• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
لطفا دوستان تازه وارد تاپیک رو از مسیرش منحرف نکنن...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم واقعا رئال توی این بازی حقش برد بود :happy:

این صدا و سیما هم که کلا خنگ بازی در می یاره الجزیره 10 داشت بازی رو اینگلیسی گزارش می کرد اینا اون شبکش رو زدن که عربیه و روی اعصاب :wacko:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
سلام دوستان

این صدا و سیما هم که کلا خنگ بازی در می یاره الجزیره 10 داشت بازی رو اینگلیسی گزارش می کرد اینا اون شبکش رو زدن که عربیه و روی اعصاب :wacko:

سلام داش جواد...

فک کنم اینا از الجزیره اچ دی میگیرن بازی هارو که با کلی دستکاری این میشه کیفیتش ! اچ دی هم انگلیسی داشت؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تبریک
بازی خوبی بود
بارسا دیروز متوجه شد تا سال گذشته که هر بازی یک بازیکن رئال اخراج میشد چه مصیبتی میکشید رئال

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
لطفا دوستان تازه وارد تاپیک رو از مسیرش منحرف نکنن...

:lol:چشم قربان دیگه چیزی نمیگم تا یه وقت خدایی نکرده ناراحت نشید و داغ دلتون تازه نشه اقای کهنه کار وقدیمی :دی
Supercopa_Real_Madrid-Barcelona-13-610x250.jpg206441hp2.jpg206443hp2.jpg206507hp2.jpg19042640706829219271.jpgReal_Madrid_-_Barcelona-21.jpgReal_Madrid_-_Barcelona-1-610x250.jpgReal_Madrid_-_Barcelona-23.jpgIMAGE634819233401845922.jpg

Last edited:

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
سلام دوستان

صدا و سیما فکر کنم از الجزیره ۲ گرفته بود مه اس دی بود و عربی

خداکنه بتونن این فاصله ای که تو لیگ ایجاد شده رو از بین ببرن

درمورد دوستایی که میگن رئال خشن بازی کرد.اگه صحنه هایی رو که داور کارت زرد داد رو ببینین متوجه میشین که بخاطر خشونت کارت نداده و فقط بخاطر تکرار خطا کارت داده
اینکه میگین تیم فرگوسن چرا خشن بازی نمیکنه جلوی بارسا باید بگم که فرگوسن نهایتش یه سال در میون با بارسا بازی می کنه ولی رئال سالی چندین بار با بارسا بازی می کنه و بهتر تیم رو میشناسه وانواع تاکتیک هارو تست کرده

Sent from my iPad using Tapatalk HD

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
:lol:چشم قربان دیگه چیزی نمیگم تا یه وقت خدایی نکرده ناراحت نشید و داغ دلتون تازه نشه اقای کهنه کار وقدیمی :دی

وای خدا مردم از خنده...هر هر هر هررررررررررررر

چه خوبه همه چی رو با هم قاطی نکنیم !

این نوع کل کلا برو تاپیکش موجوده!

اینجا بحث یه تیم ریشه داره ! یه فوتبال حرفه ای ! یه فوتبالی که زیر پیراهنشون عکس شیخ عرب نیست !

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
وای خدا مردم از خنده...هر هر هر هررررررررررررر

چه خوبه همه چی رو با هم قاطی نکنیم !

این نوع کل کلا برو تاپیکش موجوده!

اینجا بحث یه تیم ریشه داره ! یه فوتبال حرفه ای ! یه فوتبالی که زیر پیراهنشون عکس شیخ عرب نیست !

جالبه که رئال هم 4 تا گل خورده ولی این دوستمون فکر میکنه فقط بارسا 4 تا خورده :د البته من منظوری ندارم و قصدی هم نیست !

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
خب دیگه تاپیک کم کم داره خراب میشه
بهتره مدیران هرچه زودتر دست به کار بشن.

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
تبریک به دوستان عاشق رئال :heart:
ایشالا توی لالیگا هم کم کم تیم جا میفته و میاد بالا

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
جالبه که رئال هم 4 تا گل خورده ولی این دوستمون فکر میکنه فقط بارسا 4 تا خورده :د البته من منظوری ندارم و قصدی هم نیست !

تیمی که یازده تا میخوره البته که 4تاواسش چیزی نیس .

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
تا اینجا که تو گروه مرگ قرار گرفتیم.از یه طرف دوس دارم یووه هم بیاد گروهمون ولی از طرف دیگه از لالیگا میترسم،چون بدون شک با این گروه امتیاز از دست میدیم.

خوردیم به آژاکس.رقیب آشنا!

یعنی به خود راسل هم میگفتن گروهت رو انتخاب کن نمیتونست به این خوبی انتخاب کنه!!سلتیک!!اسپارتاک!!بنفیکا؟!

قهرمان اسپانیا،انگلیس و آلمان.3 لیگ برتر دنیا (حداقل از دید یوفا:D)

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
وقتی هدفت قهرمانی باشه این تیما سدی نیستن جلو راه ...

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
پلاتینی هیچ دلیلی نداشت که بهترین بازیکن اروپا رو بده به مسی واسه همین مجبور شد بده به اینیستا !!!
رونالدو هم معلومه تا زمانی که پلاتینی باشه، هیچی گیرش نمیاد ...

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
اوه اوه!:lol: یکی نوشته بود This is the most exiting group ever !:D منم مثل جواد دوست داشتم یووه هم تو گروه باشه که دیگه قسمت نشد:D چــــه شود این مرحله مقدماتی!:D

اینیستا هم بهترین بازیکن شد. انتخاب خوبی بود! حیفِ همچین بازیکن هایی دست خالی از فوتبال کنار برن. من که ناراحت نشدم! اینیستا 19 رای اورد و رونالدو و مسی هم 17 تا .. مساوی!

masoudito

Registered User
لایک‌ها
2
pero debo decir que esas cosas se relacionan con el futbol irani y para ellos el talento y la capacidad de cada cual en su propia posicion y que pueda se convierte esa posicion a una ocasion para estrenar en el campo y en un periodo determinado es importante..jajaja como un super star q galardeonado Oscar regresa a su casa sana como manzanaa:)))))))

masoudito

Registered User
لایک‌ها
2
viva Real, viva los cisnes blancos, viva el campeonato eterno, viva mi reala deja vu SANTIAGO BERNABEU!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فقط خواهش میکنم از تیمتون بخواید که بزنه این سیتی العربی رو له و لورده کنه....

من تو اون بازی هوادار رئال خواهم بود.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
اینیستا هم بهترین بازیکن شد. انتخاب خوبی بود! حیفِ همچین بازیکن هایی دست خالی از فوتبال کنار برن. من که ناراحت نشدم! اینیستا 19 رای اورد و رونالدو و مسی هم 17 تا .. مساوی!

دوس داشتم کریس بشه و فکر میکنم حقش بود ولی منم اصلا از انتخاب اینیستا ناراحت نشدم.
تنها بازیکن بارسا که دوسش دارم (هم شخصیتش و هم سبک بازیش) و مطمئنم قبلا یه جا گفته بودم اینیستا جز اونایی خواهد شد که مستحق بهترین بازیکن بودن ولی زیر سایه بقیه بازیکنا موندن که پیش بینیم اشتباه از آب دراومد.
تبریک به طرفدارای بارسا.
امیدوارم این 3 ماه برای رئال و کریس خوب باشه تا توپ طلا رو ببره.

بالا