• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
مزدک چرا اینطوری میکنی اخه!! چه گزارشیه اخه!! الان تو ایران رای گیری بذارن رئال اندازه بارسا طرفدار داره!!

هر کی نمی دونست فکر میکرد بازی تو زمینه رئاله!از بس منچستر دفاع کرد

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
یه موضوع مهم از یادم رفته بود که دوست دارم بهش اشاره کنم...
واقعا من اواسط بازی بود که یه حس خوبی به بارسا پیدا کردم
و این بود که واقعا مردونه بازی میکنن و از یه لحاظم واسه بارسا دلم سوخت که خیلی تیمها جلوش اتوبوس میبندن...
منچستر با این آوازه و افتخار نباید این بازی زشت رو انجام میداد و با 10 بازیکن تو زمین خودش دفاع کنه ....
واقعا شرم آور بود ...

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
[QUOTE="AmirHesam";6703795]این خطایی که نانی داد صد در صد خیلی داورهای دیگه بودن اخراح میکردن
من موندم چرا بعضی از دوستان دنبال بهونه هستن
تا دیروز داوری و کارشناساسی داوری ایرانو مسخره میکنن ولی میبینن یکی از همون کارشناسا که معلوم نیست دانشِ داوریش در حد چیه حرفشو قبول میکنن
در مورد پنالتی یونایتد هم بارسا تی وی انقدر حرفه ای صحنه رو آهسته کرد که آدم فکر میکرد پنالتیه ولی با سرچ و دیدن ویدیو تو اینترنت میبینید اصلا پنالتی نبود ، و اگه هم بود دقیقه 93 گذشته بود و گلم میزدید بازم حذف بودید
امیدوارم دوستان منچستری صحنهدپنالتی رئال هم ببینن که رافائل توپ رو از خط دروازه با دست کشید بیرون و اگه داور اون صحنه رو میدید یه گل و یه اخراجی زودتر داده بودید.
بازی رفت هم امیدوارم یادشون باشه پنالتی گرفته نشده واسه رئال

تبریک میگم این برد رو خیلی خوشحال میشدم کریس مقدس بازی همیشگیشو میکرد و تعصب و علاقه شو میزاشت کنار و مطمئن باشید رئال بیشتر گل میزد و باید با اختلاف دو گل میبردیم این بازی رو ...
یه موضوعی که واسم مهمه اینه که طرفدارهای انگلیسی و با اون همه تعصب آخره بازی تیمشونو تشویق میکنن و به فکر بازیهای آینده هستن و دیگه بحث داوری نیستن و برد تیم مقابلو زیر سوال نمیبرن و باری بازیکنای رئال هم دست میزنن ولی امان از دست ما ایرانیا که معلوم نیست مشکلمون با خودمون چیه و چه قد تو این مسائل ابتدایی برخورد میکنیم.[/QUOTE]
جنبه باخت ندارن الکی به داور ها گیر می دن :)فرگوسن که فقط گریه مونده بکنه خودش رو جمع جور کرد:lol:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
[QUOTE="AmirHesam";6703795]این خطایی که نانی داد صد در صد خیلی داورهای دیگه بودن اخراح میکردن
من موندم چرا بعضی از دوستان دنبال بهونه هستن
تا دیروز داوری و کارشناساسی داوری ایرانو مسخره میکنن ولی میبینن یکی از همون کارشناسا که معلوم نیست دانشِ داوریش در حد چیه حرفشو قبول میکنن
در مورد پنالتی یونایتد هم بارسا تی وی انقدر حرفه ای صحنه رو آهسته کرد که آدم فکر میکرد پنالتیه ولی با سرچ و دیدن ویدیو تو اینترنت میبینید اصلا پنالتی نبود ، و اگه هم بود دقیقه 93 گذشته بود و گلم میزدید بازم حذف بودید
امیدوارم دوستان منچستری صحنهدپنالتی رئال هم ببینن که رافائل توپ رو از خط دروازه با دست کشید بیرون و اگه داور اون صحنه رو میدید یه گل و یه اخراجی زودتر داده بودید.
بازی رفت هم امیدوارم یادشون باشه پنالتی گرفته نشده واسه رئال

تبریک میگم این برد رو خیلی خوشحال میشدم کریس مقدس بازی همیشگیشو میکرد و تعصب و علاقه شو میزاشت کنار و مطمئن باشید رئال بیشتر گل میزد و باید با اختلاف دو گل میبردیم این بازی رو ...
یه موضوعی که واسم مهمه اینه که طرفدارهای انگلیسی و با اون همه تعصب آخره بازی تیمشونو تشویق میکنن و به فکر بازیهای آینده هستن و دیگه بحث داوری نیستن و برد تیم مقابلو زیر سوال نمیبرن و باری بازیکنای رئال هم دست میزنن ولی امان از دست ما ایرانیا که معلوم نیست مشکلمون با خودمون چیه و چه قد تو این مسائل ابتدایی برخورد میکنیم.[/QUOTE]

جفت پا رفته تو پهلوی بازیکن و بالاتر میگن دید نداشته
اگر این پنالتی نبود پس از این به بعد هر بازیکنی سرش رو یک ور دیگه کنه میتونه بازیکن مقابل رو بکشه و بگه من که ندیدمش دقیق !!!!

