• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
کارمون تمومه ؟
مگه ما از این تیم های تازه به دوران رسیده ایم ؟
رئال همیشه رئاله، فرقی نمی کنه مربیش کی باشه چون همیشه در بالاترین سطح بازی می کنیم
من دوست دارم به جای مورینیو یوپ هاینکس یا دلبوسکه بیاد.

کلا مورینیو از هر تیمی که رفته همه شون افت کردن وهیچ گاه نتونستن موفقیت های مورینیو رو تکرار کنن

نمونه اش پورتو یا چلسی یا اینتر

یوب هاینکس که قراره بازنشسته بشه

دل بوسکه هم که جام جهانی 2014 دیگه مربی گری نمیکنه

احتمالا انجلوتی یا رافا بنتیز یا یواخیم لو و ونگر ومیشل لادروپ یکی از اون ها نیمکت رئال مادرید رو بدست بگیره

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
قرار باشه مورینیو بره فقط دلبوسکه میتونه تیمی مثل رئال رو دست بگیره...تنها فرد شایسته...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
با اون کاری که با دلبوسکه کردن عمرا اگه بیاد دیگه

چمپیون لیگ رو بگیری بعد هم اخراج

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
کلا مورینیو از هر تیمی که رفته همه شون افت کردن وهیچ گاه نتونستن موفقیت های مورینیو رو تکرار کنن

نمونه اش پورتو یا چلسی یا اینتر

یوب هاینکس که قراره بازنشسته بشه

دل بوسکه هم که جام جهانی 2014 دیگه مربی گری نمیکنه

احتمالا انجلوتی یا رافا بنتیز یا یواخیم لو و ونگر ومیشل لادروپ یکی از اون ها نیمکت رئال مادرید رو بدست بگیره

چلسی که پس از مورینیو قهرمان چمپیونز لیگ شد، اینتر و پورتو هم اصلا در حد رئال نیستن که بخوایم مقایسه شون کنیم

با اون کاری که با دلبوسکه کردن عمرا اگه بیاد دیگه

چمپیون لیگ رو بگیری بعد هم اخراج

اتفاقا یوپ هاینکس هم همین جوری شد، دقیقا یه هفته پس از اینکه چمپیونزلیگ رو گرفت اخراجش کردن
متاسفانه این رفتار بدی هستش که چند سالی میشه توی باشگاهمون رواج پیدا کرده، خیلی راحت افرادی رو که بیشترین خدمات رو به تیممون کردند کنار می زاریم
نمونه اش رائول و گوتی و دل بوسکه و ...
واقعا جسد رائول رو هم روی نیمکت بزاری می تونه به تیم کمک کنه ولی ما به همین راحتی گزاشتیم بره، بعد هم دیدیم توی شالکه چه جوری بازی می کرد و فقط حسرت می خوردیم
الان هم زمزمه های رفتن بازیکن هایی مانند هیگواین و بنزما هست که البته باشگاه رد می کنه ولی با رفتارهایی که پیش از این دیدیم همه اش باید نگران باشیم که یه وقت اینا رو از دست ندیم

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
قرار باشه مورینیو بره فقط دلبوسکه میتونه تیمی مثل رئال رو دست بگیره...تنها فرد شایسته...

دلبوسکه کلا با پرز خوب نیست، فکر نکنم دوباره مربی گری رئال رو بپذیره
به نظر من باشگاه یه عذرخواهی به دلبوسکه بدهکاره
این مرد سی سال از عمرشو روی باشگاه گذاشت، در یکی از مصاحبه هاش می گفت اون دهه ای که رئال مشکلات مالی داشت همیشه تا اخرین ساعت توی باشگاه می موند و چراغ ها رو یکی یکی خاموش می کرد تا در هزینه برق صرفه جویی بشه، یه همچین مربی با عشقی رو کنار گزاشتیم
دل بوسکه هم می تونست برای رئال حکم فرگوسن برای منچستر رو پیدا کنه ولی نشد.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
چلسی که پس از مورینیو قهرمان چمپیونز لیگ شد، اینتر و پورتو هم اصلا در حد رئال نیستن که بخوایم مقایسه شون کنیم

اتفاقا یوپ هاینکس هم همین جوری شد، دقیقا یه هفته پس از اینکه چمپیونزلیگ رو گرفت اخراجش کردن
متاسفانه این رفتار بدی هستش که چند سالی میشه توی باشگاهمون رواج پیدا کرده، خیلی راحت افرادی رو که بیشترین خدمات رو به تیممون کردند کنار می زاریم
نمونه اش رائول و گوتی و دل بوسکه و ...
واقعا جسد رائول رو هم روی نیمکت بزاری می تونه به تیم کمک کنه ولی ما به همین راحتی گزاشتیم بره، بعد هم دیدیم توی شالکه چه جوری بازی می کرد و فقط حسرت می خوردیم
الان هم زمزمه های رفتن بازیکن هایی مانند هیگواین و بنزما هست که البته باشگاه رد می کنه ولی با رفتارهایی که پیش از این دیدیم همه اش باید نگران باشیم که یه وقت اینا رو از دست ندیم

