• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
کریس ک با ضربه سرهاش ترکوند
اون کاشته هم گل شده بود خیلی خوب میشد
تا جایی که یادمه از بد شانسی سلطان ضربه ایستگاهی خیلی به تیرک زد
از بد شانسیه دیگه
دفاع هم معلوم نیست غاز میچرونه چکار میکنه

رونالدو یک گل دیگه بزنه میشه دویستمین گلش با پیراهن رئال.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
راستی دیماریا هم بد نبود
فروشش خیلی اشتباهه. تو اون بست ما کی رو داریم
فکر کنم در صورت خرید گرت بیل دیماریا رو بفروشن ولی به نظر من حتی اگه بیل رو هم گرفتیم باید دیماریا رو نگه داریم
کاکا هم دیشب خیلی خوب بود، اگه انچلوتی بیاد احتمالا دوباره اوج بگیره.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
فصل بعد رئال قراره کیارو بگیره؟
من شنیدم
گریت بل
کابانی
قراره بیان رئال

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
این فصل باید نگران باشیم که نصف بازیکن ها از تیم نرن!

تا فلورنتینو پرز هست نگران نباشید
فکر کنم دو ماه دیگه انتخابات ریاست باشگاهه، به خاطر همین پرز چند تا خرید درست و حسابی می کنه که دوباره رای بیاره.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خوزه رفته جعبه های اسباب کشی خریده ازش عکس گرفتن

pvz4uemit83g5zrpn1s.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوزه رفته جعبه های اسباب کشی خریده ازش عکس گرفتن

pvz4uemit83g5zrpn1s.jpg

پس قضیه رفتنش داره جدی میشه.

متاسفانه از روزی که اینترنت داغون شده ما نتونستیم بریم هیس بوک. اونجا اطلاعات خیلی خوبی در مورد تیمهای باشگاهی و بازیکنا میشد بدست اورد.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
پس قضیه رفتنش داره جدی میشه.

متاسفانه از روزی که اینترنت داغون شده ما نتونستیم بریم هیس بوک. اونجا اطلاعات خیلی خوبی در مورد تیمهای باشگاهی و بازیکنا میشد بدست اورد.

اره احتمالا

خبر چی میخوای حالا بگو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره احتمالا

خبر چی میخوای حالا بگو

پیج بازیکنا و باشگاه ها رو پیگیری میکردم. هم از هیس بوک هم از تو ئیتر

منتها میدونی که اینترنت رو داغون کردن. چند روزی هست که بی خبر موندیم.

نزدیک فصل نقل و انتقالات که میشه اخبار و شایعات خیلی زیاد میشه.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
خب ... بنظر می رسه آقای خاص عزمش رو جزم کرده و تا جایی که بتونه به رئال مادرید ضربه بزنه. این ها بنظر من کامنت های یک دلسوز رئال مادرید نیست.
تحقیر په په بعد از اینکه گفته بود حرف های مربی در مورد کاسیاس مناسب نبود: "همه ما می دانیم نا امیدی چه حسی دارد. برای یک مرد 31 ساله که شخصیت و سابقه درخشانی دارد، سخت است که توسط یک پسربچه 19 ساله کنارگذاشته شود."
باز هم حمله به کاسیاس: "من دروازه بانی دیگو لوپز را بیشتر از ایکر کاسیاس دوست دارم. ممکن است که کاسیاس هم مربیان دیگری را بیشتر از من دوست داشته باشد، مثل پلگرینی با دل بوسکه.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
خب ... بنظر می رسه آقای خاص عزمش رو جزم کرده و تا جایی که بتونه به رئال مادرید ضربه بزنه. این ها بنظر من کامنت های یک دلسوز رئال مادرید نیست.
تحقیر په په بعد از اینکه گفته بود حرف های مربی در مورد کاسیاس مناسب نبود: "همه ما می دانیم نا امیدی چه حسی دارد. برای یک مرد 31 ساله که شخصیت و سابقه درخشانی دارد، سخت است که توسط یک پسربچه 19 ساله کنارگذاشته شود."
باز هم حمله به کاسیاس: "من دروازه بانی دیگو لوپز را بیشتر از ایکر کاسیاس دوست دارم. ممکن است که کاسیاس هم مربیان دیگری را بیشتر از من دوست داشته باشد، مثل پلگرینی با دل بوسکه.

