• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
پلاتینی هیچ دلیلی نداشت که بهترین بازیکن اروپا رو بده به مسی واسه همین مجبور شد بده به اینیستا !!!
رونالدو هم معلومه تا زمانی که پلاتینی باشه، هیچی گیرش نمیاد ...

هرکی بخواد رو انتخاب اینیستا توی اروپا شک کنه باید به قضاوتش تو فوتبال شک کنه.اینیستا علاوه بر اینکه پارسال خیلی خوب بود تو یورو هم که یه رقابت اروپاییه بهترین بازیکن شده. پس انتخابش کاملا به حق بود. در حالیکه رونالدو یه شکست خورده بود تو یورو و همینطور رقابت فصل پیش با مسی

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
با کمی تاخیر تبریک میگم قهرمانی سوپر کاپ رو. متاسفانه بازی رو ندیدم انقدر استرس میگرم موقع دیدن الکلاسیکو دیگه تصمیم گرفتم نگاه نکنم چون احساس میکنم هر لحضه قراره یه سکته داشته باشم (نمیدونم زیادی حساس شدم یا پیر شدم!!!:D).

هرکی بخواد رو انتخاب اینیستا توی اروپا شک کنه باید به قضاوتش تو فوتبال شک کنه.اینیستا علاوه بر اینکه پارسال خیلی خوب بود تو یورو هم که یه رقابت اروپاییه بهترین بازیکن شده. پس انتخابش کاملا به حق بود. در حالیکه رونالدو یه شکست خورده بود تو یورو و همینطور رقابت فصل پیش با مسی

منم موافق بودم با انتخاب انیستا هرچند چون طرفدار رئالم خوب قطعا دلم میخواست کریس ببره ولی فقط خواستم بگم که این تیکه از حرفتون کاملا بی طرفانه نبود ....

پ ن : آقا یه چیزی شاید من توهم زدم ولی قبلا وقتی بارسا میبرد الکلاسیکو رو تا چند روز چپ و راست تو سایتایی مثل گل نقد و مقاله و هزار چیز جور واجور ولی این بار رئال برد و چیزی خاصی ندیدم به جر خبرش... البته شاید من اشتباه میکنم نمیدونم....

Last edited:

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560

مشاهده پیوست 196136

منبع : امضای مهدی

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
با اینکه با این جام های الکی حال نمی کنم(از این جام های یک بازی که برای بالا بردن آمار جام های بعضی تیمها کاربرد داره)
اما تبریک چون با برد جلو بارسا به دست اومد
خیلی هم گروه های بارسلونا باحالن
مسی تو همین دور مقدماتی 10 تا رو زده:D
عجب گروهی داره رئال
کاش جای آژاکس یووه بود می زد آسفالتش می کرد

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

سلام داش جواد...

فک کنم اینا از الجزیره اچ دی میگیرن بازی هارو که با کلی دستکاری این میشه کیفیتش ! اچ دی هم انگلیسی داشت؟

داش صادق فکر نکنم از همون الجزیره 2 گرفته بودن کیفیت شبکش به اچ دی نمی خورد تازه اون علامته هم زده بودن رو مارکش و تصویر رو کامل داده بودند :دی

اوه اوه!:lol: یکی نوشته بود This is the most exiting group ever !:D منم مثل جواد دوست داشتم یووه هم تو گروه باشه که دیگه قسمت نشد:D چــــه شود این مرحله مقدماتی!:D

نشد و شانس آوردید و آوردیم :p

عجب گروهی داره رئال
کاش جای آژاکس یووه بود می زد آسفالتش می کرد

این جملتون معلوم نیست دقیقا مخاطبش یووه هستش یا رئال ولی هر کی باشه بازم کلمه خوبی به کار نبردید :)

سرهنگ قذافی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
خوب حال بارسلون جا اومد بدون پپ گوواردیولا اونا هیچن

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
این جملتون معلوم نیست دقیقا مخاطبش یووه هستش یا رئال ولی هر کی باشه بازم کلمه خوبی به کار نبردید :)

به جان شما یووه و بایرن مونیخ بیشتر از بارسلونا برای من نفرت انگیز هستند
مخاطبم خود خود یووه بود;)
البته اون جمله مزاح بود

