• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا استاد موضوع قحطی شده پیله کردی به تیم ما:)

سواله دیگه. نکنه میترسی از رفتن مورینیو.

من دیدم که دوستان خیلی قطعی و مسلم از قهرمانی صحبت میکنن گفتن ببینیم فرضا اگه رئال قهرمان شد این داستان سرمربی و فوق ستاره اش به کجا میرسه.

من خودم حس میکنم تابستون امسال تحولات عجیب غریبی رو در نقل و انتقالات باشگاه های اروپایی شاهد باشیم.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
من لیورپولیممممممممممممم و از طرف همه ی لیورپولی ها یه خسته نباشید جانانه به شما مادریدی های گلللللللللل میگم . خوب دهن منچستر رو آسفالت کردید :lol:

فرگوسن فکر کرده بود اینجا هم لیگ انگلیسه که دقیقه هزار ! یه گل بزنه و بازی رو با یه اختلاف ببره و تمام :D

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دوست من

رونالدو نگفته که الان میخواد از رئال بره اما همون سالهای اولی که اومده بود به رئال ازش سوال کردن که ایا میخواید در رئال از فوتبال خداحافظی کنید. گفت که مسلما رئال اخرین تیم من نخواهد بود و من هم تا ابد در این تیم نمیمونم.
حالا این پاسخ به این معنی نیست که الان میخواد بره. من سوال کردم که اگه فرضا قهرمان سی ال بشه چقدر احتمال میدید که این 2 از تیم برن به یه تیم دیگه.

رونالدو باز احتمالش ضعیف تره اما مورینیو با توجه به گذشته اش امکانش بیشتره که اگه قهرمان سی ال شد بره یه چالش جدیدی رو انتخاب کنه. بخصوص اینکه چندین بار هم مورینیو از مطبوعات اسپانیا گله کرده بود که اینجا خیلی تحت فشار میذارنش و شاید در صدد باشه که با یه قهرمانی خودشو هم نزد هواداران محبوب کنه هم اینکه از شر این مطبوعات خلاص بشه.

رونالدو در هر صورت می مونه، چه قهرمان بشیم چه نشیم
در مورد مورینیو هم زیاد نمیشه با اطمینان حرف زد ولی احتمال رفتنش بالاست، من خودم خیلی دوست دارم اگه مورینیو رفت یوپ هاینکس دوباره سرمربی تیممون بشه، به خاطر همینم یه جورایی دوست دارم مورینیو بره به ویژه پس از اون درگیری هاش با راموس و کاسیاس و اون حاشیه های مسخره

در مورد ارتباط به بارسا ! الان شما سوال من رو کلا بررسی کن. چه ارتباطی به بارسا داره ؟ وجدانی ؟ من فقط در مورد مورینیو و رونالدو و وضعیت رئال پرسیدم. الان دقیقا من باید در پاسخ به شما که مساله بارسا رو کشیدید وسط بگم فلان چیز به فلان چیز مربوطه ؟!؟!؟

شما الان دقیقا می تونی اون ضرب المثل رو اینجا به کار ببری :p

اما در مورد بازی رئال و یونایتد ، بعد از بررسی عکسها و نظرات دوستان من به این نتیجه رسیدم که این داور در حد این بازی نبود. با توجه به اینکه بخاطر اشتباهات زیادی که کرده هر 2 طرف از دستش شاکی هستند. اشتباهاتی که در نتیجه بازی تاثیر گذاری 100 درصد داشتند. از اخراج نانی گرفته تا اون صحنه های مشکوک در مورد گل افساید و خطاهای پنالتی

امیدوارم این داور رو کلا دیگه نبینم. اشتباهاتش واقعا مضحک و تاسف بار بود.

ما هم حرفمون همینه
اگه ناداوری بود برای هر دو طرف بوده به خاطر همین نباید برد رئال لوث بشه
مورینیو تونست فرگوسن رو در جنگ تاکتیکی شکست بده (کاری که پیش از این بارها انجام داده بود) و نمیشه برد رئال رو به داور چسبوند.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من لیورپولیممممممممممممم و از طرف همه ی لیورپولی ها یه خسته نباشید جانانه به شما مادریدی های گلللللللللل میگم . خوب دهن منچستر رو آسفالت کردید :lol:

فرگوسن فکر کرده بود اینجا هم لیگ انگلیسه که دقیقه هزار ! یه گل بزنه و بازی رو با یه اختلاف ببره و تمام :D
خوشبختم :) منم لیورپولی ام ( البته لیورپول یه چند سال قبل که در اوج بود:) )
فرگوسن ادم حرفه ای هست اما دیشب نشون داده شد حرفه تر از اون مورنیو ​هست

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سواله دیگه. نکنه میترسی از رفتن مورینیو.

