• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
هیچ وقت دوست نداشتم این حرف رو بزنم ولی مورینیو توی این مدت ضربه ی شدیدی به شان و شخصیت رئال زد و رئال رو تا حد خودش پایین اورد
یادمه توی اولین مصاحبه اش به عنوان سرمربی رئال سه دفعه گفت که اومده بارسا رو به زیر بکشه، ایشون خودش رو از رئال بزرگتر می دونه و به باشگاه ما فقط به عنوان یه وسیله برای عقده گشایی هاش در مقابل بارسا نگاه می کنه
در کل قبای رئال به تن این اقا گشاد بود، کسی که احترام باشگاه و استوره ها و دست اندرکارانش رو نگه نمی داره پیش ما هواداران هم هیچ احترامی نخواهد داشت، می تونست خیلی محترمانه داستانشو با رئال به پایان ببره ولی خودش نخواست
الان که بحث رفتن مورینیو شروع شده متوجه شدم که برخی از هوادارای رئال فقط به خاطر مورینیو هوادار رئال شدند، به خاطر همین خیلی خوشحالم که با رفتن این شخص هوادارای رئال هم تصفیه میشن
بی صبرانه منتظر رفتنشم.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
هوادار واقعی سرمربی و بازیکنان رو تا آخرین لحظه حمایت میکنه, نه اینکه بعد از باخت به دورتموند شروع به بد و بیراه گفتن کنه. هوادارایی که از مورینیو الان متنفر هستن و خواسته شون رفتن هر چه زودتر سرمربی هست روز فینال جام حذفی با توجه باینکه مورینیو رئال رو به فینال رسونده چه حسی دارن؟ مطمئنا هوادار واقعی دوست نداره رئال ببازه. پس چرا حداقل تا پایان فصل از مورینیو حمایت نکنیم؟
شخصا از صمیم قلب آرزوی موندن مورینیو رو دارم.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
شخصا فارق از اینکه چه کسی سرمربی تیم هست، دوست دارم رئال در هر شرایطی موفق باشه. چون چند سال دیگه کسی یادش نمیاد که رئال چطور قهرمان شد. یعنی دیگه مهم نیست. مهم قهرمانی بوده که بدست اومده. همونطور که الان داریم به قهرمانی های تیممون تو دهه 50 و 60 افتخار می کنیم.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مجسمه فرگوسن رو ساختن چون هواداران یونایتد هیچوقت یادشون نمیره فرگوسن براشون چیکار کرد, هوادارهای چلسی و اینتر, مورینیو رو میخوان چون فراموش نکردن براشون چیکار کرده.
چطور مخالفان مورینیو میگن مورینیو اسطوره های رئال رو بیرون کرده؟ پس اسطوره ها علاوه بر نتایج به یاد میمونن و کسایی که این نتایج رو رقم زدن هم از یاد نمیرن. مثل ایمون زاید که هیچوقت از یاد پرسپولیسیها نمیره. مثل مورینیو که هیچوقت از یاد هواداران پورتو نمیره. مثل مورینیو که هیچوقت از یاد هواداران چلسی نمیره. مثل مورینیو که هیچوقت از یاد هواداران اینتر نمیره. مثل مورینیو که هیچ یک از هواداران واقعی رئال مادرید لالیگا, جام حذفی و سوپر کاپی رو که تا اینجا گرفت فراموش نمیکنن, همینطور لالیگایی که کاپلو گرفت, شوستر گرفت, دلبوسکه گرفت... کسایی که الان مورینیو رو مقصر همه چی میدونن و از کارلتو حمایت میکنن اگه فصل بعد رئال نتیجه نگیره همین حرفها رو راجع به کارلتو میزنن.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
ما هوادار رئال هستیم نه مورینیو
اینجا هم تاپیک هواداران رئاله نه عاشقان سینه چاک مورینیو
مثل اینکه یه دسته ی جدیدی به گروه های هواداری در فوتبال اضافه شده، اون هم هواداری از مربی هستش
ادم خنده اش می گیره ...

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ما هوادار رئال هستیم نه مورینیو
اینجا هم تاپیک هواداران رئاله نه عاشقان سینه چاک مورینیو
مثل اینکه یه دسته ی جدیدی به گروه های هواداری در فوتبال اضافه شده، اون هم هواداری از مربی هستش
ادم خنده اش می گیره ...

دقیقا, همه ما هوادار رئال مادرید هستیم, حالا یکی مثل من و مثل هوادارهای دورتموند تو بازی با مالاگا تا آخرین لحظه تیمشو تشویق میکنه. حالا اینکه من هوادار رئال مادرید هستم دلیل نمیشه بیام تو تاپیک هواداران رئال راجع به اینتر میلان ایتالیا اظهار نظر کنم و بدتر از اون دلیلی هم برای اظهار نظرم نداشته باشم.
من هوادار رئال هستم که به سایر تیمها و هوادارانشون احترام میزارم.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دقیقا, همه ما هوادار رئال مادرید هستیم, حالا یکی مثل من و مثل هوادارهای دورتموند تو بازی با مالاگا تا آخرین لحظه تیمشو تشویق میکنه. حالا اینکه من هوادار رئال مادرید هستم دلیل نمیشه بیام تو تاپیک هواداران رئال راجع به اینتر میلان ایتالیا اظهار نظر کنم و بدتر از اون دلیلی هم برای اظهار نظرم نداشته باشم.
من هوادار رئال هستم که به سایر تیمها و هوادارانشون احترام میزارم.

