• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان درسته منظورم رونالدوی برزیل هست! در کل فقط یه رونالدو داریم اونم واسه برزیله!

مسی ممکنه از نظر ذهنی و درک فوتبالی و بازیخونی قوی باشه ولی مثل رونالدو نمیتونه داخل 6 قدم تو نیم متر سه نفر رو دریبل کنه بازی رو برگردونه. بازیهای قدیم رونالدو رو تماشا کنید ببینید چطور توپ رو از وسط زمین حریف میگیره میره از بین 6 نفر میکنه تو گل!
در کل این دو بازیکن سبک متفاوتی دارن.

ببینید برای من نسل بازیکن های اسطوره بعد از این 4 بازیکن به پایان رسیده:
زیدان رونالدو فیگو ریوالدو.

والا فیگو رو نمیتونم اسطوره بدونم. ریوالدو بازیکن خیلی خوبی بود اما از نظر من هم دیر مطرح شد هم زود افول کرد. ولی ضربه ایستگاهی هاش واقعا محشر بود.

زیدان که نیاز به تعریف نداره. خدای میانه زمین بود.

رونالدو هم همینطور. به نظر من شم گلزنی ای که رونالدو داشته رو هیچ بازیکنی نداره. در جام جهانی هم در مجموع رونالدو اقای گل هست.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بحث اسطوره ها بحث ساده ایی نیست، بنظرم فاکتور انسانی در این بین خیلی مطرحه، مثلا اکثر ما چیزایی که توی گذشته وجود داشتن یه جورایی تقدیس و حالت متفاوتی دارن، شاید شبیه به اسطوره، همه مشترکن میگیم گذشته ها خیلی خوب بود
اما همین امروز یه روزی تبدیل به گذشته ایی میشه که بعدها به خوبی ازش یاد میکنیم،
شاید این تفاوت تاریخی در انتخاب اسطوره ها به همین ویژگی انسانی برگرده، شاید 15 سال دیگه بچه های 10 ساله ی امروز تو همین فروم همین حرفای مارو در مورد کریس رونالدو، مسی یا وین رونی بزنن.
در مجموع شاید منصفانه ترین کار تهیه ی یه لیست 22 نفره از بهترین بازیکن های تاریخ باشه.;)
دروازه بانان: اولیورکان، لئو یاشین
مدافعان: پائولو مالدینی، فرانکو بارزی، فرانس بکن بائر، روبرتو کارلوس، کارلوس آلبرتو، جیانچینتو فاکتی، پل برایتنر، رود کرول، بابی مور،
هافبک: یوهان نیسکنز، فرانک رایکارد، لوتار ماتئوس، ژاوی، اینیستا، زیدان، کلود ماکلله، فیگو
مهاجمان: هرسیتو استویچکوف، کرویف، رونالدو، روماریو، ریوالدو، مسی، مارادونا، پله، کریس رونالدو
یکم از 22 تا بیشتر شد :D

ادیت:
مهرداد عزیز، خوب شاید 15 تا گل در جام جهانی زده باشه، فکر کنم کلوزه 14 تا زده باشه
اما ببینید به کیا زده
مشاهده پیوست 205285

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان چرا کسی نیست ... امشب ترکیب چیه کسی اطلاع داره ؟

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
اگر اختلاف از این بیشتر بشه یعنی بشه 7 یا 8 امتیاز اون هم هفته چهارم
رسما لا لیگا برای رئال تموم شدست
امیدمون به جام حذفی باید باشه
با این دفاع چمپیونز لیگ حالا حالاها برای ما افسانه میمونه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بازیکن ها روز خوب و بد دارند ، میشه گفت روز خوب رونالدو نیست ، اما همزمانیش با ناراحتیش یکمی عجیبه
استپ های خیلی ساده هم نمیکنه ، من تاحالا ندیدم پاس بدن به رونالدو بخواد توپ رو بگیره ، یهو توپ از پاش 5 متر فاصله بگیره
موردیچ فقط پاس اشتباه داد ، اوزیل وقتی بود محو بود ، همه چیز الان اماده است که کاکا برگرده به ترکیب اصلی ، دو هفته پیش من فکر میکردم دیگه رو نیمکت هم نیاد ...

4 بازی دو باخت ، یک مساوی ، یک برد ، شروع فاجعه بار برای رئال.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
خوبه دیگه ... همینجوری پیش بره تا قبل از تموم شدن نیم فصل قهرمانی بارسا مسجل میشه و ما میتونیم روی جام های دیگه تمرکز کنیم:D

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
یعنی یه نفر تو تیم خوب نبود !

دایوینگ جلو رئال هم مد شده ! طرف یه تنه بهش میزنی 95تا ملاق میزنه ! بابا مگه کفتری ؟ یا داری منچ بازی میکنی !
کلا خیلی کثیف شده این لالیگا !

رونالدو هم یه زورایی میزد ولی نه ! این رونالدوی فصل قبل نیست !

کلا تیم انگیزه فصل قبل رو نداره !