چلسی مورینیو با این چلسی از زمین تا اسمون تفاوت داره

بعد 50سال مورینیو تونست چلسی رو قهرمان لیگ جزیره کنه

در کل واسه ستاره های تیم که پا به سن گذاشته میشن نمیشه مثل سابق بهشون بازی داد باید به جوانتر ها میدان داد ولی رائول انصافا ناحق بود .رفت شالکه ورفتن تا 4تا تیم نیمه

نهایی اروپا

نمونه اش مورینتس بازیکن سابق رئال که جدا شد ورفت موناکو فرانسه ورئال توسط موناکو وگل زنی مورینتس حذف شد وبه فینال راه پیدا کردن ودر نهایت پورتو قهرمان اروپا شد

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
رئال مادرید ، رکورد دار شوت در کل اروپا

مرجع خبري رئال مادريد : آمار نشان می دهند که رئال در میان کل لیگ های اروپا بهترین آمار را در زمینه شوت به چارچوب داشته است . تیم مورینیو از این حیث از بارسا ، یووه ، منچستر و بایرن پیشی گرفته است و با لیورپول رقابت می کند .
رئال مادرید به طور متوسط 18.9 شوت در هر بازی می زند که 8.9 تایش در چارچوب هستند . امثال رئال به طور رمتوسط پنج شوت بیش از بارسا در هر بازی زده است یا به طور متوسط دو شوت بیش از بایرن مونیخ در هر بازی .

------

کلن خودمم خیلی شــــــــــــوت رو دوست دارم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سال نو رو به همه دوستان رئالی تبریک میگم.

خیلی دوست دارم ببینم بازی با گالاتاسرایتون چطور خواهد شد. بخصوص تو ورزشگاه خانگی گالا با اون جو تماشاگراش

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499

خیلی دوست دارم ببینم بازی با گالاتاسرایتون چطور خواهد شد. بخصوص تو ورزشگاه خانگی گالا با اون جو تماشاگراش

سال نو شما هم مبارک مهرداد خان
کم پیدایی دلمون برات تنگ میشه
اگه تو بازی ها ملی مصدوم زیاد بشه بازی سخت میشه
که امیدوارم همه سالم برگردن :D

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سال نو به تمام رئالی های متعصب و واقعی مبارک ...

سال خوبی داشته باشید و امیدوارم امسال رئال دهمین قهرمانی رو به دست بیاره

200mohammad

Registered User
لایک‌ها
82
[h=1]مورينيو ايده آل ترين مربي براي رئال است[/h]
[h=2] سرخيو راموس، مدافع رئال مادريد، تاکيد کرد که ژوزه مورينيو يک مربي عالي براي رئال مادريد است.[/h]
00028369.jpg

در چند ماه اخير شايعاتي در مورد اختلاف مورينيو با بازيکنان باتجربه رئال از جمله راموس منتشر شد و همين مسئله ابهام هاي زيادي را در مورد آينده آقاي خاص به وجود آورد اما راموس تاکيد کرد که اميدوار است مورينيو براي چند فصل آينده هم در سانتياگو برنابئو بماند.

او در گفتگو با مارکا گفت:" ايده آل ترين مربي براي رئال در اين فصل و براي چند فصل آينده ژوزه مورينيو است.هر دو ما براي يک هدف مي جنگيم؛ ترديدي نيست که او از بالاتري احترام در بين بازيکنان تيم برخوردار است. او سرمربي است و تصميم گيري برعهده اوست."

راموس در ديدار شب گذشته به رکورد 100 بازي ملي رسيد و به جوان ترين بازيکن اروپايي تبديل شد که توانست به چنين رکوردي برسد اما او در چنين شبي هم مجبور شد در مورد شايعه اختلاف بين بازيکنان بارسا و رئال در رختکن تيم ملي و همچنين درگيري اش با جرارد پيکه صحبت کند: " مدتي پيش هم گفتم که من با پيکه دوستي خاصي ندارم اما رابطه ما حرفه اي است و هيچ مشکلي بين ما وجود ندارد. اگر قرار باشد روزي با هم براي خوردن يک نوشيدني بيرون برويم، من مشکلي ندارم.من با بازيکنان ساير تيم ها رابطه خوبي دارم؛ از جمله بازيکنان بارسا. من يک رئالي ها دو آتشه هستم و از پيراهن باشگاه دفاع مي کنم اما اين به معناي مشکل داشتن با بازيکنان ساير تيم ها نيست."

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
سلام
من هم سال نو رو به همه دوستای عزیز رئالی تبریک میگم. امیدوارم اولین فصل سال با قهرمانی رئال توی چمپیونزلیگ همراه باشه
Real Madrid forever

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
من هم با اندکی تاخیر تبریک سال نو به همگی دوستان رئالی تبریک میگم

به امید کسب دهمین

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام گرم من به همه ی طرفداران قوهای سپید اسپانیا

جا داره این نوروز باستانی رو به تک تک هواداران تیم محبوبمون تبریک و تهنیت عرض کنم
به امید قهرمانی رئال در لیگ قهرمانان و جام حذفی و به امید سالی پر از موفقیت و سلامتی برای شما طرفداران برترین تیم جهان

در انتها امیدوارم مورینیو هم بمونه چون تیم تازه اوج گرفته و میتونه آینده درخشانی داشته باشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی دوستان تاریخ بازی بعدیمون کی هست ؟ و چه شبکه هایی بازی رو نشون میدن ؟

بالا