• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
((رونالدو بار رئال را به دوش مي‌کشد

ملي‌پوش سابق آلمان با تمجيد از ستاره پرتغالي رئال مادريد معتقد است که او بار تيم را به دوش مي‌کشد.

برند شوستر به تمجيد از عملکرد اخير کريستيانو رونالدو پرداخت.ملي‌پوش پرتغالي تاکنون در 16 حضورش براي رئال در سال 2013 موفق شده 19 بار دروازه حريفان را باز کند و گل‌هاي تعيين‌کننده‌اي مقابل منچستريونايتد و بارسلونا به ثمر رساند تا تحسين شوستر را برانگيزد.

به نقل از فارس، وي در اين باره اظهار داشت: او نشان داده است که انگيزه و توانايي به دوش کشيدن مسئوليت يک تيم را دارد که خيلي خوب است و من از اين موضوع تعجبي نکردم.

شوستر ادامه داد: تشنگي کريستيانو رونالدو که او در هر مسابقه نشان مي‌دهد و علاقه‌اش به گلزني و پيروزي بيش از همه براي من فوق‌العاده است.

وي که از سال 1988 تا 1990 پيراهن رئال را بر تن داشت، تأکيد کرد: من فکر مي‌کنم مورينيو پيش از اين هيچ کاري را بد انجام نداده است و اکنون هم کار خاصي انجام نمي‌دهد.

ملي‌پوش سابق آلمان افزود: رئال مادريد در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان خوب کار کرده و بايد مورد تمجيد قرار بگيرد. من فکر مي‌کنم آنها مي‌توانند همان سطح بازي را که در ال‌کلاسيکو و اولدترافورد اجرا کردند، به نمايش بگذارند.

شوستر خاطرنشان کرد: آنها برندگان شايسته‌اي بودند و نشان دادند هنگامي که وقتش برسد، خودشان را نشان مي‌دهند.

البته من خودم با نظرش مخالفم . چون رئال يه تيمه ونه يه ستاره و بقيه كشك. همه بازيكنان رئال بزرگن. به نظر من اگه رونالدو هم بره كه بعيد ميدونم رئال با خريدن يه بال چپ خوب ميتونه عالي بشه. مگه تيمايي مث بايرن يا منچستر كه ستاره ندارن مردن؟؟ نه هيچ اتفاقي نميفته. وفقط بازي زيبا و سرعتي رئال يكم افت ميكنه وگرنه با همه نوع تيمي ميشه نتيجه گرفت. رونالدو بازيكن بسيار بزرگيست و بهترين بازيكن دنياست و خيلي جاها تيمو نجات ميده ولي نه ديگه تا جايي كه با رفتنش يه تيم از پا در بياد. Hala madrid

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
((رونالدو بار رئال را به دوش مي‌کشد

ملي‌پوش سابق آلمان با تمجيد از ستاره پرتغالي رئال مادريد معتقد است که او بار تيم را به دوش مي‌کشد.

برند شوستر به تمجيد از عملکرد اخير کريستيانو رونالدو پرداخت.ملي‌پوش پرتغالي تاکنون در 16 حضورش براي رئال در سال 2013 موفق شده 19 بار دروازه حريفان را باز کند و گل‌هاي تعيين‌کننده‌اي مقابل منچستريونايتد و بارسلونا به ثمر رساند تا تحسين شوستر را برانگيزد.

به نقل از فارس، وي در اين باره اظهار داشت: او نشان داده است که انگيزه و توانايي به دوش کشيدن مسئوليت يک تيم را دارد که خيلي خوب است و من از اين موضوع تعجبي نکردم.

شوستر ادامه داد: تشنگي کريستيانو رونالدو که او در هر مسابقه نشان مي‌دهد و علاقه‌اش به گلزني و پيروزي بيش از همه براي من فوق‌العاده است.

وي که از سال 1988 تا 1990 پيراهن رئال را بر تن داشت، تأکيد کرد: من فکر مي‌کنم مورينيو پيش از اين هيچ کاري را بد انجام نداده است و اکنون هم کار خاصي انجام نمي‌دهد.

ملي‌پوش سابق آلمان افزود: رئال مادريد در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان خوب کار کرده و بايد مورد تمجيد قرار بگيرد. من فکر مي‌کنم آنها مي‌توانند همان سطح بازي را که در ال‌کلاسيکو و اولدترافورد اجرا کردند، به نمايش بگذارند.

شوستر خاطرنشان کرد: آنها برندگان شايسته‌اي بودند و نشان دادند هنگامي که وقتش برسد، خودشان را نشان مي‌دهند.

البته من خودم با نظرش مخالفم . چون رئال يه تيمه ونه يه ستاره و بقيه كشك. همه بازيكنان رئال بزرگن. به نظر من اگه رونالدو هم بره كه بعيد ميدونم رئال با خريدن يه بال چپ خوب ميتونه عالي بشه. مگه تيمايي مث بايرن يا منچستر كه ستاره ندارن مردن؟؟ نه هيچ اتفاقي نميفته. وفقط بازي زيبا و سرعتي رئال يكم افت ميكنه وگرنه با همه نوع تيمي ميشه نتيجه گرفت. رونالدو بازيكن بسيار بزرگيست و بهترين بازيكن دنياست و خيلي جاها تيمو نجات ميده ولي نه ديگه تا جايي كه با رفتنش يه تيم از پا در بياد. Hala madrid

هیچ وقت از این شوستر خوشم نیومد، حتی اون موقعی که سرمربی مون بود
اخلاق و رفتارش شبیه گرگ در لباس میشه که اونم به خاطر سابقه بازی در بارسلوناست
همیشه یه جوری در مورد رئال حرف می زنه که در نگاه اول ادم فکر می کنه داره تعریف و تمجید می کنه ولی وقتی دقت کنی می بینی داره تیم رو زیر سوال می بره
الان هم با این حرفاش می خواد بگه رئال روی انگشت رونالدو داره می چرخه در صورتی که این جوری نیست.
......
در ضمن دوست عزیز بایرن و منچستر این همه ستاره دارند.

