Leon 2008
Registered User
دقیقا کیا هستن این همه کارشناس ؟؟؟
خود ژوزه هم گفته.فک میکنم نانی باید زرد میگرفت.دیگه کارشناس از این بهتر??
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
دقیقا کیا هستن این همه کارشناس ؟؟؟
خود ژوزه هم گفته.فک میکنم نانی باید زرد میگرفت.دیگه کارشناس از این بهتر??
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
همه کارشناسای داوری میگن که داور اشتباه کرد چون اصلا تو منطقه دید نانی نبود بازیکن حریف مث اینکه شما میخوای شوت کنی یکی بیاد خودشو بندازه جلوی پای شما . این با لگد زدن شما به پای بازیکن حریف متفاوته .
هند رافائلم از 10 سانتی بود که تو اون فاصله هند نمیگیرن .
هر چی کارشناسه داوریه میگه برخورد توپ به دست رافائل هند نبود و اخراج نانی نا درست . نصیر زاده میگفت که تمام قوانین داوری فیفارو حفظه . نباید داوریو با تعصب نقد کرد . نقد کردنی که با تعصب همراه بشه دیگه نقد نیست .
من هم بعد از مدت ها بیام اینجا یک پست بدم! :دی
اولا تبریک میگم صعود رئال رو به مرحله بعد، واقعا 8 روز بسیار فوق العاده ای بود برای رئالی ها
ثانیا در مورد داوری؛ من به شخصه با اخراج نانی موافقم و به نظرم درست بوده. نکته ای که خیلی از کارشناسان (مثل همین کارشناس شبکه 3) توجه نمیکنن اخراج نانی به علت تمارض بوده نه صرفا خطای انجام شده. یکم اگر برگردیم به قبل تر از کارت قرمز میبینیم که آربلوا کارت زرد میگیره بعد از این کارت زرد باز هم خطا میکنه که با چشم پوشی داور شانس میاره و 2 تا کارته نمیشه بعد از این هم نانی و آربلوا چند تا درگیری با هم داشتن که البته خطا نبود حالا میرسیم به محل درگیری نانی و آربلوا، اگر اون صحنه رو خوب دقت کنید میبینید که در حقیقت نانی آربلوا رو میزنه ولی از اونطرف نانی میخواد با زیرکی طوری صحنه سازی کنه که انگار خطا از آربلوا بوده و میخواد هر طور که شده کاری کنه تا آربلوا کارت زرد دوم رو هم بگیره و اخراج بشه. به نظرم دلیل اصلی اخراج نانی همین تمارضی بود که انجام داد و میخواست داور رو فریب بده و چون تمارضش در جهت اخراج بازیکن تیم حریف بوده خودش باید اخراج میشد و از این جهت کارت قرمزش صحیح بوده. مورینیو هم حساسیت بازیکنان منچستر به آربلوا رو بعد از اون صحنه متوجه شد و دیدیم که تعویضش کرد.
تو داری با تعصب حرف میزنی. یعنی یکی بخواد توپ رو شوت کنه و بازیکن حریف توپ رو بدزده و یارو به جا توپ پاشو شوت کنه و پاش بشکنه اخراج ندارههههه؟!!!! نانی دید یا ندید باید بدونه با کف پا نباید بیاد. خدا خیرت بده با کف پا زده تو پهلوش. این دیگه عمد و غیر عمد ندارههههه!!!! این نظره منه. رئال ۱۱ نفره عمرا گل میزد. اما نانی ناشی بازی در آورد. این پا رو پهلوی آربلوا چه می
کنه؟ حرکتش خطرناک بود.
داور می تونست کارت زرد یا قرمز بده. اما اینکه قرمز داده اشتباه کرده حرف غیر منطقیه.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
منظورم پنالتی نگرفتن هند رافائل بود که ایشون گفتن همه کارشناسا میگن پنالتی نبوده
عزیزم چرا نظر خودتو جمع می بندی !کارشناس اگه من و تو باشیم که فاتحه را باید خواند:happy:همه کارشناسای داوری میگن که داور اشتباه کرد چون اصلا تو منطقه دید نانی نبود بازیکن حریف مث اینکه شما میخوای شوت کنی یکی بیاد خودشو بندازه جلوی پای شما . این با لگد زدن شما به پای بازیکن حریف متفاوته .
هند رافائلم از 10 سانتی بود که تو اون فاصله هند نمیگیرن .
هر چی کارشناسه داوریه میگه برخورد توپ به دست رافائل هند نبود و اخراج نانی نا درست . نصیر زاده میگفت که تمام قوانین داوری فیفارو حفظه . نباید داوریو با تعصب نقد کرد . نقد کردنی که با تعصب همراه بشه دیگه نقد نیست .
من یک سوال از دوستان هوادار رئال مادرید دارم.