مورینیو همچین حرفایی زده ؟
منبعتون چیه ؟

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
مورینیو همچین حرفایی زده ؟
منبعتون چیه ؟
مصاحبه مطبوعاتی قبل از بازی فردا
Mourinho: Pepe has a problem - Goal.com
مورینیو :"تا زمانی که من در رئال باشم ، دیگو لوپز فیکس می ماند"

و البته ترکیب خط دفاع تیم تو بازی فردا رو هم مشخص کرده که از قرار معلوم با تنبیه په په همراهه!
"باید به یک مربی که می گوید دیگو لوپز، آلبیول، واران، ناچو و کوئنت رائو باید بازی کنند نیز احترام گذاشت."

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
مصاحبه مطبوعاتی قبل از بازی فردا
Mourinho: Pepe has a problem - Goal.com
مورینیو :"تا زمانی که من در رئال باشم ، دیگو لوپز فیکس می ماند"

و البته ترکیب خط دفاع تیم تو بازی فردا رو هم مشخص کرده که از قرار معلوم با تنبیه په په همراهه!
"باید به یک مربی که می گوید دیگو لوپز، آلبیول، واران، ناچو و کوئنت رائو باید بازی کنند نیز احترام گذاشت."

حالمو بهم زد
خیلی خوشحالم که داره میره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قصدم کل کل نیست چون من هوادار مورینیو نیستم. اما واقعا این کارش واقعا نامردیه. حالا که داری میری چرا بازیکنا رو تخریب میکنی.

بیخود نیست که میراث مورینیو بعد از رفتنش تقریبا 2 3 سال نابودی اون تیم هست. من امیدوارم رئال به سرنوشت اینتر دچار نشه. البته میدونم پرز اجازه این اتفاق رو نمیده.

خوشحالم که به یونایتد نمیاد و امیدوارم هیچوفت هم نیاد. حتی به قیمت کسب جامهای متعدد

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
بیخود نیست که میراث مورینیو بعد از رفتنش تقریبا 2 3 سال نابودی اون تیم هست. من امیدوارم رئال به سرنوشت اینتر دچار نشه. البته میدونم پرز اجازه این اتفاق رو نمیده.

این جمله رو اصلا قبول ندارم
چلسی بعد مورینیو قهرمان چمپیونزلیگ شد، اون تیم هایی که نابود شدند از نظر من تیم های درجه دویی هستند که اصلا نباید با رئال مقایسه بشن
مطمئنم با اومدن یه مربی خوب و بی حاشیه مثل انچلوتی یا یوپ هاینکس و همچنین تقویت پست هایی که الان درشون ضعف داریم فصل بعد حرفای زیادی برای گفتن خواهیم داشت
اولین قدم همین رفتن مورینیو بود که داره انجام میشه
ضعیف شدن بارسا و همچنین کم شدن تنش ها بین دو باشگاه باعث میشه از تمرکز بیش از حد روی رقابت بین این دو کم بشه و بتونیم در چمپیونزلیگ خیلی بهتر کار کنیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چلسی بعد مورینیو قهرمان چمپیونزلیگ شد، اون تیم هایی که نابود شدند از نظر من تیم های درجه دویی هستند که اصلا نباید با رئال مقایسه بشن
مطمئنم با اومدن یه مربی خوب و بی حاشیه مثل انچلوتی یا یوپ هاینکس و همچنین تقویت پست هایی که الان درشون ضعف داریم فصل بعد حرفای زیادی برای گفتن خواهیم داشت
ضعیف شدن بارسا و همچنین کم شدن تنش ها بین دو باشگاه باعث میشه از تمرکز بیش از حد روی رقابت بین این دو کم بشه و بتونیم در چمپیونزلیگ خیلی بهتر کار کنیم.