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
والا فیگو رو نمیتونم اسطوره بدونم. ریوالدو بازیکن خیلی خوبی بود اما از نظر من هم دیر مطرح شد هم زود افول کرد. ولی ضربه ایستگاهی هاش واقعا محشر بود.

زیدان که نیاز به تعریف نداره. خدای میانه زمین بود.

رونالدو هم همینطور. به نظر من شم گلزنی ای که رونالدو داشته رو هیچ بازیکنی نداره. در جام جهانی هم در مجموع رونالدو اقای گل هست.

به نظر من فیگو اگه تو بارسا میموند بهتر از این میتونست بدرخشه از وقتی رفت رئال دیگه خراب شد.
اگه بخوام رتبه بندی کنم میشه زیدان رونالدو فیگو ریوالدو
فرق زیدان با رونالدو شاید این بود که زیدان بیشتر مواقع تو اوج بود به خصوص تو جام 2006 که یه تنه فرانسه رو آورد فینال و میتونست قهرمان کنه ولی اون کله همه چی رو خراب کرد.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
رئال خیلی بی دقت شده.توپ رو خیلی راحت وسط زمین از دست میدن.موقعیت های صد در صدم که ... اون از دروازه خالی اوزیل چند هفته پیش که زد تیرک اینم از هیگواین و راموس توی این بازی !!! :(

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نظر من یکمی طبیعی هست رئال اینجوری بازی کنه ... اما خوب باید هرچی زودتر خودش رو جمع کنه . کلا داریم میشیم زنگ تفریح :D
یکمی اون اتحاد بازیکنا شاید بهم ریخته اما به هرحال مورینیو اینقدر بزرگ هست که بتونه تیم رو جمع کنه . من فکر می کنم بازی منچستر سیتی یک سکوی پرتاب خواهد شد .

این روزنامه ها هم اگر بیخیال رونالدو بشن خیلی خوب میشه .

تروخدا نیگا , 3 هفته بالا سر تیم نبودما ... نیگا چی شد .. :(

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
مورینیو نباید بذاره فاصله از این بیشتر بشه
امیدوارم رئال دوباره همون رئال متحد و هماهنگ فصل قبل بشه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
من بازی فالکائو رو ندیدم نظرم نمیتونم بدم.
اما خدایی چشم نواز بودن و تکنیک و دریبلینگ شگفت انگیز رونالدو رو مسی کجا از خودش نشون داده؟ با توپ معجزه میکرد! مسی به نظر من نه هیچوقت میتونه رونالدو بشه و نه زیدان. رونالدینهو رو هم زیاد بزرگش کردن یکی میگفت از مارادونا بالاتره یکی میگفت تو تاریخ مثلش نبوده و ...! ولی دیدیم که اونم رفت و حالا مسی اومده داره با مارادونا مقایسه میشه مسی هم میره باز یکی دیگه میاد با مارادونا یا پله مقایسه میشه. احتمالا همین نیمار یا فالکائو!
این رو هم فراموش نکنید رونالدو زمانی بازی میکرد که نه از تیکی تاکا خبری بود و نه پپ. مسی تو همچین سیستمی داره بازی میکنه و خودش رو نشون میده که همین شانس بزرگی هست.
در کل هیچوقت نه کریس رونالدو و نه مسی رو در حد یه اسطوره قبول نداشتم.

محمد جون! مهندس! پسر گل اهوازی هیشکی رونالدو نمیشه!:)

متن سورمه ای رو قبول دارم قرمز رو نه, رونالدینیو و رونالدوی برزیلی خیلی بازیکنای با ارزشی بودن ولی کلا چون ورزش گروهی هست تیم باید تیم باشه, بنظر شما دیگو میلیتو (که یه تک به تک هم هدر نمیداد و پنالتیها رو به زیباترین شکل ممکن گل میکرد) تو اینتر آقای خاص ارزشمندتر بود یا جناب کریس که دائم داره تو اسکوربورد رو نگاه میکنه و تو بازی با بایرن اونجوری پنالتی میزنه؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته همه این بحث ها میشه که کی بهتر از کیه. اما جالب اینجاست که همه دارن با پله و مارادونا مقایسه میشن.

شاید بشه این نتیجه رو گرفت که این 2 بازیکن بهترین بازیکنای تاریخ فوتبال هستند.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
البته همه این بحث ها میشه که کی بهتر از کیه. اما جالب اینجاست که همه دارن با پله و مارادونا مقایسه میشن.

اسم این 2 نفر همیشه هست ولی کلیپهای رونالدینیو تو بارسا رو آدم میبینه واقعا استثناییه یا پا عوض کردنای رونالدو برزیلی, حالا آقای کریس رونالدو موقع پا عوض کردن داره شلنگ میندازه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

تا جایی که یادمه زیدان هیچوقت با اینا مقایسه نشد .

