ولی من چشمم اب نمی خوره که این شرایط عوض بشه
شما نگاه کنید فساد توی فوتبال تا کجا رخنه کرده
قطری ها با رشوه میزبانی جام جهانی رو گرفتند و پس از یه مدت گندش در اومد و همه فهمیدن ولی چی شد ؟ نه تنها میزبانی رو از قطر نگرفتند بلکه اون سپ بلاتر با بی شرمی تمام دوباره کاندید ریاست شد و در کمال ناباوری با رای امثال کفاشیان دوباره رییس شد (که البته کفاشیان هم مزد زحمتشو گرفت!)
یعنی ببینید این قطری ها با پول نفت و گازی که از خلیج فارس ما دارن می دزدن تقریبا توی همه ی لیگ ها و همچنین فیفا نفوذ زیادی پیدا کردن و فوتبال رو به فساد کشیدند
مبارزه با این فساد هم کار هر کسی نیست و در این وضع اقتصادی هم کمتر کسی پیدا میشه که بتونه جلوی این جور پول ها مقاومت کنه
من همیشه نگرانم که این افراد سراغ باشگاه من نیان چون دیگه تنها دلخوشیم رو هم از دست می دم.
متاسفانه پول همه جا حرف اول رو میزنه. از لیگ ما بگیرید تا لیگ اونطرف.
اعراب هم که ماشالله پولشون تموم نمیشه. دیروز یه خبری میخوندم که یکی از این عربها (نمیدونم قطری بود یا اماراتی بود یا عربستانی) گله کرده بود که چرا اسم من جزء ثروتمندترین ادمهای دنیا نیست !!
یه لحظه تو فکر رفتم اینا ماشالله چقدر پول دارن که این همه ثروتمند دارن. وقتی درامد سرانه مردم عادی قطر 100 هزار دلار هست حدودا ، دیگه میلیاردراشون چطورین الله اعلم.
اگه نیتشون خوب بود و به فکر فوتبال زیبا بودند قابل تحمل بود. هر چند پول زیاد و قدرت زیاد همیشه فساد میاره. همین الان تو لالیگا ببینید 2 تا باشگاه رئال و بارسا ( که خب سرمایه زیادی دارند) رقابت از بین رفته. لیگ اون پویایی لازمه رو نداره. همین میشه که والنسیا میاد حذف میشه. باشگاه های دیگه توان رقابت با این 2 غول رو ندارند.
یا تو لیگ برتر ، سیتی اومد تقریباهر چی ستاره میتونست خرید. سیلوا ، بالوتلی ، توز ، اگرو ، یحیی توره ، ژکو و و و
هر تیمی دوست داره یه دونه از این بازیکنا رو داشته باشه.
منتها سیتی اومد با پول نفت خرید اینا رو . یه دفعه تیمش شد این و پارسال هم که با اون داوری های پر حرف و حدیث با تفاضل گل لیگ رو بردند.
واقعا هر جا رو که نگاه میکنم این عربها قدم گذاشتن جز ویرانی و خرابی کاری نکردند. نمونه اش ارسنال که یه ورزشگاه دادن بهش هنوز که هنوزه داره قسط میده و سالهاست که نتونسته خریدهای خوب و شایسته انجام بده.
به قول صحبت شما مبارزه ای در کار نیست. چون قدرت دست کسانی هست که پول دارند.