پسر خوب این اداها خریدار نداره
من راجع به اینترمیلان اظهار نظر نکردم، این سفسطه گری ها رو بزار کنار و اگه حرفی داری درست حرفتو بزن، نه اینکه توی دهن دیگران حرف بزاری
اون حرفا رو هم در پاسخ کاربر mehrdad201 دادم، نمی دونم شما این وسط حرف حسابتون چیه و از کجا وارد بحث ما شدید چون ما کلا در مورد یه چیز دیگه داشتیم صحبت می کردیم و حرفای شما نسبت به اون بحث کلا نامربوطه
شما هم هوادار رئال نیستی بلکه هوادار مورینیو هستی، بعد از رفتن مورینیو مشخص میشه که کی هوادار رئاله، قرار هم نیست همه مثل شما کشته مرده ی ادمی باشن که به هیچکس احترام نمی زاره و خودشو خدا می دونه
علاقه ای هم به بحث با امثال شما ندارم، باز هم میگم خیلی خوشحالم که مورینیو داره میره چون دیگه هوادارایی مثل شما رو بین خودمون نمی بینم.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
کی از مورینیو بهتره ؟ یوپ هاینکس
مورینیو سه سال فرصت داشت که چمپیونزلیگ رو برامون بگیره ولی چی شد ؟
استوره هامون رو از باشگاه اخراج کرد، با بازیکنان تنش ایجاد کرد، ایکر مقدس رو نیمکت نشین کرد
منکر دستاوردهاش نیستیم ولی مورینیو متوجه نشد که توی چه باشگاه بزرگی داره مربی گری می کنه، فکر می کنه رئال هم یه تیم درجه دو مثل اینتر و چلسیه.

پسر خوب این اداها خریدار نداره
من راجع به اینترمیلان اظهار نظر نکردم، این سفسطه گری ها رو بزار کنار و اگه حرفی داری درست حرفتو بزن، نه اینکه توی دهن دیگران حرف بزاری
اون حرفا رو هم در پاسخ کاربر mehrdad201 دادم، نمی دونم شما این وسط حرف حسابتون چیه و از کجا وارد بحث ما شدید چون ما کلا در مورد یه چیز دیگه داشتیم صحبت می کردیم و حرفای شما نسبت به اون بحث کلا نامربوطه
شما هم هوادار رئال نیستی بلکه هوادار مورینیو هستی، بعد از رفتن مورینیو مشخص میشه که کی هوادار رئاله، قرار هم نیست همه مثل شما کشته مرده ی ادمی باشن که به هیچکس احترام نمی زاره و خودشو خدا می دونه
علاقه ای هم به بحث با امثال شما ندارم، باز هم میگم خیلی خوشحالم که مورینیو داره میره چون دیگه هوادارایی مثل شما رو بین خودمون نمی بینم.

از رئال و مورینیو حمایت میکنیم تا 26 اردیبهشت در سانتیاگو برنابئو جام حذفی رو کسب کنیم :)

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
امشب بازی رئال رو نشون نمیدن؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
امشب بازی رئال رو نشون نمیدن؟

نه متاسفانه شبکه 3وورزش نشون نمیدن
ولی شبکه 3بازی چلسی با تاتنهام رو نشون میده 23:15

هر کی میخواد توانایی های بیل رو ببینه این بازی رو از دست نده

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
از رئال و مورینیو حمایت میکنیم تا 26 اردیبهشت در سانتیاگو برنابئو جام حذفی رو کسب کنیم :)

وقتی میگم دنبال سفسطه و هوچی گری هستی همینه
رفتی یه پستی رو که هیچ ربطی به بحث من با mehrdad201 نداره رو پیدا کردی و به این موضوع می خوای ربطش بدی
نمی دونم با این مسخره بازی ها چی رو می خوای ثابت کنی ولی این اخرین پستی بود که در مورد این موضوع گزاشتم
با سفسطه گری فقط احترام خودتو از دست می دی.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
رونالدو گل دویستمش با پیراهن رئال رو زد
نه تا دیگه مونده تا به رکورد هوگو سانچز برسه.
.......
گل سوم برای رئال
عجب بازی ایه، کسایی که نمی بینن ضرر کردن :cool:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

دقیقا بعد از این گل سریع رفت سمت هوادارا و چند بار دستشو به زمین اشاره کرد و یه جمله رو چند بار از ته دل فریاد زد, ظاهرا جمله این بوده: "yo aquí" که معنیش میشه من اینجا هستم. در واقع به هوادارا وعده داد که رئال رو ترک نمیکنه.
رئال هم همچنان این فصل بدون شکست در بازیهای خانگی به کارش ادامه میده.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
رئال با برد دیشب اولین تیم لالیگا شد که در خانه به 1000 برد رسید

هنوز هم شاخیم

مثل همیشه رکورد گزاریم
اولین تیمی هم که به رکورد چهار هزار امتیاز رسید ماییم.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
مثل همیشه رکورد گزاریم
اولین تیمی هم که به رکورد چهار هزار امتیاز رسید ماییم.
امسال توپ طلا برای رونالدو هست.
بدن به کسه دیگه میرم شیشه هاشونو میارم پایین

بالا