• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
كلا مورينيو ادم عجيبيه. بخاطر همين عجيب بودنش هم ازش خوشم مياد.
په په رو ميزاره جاي الونسو . حتي اگه كاسياس رو بزاره خندم نميگيره ولي پ پ خيلي باحاله. په په بشه بازي ساز . فكرشو بكنين ... خخخخخ
البته خيلي خوب كار ميكنه ولي من خندم ميگيره په په اونجا بازي كنه...
جالبيه ديگش اينه كه مورينيو انگار داره بازي فيفا يا پس بازي ميكنه. هر دفعه يه طور تركيبو ميجينه ببينه كدومش بهتر ميخوره.
به نظر من تيم تو خط مياني خيلي بازيكن داره. بايد يا كاكا يا مودريچ رو بفروشن . البته كاكا برا خودش هم بهتره. يه دونه از دفاع هاي چب رو هم بفروشن و يه مهاجم رو هم بفروشن به جاش بيل يا فالكائو رو بيارن. اين فصل هيگو و كريم يكم افت كردن. مثل فصل قبل نيستن. فصل قبل كريم تو بازي سازي شركت ميكرد و پاس گل هم حتي ميداد. ولي اين فصل توپ لا ميده زياد.
برا فصل ديگه بايد يه فكري بكنن چون دست مزد اين بازيكنا خيلي زياده و باشگاه ميتونه با فروششون يه بازيكن مفيد كه هميشه تو تركيب باشه رو بياره.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تبریک بازی زیبایی بود

اینم گلgif قشنگ مودریج

modric2.gif

آیا می دانستید دقیقا 14 ماه هست که ما تو برنابئو نباختیم؟ بله

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیشب اون ترکیب کاکا مودریچ اوزیل رونالدو هیگواین بنزما که جور گرفت در عرض کمتر از 10دقیقه 3گل زده شد !
مخصوصا وقتی راموس رفت راست و په په برگشت سرجاش ! ترکیب ایده آلی بود برا گالا ! ویران کننده !

واقعا من حال میکنم با بازی کاکا ! نمیدونم چرا وقتی با به توپ میشه کلا بوی گل میاد ! ولی وقتی تعویض میشه بازی دیگه برام رنگ خاصی نداره...

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
تبریک بازی قشنگی بود....
ولی خدایی این هیگواین هم خیلی عجیبه. یه جا که رونالدو بهش پاس نداد که هتریک کنه این همه عصبانی شد یه جا هم که تک به تک شد پاس داد بنزما : دی

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
عکس : اوزیل در راه آلمان

مرجع خبري رئال مادريد : مسعود اوزیل ، هافبک آلمانی رئال مادرید باید آماده دو بازی ملی شود . وی به کشورش سفر رکرده است . وی با انتشار عکسی از خودش در مسیر آلمان در صفحه فیس بوکش نوشت :" در مسیر المان . خوشحالم که دوستانم را دیدم . "

ozil.jpg

با این عینکه چ باحال شده دی:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
بازی بعدی

vs
ساراگوسا - رئال مادرید
شنبه ، دهم فروردین 1392
لالیگا
ورزشگاه لاروماردا
داور : اوندیانو ماینکو
21:30

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بنظرتون میمونه این مرد بزرگ ؟

اصلا دلم نمیاد از دستش بدیم اونم در اوج
تا 2016 که قرار داد داره

اگه بره کارمون تمومه واسه فصل بعد

جانشین بعدی مورینیو احتمالا رافا بنتیز هست هم ماله خود رئال بوده هم مادریدی هست

ولی من میشل لادروپ رو دوس دارم مربی عالیه هستش

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
تا 2016 که قرار داد داره

اگه بره کارمون تمومه واسه فصل بعد

جانشین بعدی مورینیو احتمالا رافا بنتیز هست هم ماله خود رئال بوده هم مادریدی هست

ولی من میشل لادروپ رو دوس دارم مربی عالیه هستش

کارمون تمومه ؟
مگه ما از این تیم های تازه به دوران رسیده ایم ؟
رئال همیشه رئاله، فرقی نمی کنه مربیش کی باشه چون همیشه در بالاترین سطح بازی می کنیم
من دوست دارم به جای مورینیو یوپ هاینکس یا دلبوسکه بیاد.

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
درود
در مورد رئال و مورینیو نظر من اینه که این 2 با هم و به کمک هم میتونن تا چند سال قدرت اول جهان باشن.
در حال حاضر زمان مناسبی نیست برای جدایی از همدیگه.
زمان میبره تا یه یک مربی دیگه بتونه خودشو جا بندازه و تو کورس رقابت ها در حد ایده آلی خودشو نگه داره.
این بازیکنها انتخاب مورینیو بودن و خدای نکرده تو این مقطع بخواد مربی عوض شه نیمی از این بازیکنها احتمال بایکد شدنشون توسط مربی جدید هست. و چهره تیم که عوض شه طول میکشه تا مربی جدید و بازیکنهای جدید بتونن رئال واقعی رو به رخ بکشن.
به نظر من تو این مقطع هیچکس مثل مورینیو نمیتونه از ارزش های فنی تیم به این خوبی دفاع کنه.

پیشاپیش سال نو رو هم به تموم دوستان رئالی خودم تبریک عرض میکنم. به امید خدا سالی همراه با قهرمانی و افتخار و البته مهم تر جام 9 + 1 رو داشته باشیم...

بالا