• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
امشب یه نیمه رو به آرسنال و یه نیمه هم به رئال اختصاص دادم !

یعنی نیمه اول آرسنال و نیمه دوم رئال مارو خر کیف کرد :دی

رونالدو روپا نبود ولی شب بدی نداشت... چه حالی میده گل دقیقه 90 :دی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
کاملا معلوم بود فشار روی مورینیو خیلی زیاده و توی گل آخر هم که دیگه فوران کرد! LIKE A BOSS
N_aggressive%20%2839%29.gif

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
تبریک. . به این میگن فوتبال نه اون بازی های خواب آور 80 درصد حفظ توپ
اما این کاسیاس قدرت عجیبی داره پیدا میکنه این فصل. . فکر کنم می خواد یک تنه مادرید رو نابود بکنه امسال. . واقعا 2 تا گلی که خورد بعید بود ازش. .اما خداییش حمله های مادرید ویران کننده بود. وقتی بدونی بن زما و اوزیل و مودریچ فقط 30 دقیقه بازی کردند.. این هیگواین هم که بازی های حساس آب میره شم گلزنیش

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان
تبریک میگم
دیشب عجب بازیی شد...
واقعآ اگه دیشب نمی بردیم خیلی نامردی می بود....این همه حمله و شوت ولی هیچی به هیچی
ولی از گل بنزما به بعد رئال هم روی خوش فوتبال رو دید و توپا رفت توی گل...
گل بنزما خیلی خیلی خوب بود .......و گل کریست هم ازون شوت های خاص خودش بود که یهو توپ در یه قدمی دروازبان اومد پایین و باعث اشتباهش شد.........

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
رونالدو: رئال عالي کار کرد

ستاره پرتغالي رئال مادريد اظهار داشت: به برد مقابل من‌سيتي باور داشتيم و پيروز شديم.

کريستيانو رونالدو پس از پيروزي 3 بر 2 شب گذشته مقابل من‌سيتي در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا دست از ناراحتي برداشت و پس از گلزني به ابراز خوشحالي پرداخت.

قهرمان اسپانيا با گل‌هاي ديرهنگام کريم بنزما و کريستيانو رونالدو، شکست 2 بر يک را به پيروزي 3 بر 2 مقابل قهرمان انگليس تبديل کرد.

وي در اين باره اظهار داشت: کساني که مسابقه را تماشا کردند، شاهد يک بازي بسيار خوب بودند.

رونالدو ادامه داد: بسيار عالي بازي کرديم. در نيمه اول موقعيت‌هايي خلق کرديم اما نتوانستيم از فرصت‌ها استفاده کنيم و در نيمه دوم هر دو تيم بسيار عالي بازي کردند.

ستاره پرتغالي مادريد خاطرنشان کرد: به پيروزي باور داشتيم و پيروز شديم. تيم عالي کار کرد؛ مي‌دانستيم که مي‌توانيم و بسيار عالي اين کار را انجام داديم.

وي در خصوص خوشحالي پس از به ثمر رساندن گل با وجود اينکه پيش از اين از ناراحتي خود در مادريد پرده برداشته بود، گفت: وقتي بايد جشن بگيرم، جشن مي‌گيرم. اين مسابقه بسيار مهم بود و ما در ميدان مبارزه هستيم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مورينيو: به بازيکنانم افتخار مي‌کنم

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد بعد از پيروزي شيرين تيمش در ديدار شب گذشته مقابل منچسترسيتي از شاگردان خود تمجيد کرد و روحيه پيروزي طلبي آنها را ستود.

خوزه مورينيو بعد از پيروزي دراماتيک تيمش مقابل منچسترسيتي در کنفرانس خبري اظهار داشت: مهمترين چيز برايم اين است که به شاگردانم به دليل نتيجه‌اي که در اين بازي رقم زدند، افتخار کنم.

وي در ادامه افزود: اين را بازهم به بازيکنانم مي‌گويم. ممکن است بازي‌هايي مانند بازي امشب را ببازيم که اگر باختيم دنيا به آخر نمي‌رسد اما بايد مانند حيوان تا آخرين نفس و آخرين ثانيه بازي بجنگيم! دقيقا همين کاري که امشب انجام داديم. من شکست‌هايي به شيوه بازي مقابل سويا و ختافه را نخواهم پذيرفت.

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد خاطر نشان کرد: در بازي امشب ما تهاجمي‌تر بازي کرديم و از نظر فيزيکي هم از تيم حريف برتر بوديم. دو گل دريافت کرديم اما به جنگيدن ادامه داديم، نتيجه را به تساوي کشانديم و در پايان هم پيروز شديم. من کسي در تاريخ رئال مادريد نيستم اما اين حق را دارم که بگويم هواداران رئال مي‌خواهند اين طور بازي را از تيم‌شان ببينند. ما مي‌توانيم بهتر بازي کنيم اما اين اتفاق امروز سخت بود.