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270

باید بازیکنی رو انتخاب کنند که به تنهایی موثر باشه
یعنی اگه اینیستا تو اسپانیا نبود قهرمان نمیشد ؟اگه اینیستا تو ترکیب نبود فابرگاس جاشو پر می کرد در ضمن رونالدو تنها تیم پرتغال رو تا نیمه نهایی اورد.با یه مشت بازیکن معمولی

اینکه هرسال لقب بهترین دروازبان رو به کاسیاس بدن فایده ای نداره باید امسال عنوان بهترین اروپا رو بهش میدادن چون اگه کاسیاس نبود اسپانیا قهرمان نمی شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی اگه اینیستا تو اسپانیا نبود قهرمان نمیشد ؟اگه اینیستا تو ترکیب نبود فابرگاس جاشو پر می کرد در ضمن رونالدو تنها تیم پرتغال رو تا نیمه نهایی اورد.با یه مشت بازیکن معمولی

اینکه هرسال لقب بهترین دروازبان رو به کاسیاس بدن فایده ای نداره باید امسال عنوان بهترین اروپا رو بهش میدادن چون اگه کاسیاس نبود اسپانیا قهرمان نمی شد

کلا انتخاب یه بازیکن از تیم ملی اسپانیا واقعا کار سختیه...

چه کاسیاس ، چه ژاوی ، چه اینیستا ، چه ژابی الونسو ، راموس ، پیکه ، پدرو ، حتی البا

هر کدومشون در قهرمانی اسپانیا مشارکت داشتند. البته نقش کاسیاس زمانی پر رنگ تر میشد که بازیها به ضربات پنالتی میکشید. منتها فکر میکنم تو اکثر بازیهای اسپانیا اینیستا بهترین بازیکن زمین شده بود.

البته نمیدونم چرا تو این بازیها بخصوص اونایی که به پنالتی کشید دروازه بانها بهترین بازیکن زمین نمیشدن و باز این عنوان مثلا به گلزن بازی میرسید.

Last edited:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
توی اون چند سالی که رئال توی لیگ قهرمانان مشکل داشت باید دعا میکردیم که حریفاش آسون باشن.ولی حالا هر چقدرم گروهش سخت باشه کسی نگران نیست : دی

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
گروه سخت معنی نداره
خیلی هم خوب شد تو این گروه افتادیم حداقل چندتا بازی خوب میبینیم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
گروه سخت معنی نداره
خیلی هم خوب شد تو این گروه افتادیم حداقل چندتا بازی خوب میبینیم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

اینجوری نگو . بازی سخت تلفات میده . هر 3 روز باید بازی کنن تو لیگ و اروپا

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اینجوری نگو . بازی سخت تلفات میده . هر 3 روز باید بازی کنن تو لیگ و اروپا

دیگه واسه دو طرفه این شرایط...

خرید دیگه ای در کار نیست ؟! نقل و انتقالات تمام ؟

مایکون هم که رفت السیتی !

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
زکی مایکون هم پرید

بابا مدافع کم داریم حتی با این بازیهای فشرده و سخت تو چمپینز لیگ هافبک هم به نظر من کم داریم چرا گرانرو رو میخوان رد کنند ذخیره خوبی هست

miladali

Registered User
لایک‌ها
722

خب 17 تا رأیی که رونالدو نتیجه عملکرد خوبش تو یورو هستش.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چند تا نکته سریع :
1 : از بازی اصلا راضی نیستم باید حد اقل 5-0 میبردیم :D خیلی رو اعصاب بودند ...
2 : موریچ رو خوشم اومد از سبک بازیش با اینکه 10 دقیقه بازی کرد .
3 : انتخاب اینیستا به جای رونالدو ؟ بهتر از مسی هست .
4 : خرید اسین ؟ اینو کجای دلم بگذارم ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اول گفتم نگم شاید ریا بشه ولی میگم دیگه چه کنم ! :cool:

DID YOU KNOW: Mourinho is the only coach who has won the Super Cup in four different European countries

549479_10150326563469953_1322684210_n.jpg

Last edited:

