• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
Satellite

امروز سیزدهمین ( 13 ) سالگرد بازی ایکر کاسیاس هست .
ایکر دوست داشتنی که جلوه ایمان هواداران رئال هست . در بدترین شزایط تیم همشه امید ماها بوده و باعث یکدستگی و هم دلی بازیکنا و هواداران شده .

بازوبند کاپیتانی کهکشانی ها الحق که بعد از پسر رئال مادرید برازنده اوست . . . امیدوارم سالهای سال درون دروازه بدرخشد.

Satellite

و به احترامش باید ایستاده او را تشویق کرد .

زنده باد , ایکر مقدس ..

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
میگم رونالدو که فکر رفتن نداره ؟
چرا این همه حرف واسه جداشدنش میزنن؟
تو جلسه ای که داشته با مورینیو مشکلاتش کامل برطرف شد دیگه ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من واقعا در تعجبم !! برای چی برای رونالدو قیمت گذاشتن 200 میلیون یورو

بابا این سیتی دیوانه است.. باور کنید یه دفعه دیدید فردا اومد پولشو داد !!! رونالدو اگه بره سیتی هیچی ازش نمیمونه. امیدوارم مسائلش حل بشه و بمونه در رئال یا اگه میخواد بره برگرده منچستر !!

سیتی و رونالدو !!! اصلا برام قابل قبول نیست.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

بابا این سیتی دیوانه است.. باور کنید یه دفعه دیدید فردا اومد پولشو داد !!! رونالدو اگه بره سیتی هیچی ازش نمیمونه. امیدوارم مسائلش حل بشه و بمونه در رئال یا اگه میخواد بره برگرده منچستر !!

الان شما نشستی واسه یه خبری که نه منبع درست حسابی داره نه اصلا محتوای اون با عقل جور در میاد و باور کردی ؟ :D

رونالدو همه حرفش تمدید قراردادش هست که به نظر من خیلی هم سریع اتفاق میوفته .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من فکر میکنم مشکل رونالدو مسائل مالی هستش.
علت اصلیه سرازیر شدن ستاره های دنیای فوتبال به لیگ اسپانیا و رئال مادرید(منظورم از لیگ های غیر از اسپانیا) درصد پایین مالیات نسبت به درآمد های بازیکنان فوتبال بوده که حوالیه 28 درصد بود، آما الان فکر کنم حوالی 50 درصد شده
خوب تا قبل از این لیگ اسپانیا کمترین مالیات رو از بازیکنهای فوتبال میگرفت و از لحاظ مادی بازی در لیگ اسپانیا بسیار به صرفه بود، اما با قوانین جدید یه مقدار شرایط سخت میشه و احتمالا خیلی سخت بشه ستارگان بزرگ رو به لیگ اسپانیا
کشوند، در هر صورت رونالدو حق داره به جنبه ی مالی قضیه نگاه کنه، احتمالا با توجه به اینکه سمبه ی پرزوری داره الان، میخواد در امدش حتی با افزایش میزان مالیات کاهش پیدا نکنه.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من فکر میکنم مشکل رونالدو مسائل مالی هستش.
علت اصلیه سرازیر شدن ستاره های دنیای فوتبال به لیگ اسپانیا و رئال مادرید(منظورم از لیگ های غیر از اسپانیا) درصد پایین مالیات نسبت به درآمد های بازیکنان فوتبال بوده که حوالیه 28 درصد بود، آما الان فکر کنم حوالی 50 درصد شده
خوب تا قبل از این لیگ اسپانیا کمترین مالیات رو از بازیکنهای فوتبال میگرفت و از لحاظ مادی بازی در لیگ اسپانیا بسیار به صرفه بود، اما با قوانین جدید یه مقدار شرایط سخت میشه و احتمالا خیلی سخت بشه ستارگان بزرگ رو به لیگ اسپانیا
کشوند، در هر صورت رونالدو حق داره به جنبه ی مالی قضیه نگاه کنه، احتمالا با توجه به اینکه سمبه ی پرزوری داره الان، میخواد در امدش حتی با افزایش میزان مالیات کاهش پیدا نکنه.
حقش هست بهترین بازیکن دنیا هست ... حیف که لابی بارسلونا اینقدر قوی هست وگرنه رئال و بازیکن هاش همه جا اول بودن