من دیدم که دوستان خیلی قطعی و مسلم از قهرمانی صحبت میکنن گفتن ببینیم فرضا اگه رئال قهرمان شد این داستان سرمربی و فوق ستاره اش به کجا میرسه.

من خودم حس میکنم تابستون امسال تحولات عجیب غریبی رو در نقل و انتقالات باشگاه های اروپایی شاهد باشیم.
نه عزیزم ترسی نیست ممکنه بره ممکنه نره که درصد نرفتنش بیشتر از رفتنش هست ! به هر حال وابستگی خوبی بین هوادار های یک تیم با مربی موفق هست . مثلا اگه الان فرگوسن بخواد بره باید بهت بگیم تو می ترسی؟؟
کلا روش جالبی نیست برای کاستن از بار شکست:blush:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
حالا ک رفتیم مرحله بعد
دو گل به منچستر دادن ک رفت کورنر نبود
برگشت هم افساید
اون پنالتی های این دفعه و خطاها و ....
-------
ولی خوب صعود کردیم
من بازی های بایرن و رو اخیرا گذرا دیدم
و به نظرم کار خیلی سختیه ک رئال بخاد بایرن رو ببره
اگه ما رونالدو داریم اونا دو تا رونالدو دارن :blink: . ریبری و روبن
و بقیشونم بازیکن های خیلی خوبی هستن
امیدوارم بتونیم از پس بازیهای بعدی هم بر بیاییم
گرچه خیلی سخته
----
به امید موفقیت هرچه بیشتر و بهتر رئال و رئالی ها ;)

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
رونالدو: در دو بازي احساس خجالت مي کردم

کريس رونالدو ستاره منچستريونايتد مي گويد در هر دو بازي مقابل منچستريونايتد احساس خجالت مي کرده است.

به گزارش مهر، کريس رونالدو پس از پيروزي رئال مادريد مقابل تيم سابقش منچستريونايتد در جمع خبرنگاران گفت: شب فراموش نشدني براي من بود. استقبال هواداران از من حيرت انگيز بود، هرگز اين لحظات را فراموش نخواهم کرد. نمي توانم حتي با کلمات هم آن را توصيف کنم.

رونالدو در ادامه افزود: از طرف ديگر هم براي رئال مادريد خوشحالم که توانست به دور بعد صعود کند اما از يک سرف هم ناراحت هستم چرا که اين شب و استقبال هواداران را نمي توانم فراموش کنم. عجيب است اما در هر دو بازي کمي احساس خجالت مي کردم. احساسي است که نمي شود آن را توصيف کرد. به رختکن يونايتد رفتم و با همه بازيکنان و با سرمربي و با رئيس باشگاه صحبت کردم.

ستاره رئال مادريد احتمال بازگشت به منچستريونايتد را هم رد نکرد و گفت: هيچ کس نمي تواند آينده را پيش بيني کند اما هواداران و تماشاگران در اولدرتافورد بي نظير هستند. در مورد آينده نمي توان صحبت کرد اما فعلا من از حضور در رئال مادريد راضي هستم.

کريس رونالدو در مورد صحنه اخراج ناني بازيکن منچستريونايتد نيز گفت: داور ممکن است اشتباه کند اما اشتباه داوري هم جزئي از فوتبال است و ما بايد به تصميم داور احترام بگذاريم. به نظرم در مجموع دو بازي رفت و برگشت رئال مادريد شايسته صعود به دور بعد بود.

ستاره پرتغالي رئال در مورد يک هفته گذشته نيز گفت: يک هفته باورنکردني را پشت سرگذاشتيم، هر دو بازي مقابل بارسلونا را با پيروزي پشت سرگذاشتيم و اکنون هم منچستريونايتد را از پيش رو برداشتيم. فوق العاده بود، ما در شرايط بسيار خوبي قرار داريم. مي خواهيم اين روند را ادامه دهيم چون مي خواهيم ليگ قهرمانان اروپا را فتح کنيم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دي ماريا از ميادين دور مي‌شود

آنخل دي ماريا ستاره آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد در ديدار سه شنبه شب اين تيم مقابل منچستريونايتد از ناحيه همسترينگ دچار مصدوميت شد.