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
هیچ وقت از این شوستر خوشم نیومد، حتی اون موقعی که سرمربی مون بود
اخلاق و رفتارش شبیه گرگ در لباس میشه که اونم به خاطر سابقه بازی در بارسلوناست
همیشه یه جوری در مورد رئال حرف می زنه که در نگاه اول ادم فکر می کنه داره تعریف و تمجید می کنه ولی وقتی دقت کنی می بینی داره تیم رو زیر سوال می بره
الان هم با این حرفاش می خواد بگه رئال روی انگشت رونالدو داره می چرخه در صورتی که این جوری نیست.
......
در ضمن دوست عزیز بایرن و منچستر این همه ستاره دارند.
. كدومشون تو تيم فيفا نماينده داشتن؟؟ ولي رئال چي؟؟ پس رئال با رفتن رونالدو ميتونه يكي مث گرت بيل يا فالكائو يا نيمار رو بياره بعدش همه جيز اوكي ميشه.
به نظر شما در مقايسه با بازيكناي رئال، رافائل و جونز و كاگاوا و ولبك و ناني و ... ستاره هستن؟؟ تنها ستاره هاي منجستر روني و ون پرسي هستن. براي بايرن هم نوير و لام و روبن و تا حدي كروس رو ميشه ستاره دونس بقيشون جي؟؟؟

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
. كدومشون تو تيم فيفا نماينده داشتن؟؟ ولي رئال چي؟؟ پس رئال با رفتن رونالدو ميتونه يكي مث گرت بيل يا فالكائو يا نيمار رو بياره بعدش همه جيز اوكي ميشه.
به نظر شما در مقايسه با بازيكناي رئال، رافائل و جونز و كاگاوا و ولبك و ناني و ... ستاره هستن؟؟ تنها ستاره هاي منجستر روني و ون پرسي هستن. براي بايرن هم نوير و لام و روبن و تا حدي كروس رو ميشه ستاره دونس بقيشون جي؟؟؟

در اینکه بازیکنان شون در حد و اندازه های بازیکنای ما نیستن که شکی نیست
منظورم اینه که با توجه به سطح لیگ هاشون ستاره های خیلی خوبی دارند.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
امروز تو روزنامه خوندم نوشته بود
اوزیل گفته با رونالدو تنها میشم براش قرآن میخونم خیلی دوست داره
حتی ازم خاسته یادش بدم قرآن بخونه
-----
من ک از اول اوزیل رو دوست داشتم مخصوصا اون پاس های توپشو

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
بازی رو نتونستم ببینم ولی نتیجه رو انلاین دنبال کردم
امیدوارم این بازی اغازی باشه برای روزهای درخشان هیگواین
گل زدن رونالدو هم دیگه جز بدیهیاته.

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
آقا ما نتونستیمببینیم کسی لینک دانلود داره؟

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
برد 5-2 رو تبریک میگم
مایورکا تیم خوبی بود
هد رونالدو ک حرف نداشت
شوت مودریچ هم ترکوند
---
این آربلوا معلوم نیست چکار میکنه
په په رو جاش اورد انگار تو خط دفاع
اگه راموس و واران وسط باشن په په کنار باشه هم فک کنم خوب باشه
یا مارسلو رو بیاره کنار
البته چپ پاست مارسلو به درد راست زیاد نمیخوره
نمیدونم
---
خلاصه مورینیو با تعویضاش به داد تیم رسید

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بی نظیره رئال !
روز به روز داره به ارزش هاش اضافه می شه و فقط باید افسوس خورد به حال کارشناس هایی که به بازیکن های به این با استعدادی به نقد های آبکی شون توهین می کنند !

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
برد 5-2 رو تبریک میگم
مایورکا تیم خوبی بود
هد رونالدو ک حرف نداشت
شوت مودریچ هم ترکوند
---
این آربلوا معلوم نیست چکار میکنه
په په رو جاش اورد انگار تو خط دفاع
اگه راموس و واران وسط باشن په په کنار باشه هم فک کنم خوب باشه
یا مارسلو رو بیاره کنار
البته چپ پاست مارسلو به درد راست زیاد نمیخوره
نمیدونم
---
خلاصه مورینیو با تعویضاش به داد تیم رسید

درود
منم برد دیشب رو به همه تبریک میگم
ولی متاسفانه نتونستم بازیو ببینم ولی کلیپی که دوستمون زخمتشو کشید بود دانلود کردم دیدم.
گل فوق العاده ای زد مودریچ و رونالدو

در مور خط دفاعی بگم
به نظرم این چیدمان بهتره

راموس . واران . په په . کوئنترائو (مارسلو)

بالا