به عنوان یه منچستری عرض میکنم. نمی دونم چرا همه فکر می کنید فوتبال و اسطوره بودن به سر به زیر بودن بازیکن ربط داره. زندگی تو ایران به ما اینطوری القا کرده که اگه کوفت هم بازیکن نباشی اما خوش اخلاق باشی تو یه قهرمانی. کی گفته آقا. رونالدو شاید بازیکن مغروری باشه. اما اگه همه شما از رو حسادت هم بخواین بازیشو ندیده بگیرین باز واقعیت هیچ تغییری نمی کنه. این واقعیت که بار یه تیم رو دوششه. اینکه همه ازش انتظار دارند بهترین باشه . اینکه بازیش لذت بخشه. اینکه گل زن مادر زاده با اینکه هیچوقت یه مهاجم نبودهو پست اصلیش وینگر و هافبک هست( تو منچستر اصلا هافبک بود). لازم نیست رونالدو با کسی مقایسه بشه. این بازیکن کریستیانو رونالدو هست. بازیکنی که از2003 چهره شد و هنوزم بعد از گذاشتن10 سال افت نکرده. اصلا هم مهم نیست طرفدارای بارسا چه فکری می کنند. از بازی رونالدو و گل های زیباش لذت ببرید. یادش بخیر وقتی تو منچستر بود.امیدورام امشب دهن سیتی رو اسفالت کنه
مسلما صحبت های شما درسته.
رونالدو فارغ از اخلاقی که داره (که البته نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده) از نظر فنی هم یک بازیکن شاخص هست و هم بازیکن موثری در تاریخ فوتبال. (م باشگاهی و هم ملی)
در منچستر یونایتد یا همین رئال بازیهای زیادی بوده که اگه رونالدو در اون بازیهای حضور نداشته رئال به نتیجه نمیرسیده اما خب هنوز زوده که در مورد باشگاهی مثل رئال با اون تاریخ و بازیکنان بزرگ بشه به رونالدو گفت اسطوره. (البته به نظر من)
همونطور که مارادونا اسطوره هست اما از نظر اخلاقی معمولا مشکلات بسیاری داشته بازیکنای دیگه ای مثل مسی و رونالدو هم میتونن برای باشگاهشون تاریخ ساز باشن.
---------
البته فقط این رو اضافه کنم که معمولا بازیکنایی که در یه باشگاه حضور مداوم دارند زودتر به عنوان اسطوره نائل میشن. مثل بارسی ، مالدینی ، توتی ، الکس دل پیرو
رونالدو چون ممکنه باشگاه عوض کنه (چندین بار اشاره کرده که رئال اخرین باشگاهش نیست - اما خدا از اینده خبر داره) شاید کسی در اینده ازش به عنوان اسطوره یاد نکنه اما خب شکی نیست که رونالدو بخشی از تاریخ رئال مادرید هست.
مسی چون احتمالش بیشتره که تا اخر دوران بازیگری در بارسا بمونه شانسش برای اسطوره شدن بیشتره. اما خب برای تبدیل شدن به اسطوره فقط باشگاه کافی نیست. باید در سطح ملی هم بتوان تاثیر گذار بود.
مارادونا رو اون دست معروف اسطوره کرد.
همه قبول داریم که شانس ارژانتین برای قهرمانی جهان از تیمی مثل پرتغال بیشتره. (شاید هم بد شانسی رونالدو هست که ملیتش پرتغالیه)
اگه مسی بتونه با ارژانتین قهرمانی جهان رو بدست بیاره شاید بتونه اسطوره بشه.
اما در کل من شانس بازیکنایی مثل کاسیاس ، ژاوی یا اینیستا رو برای تبدیل شدن به اسطوره در اسپانیا بیشتر از سایر بازیکنا میدونم. همه چی بستگی به جام جهانی برزیل داره.
شاید