به گزارش مهر، پزشکان آخرين وضعيت دي ماريا را بررسي مي کنند تا شدت مصدوميت اين بازيکن مشخص شود. دي ماريا قبل از پايان نيمه اول بازي سه شنبه شب به دليل احساس درد در پاي چپ خود از زمين خارج شد. بررسي هاي اوليه نشان مي دهد همسترينگ دي ماريا دچار پارگي جزيي شده و او مدتي را بايد دور از ميادين باشد.

رئال مادريد موفق شد در ديدار سه شنبه شب در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان با نتيجه 2 بر يک ميزبان خود منچستريونايتد را شکست دهد و به مرحله بعدي صعود کند.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
8 روز فراموش نشدنی ژوره ...

خب خب خب ...
اول راجب به 2 تا الکلاسیکو بگم که خیلی عالی بود . بالاخره ترس رئال از بارسا ریخت و فکر می کنم بارسا یه مدتی ( شاید طولانی ) از صحنه اروپایی خارج بشه . بازی های خوبی انجام دادیم هرچند بارسا هم کمی اسیر اتفاقات و حاشیه هاست ... سوال من بعد از دو بازی اینجاست « آیا مسی هم به سرنوشت رونالدینو دچار خواهد شد ؟ »

ولی بریم سراغ بازی منچستر .
پیش از هر چیز باید به منچستر واقعا تبریک گفت . این تیم واسه من فوق العاده قابل احترامه و یکی از تیم هایی هست که واقعا فوتبال رو منطقی و تاکتیکی بازی میکنه و میشه خیلی چیز ها ازش یاد گرفت . اما این پیروزی رو مدیون 2 نفر هستیم . اول ژوره مورینیو که ثابت کرد بدون شک برترین مربی جهان هست , دوم دیگو لوپز که نمی دونم واقعا باید چی بگم ( درواقع من نگران کاسیاس شدم ) . البته باید اعتراف کرد شانس هم بی تاثیر نبود .

ما رئالی ها خیلی خوب حال منچستر رو درک می کنیم . توی این چند ساله رئال کم از داوری ضربه نخورد پس خیلی خوب می فهمیم اونا الان چی میگن و چه حالی دارن . اما اینکه بگیم داور به نفع گرفت بی انصافی است . به جز اون صحنه اخراج ( که از نظر من هم درست نبود ) قضاوت خوب و منصفانه ای رو شاهد بودیم .

در انتهای این صحبت ها باید بگم خیلی خوشحالم که بالاخره مورینیو فهمید رئال دفاع کردن بلد نیست و این تیم نیاز به جسارت داره .

اما چی شد که رئال برد :
الکس فرگوسن یک قمار بزرگ کرد . با بیرون گذاشتن رونی و بازی دادن به گیگز . البته باید بگم که او همه لحظات بازی رو برنامه ریزی کرده بود و دقیقا می دونست باید چه کار کنه . درواقع موفق هم شد تا رئال رو توی نیمه اول کنترل کنه . چیزی که الکس اصلا براش اماده نبود اتفاقات بازی بود. یعنی اخراج بازیکنش .
از اون طرف مورینیو بازیکن چینیش حرف نداشت کاملا انعطاف پذیر و حتی اگر 9 نفره هم میشد بازم دستش باز بود تا با تعویض هاش تعادل رو برقرار کنه .

وقتی نانی اخراج شد , تعویض مودریچ فوق العاده بود. در واقع مورینیو با این تعویض فرگوسن رو در منگنه قرار داد . قرار گرفتن مودریچ در میانه زمین علاوه بر افزایش قدرت بازی سازی , برتری عددی رئال رو به +2 رسوند . حالا فرگوسن یا یاید یک دفاع خارج می کرد و هافبک میورد در این صورت دفاعش از هم می پاشید و یا مهاجم کم میکرد که باعث میشد تیمش کلا فلج بشه . پس ترجیح داد منتظر بمونه تا فشار رئال فروکش کنه که نکرد و مودریچ گل زد .