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
لووول! اسین رو برای یه سال قرضی گرفتیم:D تا دیشب که من اخبار رو چک میکردم خبری نبود صبح از خواب بیدار شدم دیدم اسین رو گرفتیم و لاس هم رفته آنژی! اگه مورینیو بتونه اسین رو به شرایط ایده‌آل بدنی برسونه سگ شرف داره به اون لاس بی مغز! کلا معامله‌ای مثل اومدن اسین یه بازی برد - بردِ برای رئال! اگه جواب داد که چه بهتر و اگر هم جواب نداد از اونجایی که پول زیادی بابتش ندادیم اهمیتی نداره + اینکه انتخاب اول مورینیو برای اون پست خدیراس و اسین قراره یه ذخیره برای خدیرا باشه.

//

گرانرو هم با 8 میلیون رفت کویینز پارک رنجرز! حیف شد! یکی از بازیکن‌های مورد علاقه من بود و مثل اینکه مورینیو هم دوست داشته نگه‌اش داره اما خودش حس کرده با اومدن مودریچ زیاد بهش بازی نمیرسه و رفت. یکی از بازیکن‌های آکادمی توی تیم اصلی کم شد. حالا صحبت از بازیکن‌های آکادمی شد اینم بگم .. خاوی گارسیا با 20 میلیون و خرده‌ای رفت من سیتی! خاوی گارسیا بازیکنیِ که محصول آکادمی رئال مادریده و دو سه سال پیش با یه مبلغ کم (طرفای 4-5 میلیون فکر کنم) از رئال رفت بنفیکا و حالا بنفیکا با این مبلغ فروختش به سیتی! نمونه اینجوری زیاد داریم البته ... همین خوان ماتای چلسی ، سولدادوی والنسیا ، نگردوی سویا ، فیلیپه لوییز و خوانفران از اتلتیکو مادرید و خیلی های دیگه!

یه خبر دیگه هم در مورد آکادمی رئال که اینجا هیچکس ازش حرفی نزد! شنبه هفته پیش رئال مادرید کاستیا 3-2 بارسلونای بی رو شکست داد!! کاستیایی که امسال خیلی از ستاره های سال پیشش* رو از دست داد و یه تیم به شدت جوون و کم تجربه‌اس تونست تیمی رو شکست بده که همه دنیا روش زوم کردن و میگن بهترین آکادمی دنیا رو داره .. لاماسیا! خیلی از بازیکن های بارسلونا سابقه بازی کردن توی تیم اصلی بارسا رو داشتن ولی بازیکن های رئال فقط چند تاشون توی بازیهای پیش فصل امسال با تیم تمرین کرده بودن و البته بعضی هاشون بعضی وقتها به لیست تیم اصلی هم دعوت میشن مثل ناچو فرناندز که توی همین الکلاسیکوی آخری روی نیمکت بود. به هر حال ... توریل(سرمربی کاستیا) با یه تیم بی ادعا تونست لاماسیای افسانه‌ای(!!) رو شکست بده. کاستیا توی بازی اولش هم توی المادریگال 2-1 به ویارئالی باخت که تا همین فصل پیش توی لالیگا بود و تیم اصلی ما هم اونجا باهاشون 1-1 مساوی شده بود. یعنی کاستیا توی بازی اولش هم خیلی خوب بود و نتیجه آبرومندانه‌ای گرفت.

* : خوسلو بهترین گل زن فصل پیش کاستیا رفت هافنهایم - دنی کارواخال دفاع راست، رفت لورکوزن - آلوارو موراتا اومد به تیم اصلی و ماندی هم رفت خیخون. اینا بازیکن هایی هستن که باعث شدن کاستیا بعد از پنج سال به دسته اول اسپانیا برگرده و حالا تیم رو ترک کردن!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
آخرش نفهمیدیم بازی رئال امشب بود یا فرداس :( توی جدول لالیگا 3 امتیاز برای رئال اضافه شده ولی چیزی درباره بازی نزده ( فقط اگه بازی تموم شده نتیجه رو نگید که دانلود کنیم ببینیم مشاهده پیوست 197947)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رئال ساعت 9:30 به وقت تهران انجام شد. با گرانادا بازی داشت در برنابئو که 3 0 با 2 گل از رونالدو و یک گل هیگوائین برنده مسابقه شد.

بالا