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
خدایی توهم رو بذاریم کنار میخواد لابی باشه یا نه اکثرا میگن مسی بازیکن بهتری هست! خودم هم همین رو میگم. هر چند هر دوی اینها باید برن جلوی رونالدوی برزیلی بوق بزنن.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خدایی توهم رو بذاریم کنار میخواد لابی باشه یا نه اکثرا میگن مسی بازیکن بهتری هست! خودم هم همین رو میگم. هر چند هر دوی اینها باید برن جلوی رونالدوی برزیلی بوق بزنن.

مسی اگر بازیکن بود تو تیم ملی کشورش یک حرکتی می کرد ... رونالدو یک تنه تیم ملیشون رو هم علاوه بر تیم باشگاهیش به جلو میبره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان شما نشستی واسه یه خبری که نه منبع درست حسابی داره نه اصلا محتوای اون با عقل جور در میاد و باور کردی ؟ :D

رونالدو همه حرفش تمدید قراردادش هست که به نظر من خیلی هم سریع اتفاق میوفته .

باور که نکردم اما میگم اگه یک هزارم درصد رئال مثلا رونالدو رو بذاره برای فروش و قیمت 200 میلیونی بذاره روش به این خیال که کسی این پولو نداره ولی باز باید از امثال سیتی و پی اس جی ترسید.

اینها دیوانه اند.

===============
رونالدوی برزیلی واقعا اسطوره ای بود... واقعا نه رونالدو و نه مسی با وجود همه ویژگیهای خاص خودشون از نظر شم گلزنی در حد رونالدوی برزیلی نیستند.

حیف که قدر خودش رو ندونست .. بدشانس هم بود بخاطر مصدومیت هاش

هنوز اون گلی که به ترکیه زد یادم نرفته که از بین 4 نفر یه گل عجیب غریب زد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مطلبی که باید قبول کرد اینه که رونالدو بازیکن کاملی نیست، از نظر قابلیت های فردی خیلی بازیکن خوبیه اما از نظر هوش بازی و موقعیت سنجی و هوش هیجانی و تصمیم گیری آنی خیلی برجسته نیست
رونالدو برزیلی هم خیلی بازیکن فوق العاده ایی نبود فکر میکنم فالکائو خیلی بهتر از رونالدو برزیلی هستش، از نظر کیفیت، چشم نواز بودن، حرکات و تکنیک بدیع، هوش هیجانی، موقعیت سنجی، ***** تیمی و محوری بودن،بازی گروهی و اخلاق، زیدان و مسی رقابت سختی دارن، هر چند که فکر میکنم مسی هنوز یه مقدار جا داره به زیدان برسه، چون مسی هنوز به بلوغ فوتبالیش نرسیده، این صحبت ها هیچ ارتباطی به بحث مارادونا نداره، چون اون استاد غافلگیری حریف بود.

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
من جایی خوندم قیمت تعیین کردند یک میلیارد یورو !! یعنی به پول ما یه چیزی حدود 3 هزار میلیارد تومن !!!:D

naviddj

Registered User
لایک‌ها
78

اینا شایعه است دوست عزیز.بعیده همچین اتفاقی بیفته....
شانس رونالدو هم این بود که همزمان با کسی همدوره شده به نامه مسی وگرنه تا الان یکه تازی میکرد....

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من جایی خوندم قیمت تعیین کردند یک میلیارد یورو !! یعنی به پول ما یه چیزی حدود 3 هزار میلیارد تومن !!!:D