خستگی گیگز اون رو از جریان بازی خارج کرد و حتی اومدن رونی هم دیگه کفایت نمی کرد چون بازم برتری عددی رئال در میانه زمین باعث میشد تا منچستری ها در زمین خودشون بازی کنند و بعد از گل دوم په په به زمین اومد و باز هم این برتری افزایش پیدا کرد .

در کل تعویض های مورینیو استثنایی بودند . در سریع ترین زمان بهترین تصمیم رو گرفت و این برد باید به نام او نوشته بشه .

8 روز فوق العاده دو برد در الکلاسیکو و یک برد در لیگ قهرمانان . اگر چه به نظر من اتفاقی نیوفتاده و تنها ما به 1/4 نهایی دست پیدا کردیم . نباید این بازی رو بزرگ کنیم و چون هنوز بازی های بزرگ باقی مانده . اما سوال من اینجاست آیا باز هم سوت های اعتراض در مقابل تشویق مورینیو رو در برنابئو خواهیم شنید ؟

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
تبریک به دوستان عزیز مادریدی ام...
وعده ما بامداد چهارشنبه ( شب سه شنبه ) حول حوش ساعت 1 به بعد ...

بله دوستان . این وعده رو چند شب پیش داده بودم که الوعده وفا ...
تبریک به تموم سپید دلای عالم ...

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
عکس : نارنجی ، پیراهن سوم در فصل بعد

1362577803_268723_1362578034_noticia_normal.jpg

مرجع خبري رئال مادريد : این طور که به نظر می رسد پیراهن سوم رئال در فصل 14-2013 به رنگ نارنجی و با ارم هواپیمایی امارات خواهد بود .

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
عکس : نارنجی ، پیراهن سوم در فصل بعد

1362577803_268723_1362578034_noticia_normal.jpg

مرجع خبري رئال مادريد : این طور که به نظر می رسد پیراهن سوم رئال در فصل 14-2013 به رنگ نارنجی و با ارم هواپیمایی امارات خواهد بود .

حاضرم رو پیراهن رئال فحش بنویسند ولی این تبلیغ نباشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حاضرم رو پیراهن رئال فحش بنویسند ولی این تبلیغ نباشه.

این تبلیغ های شرکت های عربی کلا تیمها رو خراب میکنه. یکیش ارسنال - یکیش میلان. فکر کنم پاریس سن ژرمن هم همینه.

بارسلونا هم از اون زمان که تبلیغ قطری اومد کل شاکی شدند.

یکیش السیتی هست. حالا اگه رئال هم بخواد از اینا بذاره که تقریبا این عربها تو باشگاه های بزرگ رخنه کردن.

============
اما یه چیزی میگم . شاید بدبینانه باشه. من فکر میکنم اینا میان از اسپانسری شروع میکنن بعد چشم به تملک باشگاه دارند. چند روز پیش مقاله ای میخوندم که قطریها و اماراتی ها میخوان ارسنال رو بخرن.

پی اس جی ، مالاگا ، منچستر سیتی ، میلان رو دنبالش بودن. و حالا رئال !؟!!!

امیدوارم که سران باشگاهتون در مقابل پولهای نفتی اینا اغوا نشن.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
این تبلیغ های شرکت های عربی کلا تیمها رو خراب میکنه. یکیش ارسنال - یکیش میلان. فکر کنم پاریس سن ژرمن هم همینه.

بارسلونا هم از اون زمان که تبلیغ قطری اومد کل شاکی شدند.

یکیش السیتی هست. حالا اگه رئال هم بخواد از اینا بذاره که تقریبا این عربها تو باشگاه های بزرگ رخنه کردن.

============
اما یه چیزی میگم . شاید بدبینانه باشه. من فکر میکنم اینا میان از اسپانسری شروع میکنن بعد چشم به تملک باشگاه دارند. چند روز پیش مقاله ای میخوندم که قطریها و اماراتی ها میخوان ارسنال رو بخرن.

پی اس جی ، مالاگا ، منچستر سیتی ، میلان رو دنبالش بودن. و حالا رئال !؟!!!

امیدوارم که سران باشگاهتون در مقابل پولهای نفتی اینا اغوا نشن.

