• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی من چشمم اب نمی خوره که این شرایط عوض بشه
شما نگاه کنید فساد توی فوتبال تا کجا رخنه کرده
قطری ها با رشوه میزبانی جام جهانی رو گرفتند و پس از یه مدت گندش در اومد و همه فهمیدن ولی چی شد ؟ نه تنها میزبانی رو از قطر نگرفتند بلکه اون سپ بلاتر با بی شرمی تمام دوباره کاندید ریاست شد و در کمال ناباوری با رای امثال کفاشیان دوباره رییس شد (که البته کفاشیان هم مزد زحمتشو گرفت!)
یعنی ببینید این قطری ها با پول نفت و گازی که از خلیج فارس ما دارن می دزدن تقریبا توی همه ی لیگ ها و همچنین فیفا نفوذ زیادی پیدا کردن و فوتبال رو به فساد کشیدند
مبارزه با این فساد هم کار هر کسی نیست و در این وضع اقتصادی هم کمتر کسی پیدا میشه که بتونه جلوی این جور پول ها مقاومت کنه
من همیشه نگرانم که این افراد سراغ باشگاه من نیان چون دیگه تنها دلخوشیم رو هم از دست می دم.

متاسفانه پول همه جا حرف اول رو میزنه. از لیگ ما بگیرید تا لیگ اونطرف.

اعراب هم که ماشالله پولشون تموم نمیشه. دیروز یه خبری میخوندم که یکی از این عربها (نمیدونم قطری بود یا اماراتی بود یا عربستانی) گله کرده بود که چرا اسم من جزء ثروتمندترین ادمهای دنیا نیست !!
یه لحظه تو فکر رفتم اینا ماشالله چقدر پول دارن که این همه ثروتمند دارن. وقتی درامد سرانه مردم عادی قطر 100 هزار دلار هست حدودا ، دیگه میلیاردراشون چطورین الله اعلم.

اگه نیتشون خوب بود و به فکر فوتبال زیبا بودند قابل تحمل بود. هر چند پول زیاد و قدرت زیاد همیشه فساد میاره. همین الان تو لالیگا ببینید 2 تا باشگاه رئال و بارسا ( که خب سرمایه زیادی دارند) رقابت از بین رفته. لیگ اون پویایی لازمه رو نداره. همین میشه که والنسیا میاد حذف میشه. باشگاه های دیگه توان رقابت با این 2 غول رو ندارند.

یا تو لیگ برتر ، سیتی اومد تقریباهر چی ستاره میتونست خرید. سیلوا ، بالوتلی ، توز ، اگرو ، یحیی توره ، ژکو و و و
هر تیمی دوست داره یه دونه از این بازیکنا رو داشته باشه.

منتها سیتی اومد با پول نفت خرید اینا رو . یه دفعه تیمش شد این و پارسال هم که با اون داوری های پر حرف و حدیث با تفاضل گل لیگ رو بردند.

واقعا هر جا رو که نگاه میکنم این عربها قدم گذاشتن جز ویرانی و خرابی کاری نکردند. نمونه اش ارسنال که یه ورزشگاه دادن بهش هنوز که هنوزه داره قسط میده و سالهاست که نتونسته خریدهای خوب و شایسته انجام بده.

به قول صحبت شما مبارزه ای در کار نیست. چون قدرت دست کسانی هست که پول دارند.

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
ولی فکر نکنم بشه رئال مادرید رو مثل سایر تیم ها خرید

تا جایی که شنیدم باشگاه رئال مادرید بصورت سهامی هستش و تو بورس مبادله میشه و یک نفر صاحبش نیست که بخواد راحت بفروشتش

برای دوستان منچستری احترام زیادی قائل هستم ولی اگه بخوایم اشتباهات داوری رو کنار هم بزاریم میبینیم بازهم منچستر میبازه

یه گل اشتباه برای منچستر و یه پنالتی نگرفته شده برای رئال تو بازی رفت
یه گل آفساید و پنالتی نگرفته شده برای رئال تو بازی برگشت