اون یه میلیارد یورو حق فسخ قرارداد هستش، یعنی یه تیم بیاد یه میلیارد دلار ناقابل بذاره رو میز،باشگاه رئال حق نداره با رفتنش مخالفت کنه یا مذاکره کنه، این200 میلیون قیمت توافقی بین دو باشگاه میتونه باشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به هر حال امیدوارم رونالدو رو هیچوقت در تیمهایی مثل سیتی یا پی اس جی نبینم.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
مطلبی که باید قبول کرد اینه که رونالدو بازیکن کاملی نیست، از نظر قابلیت های فردی خیلی بازیکن خوبیه اما از نظر هوش بازی و موقعیت سنجی و هوش هیجانی و تصمیم گیری آنی خیلی برجسته نیست
رونالدو برزیلی هم خیلی بازیکن فوق العاده ایی نبود فکر میکنم فالکائو خیلی بهتر از رونالدو برزیلی هستش، از نظر کیفیت، چشم نواز بودن، حرکات و تکنیک بدیع، هوش هیجانی، موقعیت سنجی، ***** تیمی و محوری بودن،بازی گروهی و اخلاق، زیدان و مسی رقابت سختی دارن، هر چند که فکر میکنم مسی هنوز یه مقدار جا داره به زیدان برسه، چون مسی هنوز به بلوغ فوتبالیش نرسیده، این صحبت ها هیچ ارتباطی به بحث مارادونا نداره، چون اون استاد غافلگیری حریف بود.

درود
"هوش هیجانی" یعنی چی ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
درود
"هوش هیجانی" یعنی چی ؟
خیلی ساده توضیح بدم به این معنی هستش که، هوش در حالت معمولی میتونه حل کردن یک پازل در یک اتاق ساکت و آروم و بدون استرس باشه، اما هوش هیجانی در مواقع تحت فشار و در شرایط خاص معنی پیدا میکنه، emotional intelligence
که میشه EQ
بالفرض مثال در فوتبال، تیم شما عقب هستش و در دقایق آخر بازی هستید.شما تحت فشار و پرسینگ بازیکنان تیم حریف هستی و یه بازیکن داره تکل میکنه سمتتون اونوقت از گوشه ی چشم میبینی که مهاجم حرکت کرده و یه پاس چیپ پشت دفاع میندازید. معدود بازیکنایی تو دنیا چنین هوشی دارن، به نظرم پیرلو، ژاوی، مسی، اوزیل و در گذشته زیدان و .... نمونه های خوبی هستند

توانایی درک و تشخیص دقیق هیجانات خود و دیگران
توانایی استفاده از هیجانات برای تسهیل تفکر
توانایی درک معانی هیجانات
توانایی مدیریت و اداره کردن هیجانات

اینجا خیلی بهتر توضیح داده اما کلیتش همونی بود که عرض کردم
هوش هیجانی - ویکی‌پدیا

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70

من بازی فالکائو رو ندیدم نظرم نمیتونم بدم.
اما خدایی چشم نواز بودن و تکنیک و دریبلینگ شگفت انگیز رونالدو رو مسی کجا از خودش نشون داده؟ با توپ معجزه میکرد! مسی به نظر من نه هیچوقت میتونه رونالدو بشه و نه زیدان. رونالدینهو رو هم زیاد بزرگش کردن یکی میگفت از مارادونا بالاتره یکی میگفت تو تاریخ مثلش نبوده و ...! ولی دیدیم که اونم رفت و حالا مسی اومده داره با مارادونا مقایسه میشه مسی هم میره باز یکی دیگه میاد با مارادونا یا پله مقایسه میشه. احتمالا همین نیمار یا فالکائو!
این رو هم فراموش نکنید رونالدو زمانی بازی میکرد که نه از تیکی تاکا خبری بود و نه پپ. مسی تو همچین سیستمی داره بازی میکنه و خودش رو نشون میده که همین شانس بزرگی هست.
در کل هیچوقت نه کریس رونالدو و نه مسی رو در حد یه اسطوره قبول نداشتم.

محمد جون! مهندس! پسر گل اهوازی هیشکی رونالدو نمیشه!:)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اما خدایی چشم نواز بودن و تکنیک و دریبلینگ شگفت انگیز رونالدو رو مسی کجا از خودش نشون داده؟ با توپ معجزه میکرد! مسی به نظر من نه هیچوقت میتونه رونالدو بشه و نه زیدان. رونالدینهو رو هم زیاد بزرگش کردن یکی میگفت از مارادونا بالاتره یکی میگفت تو تاریخ مثلش نبوده و ...! ولی دیدیم که اونم رفت و حالا مسی اومده داره با مارادونا مقایسه میشه مسی هم میره باز یکی دیگه میاد با مارادونا یا پله مقایسه میشه. احتمالا همین نیمار یا فالکائو!
این رو هم فراموش نکنید رونالدو زمانی بازی میکرد که نه از تیکی تاکا خبری بود و نه پپ. مسی تو همچین سیستمی داره بازی میکنه و خودش رو نشون میده که همین شانس بزرگی هست.