من هم دقیقا از همین می ترسم
تنها جایی که این عربا نتونستند نفوذ کنند بوندس لیگاست که اون هم به خاطر قانون "۱+۵۰" هستش
کاشکی همچین قانونی در همه ی لیگ ها بود تا شاهد این خرید و فروش های مسخره ی باشگاه ها نبودیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم دقیقا از همین می ترسم
تنها جایی که این عربا نتونستند نفوذ کنند بوندس لیگاست که اون هم به خاطر قانون "۱+۵۰" هستش
کاشکی همچین قانونی در همه ی لیگ ها بود تا شاهد این خرید و فروش های مسخره ی باشگاه ها نبودیم.

مساله اینجاست که الان خیلی از این باشگاه های اروپایی دچار بحران های مالی هستند. حتی امثال رئال و بارسلون و یونایتد و اینا هم بدهی های بزرگی دارند.

اینا برای پرداخت بدهی ها یا باید بازیکن بفروشن مثل میلان یا باشگاه رو بفروشن.

پول این عربها هم که تمامی نداره !! من از این میترسم که اینا تو لیگها رخنه کنند. علاوه بر اینکه تعادل بین باشگاه ها و بازارهای نقل و انتقالات رو به هم میزنن گاوبندی و اینا زیاد شه.

تعادل نقل و انتقالات رو که به هم زدن. دیگه سردسته شون سیتی هست که مثلا یونایتد میخواست لوکاس مورا رو 25 تا بخره اینا اومدن فرت قیمت گذاشتن 45 تا و خریدن. یا بارها دیدید که صحبت از انتقال رونالدو کردن با قیمتهای نجومی که خب خدا رو شکر رونالدو اگه بخواد بره لیگ برتر فقط میره یونایتد.

اینا به هر باشگاهی برن با افکارشون و نیت کثیفشون اول اون باشگاه رو نابود میکنند بعد اون لیگ رو به گند میشکن. این سیتی رو چند فصل بعد ببینید که به چه روزی خواهد افتاد. باشگاهی که اکادمی درست حسابی هم نداره.

باید امیدوار باشیم این قوانین فیر پلی مالی اجرا بشه. اگه این قانون اجرا نشه خیلی از تیمهای بزرگ به واسطه حضور این عربها دچار مشکل میشن. کلا فوتبال اروپا خراب میشه.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
مساله اینجاست که الان خیلی از این باشگاه های اروپایی دچار بحران های مالی هستند. حتی امثال رئال و بارسلون و یونایتد و اینا هم بدهی های بزرگی دارند.

اینا برای پرداخت بدهی ها یا باید بازیکن بفروشن مثل میلان یا باشگاه رو بفروشن.

پول این عربها هم که تمامی نداره !! من از این میترسم که اینا تو لیگها رخنه کنند. علاوه بر اینکه تعادل بین باشگاه ها و بازارهای نقل و انتقالات رو به هم میزنن گاوبندی و اینا زیاد شه.

تعادل نقل و انتقالات رو که به هم زدن. دیگه سردسته شون سیتی هست که مثلا یونایتد میخواست لوکاس مورا رو 25 تا بخره اینا اومدن فرت قیمت گذاشتن 45 تا و خریدن. یا بارها دیدید که صحبت از انتقال رونالدو کردن با قیمتهای نجومی که خب خدا رو شکر رونالدو اگه بخواد بره لیگ برتر فقط میره یونایتد.

اینا به هر باشگاهی برن با افکارشون و نیت کثیفشون اول اون باشگاه رو نابود میکنند بعد اون لیگ رو به گند میشکن. این سیتی رو چند فصل بعد ببینید که به چه روزی خواهد افتاد. باشگاهی که اکادمی درست حسابی هم نداره.

باید امیدوار باشیم این قوانین فیر پلی مالی اجرا بشه. اگه این قانون اجرا نشه خیلی از تیمهای بزرگ به واسطه حضور این عربها دچار مشکل میشن. کلا فوتبال اروپا خراب میشه.