وي در خاتمه تصريح کرد: اعتمادبه‌نفس بازيکنان قبل از اين بازي و بعد از شکست مقابل سويا بسيار کم بود اما آنها تعهد خود به رئال را نشان دادند. پيروزي در اين بازي قدم بزرگي براي صعود از گروه مرگ رقابت‌ها بود.

تيم فوتبال رئال مادريد هفته اول از مرحله گروهي مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا را با برتري 3 بر 2 مقابل منچسترسيتي پشت سر گذاشت.
1348003073_extras_noticia_foton_7_1.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان رئالی خودم :happy:

تبریک می گم چه کرد رئال واقعا دیشب بازی زیبایی رو شاهد بودیم , با حرکت مورینیو هم خیلی حال کردم :D

امشب هم می تونه یک بازی زیبای دیگه رقم بخوره باید نشست و بازی را دید :rolleyes:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا روحیه جنگندگی که مورینیو به بازیکنای تیمش تزریق میکنه رو تحسین میکنم.

دیشب با خواهرزادم داشتیم بازی رو میدیدیم. خواهرزادم طرفدار مادریده. وقتی سیتی گل اول رو زد داشت منو میزد و میگفت یعنی میشه اینا گل بزنن. بهش گفتم که رئال گل رو میزنه. حتی تا دقیقه 89 که 2 2 بودن من میدونستم رئال بازی رو میبره.

وقتی اون حرکت مورینیو رو دیدم یاد حضورش در اینتر میلان افتادم. کافیه اینتر اون زمان مورینیو رو با اینتر الان مقایسه کنید. اون موقع هم بازی ای رو بخاطر میارم که اینتر عقب بود و مورینیو اینقدر بقل خط با بازیکنا حرف زد که اخرش مایکون گل برتری رو زد و بازی رو برگردوندند.

علی رغم اخلاقهای خاصی که مورینیو داره اما این روح جنگندگی که تزریق میکنه به تیم اون رو از مربی های دیگه متمایز میکنه. برای همین یکی از مربیانی که من دوست دارم بعد سر الکس فرگوسن در منچستر یونایتد ببینم ژوزه مورینیو هست. چون دقیقا این خاصیتش (جنگندگی تا دقیقه اخر بازی) همون خاصیتی هست که یونایتد باهاش اجین شده.

Last edited:

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
بعد مدت ها واقعا از یه فوتبال لذت بردم!!خیلی چسبید

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
ما یه چیزی گفتیم ولی دیگه کریس رونالدو رو تخریب نکنید! شلنگ میندازه؟!:) درسته دریبل زن خیلی قهاری نیست ولی مهارت خیلی خوبی داره تو این کار سبک بازیش آدم رو به وجد میاره خیلی پر انرژی بازی میکنه و جنگندگی و جاه طلبی زیادی داره. همین ها کافیه واسش که بازیکن فوق العاده ای باشه. دیشب از گلش واقعا لذت بردم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

تبریک میگم برد دیشب رو به بروبچ رئالیسم! خیلی بازی خوبی بود و بازگشت پر هیجانی رو برای دو بار و هر بار بهتر از رئال دیدیم. خیلی قدرتمند نشون داد و البته در عین حال دفاع راحت چند بار باز شد.

امیدوارم فصل خوبی داشته باشید .

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ما یه چیزی گفتیم ولی دیگه کریس رونالدو رو تخریب نکنید! شلنگ میندازه؟!:) درسته دریبل زن خیلی قهاری نیست ولی مهارت خیلی خوبی داره تو این کار سبک بازیش آدم رو به وجد میاره خیلی پر انرژی بازی میکنه و جنگندگی و جاه طلبی زیادی داره. همین ها کافیه واسش که بازیکن فوق العاده ای باشه. دیشب از گلش واقعا لذت بردم.
در قیاس با رونالدینیو گفتم شلنگ میندازه, وگرنه دیشب یه لحظه کنار خط توپو که انداخت جلو تکنیک نابشو نشون داد!!
کریس میخاد بگه موفقیتهای رئال بخاطر حضور اونه, ولی قدرت فعلی رئال بخاطر مورینیو هست.
مورینیو تو پورتو با: پدرو مندز, مانیش, دکو, کارلوس آلبرتو... حمله میکرد
تو چلسی با: دیمین داف!!, جو کول, روبن, دروگبا... حمله میکرد و تو 10 دقیقه 3 گل به بارسا میزد
تو اینتر با: اشنایدر, Eto'o, میلیتو... حمله میکرد و باز هم 3 تا گل به بارسا میزد
رونالدو ضررش برای رئال بیشتر بوده تا سودش چه زمان پلگرینی چه الان, توپهای حساسی رو از دست داده بخصوص تو ال کلاسیکوها

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
با کمی تاخیر تبریک میگم برد مقابل سیتی رو

بالا