خوب سلیقه ها متفاوته، بدون شک مسی از نظر تکنیکی از مارادونا بالاتر نیست، قابلیت های فردی مارادونا بی نظیره اما مسی قابلیت های فردیش رو در جهت کار تیمی هم همسو میکنه، خوب مسی هم وقتی نیمی از بازیکن های ختافه رو دریبل زد و اون گل جادویی روز خبری از تیکی تاکا و پپ هم نبود. رونالدو برزیلی مدت زمان زیادی رو توی فوتبال نبود، مثلا میشه به فصل حضورش در آیندهوون و فصل بعد در بارسا و بعد در اینتر و عدم موفقیت در جام جهانی فرانسه بعد از اون مصدومیت بر اثر خطای فرناندو کوتو و عدم آمادگی در اینتر و یکی دوسال خوب در رئال و جام 2002 اشاره کرد، واقعا به قول گزارشگر ها در ویترین افتخاراتش کارای بزرگی دیده نمیشه.تمام فوتبال رونالدو در همین مطالبی بود که عرض کردم. خوب شخصا هنر فردی رو در فوتبال این میدونم که یه بازیکن از فاصله ی کم چیپ بزنه، اونقدر درکش بالا باشه که این کار رو انجام بده، کاری که رائول، توتی و مسی انجام میدن، مسی افتخاراتش خیلی زیاده، اما در این مورد که یه اسطوره باشه باهات موافقم.
شاید الان واسش زوده چون هنوز جا داره از نظر سنی، امید من در آینده به بازیکنایی مثل لوکاس(تیم ملی برزیل و پاریسن ژرمن) هستش. شاید بتونه بازیکنی بشه که یاد و خاطره ی ژاوی رو از اذهان پاک کنه.
در ادامه، قربان متاسفانه من به جا نیووردم، خوشحال میشم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

منظورت رونالدوی برزیلی هست دیگه ؟ :D

فوق العاده بود این بازیکن.

9-SA-64.jpg

شاید الان واسش زوده چون هنوز جا داره از نظر سنی، امید من در آینده به بازیکنایی مثل لوکاس(تیم ملی برزیل و پاریسن ژرمن) هستش. شاید بتونه بازیکنی بشه که یاد و خاطره ی ژاوی رو از اذهان پاک کنه.

البته برزیل 2 تا لوکاس داره. اون یکی که شما گفتی و بحق هم گفتی لوکاس مورا هست که پدیده ای هست برای خودش. فقط حیف که رفت به پاریس سن ژرمن. ایکاش میرفت به بارسا یا رئال یا منچستر

دومیش که به نظر من اصلا بازیکن شاخی نیست لوکاس لیوا هست که یادمه تو لیورپول بازی میکرد. الان نمیدونم کجاست.

فایل های ضمیمه

• b_20110215090207_ronaldo_luis_nazario_de_lima_o_fenomeno_jovem_ronaldo_o_fenomeno.jpg
    b_20110215090207_ronaldo_luis_nazario_de_lima_o_fenomeno_jovem_ronaldo_o_fenomeno.jpg
    30.1 KB · نمایش ها: 100

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
مهرداد جان درسته منظورم رونالدوی برزیل هست! در کل فقط یه رونالدو داریم اونم واسه برزیله!

مسی ممکنه از نظر ذهنی و درک فوتبالی و بازیخونی قوی باشه ولی مثل رونالدو نمیتونه داخل 6 قدم تو نیم متر سه نفر رو دریبل کنه بازی رو برگردونه. بازیهای قدیم رونالدو رو تماشا کنید ببینید چطور توپ رو از وسط زمین حریف میگیره میره از بین 6 نفر میکنه تو گل!
در کل این دو بازیکن سبک متفاوتی دارن.

ببینید برای من نسل بازیکن های اسطوره بعد از این 4 بازیکن به پایان رسیده:
زیدان رونالدو فیگو ریوالدو.

بالا