همش بهانه ... اینا 15 نفر هم بودن ما میبردیم
گلشون رو هم خودمون بهشون دادیم نیمه اول هم که 11 تایی بودیم که همش ما حمله کردیم اونا تو زمین خودشون دفاع

نمیدونم این منچستر چی داشت که بشه فکر کرد می تونست ما رو ببره !!! بارسلونای ضعیف از این ها بهتر بازی می کرد

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مورینیو: تیم بهتر میدان، باخت؛از تیمم توقع بیشتری داشت

تیم ما ، تیم بدتر میدان بود. شاید یک کارت زرد برای نانی کافی بود. از نظر من سه شنبه شب ، تیم برتر میدان، شکست خورد

سایت گل- در پایان بازی سه شنبه شب ورزشگاه اولدترافورد و قبل از آنکه سرمربیان دو تیم در سالن کنفرانس خبری شرکت کنند، ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه رئال مادرید جملاتی با شبکه تلویزیونی تی.وی.ایی اسپانیا و اسکای سپورت صحبت کرد و به آنالیز شرایط بازی پرداخت.

او در این صحبت ها به تمجید از دیگو لوپس پرداخت و خشم فرگوسن از داور مسابقه را کاملا درک کرد.دراینجا می توانید متن صحبت های مورینیو به روایت آ.اس را مطالعه کنید:

*آنالیز بازی: من از صعود تیمم احساس خوشبختی می کنم ولی از تیمم توقع بیشتری داشتم. ما بازی خوبی انجام ندادیم ولی به خوبی از ده تا 15 دقیقه بعد از اخراج بازیکن حریف بهره بردیم. لوکا سرنوشت بازی را تغییر داد چون با ورودش به زمین دینامیک و خلاقیت را به تیم آورد. ولی تیم حریف با وجود ده نفره بودن هم برای ما مشکلاتی را خلق کرد. یونایتد از نظر فیزیکی قدرتمند است. می دانستیم که آنها با تمام توان می جنگند. از صعود تیمم خوشحالم ولی از عملکرد شاگردانم راضی نیستم

*وحشت در نیمه اول: نیمه اول بازی کاملا طبیعی است که این طور باشد. ما زیاد ریسک نکردیم و یونایتدی ها هم همین طور. نیمه اول بازی بی نمک بود ولی این یک بازی حذفی بود. اول آنها به گل رسیدند و ما یک گل تا به تساوی کشیدن بازی فاصله داشتیم ولی با اخراج بازیکن حریف، دقیقا مثل بازی مان مقابل بارسلونا شد. دیگو لوپس بهترین بازیکن زمین بود

*بازی فوق العاده دیگو لوپس: زمانی که دروازه بان تیمت، بهترین بازیکن مسابقه است و یازده نفره مقابل حریف ده نفره کار می کنی، این نشانه این است که بازی را آنطور که باید و شاید تحت کنترل نداری. خدیرا، ژابی و لوکا بازیکنان تیم ما برای پاسکاری هستند. باید با سختی کشیدن اشنا باشیم و با شیوه برد در این شرایط آشنایی داشته باشیم. فرگوسن در دقایق پایانی بازی، دقایق از دست رفته و حفظ شده زیادی را شاهد بود

* عدم رضایت فرگوسن از داوری: من دو سال پیش و در صحنه اخراج په په همین حس را داشتم ولی در آن زمان یک تفاوت بزرگ وجود داشت. در آن صحنه، یک تمارض را شاهد بودیم ولی دراین بازی نه. خطای نانی، خطایی بود که روی آربلوا مرتکب شد و تصمیم داور بدین ترتیب بود. من نمی خواهم قضاوت کنم.برای من ساده است بگویم که تیم بهتر، باخت.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مزدک چرا اینطوری میکنی اخه!! چه گزارشیه اخه!! الان تو ایران رای گیری بذارن رئال اندازه بارسا طرفدار داره!!

رئال پرطرف دارترین تیم هست این که واضحه بر همگان تو ایرانم یقینا برابره یا بیشتر از بارسا است

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

مزدک پرپسولیسی - بارسلونایی که معروفه
وقتی هم گزارش میکنه همیشه یکطرفه گزارش میکنه و کلا تیم رقیب رو نمیبینه تو گزارشش

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مزدک پرپسولیسی - بارسلونایی که معروفه
وقتی هم گزارش میکنه همیشه یکطرفه گزارش میکنه و کلا تیم رقیب رو نمیبینه تو گزارشش
درسته خیلی مزخرفه گزارش گریش ولی از خیابانی بهتره:) مردتیکه khepel اینقدر حرف می زنه که من هر بار فوتبال دیدم خوابم برده از وراجیش:)

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
درسته خیلی مزخرفه گزارش گریش ولی از خیابانی بهتره:) مردتیکه khepel اینقدر حرف می زنه که من هر بار فوتبال دیدم خوابم برده از وراجیش:)

