لووول! اسین رو برای یه سال قرضی گرفتیم

تا دیشب که من اخبار رو چک میکردم خبری نبود صبح از خواب بیدار شدم دیدم اسین رو گرفتیم و لاس هم رفته آنژی! اگه مورینیو بتونه اسین رو به شرایط ایدهآل بدنی برسونه سگ شرف داره به اون لاس بی مغز! کلا معاملهای مثل اومدن اسین یه بازی برد - بردِ برای رئال! اگه جواب داد که چه بهتر و اگر هم جواب نداد از اونجایی که پول زیادی بابتش ندادیم اهمیتی نداره + اینکه انتخاب اول مورینیو برای اون پست خدیراس و اسین قراره یه ذخیره برای خدیرا باشه.
//
گرانرو هم با 8 میلیون رفت کویینز پارک رنجرز! حیف شد! یکی از بازیکنهای مورد علاقه من بود و مثل اینکه مورینیو هم دوست داشته نگهاش داره اما خودش حس کرده با اومدن مودریچ زیاد بهش بازی نمیرسه و رفت. یکی از بازیکنهای آکادمی توی تیم اصلی کم شد. حالا صحبت از بازیکنهای آکادمی شد اینم بگم .. خاوی گارسیا با 20 میلیون و خردهای رفت من سیتی! خاوی گارسیا بازیکنیِ که محصول آکادمی رئال مادریده و دو سه سال پیش با یه مبلغ کم (طرفای 4-5 میلیون فکر کنم) از رئال رفت بنفیکا و حالا بنفیکا با این مبلغ فروختش به سیتی! نمونه اینجوری زیاد داریم البته ... همین خوان ماتای چلسی ، سولدادوی والنسیا ، نگردوی سویا ، فیلیپه لوییز و خوانفران از اتلتیکو مادرید و خیلی های دیگه!
یه خبر دیگه هم در مورد آکادمی رئال که اینجا هیچکس ازش حرفی نزد! شنبه هفته پیش رئال مادرید کاستیا 3-2 بارسلونای بی رو شکست داد!! کاستیایی که امسال خیلی از ستاره های سال پیشش* رو از دست داد و یه تیم به شدت جوون و کم تجربهاس تونست تیمی رو شکست بده که همه دنیا روش زوم کردن و میگن بهترین آکادمی دنیا رو داره .. لاماسیا! خیلی از بازیکن های بارسلونا سابقه بازی کردن توی تیم اصلی بارسا رو داشتن ولی بازیکن های رئال فقط چند تاشون توی بازیهای پیش فصل امسال با تیم تمرین کرده بودن و البته بعضی هاشون بعضی وقتها به لیست تیم اصلی هم دعوت میشن مثل ناچو فرناندز که توی همین الکلاسیکوی آخری روی نیمکت بود. به هر حال ... توریل(سرمربی کاستیا) با یه تیم بی ادعا تونست لاماسیای افسانهای(!!) رو شکست بده. کاستیا توی بازی اولش هم توی المادریگال 2-1 به ویارئالی باخت که تا همین فصل پیش توی لالیگا بود و تیم اصلی ما هم اونجا باهاشون 1-1 مساوی شده بود. یعنی کاستیا توی بازی اولش هم خیلی خوب بود و نتیجه آبرومندانهای گرفت.
* : خوسلو بهترین گل زن فصل پیش کاستیا رفت هافنهایم - دنی کارواخال دفاع راست، رفت لورکوزن - آلوارو موراتا اومد به تیم اصلی و ماندی هم رفت خیخون. اینا بازیکن هایی هستن که باعث شدن کاستیا بعد از پنج سال به دسته اول اسپانیا برگرده و حالا تیم رو ترک کردن!