من کارشناس نیستم ولی آقای نصیرزاده روی چه حسابی میگه هند نبود ؟ دست رافائل که تو شرایط طبیعی نبود.کاملا دستش رو دراز کرد و جلوی توپ رو گرفت عین دفاع روی تور تو والیبال

پس ازین به بعد هرکی قدش کوتاه بود با دست باید بلند بشه توپ رو دفاع کنه ؟

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
ولی فکر نکنم بشه رئال مادرید رو مثل سایر تیم ها خرید

تا جایی که شنیدم باشگاه رئال مادرید بصورت سهامی هستش و تو بورس مبادله میشه و یک نفر صاحبش نیست که بخواد راحت بفروشتش

برای دوستان منچستری احترام زیادی قائل هستم ولی اگه بخوایم اشتباهات داوری رو کنار هم بزاریم میبینیم بازهم منچستر میبازه

یه گل اشتباه برای منچستر و یه پنالتی نگرفته شده برای رئال تو بازی رفت
یه گل آفساید و پنالتی نگرفته شده برای رئال تو بازی برگشت

من کارشناس نیستم ولی آقای نصیرزاده روی چه حسابی میگه هند نبود ؟ دست رافائل که تو شرایط طبیعی نبود.کاملا دستش رو دراز کرد و جلوی توپ رو گرفت عین دفاع روی تور تو والیبال

پس ازین به بعد هرکی قدش کوتاه بود با دست باید بلند بشه توپ رو دفاع کنه ؟
دوست من یعنی شما واقعا متوجه نشدی که نصیر زاده ک... بارساییه !

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
دقیقا مثل طرفدارای سپاهان ! اما با این تفاوت که بعد از ورود بنگر ! به مادر و خواهرش خوش آمد گفتن !!! :lol:

خودمونیما . خیلی بی فرهنگیم با این همه ادعای فرهنگ ! :(
مملکت ما هم یه وضعیه خودش . اونا برای بازیکن ارزش قائل می شن ما به کل خانواده اش:happy:

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
به تاپیک تیم های دیگه یه سر زدم دیدم همشون شدن علیه رئال.انگاری بازی رئال - منچستر رو با بارسا - چلسی اشتباه گرفتن

منچستر هم تو بازی رفت و هم برگشت رفته بود تو دفاع و روی ضد حملات حساب کرده بود ولی این دوستانی که همش از داوری حرف میزنن خواهشاً بیان بیه توضیحی بدن درباره این موارد

1.پنالتی گرفته نشده روی دی ماریا
2.گل منچستر که از روی کرنری بدست اومد که اصلا صحیح نبود
3.گل بازی برگشت که آفساید بود
4.هند پنالت رافائل که اخراج داشت

اینا جوری صحبت می کنن که انگار رئال از اول تا آخر بازی داشت دفاع می کرد.منچستر هم تو بازی رفت و هم برگشت 11 نفره تو دفاع بود و شجاعت بازی مستقیم رو نداشت نمی دونم این طرفدار ها چی میگن

یعنی این خطای نانی از خطایی که په په روی الوز انجام داده بود(که حتی برخورد هم نداشتن باهم) کمتر بود ؟

//

دیگه گل هایی که رئال زد یعنی بدتر از گلی بود که تو بازی میلان - بارسای سال گذشته که حتی توپ تو زمین نبود گرفته شد؟

من تو انگلیس منچستر رو خیلی دوست دارم ولی منچستری ها اول بیان ببینن داور در کل 2 تا بازی چه اشتباهاتی کرده بعد بیان شاکی باشن.با اون بازی دفاعی واقعاً خودشون رو مستحق برد میدونستن ؟

Last edited by a moderator:

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
//

پ.ن: حرکت رونالدو (خوشحالی نکردن بعد از گل) برام قابل درک بود اما رفتار مورینیو چه در حین بازی و چه بعد از بازی رو اصلا باهاش کنار نمیام. همه جوره می خواست دل منچستری ها رو بدست بیاره. نه برای گل ها خوشحالی کرد و نه تو کنفرانس خبری واقعیت ها رو گفت.

