ایشالا شیرینیه قهرمانی بدیم تو سایت :دی
آرسنالمون که اوضاع خرابه امسال...
چه بسا بهتر
چه بسا بهتر![]()
رئال پرطرف دارترین تیم هست این که واضحه بر همگان تو ایرانم یقینا برابره یا بیشتر از بارسا استمزدک چرا اینطوری میکنی اخه!! چه گزارشیه اخه!! الان تو ایران رای گیری بذارن رئال اندازه بارسا طرفدار داره!!
هر کی نمی دونست فکر میکرد بازی تو زمینه رئاله!از بس منچستر دفاع کرد
مزدک چرا اینطوری میکنی اخه!! چه گزارشیه اخه!! الان تو ایران رای گیری بذارن رئال اندازه بارسا طرفدار داره!!
هر کی نمی دونست فکر میکرد بازی تو زمینه رئاله!از بس منچستر دفاع کرد
درسته خیلی مزخرفه گزارش گریش ولی از خیابانی بهترهمزدک پرپسولیسی - بارسلونایی که معروفه
وقتی هم گزارش میکنه همیشه یکطرفه گزارش میکنه و کلا تیم رقیب رو نمیبینه تو گزارشش
درسته خیلی مزخرفه گزارش گریش ولی از خیابانی بهترهمردتیکه khepel اینقدر حرف می زنه که من هر بار فوتبال دیدم خوابم برده از وراجیش
![]()
از بس نظرت کارشناسی و دقیق بود یوفا گفت دوباره بازی رو برگزار می کنه :lol:حالا هم ما رفته بودیم تو تاپیک دیگه اظهار فضل کرده بودیم که جزیره گرمسیری فروم می فرستادنمونمن طرفدار رم هستم ولی تو این جام طرفدار بوروسیا و مونیخ
به نظر من رئال اخراج اشتباه نانی خیلی کمکش کرد و اگر اون اشتباه نبود نمیتونست بازیو دو یک ببره . پنالتی نگرفتن یه بحثه که خیلی جاها اتفاق میوفته ولی اون حرکت نانیو یدالله جهانبازیم هند نمیگرفت چه برسه به داور ترک . نمیدونم ترکه اهل اکراین بود یا ترکیه ولی خیلی ضایع داوری کرد . بازیو خراب کرد
رئال باید بهتر از اینا بازی کنه تا بتونه بایرنو دورتموندو ببره . اینجوری که جلو منچستر بازی کرد نمیتونه جلو آلمانیا دووم بیاره . جلو بایرن که صد در صد نمیتوونه ولی دورتموند شاید که اونم فک
نکنم. نه اونم نمیتونه .
دور بعد به آلمان بخوره فاتحش خوندست
این نشونه با جنبه بودن و با فرهنگ بودن شمارو میرسونه که در جواب نقد من فحش نمیدین . طرفدار تیمای دیگه جنبه ندارن . باید باور کنید که رئال این فصل اصلا خوب نبوده و نباید به دوتا برد جلوی بارسای سرطانی دل خوش کنید . بارسلونارو آث میلانی که تو لیک خودش بیستو پنجمه با یه مشت پیر مرد میبردش اونم دو هیچ نه مث شما دو یک . باید قبول کنید که اگر نانی به اشتباه اخراج نمیشد نمیتونستین دو یک ببرید . جدای از اینها در مرحله گروهی بازی های خوبی مقابل دورتموند انجام ندادین و تا قبل اخراج نانی بازی و نتیجه با منچستر بود . آیا جلوی بوروسیا و مونیخ هم همچین مواردی به کمکتون میاد یا مث مرحله گروهی بازیو به دورتموند میبازید و لازم به ذکره بایرن این فصل دورموندو چکی کرده یعنی قدرت اون خیلی از بوروسیا بیشتره .
اصلا همه این حرفا به کنار فرض اخراج نانی درست بود پس چرا تا قبل اخراج نانی بازی و نتیجرو واگذار کرده بودین . آیا در مقابل تیم های دیگم بازیکنی از حریف اخراج میشه ؟
با این حال من منتظر میمونم ببینم دور بعد به بایرن میخورید یا دورتموند . بهتره ادامه بحثو بزاریم برای بعد بازی با آلمانا . من بعد بازی با اون تیما میام اینجا و این نظراتمو نقل قول میکنم و بحثای فوق کارشناسیمو مطرح میکنم .
همه کارشناسای داوری میگن که داور اشتباه کرد چون اصلا تو منطقه دید نانی نبود بازیکن حریف مث اینکه شما میخوای شوت کنی یکی بیاد خودشو بندازه جلوی پای شما . این با لگد زدن شما به پای بازیکن حریف متفاوته .
هند رافائلم از 10 سانتی بود که تو اون فاصله هند نمیگیرن .
هر چی کارشناسه داوریه میگه برخورد توپ به دست رافائل هند نبود و اخراج نانی نا درست . نصیر زاده میگفت که تمام قوانین داوری فیفارو حفظه . نباید داوریو با تعصب نقد کرد . نقد کردنی که با تعصب همراه بشه دیگه نقد نیست .