دقیقا همین طوره
به نظرم همه ی لیگ ها باید بوندس لیگا رو الگو قرار بدن، الان توی بوندس لیگا اگه اشتباه نکنم تراز مالی همه ی باشگاه ها مثبته یا حداقل مشکل مالی انچنانی ندارند که مجبور به فروش باشگاه بشن به خاطر همین دست عربا به اونجا نمی رسه
یادمه چند وقت پیش واتزکه، رییس باشگاه دورتموند گفت حاظرم بمیرم ولی باشگاهمو به عربا نفروشم، واقعا کیف کردم که اینو شنیدم
این قانون فیرپلی مالی اگه اجرا بشه عالی میشه
راستی لوکاس مورا رو پاری سن ژرمن خرید، نه منچستر سیتی.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
جالب نوشته ...
--------
سر الکس دیر و بد هم تعویض کرد اما هر چقدر فرگوسن منفعلانه عمل کرد در آنسوی خط مورینیو حتی بعد از گل منچستر خودش را مسلط بر اوضاع نشان داد و اوج کارش بعد از اخراج نانی بود که امانش نداد و در کسری از دقیقه مودریچ را فرا خواند و بازی را از از نظر فنی و روحی از دست یونایتد در آورد .
مورینیو حتی بعد از گل تساوی با توجه به در هم ریختگی سر الکس و تیمش، به بچه هایش متذکر شد که فشار را ادامه دهند فشاری که گل دوم را برای آنها به ارمغان آورد دیشب تقابل عملکرد دو مربی بود.مورینیو با محق خواندن سر الکس در گوشش در حالیکه با او همدردی میکرد اما زیرکانه حواس و تمرکز او را بیشتر از بازی دور کرد .
ژوزه با تجربه مشابه دو سال پیش خود اسیر جو نشد و با تعویض های عالی بازی را از چنگ یونایتد و فرگوسن درآورد اما سر الکس همه تجربه چهل ساله خود را در پنج دقیقه به باد داد تجربه ای که باید در حساسترین شب زندگی اش به یاری اش می آمد اما ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقا همین طوره
به نظرم همه ی لیگ ها باید بوندس لیگا رو الگو قرار بدن، الان توی بوندس لیگا اگه اشتباه نکنم تراز مالی همه ی باشگاه ها مثبته یا حداقل مشکل مالی انچنانی ندارند که مجبور به فروش باشگاه بشن به خاطر همین دست عربا به اونجا نمی رسه
یادمه چند وقت پیش واتزکه، رییس باشگاه دورتموند گفت حاظرم بمیرم ولی باشگاهمو به عربا نفروشم، واقعا کیف کردم که اینو شنیدم
این قانون فیرپلی مالی اگه اجرا بشه عالی میشه
راستی لوکاس مورا رو پاری سن ژرمن خرید، نه منچستر سیتی.

درست میگید. مورا رو پی اس جی خرید. ولی این سناریو رو پیاده کردن. مورا تو یه قدمی یونایتد بود که پی اس جی اون پیشنهاد رو داد و خب بعضی از این برزیلیها بخاطر پول پا روی مسائل دیگه میذارن.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
درست میگید. مورا رو پی اس جی خرید. ولی این سناریو رو پیاده کردن. مورا تو یه قدمی یونایتد بود که پی اس جی اون پیشنهاد رو داد و خب بعضی از این برزیلیها بخاطر پول پا روی مسائل دیگه میذارن.
ولی من چشمم اب نمی خوره که این شرایط عوض بشه
شما نگاه کنید فساد توی فوتبال تا کجا رخنه کرده
قطری ها با رشوه میزبانی جام جهانی رو گرفتند و پس از یه مدت گندش در اومد و همه فهمیدن ولی چی شد ؟ نه تنها میزبانی رو از قطر نگرفتند بلکه اون سپ بلاتر با بی شرمی تمام دوباره کاندید ریاست شد و در کمال ناباوری با رای امثال کفاشیان دوباره رییس شد (که البته کفاشیان هم مزد زحمتشو گرفت!)
یعنی ببینید این قطری ها با پول نفت و گازی که از خلیج فارس ما دارن می دزدن تقریبا توی همه ی لیگ ها و همچنین فیفا نفوذ زیادی پیدا کردن و فوتبال رو به فساد کشیدند
مبارزه با این فساد هم کار هر کسی نیست و در این وضع اقتصادی هم کمتر کسی پیدا میشه که بتونه جلوی این جور پول ها مقاومت کنه
من همیشه نگرانم که این افراد سراغ باشگاه من نیان چون دیگه تنها دلخوشیم رو هم از دست می دم.

بالا