به نظر شما اگه فرضا امسال رئال مادرید به قهرمانی اروپا دست پیدا کنه چقدر (چند درصد) احتمال میدید که مورینیو و رونالدو از این تیم جدا بشن ؟؟
و اگه به قهرمانی دست پیدا نکنه چطور ؟؟
پرسش شما مثل اینه که بپرسیم اقای گودرزی چه ربطی به خانوم شقایقی داره ؟من یک سوال از دوستان هوادار رئال مادرید دارم.
به نظر شما اگه فرضا امسال رئال مادرید به قهرمانی اروپا دست پیدا کنه چقدر (چند درصد) احتمال میدید که مورینیو و رونالدو از این تیم جدا بشن ؟؟
من یک سوال از دوستان هوادار رئال مادرید دارم.
در کل من منچستری ها رو دوست می دارم چون با ظرفیت اندمن یک سوال از دوستان هوادار رئال مادرید دارم.
پرسش شما مثل اینه که بپرسیم اقای گودرزی چه ربطی به خانوم شقایقی داره ؟
اوناییکه متوجه شدن پرسش منو اگه دلشون بخواد جواب میدن
پرسش من به اون دلیل بود که فکر میکنم مورینیو هر موقع سی ال رو گرفته فصل بعدش از اون تیم رفته
رونالدو رو از اون جهت گفتم که قبلا گفته مادرید اخرین تیمش نیست و شاید بخواد در اوج از رئال بره تا جاودانه شه
در ضمن حتما واجب نیست هر موقع منظور سوال کننده رو متوجه نمیشید با ادبیاتتون که بعضی مواقع در شأن یک مرد ۲۶ ساله نیست پاسخ بدید
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
من که حرف بدی نزدم، شما پرسشتون نامفهوم بود که من هم در غالب اون ضرب المثل گفتم که متوجه نشدم
رونالدو کی گفت می خواد از رئال بره ؟
توی اخرین مصاحبه اش در این مورد گفت که می خواد اقای گل تاریخ رئال مادرید بشه ولی حرفی در مورد رفتن نزد و فکر هم نمی کنم از رئال بره چون الان بهترین شرایط رو داره
مورینیو هم به نظرم اگه چمپیونزلیگ رو بگیره توی رئال می مونه چون هنوز دو فصل دیگه قرارداد داره
راستی شما همچنان هوادار یونایتید یا الان دوباره سوییچ کردید روی بارسا ؟ چون بارسا هنوز یه نیمچه شانس واسه موندن توی چمپیونز لیگ داره (باز هم شوخی کردم، جدی نگیریا ...)
حالا استاد موضوع قحطی شده پیله کردی به تیم مادوست من
رونالدو نگفته که الان میخواد از رئال بره اما همون سالهای اولی که اومده بود به رئال ازش سوال کردن که ایا میخواید در رئال از فوتبال خداحافظی کنید. گفت که مسلما رئال اخرین تیم من نخواهد بود و من هم تا ابد در این تیم نمیمونم.
حالا این پاسخ به این معنی نیست که الان میخواد بره. من سوال کردم که اگه فرضا قهرمان سی ال بشه چقدر احتمال میدید که این 2 از تیم برن به یه تیم دیگه.
رونالدو باز احتمالش ضعیف تره اما مورینیو با توجه به گذشته اش امکانش بیشتره که اگه قهرمان سی ال شد بره یه چالش جدیدی رو انتخاب کنه. بخصوص اینکه چندین بار هم مورینیو از مطبوعات اسپانیا گله کرده بود که اینجا خیلی تحت فشار میذارنش و شاید در صدد باشه که با یه قهرمانی خودشو هم نزد هواداران محبوب کنه هم اینکه از شر این مطبوعات خلاص بشه.
در مورد ارتباط به بارسا ! الان شما سوال من رو کلا بررسی کن. چه ارتباطی به بارسا داره ؟ وجدانی ؟ من فقط در مورد مورینیو و رونالدو و وضعیت رئال پرسیدم. الان دقیقا من باید در پاسخ به شما که مساله بارسا رو کشیدید وسط بگم فلان چیز به فلان چیز مربوطه ؟!؟!؟
اما پاسخت رو میدم. در مورد شانس بارسا برای صعود. اگه بری تاپیک بارسا رو ببینی. اونجا من پست زدم که اگه بارسا بخواد مثل بازیهای اخیرش کار کته نه تنها شانسی برای صعود نداره ، حتی از پس شکست میلان تو نیوکمپ هم بر نمیاد. (من هوادار هستم اما اجازه نمیدم تعصب منطق من رو کمرنگ کنه)
اما در مورد بازی رئال و یونایتد ، بعد از بررسی عکسها و نظرات دوستان من به این نتیجه رسیدم که این داور در حد این بازی نبود. با توجه به اینکه بخاطر اشتباهات زیادی که کرده هر 2 طرف از دستش شاکی هستند. اشتباهاتی که در نتیجه بازی تاثیر گذاری 100 درصد داشتند. از اخراج نانی گرفته تا اون صحنه های مشکوک در مورد گل افساید و خطاهای پنالتی
امیدوارم این داور رو کلا دیگه نبینم. اشتباهاتش واقعا مضحک و تاسف بار بود.