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
به عنوان یه منچستری عرض می‌کنم. نمی دونم چرا همه فکر می کنید فوتبال و اسطوره بودن به سر به زیر بودن بازیکن ربط داره. زندگی تو ایران به ما اینطوری القا کرده که اگه کوفت هم بازیکن نباشی اما خوش اخلاق باشی تو یه قهرمانی. کی گفته آقا. رونالدو شاید بازیکن مغروری باشه. اما اگه همه شما از رو حسادت هم بخواین بازیشو ندیده بگیرین باز واقعیت هیچ تغییری نمی کنه. این واقعیت که بار یه تیم رو دوششه. اینکه همه ازش انتظار دارند بهترین باشه . اینکه بازیش لذت بخشه. اینکه گل زن مادر زاده با اینکه هیچوقت یه مهاجم نبودهو پست اصلیش وینگر و هافبک هست( تو منچستر اصلا هافبک بود). لازم نیست رونالدو با کسی مقایسه بشه. این بازیکن کریستیانو رونالدو هست. بازیکنی که از2003 چهره شد و هنوزم بعد از گذاشتن10 سال افت نکرده. اصلا هم مهم نیست طرفدارای بارسا چه فکری می کنند. از بازی رونالدو و گل های زیباش لذت ببرید. یادش بخیر وقتی تو منچستر بود.امیدورام امشب دهن سیتی رو اسفالت کنه:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به عنوان یه منچستری عرض می‌کنم. نمی دونم چرا همه فکر می کنید فوتبال و اسطوره بودن به سر به زیر بودن بازیکن ربط داره. زندگی تو ایران به ما اینطوری القا کرده که اگه کوفت هم بازیکن نباشی اما خوش اخلاق باشی تو یه قهرمانی. کی گفته آقا. رونالدو شاید بازیکن مغروری باشه. اما اگه همه شما از رو حسادت هم بخواین بازیشو ندیده بگیرین باز واقعیت هیچ تغییری نمی کنه. این واقعیت که بار یه تیم رو دوششه. اینکه همه ازش انتظار دارند بهترین باشه . اینکه بازیش لذت بخشه. اینکه گل زن مادر زاده با اینکه هیچوقت یه مهاجم نبودهو پست اصلیش وینگر و هافبک هست( تو منچستر اصلا هافبک بود). لازم نیست رونالدو با کسی مقایسه بشه. این بازیکن کریستیانو رونالدو هست. بازیکنی که از2003 چهره شد و هنوزم بعد از گذاشتن10 سال افت نکرده. اصلا هم مهم نیست طرفدارای بارسا چه فکری می کنند. از بازی رونالدو و گل های زیباش لذت ببرید. یادش بخیر وقتی تو منچستر بود.امیدورام امشب دهن سیتی رو اسفالت کنه:D

مسلما صحبت های شما درسته.

رونالدو فارغ از اخلاقی که داره (که البته نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده) از نظر فنی هم یک بازیکن شاخص هست و هم بازیکن موثری در تاریخ فوتبال. (م باشگاهی و هم ملی)

در منچستر یونایتد یا همین رئال بازیهای زیادی بوده که اگه رونالدو در اون بازیهای حضور نداشته رئال به نتیجه نمیرسیده اما خب هنوز زوده که در مورد باشگاهی مثل رئال با اون تاریخ و بازیکنان بزرگ بشه به رونالدو گفت اسطوره. (البته به نظر من)
همونطور که مارادونا اسطوره هست اما از نظر اخلاقی معمولا مشکلات بسیاری داشته بازیکنای دیگه ای مثل مسی و رونالدو هم میتونن برای باشگاهشون تاریخ ساز باشن.

---------

البته فقط این رو اضافه کنم که معمولا بازیکنایی که در یه باشگاه حضور مداوم دارند زودتر به عنوان اسطوره نائل میشن. مثل بارسی ، مالدینی ، توتی ، الکس دل پیرو

رونالدو چون ممکنه باشگاه عوض کنه (چندین بار اشاره کرده که رئال اخرین باشگاهش نیست - اما خدا از اینده خبر داره) شاید کسی در اینده ازش به عنوان اسطوره یاد نکنه اما خب شکی نیست که رونالدو بخشی از تاریخ رئال مادرید هست.

مسی چون احتمالش بیشتره که تا اخر دوران بازیگری در بارسا بمونه شانسش برای اسطوره شدن بیشتره. اما خب برای تبدیل شدن به اسطوره فقط باشگاه کافی نیست. باید در سطح ملی هم بتوان تاثیر گذار بود.
مارادونا رو اون دست معروف اسطوره کرد.

همه قبول داریم که شانس ارژانتین برای قهرمانی جهان از تیمی مثل پرتغال بیشتره. (شاید هم بد شانسی رونالدو هست که ملیتش پرتغالیه)
اگه مسی بتونه با ارژانتین قهرمانی جهان رو بدست بیاره شاید بتونه اسطوره بشه.

اما در کل من شانس بازیکنایی مثل کاسیاس ، ژاوی یا اینیستا رو برای تبدیل شدن به اسطوره در اسپانیا بیشتر از سایر بازیکنا میدونم. همه چی بستگی به جام جهانی برزیل داره.
شاید

Last edited:
بالا