کاری که ماسچرانو و بقیه بازیکن های بارسا مداوم انجام میدادن و اصلا هم کار بدی نیست. ربطی به مسی و رونالدو و کس دیگه ای هم نداره. وقتی یه تیم داره ضد حمله میزنه اگه شده حتی با خطا باید جلوش رو گرفت .. حالا بازیکن صاحب توپ میخواد مسی باشه یا میخواد تیو باشه یا کس دیگه. در ضمن تقصیر رئال مادرید و بازیکن هاش نیست که 99% توپ ها توی بارسا به مسی ختم میشه!!:D همیشه موقع ضد حمله توپ رو میدن به مسی .. خب یه سری هم توپ رو بدن -مثلا- به ژاوی تا دیگه تو نیای اینجا از این آمارهای عجیب و غریب بدی!:D
اینایی که نوشتی به نظر من ماست مالی کردن قضیه هست . مگه توپ تو بازی های دیگه به کس دیگه ای به جز مسی میرسه ؟ (حالا این نظر شماست که به مسی میرسه 99% آمار یه جور دیگست) چرا یونایتد و بقیه تیما اینجوری نیستن که بزنن طرف رو داغون کنن ؟ فرگوسن حالیش نیست ؟ یا ونگر و بقیه مربیا ؟ کلا" این بحث فایده ای نداره چون شما از اون کار انجام شده به هر قیمتی میخوای دفاع کنی

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
اینایی که نوشتی به نظر من ماست مالی کردن قضیه هست . مگه توپ تو بازی های دیگه به کس دیگه ای به جز مسی میرسه ؟ (حالا این نظر شماست که به مسی میرسه 99% آمار یه جور دیگست) چرا یونایتد و بقیه تیما اینجوری نیستن که بزنن طرف رو داغون کنن ؟ فرگوسن حالیش نیست ؟ یا ونگر و بقیه مربیا ؟ کلا" این بحث فایده ای نداره چون شما از اون کار انجام شده به هر قیمتی میخوای دفاع کنی

لووول! تو مختاری هر جور که دوست داری فکر کنی. میخوای اسمش رو ماست مالی کردن یا هر چیز دیگه‌ای بذار(لووول! مگه با ماست مالی کردن من چیزی عوض میشه؟!) من واقعا درک نمیکنم که چطور داری یه موضوع کوچیک رو انقدر روش مانور میدی؟! یعنی انقدر برای تو عجیبه که بازیکن ها برای جلوگیری از ضد حمله خطا کنن؟:D من هنوز میگم .. تو یه صحنه خطا از بازی دیشب نشون بده که بازیکن های رئال یه خطای خشن انجام داده باشن که تو اسمش رو میذاری داغون کردن!!!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

خودم که مردم از خنده... به بچه ها هم اس دادم اونا هم مردن از خنده... اونا هم دارن اس میدن به رفیقاشون ببینم اونا هم اگر خندیدن اطلاع میدم...

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
پیروزی دلچسبی بود .
نه برای اینکه بارسا شکست خورد بخاطر اینکه واقعا رئال خوب بازی کرد .
و به بارسا درس فوتبال داد .

{ چرا من انقده دیر این تاپیک رو پیدا کردم !؟ }

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
TAEL_SmxcileyCente.gif

بالا