من گزارش همه رو میتونم تحمل کنم غیر از اون یارو علیفرد :|

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من طرفدار رم هستم ولی تو این جام طرفدار بوروسیا و مونیخ

به نظر من رئال اخراج اشتباه نانی خیلی کمکش کرد و اگر اون اشتباه نبود نمیتونست بازیو دو یک ببره . پنالتی نگرفتن یه بحثه که خیلی جاها اتفاق میوفته ولی اون حرکت نانیو یدالله جهانبازیم هند نمیگرفت چه برسه به داور ترک . نمیدونم ترکه اهل اکراین بود یا ترکیه ولی خیلی ضایع داوری کرد . بازیو خراب کرد

رئال باید بهتر از اینا بازی کنه تا بتونه بایرنو دورتموندو ببره . اینجوری که جلو منچستر بازی کرد نمیتونه جلو آلمانیا دووم بیاره . جلو بایرن که صد در صد نمیتوونه ولی دورتموند شاید که اونم فک
نکنم. نه اونم نمیتونه .

دور بعد به آلمان بخوره فاتحش خوندست
از بس نظرت کارشناسی و دقیق بود یوفا گفت دوباره بازی رو برگزار می کنه :lol:حالا هم ما رفته بودیم تو تاپیک دیگه اظهار فضل کرده بودیم که جزیره گرمسیری فروم می فرستادنمون;)

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
این نشونه با جنبه بودن و با فرهنگ بودن شمارو میرسونه که در جواب نقد من فحش نمیدین . طرفدار تیمای دیگه جنبه ندارن . باید باور کنید که رئال این فصل اصلا خوب نبوده و نباید به دوتا برد جلوی بارسای سرطانی دل خوش کنید . بارسلونارو آث میلانی که تو لیک خودش بیستو پنجمه با یه مشت پیر مرد میبردش اونم دو هیچ نه مث شما دو یک . باید قبول کنید که اگر نانی به اشتباه اخراج نمیشد نمیتونستین دو یک ببرید . جدای از اینها در مرحله گروهی بازی های خوبی مقابل دورتموند انجام ندادین و تا قبل اخراج نانی بازی و نتیجه با منچستر بود . آیا جلوی بوروسیا و مونیخ هم همچین مواردی به کمکتون میاد یا مث مرحله گروهی بازیو به دورتموند میبازید و لازم به ذکره بایرن این فصل دورموندو چکی کرده یعنی قدرت اون خیلی از بوروسیا بیشتره .

اصلا همه این حرفا به کنار فرض اخراج نانی درست بود پس چرا تا قبل اخراج نانی بازی و نتیجرو واگذار کرده بودین . آیا در مقابل تیم های دیگم بازیکنی از حریف اخراج میشه ؟

با این حال من منتظر میمونم ببینم دور بعد به بایرن میخورید یا دورتموند . بهتره ادامه بحثو بزاریم برای بعد بازی با آلمانا . من بعد بازی با اون تیما میام اینجا و این نظراتمو نقل قول میکنم و بحثای فوق کارشناسیمو مطرح میکنم .

رئال منتظر یه جرقه بود که دوباره اوج بگیره که هفته گذشته این اتفاق افتاد و تیم های دیگه از جمله دورتموندی که این چند وقت اخیر افت کرده باید دعا کنن که مرحله بعد به رئال نخورن! اگه قرعه رئال و بایرن به هم نخوره باید منتظر انتقام نیمه نهایی سال قبل این بار توی فینال امسال بود... ;)

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من نمیدونم چرا همه میگن داور بازی رو خراب کرد. داور یه پنالتی واسه منچستر نگرفت. هند رافایل رو نگرفت. اما این که همه میگن اخراج نداشت بیخود میگن. نانی آربلوا رو دید یا ندید خطای بدی کرد. اون با کف پا تو پهلوی طرف. باید در جا اخراج ممیشد و من حتی قبل از دیدن صحنه آهسته میدونستم اخراج میشه. اگر استدلال کسانی که میگن اخراج نداشت رو به کار ببریم یعنی حتی اگه پای نانی میرفت تو صورت یارو هم باز اخراج ندااااشت!!!! اگه این اخراج نیست پس چی اخراجه!!!!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
منچستر رو اينجوري بردن خيلي بيشتر حال ميده چون خودش هميشه شانس مياره! مثل بازي رفت

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
همه کارشناسای داوری میگن که داور اشتباه کرد چون اصلا تو منطقه دید نانی نبود بازیکن حریف مث اینکه شما میخوای شوت کنی یکی بیاد خودشو بندازه جلوی پای شما . این با لگد زدن شما به پای بازیکن حریف متفاوته .

هند رافائلم از 10 سانتی بود که تو اون فاصله هند نمیگیرن .

هر چی کارشناسه داوریه میگه برخورد توپ به دست رافائل هند نبود و اخراج نانی نا درست . نصیر زاده میگفت که تمام قوانین داوری فیفارو حفظه . نباید داوریو با تعصب نقد کرد . نقد کردنی که با تعصب همراه بشه دیگه نقد نیست .

دقیقا کیا هستن این همه کارشناس ؟؟؟

بالا