چند سال بعدش رو هم در نظر بگیر. چلسی وقتی مورینیو رفت به مشکل خورد چند سال. تازه 1 2 سال هست که یکم خودشو بالا کشیده. البته مصیبت های چلسی همش تقصیر مورینیو نیست و بخش زیادیش به اخلاق عجیب ابراموییچ برمیگرده

رئال هم باید دید چه مربی ای میگیره. هاینکس مربی خوبیه اما من شنیدم میخواد بازنشسته بشه. در ضمن فکر کنم جز المانی زبان دیگه ای بلد نیست
ولی انجلوتی مربی خوبیه. بخصوص اینکه تجربه خاصی در لیگ قهرمانان داره

به نظر من رفتن مورینیو از رئال و لالیگا سود بیشتری در مقابل ضررهاش داره. اول اینکه این حواشی دور و بر رئال کم میشه. و این درگیریهایی که اخیرا زیاد هم شده بود بین بارسا و رئال کاهش پیدا میکنه. اینکه 2 تیم یه مقدار قدرتشون کمتر بشه به جذابیت مسابقات لالیگا کمک میکنه. حالا که بقیه خودشون رو نمیتونن برسونن به این 2 تیم. اقلا اینا یکم برن پایین تر :)

چند سال بود لالیگا 2 قطبی شده بود و امیدوارم امسال سال اخر این وضعیت باشه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
شما اینتر رو تیم درجه 2 میدونید, درسته؟

اینتر دارنده 3 عنوان قهرمانی Champions League
اینتر دارنده 18 عنوان قهرمانی Serie A
اینتر دارنده 7 عنوان قهرمانی Coppa Italia
اینتر دارنده 5 عنوان قهرمانی Supercoppa Italiana
و جام یوفا و...

شما ملاکتون برای تعیین درجه تیمها چی هست؟ لطفا چند تیم درجه 1 بجز رئال مادرید اسپانیا نام ببرید و دلیل درجه یک بودنشون رو بیان کنید.
لطفا درجه این تیمها رو هم تعیین کنید: یوونتوس ایتالبا, موناکو فرانسه, آرسنال انگلستان, بایرن مونیخ آلمان, رم ایتالیا, لیورپول انگلستان, لیون فرانسه, بارسلونا اسپانیا, بروسیا دورتموند آلمان

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سایت گل- روزنامه آ.اس در گزارشی به این نکته اشاره کرده که در حالی که کارلو آنچلوتی دربهترین جایگاه ممکن برای جانشینی ژوزه مورینیو در باشگاه رئال مادرید است، فلورنتینو پرس از هم اکنون درفکر به خدمت گرفتن دستیاران ایده الی برای اوست.
سرمربی ایتالیایی از طریق ارنستو برونتزتی، یک ایجنت معروف فیفا که از دوستان صمیمی سران رئال نیز هست با پرس در تماس است.
طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس پرس، زین الدین زیدان را به عنوان دستیار کارلتو برگزیده. زی زو رابطه خیلی خوبی با هواداران رئال مادرید دارد و همه او را به عنوان یکی از قهرمانان رئال در کسب نهمین قهرمانی شان در رقابت های اروپایی می دانند.

البته درصورت تحقق این خواسته، این اولین همکاری آنچلوتی و زیدان نخواهد بود. چرا که آنها در طول سالهای 1999 تا 2001 در یونتوس با هم همکاری می کردند و دو فصل بعد از آن بود که زیدان با جدایی از یوونتوس با قراردادی 75 میلیون یورویی به رئال مادرید پیوست.
زیدان مرد مورد اعتماد فلورنتینو پرس است و درسال 2011 به عنوان مدیر فوتبالی تیم اصلی رئال برگزیده شد و او بود که خرید رافائل واران را به کهکشانی ها پیشنهاد داد. البته زی زو هیچ وقت نتوانست رابطه خوبی با مورینیو داشته باشد و مورینیو کمتر از یک فصل بعد از حضور زی زو در باشگاه مادریدی گفت: «زی زو در کنار ما نقش تعریف شده ای ندارد. مدیر ورزشی، مشاور رئیس باشگاه... رابط میان تیم اصلی و جوانان...؟»
البته پیشنهاد همکاری با کارلتو، پیشنهاد جذابی برای زیدان به نظر می رسد و قطعا او این پیشنهاد را بررسی خواهد کرد و برای همکاری با سرمربی سابقش پا پیش خواهد گذاشت.

بالا