Last edited by a moderator:

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دوستان دیگه بی خیال این بحث رئال و منچستر بشید
قضیه یه جورایی دیگه خیلی لوث شده
..........
گرت بیل جلوی اینتر دقیقه ی شیش گل زد
تازگیا داره عالی کار می کنه، اگه بیاد رئال مهره ی خیلی خوبی می تونه برامون باشه.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
اعلام تاریخ ، ساعت و داور بازی با مایورکا

مرجع خبري رئال مادريد : سازمان لیگ اسپانیا ساعت بازیهای هفته 28 لالیگا میان رئال و مایورکا در استادیوم برنابئو را اعلام کرد . این بازی 26 اسفند برگزار می شود . سازمان لیگ ساعت این بازی را شنبه 22:30 تعیین کرد . بارسا هم فردایش به مصاف رایو می رود . قضاوت این بازی به عهده ماتئو لاهوز ، داور والنسیایی خواهد بود .
از طرفی استرادا فرناندز هم به عنوان داور بازی رئال با سلتا در بالایدوس انتخاب شد . این بازی از هفته 27 لالیگا برگزار می شود . استرادا امسال بازی رئال و ساراگوسا که با پیروزی 4-0 تیم مورینیو همراه بود را هم قضاوت کرد . در سال 2011 داور شکست 2-0 رئال به لوانته در کوپا بود و در بازی با المریا در سال 2009 که با پیروزی 4-2 سفیدپوشان همراه بود نیز گلزنی کرد .

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینم عملکرد مودریچ تو نیم ساعتی که وارد بازی شد :

qr19zvmq4oj1rlh2z0lr.jpg

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
با برد ضعیف 2-1 تونستیم سلتاویگو (اگر درست نوشته باشم) رو ببریم با گل های رونالدو در دقیقه های 61 و 72 بود وگل تیم مقابل هم دقیقه 63 زده شد
بازی اشفته ای بود .بازیکن ها فوق العاده بهم ریخته بازی میکردن

Satellite

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتلتیکو هم تو زمین خودش بازی رو فکر کنم به رئال سوسیه داد باخت. با نتیجه 1 0 (البته گل به نظر افساید بود)

الان فاصله رئال و اتلتیکو چنده ؟ رئال اومد رتبه دوم یا هنوز سوم هست ؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
رئال اومد رتبه دوم با58

اتلتیکو هم اومد رتبه3با57

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
1362952091_extras_noticia_foton_7_0.jpg

اینم اوزیل و خدیرا و کاکا در راه برگشت از بازی با سلتا ، دارن ماریو کارت بازی میکنن

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
بازی با سلتاویگو رئال بهتر بازی کرد و مستحق برد بود
البته به نظر بنده حقیر
موقعیت زیاد داشت ولی متاسفانه نمیتونستن گل کنن
مثل تک ب تک بنزما (ک همیشه گل میکرد) و ایگوایین و تیرک رونالدو و ....
چون تو بازیهای مهم بعدی معلوم نیست اینقدر موقعیت ایجاد بشه
ک بخاد خراب بشه
خدا کنه این مشکل هم حل بشه
-----
گلی هم ک خوردیم اگه لوپز سرجاش وایساده بود و الکی شیرجه نمیرفت تو باقالیا
گل نمیشد
در هر حال به قول امیرحسام خان گل
مهم اینه بردیم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ای جانم ! تو تاپیک خودمون میایم از کاکا انتقاد می کنیم و می گیم حق رونالدو بوده که توپ طلا رو بگیره میان پست مون رو حذف می کنن! خدایا موتشچرم !

پ.ن: قابل توجه مدیر محترم ورزش ؛ الزامی نداره برای اینکه اثبات بشه بین کاربران فرقی نمی گذارید به رئالی ها سخت گیری بیش از اندازه کنید

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
بازی بعدی
مایورکا - رئال مادرید

شنبه ، بیست و ششم اسفند
ورزشگاه برنابئو

داور : ماتئو لاهوز
22:30

بالا