• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ترکیب بازی ظاهرا مشخص شده :

RM: Casillas, Varane, Pepe, Khedira, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Alonso, Essien, Arbeloa, Higuaín, Di María.

Man City: Hart, Clichy, Kompany, Nastasic, Maicon, Y.Touré, Nasri, Barry, Silva, Javi García, Tévez.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
به عنوان یه منچستری عرض می‌کنم. نمی دونم چرا همه فکر می کنید فوتبال و اسطوره بودن به سر به زیر بودن بازیکن ربط داره. زندگی تو ایران به ما اینطوری القا کرده که اگه کوفت هم بازیکن نباشی اما خوش اخلاق باشی تو یه قهرمانی. کی گفته آقا. رونالدو شاید بازیکن مغروری باشه. اما اگه همه شما از رو حسادت هم بخواین بازیشو ندیده بگیرین باز واقعیت هیچ تغییری نمی کنه. این واقعیت که بار یه تیم رو دوششه. اینکه همه ازش انتظار دارند بهترین باشه . اینکه بازیش لذت بخشه. اینکه گل زن مادر زاده با اینکه هیچوقت یه مهاجم نبودهو پست اصلیش وینگر و هافبک هست( تو منچستر اصلا هافبک بود). لازم نیست رونالدو با کسی مقایسه بشه. این بازیکن کریستیانو رونالدو هست. بازیکنی که از2003 چهره شد و هنوزم بعد از گذاشتن10 سال افت نکرده. اصلا هم مهم نیست طرفدارای بارسا چه فکری می کنند. از بازی رونالدو و گل های زیباش لذت ببرید. یادش بخیر وقتی تو منچستر بود.امیدورام امشب دهن سیتی رو اسفالت کنه:D

کریس گلزن مادرزاد نیست, در حالت تک به تک بارها فرصت هدر داده, بارها هوادارا هو کردنش و توپ هدر داذناشو عامل باخت دونستنو آقا قهر کرده گفته میرم از رئال, ولی همین هوادارا وقتی رونالدینیو تو سانتیاگو برنابئو 3تا گل به رئال زد تشویقش کردن, هوادارای منچستر تو اولدترافورد با اینکه رونالدوی برزیلی تو لباس رئال 4تا گل بهشون زد تشویقش کردن, گل زن مادرزاد امثال اینان (در زمان اوجشون): فن نیستلروی, دیگو میلیتو, مایکل اوون, رونالدوی برزیلی... که تک به تکها رو گل میکنن , کریس حتی تو دادن پاس ساده 2 متری هم مشکل داره, پاسهای قطری که وین رونی یا اسکولز یا ژابی آلونسو و... میدن پیشکشش, و توپ رو هم راحت از دست میده, بازیکنایی هستند که اصلا توپ از دست نمیدن مثل: مایکل کریک, برباتوف, زلاتان, زیدان..., (نگو قابلیتهای چند بازیکن مختلفو باهاش مقایسه کردم, همین رونی و زلاتان هم شوت خوب میزنن هم پاس طلایی میدن هم تک به تک زنن, کریس عمرا با اون استایل شقش بتونه گلی مثل قیچی که رونی به من سیتی زد یا قیچی که زلاتان تو یورو زد و بزنه) ولی در کل بازیکن سریعیه و شوتهای خوبی هم میزنه و این قابلیتش که خودخواه باشه و شوت بزنه برای مادرید خوبه. و اینکه به کاکا هم حسادت میکنه, کاکا حقش این نیست.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ترکیب بازی ظاهرا مشخص شده :

RM: Casillas, Varane, Pepe, Khedira, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Alonso, Essien, Arbeloa, Higuaín, Di María.

Man City: Hart, Clichy, Kompany, Nastasic, Maicon, Y.Touré, Nasri, Barry, Silva, Javi García, Tévez.

مایکل اسین دائمی بسته با رئال یا قرضیه؟
بههههههههههههه مایکون نامرد
راموس چرا رو نیمکته؟ آسیب دیده؟

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
هر چقدر اسین بد و افتضاح بود از اون ور یحیی توره عالی بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی زیبا و دراماتیکی شد.

بردتون رو تبریک میگم. دوست داشتم رئال این من سیتی رو ببره که برد. دوست داشتم رونالدو گل بزنه که خدا رو شکر زد. عجب گلی هم زد.

رئال خیلی موقعیت داشت. اما خط دفاعی تیمتون در نبود راموس واقعا شکننده هست.

از اون طرف هم یحیی توره فوق العاده بازی کرد.

در کل خیلی لذت بردم. بازی فوق العاده قشنگی بود.

اون لحظه که مانچینی مایکون رو برد بیرون و اون زابالتا رو اورد تو گفتم تیر خلاص رو بخودش زد. مایکون جلو رونالدو خیلی مقاوم تر بود. رونالدو دقیقا از ضعف زابالتا استفاده کرد و گلش رو زد.

به نظر من بهترین بازیکن رئال مارسلو بود. خیلی عالی بازی کرد. چه شوت هایی هم میزد.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
با احترام به من چینی و من سیتی : برد رئال و قوهای سفید رو به همه تبریک میگم .
عجب بازی بوووووووووووووووووووووود !

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
من سیتی کم تیمی نیست که رئال اینجوری بهش حمله میکرد !! واقعا از قدرت هجومی رئال لذت بردم
فقط از 1- موقعیت نشناسی بازیکنا و 2-دفاع نسبتا ضعیف ناراحتم
اما کلا لذت بردم !! :happy:

hassan.m

Registered User
لایک‌ها
984
مردمو زنده شدم تا رئال این بازیو ببره.
تبریک به همه رئالی های عزیز.
عاشقتم رئال.عاشقتم مورینیو.
127fs4522738.gif
127fs4522738.gif

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
فوق العاده بود بازی....
به نظرم با بودن سرجیو راموس میتونستیم تو ضد حملات من سیتی اسیر نشیم.
به هر حال بازی قشنگی بود...
تبریک میگم به همه..

hassan.m

Registered User
لایک‌ها
984
فقط از این ناراحتم که خیلی راحت موقعیت از دست میدن.
خیلی راحت هم گل میخورن.تو دفاع اشتباه زیاد دارن.
مورینیو باید یه فکری واسه دفاع بکنه.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
رونالدو کار خودش رو کرد. برد خیلی شیرینی بود

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
یکی از پر هیجان ترین بازی هایی بود که تو این چند ساله دیدم
مارسلو و یحیی توره فوق العاده بودند.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فکر نکنم به اسین اونقدر بازی برسه که بخواد روی دفاع هم تاثیر گذار بشه.
اسین بازیکن محبوب مورینیو هست, به آمادگیه کامل برسه خدیرا کارش سخت میشه.
امشب جو هارتم خیلی خوب بود.

بالا