((رونالدو بار رئال را به دوش ميکشد
مليپوش سابق آلمان با تمجيد از ستاره پرتغالي رئال مادريد معتقد است که او بار تيم را به دوش ميکشد.
برند شوستر به تمجيد از عملکرد اخير کريستيانو رونالدو پرداخت.مليپوش پرتغالي تاکنون در 16 حضورش براي رئال در سال 2013 موفق شده 19 بار دروازه حريفان را باز کند و گلهاي تعيينکنندهاي مقابل منچستريونايتد و بارسلونا به ثمر رساند تا تحسين شوستر را برانگيزد.
به نقل از فارس، وي در اين باره اظهار داشت: او نشان داده است که انگيزه و توانايي به دوش کشيدن مسئوليت يک تيم را دارد که خيلي خوب است و من از اين موضوع تعجبي نکردم.
شوستر ادامه داد: تشنگي کريستيانو رونالدو که او در هر مسابقه نشان ميدهد و علاقهاش به گلزني و پيروزي بيش از همه براي من فوقالعاده است.
وي که از سال 1988 تا 1990 پيراهن رئال را بر تن داشت، تأکيد کرد: من فکر ميکنم مورينيو پيش از اين هيچ کاري را بد انجام نداده است و اکنون هم کار خاصي انجام نميدهد.
مليپوش سابق آلمان افزود: رئال مادريد در رقابتهاي ليگ قهرمانان خوب کار کرده و بايد مورد تمجيد قرار بگيرد. من فکر ميکنم آنها ميتوانند همان سطح بازي را که در الکلاسيکو و اولدترافورد اجرا کردند، به نمايش بگذارند.
شوستر خاطرنشان کرد: آنها برندگان شايستهاي بودند و نشان دادند هنگامي که وقتش برسد، خودشان را نشان ميدهند.
البته من خودم با نظرش مخالفم . چون رئال يه تيمه ونه يه ستاره و بقيه كشك. همه بازيكنان رئال بزرگن. به نظر من اگه رونالدو هم بره كه بعيد ميدونم رئال با خريدن يه بال چپ خوب ميتونه عالي بشه. مگه تيمايي مث بايرن يا منچستر كه ستاره ندارن مردن؟؟ نه هيچ اتفاقي نميفته. وفقط بازي زيبا و سرعتي رئال يكم افت ميكنه وگرنه با همه نوع تيمي ميشه نتيجه گرفت. رونالدو بازيكن بسيار بزرگيست و بهترين بازيكن دنياست و خيلي جاها تيمو نجات ميده ولي نه ديگه تا جايي كه با رفتنش يه تيم از پا در بياد. Hala madrid
هیچ وقت از این شوستر خوشم نیومد، حتی اون موقعی که سرمربی مون بود
اخلاق و رفتارش شبیه گرگ در لباس میشه که اونم به خاطر سابقه بازی در بارسلوناست
همیشه یه جوری در مورد رئال حرف می زنه که در نگاه اول ادم فکر می کنه داره تعریف و تمجید می کنه ولی وقتی دقت کنی می بینی داره تیم رو زیر سوال می بره
الان هم با این حرفاش می خواد بگه رئال روی انگشت رونالدو داره می چرخه در صورتی که این جوری نیست.
......
در ضمن دوست عزیز بایرن و منچستر این همه ستاره دارند.