SPECIAL ONE
Registered User
هر دو تاشون خوبن. فالکائو الان شاداب تر هست ولی رونی هم میتونه احیا بشه.
مشاهده پیوست 364302مشاهده پیوست 364303
مشاهده پیوست 364302مشاهده پیوست 364303
به نظرم فالکائو و کاوانی گزینه های خیلی بهتری هستند، به ویژه فالکائو که با لالیگا هم اشنایی داره و مشکلی بابت جا افتادنش در لیگ مشکلی به وجود نمیاد
در هر صورت من به پرز اطمینان دارم و می دونم که بهترین خرید ها رو انجام می ده.
روني بازيکن خوبي هست ولي بيشتر مشهورر بودنش به خاطر مطبوعات انگليس هست ! بازيکن هاي بهتري هستن که بيشتر به درد رئال بخورن و قيمت کمتري داشته باشن
اگه فالکائو رو بگیرن که خیلی بهتر میشه چون رونی هم به نظرم یکم افت کرده و هم یه مهاجم نوک کلاسیک نیست و بیشتر از عقب خودش رو به دروازه حریف میرسونه !
کلا خیلی مسخره ست که هیگواین رو بفروشیم و بجاش رونی رو بگیریم
برای ما هیگواین از رونی خیلی مفیدتره.
ایده آل من برای فصل نقل و انتقالات:
درون دروازه که مشکلی نداریم
یه مدافع راست لازم داریم که بهترین گزینه کارواخاله. هم بازیکن کاستیا بوده، هم اسپانیاییه و هم نشون داده بازیکن با ارزشیه. در ضمن تو این پست ناچو رو هم داریم که یه مقدار تجربه ش بالا بره من به آربلوآ ترجیحش میدم.
با وجود راموس و واران و په په و آلبیول بنظر نمی رسه نیازی به مدافع وسط باشه. هر چند راموس نشون داده که کم محروم نمیشه.
تو خط هافبک شدیدا موافق رفتن خدیرا هستم. یه هافبک دفاعی تخریبی که هیچگونه خلاقیتی به بازی تیم اضافه نمی کنه. هر چند بعید می دونم خدیرا رو بفروشن. اسین هم که قرضی اومده و باید بره. در صورت رفتن خدیرا به یک هافبک دفاعی نیاز داریم. هر چند باید فکر دوران بعد از ژابی آلونسو رو هم کرد. بهرحال تو پست هافبک دفاعی ابهام وجود داره.
در مورد هافبک های کناری که سمت چپ مال رونالدوئه. سمت راست هم در صورت خرید گرت بیل باید دیماریا رو بفروشن. نیمار مثل یه هندونه بسته می مونه. واقعا نمیشه در موردش نظر داد. من ترجیح میدم بیاد رئال تا بره بارسلونا. هر چند احتمالا تو بارسا هم مثل ویا و سانچز و زلاتان تبدیل به یه مهره سوخته میشه.
تو خط حمله بنظرم نیاز به یه چهره تازه داریم. نه اینکه ترکیب فعلی بعد باشه. ولی زیادی یکنواخت شده. مورینیو این فصل ایگواین و بنزما رو تقریبا نابود کرد. هر کدومشون اگه یه بازی گل نمی زد می رفت رو نیمکت! اما اگه بخوان بجای هیگواین رونی رو بیارن واقعا خنده داره. آگرو می تونه گزینه خوبی باشه.
جدای از تمام مشکلاتی که با مورینیو دارم به خاطر چند تا از تصمیماتش هیچ وقت نمی بخشمش و فکر کنم هیچکدوم از هوادارای واقعی رئال هم نبخشنش. اونم بیرون کردن رائول، گوتی و گرانرو بود. انصافا جنازه گرانرو هم به خدیرا شرف داره. یه بازیکن پا به توپ، خلاق، تربیت شده کاستیا. از اون طرف رائول و گوتی. باور کنید اگه گوتی تو بازی رفت رئال و دورتموند بود، اینجور نمی باختیم. یه داد می زد سر بازیکنا و همه به خودشون می اومدن. از بس تعصب داشت به رئال. جای همچین بازیکن هایی کمه الان توی تیم.
مطمئنا باید فکری به حال سمت راست کار. چون اصلا با سمت چپ همخوانی نداره و این فصل تقریبا پاشنه آشیل تیم تو خیلی از بازی ها بود.من بازی های کارواخال رو ندیدم مثل اینکه بهترین دفاع راست بوندس لیگا شده، ولی برای این پست هیچ صحبتی تا حالا نشده، نمی دونم پرز قصد خرید برای این پست رو داره یا نه
برای هافبک دفاعی میشه روی ارتورو ویدال بازیکن یوونتوس فکر کرد (یاد ماکه له له به خیر)
به نظرم در صورت خرید بیل باز هم باید دیماریا رو نگه داریم مگر اینکه همراه بیل نیمار هم خریداری بشه، اصلا دوست ندارم رونی به رئال بیاد.
در مورد رائول و گوتی هم داغ دلمو تازه کردی، واقعا به این دو تا بازیکن ظلم شد
در کل بهترین نقل و انتقال ممکن برای ما رفتن مورینیوست که به سلامتی داره اتفاق میوفته.
مطمئنا باید فکری به حال سمت راست کار. چون اصلا با سمت چپ همخوانی نداره و این فصل تقریبا پاشنه آشیل تیم تو خیلی از بازی ها بود.
دیماریا واقعا بد بازی می کنه. سیستم تیم رو عملا به سمت بکش زیرشمی بره. از هر جا که برسه سانتر می کنه و تو 90 درصد موارد اشتباه از آب در میان. همین بازی با اسپانیول نزدیک به 10 پاس اشتباه داد.
بعیده که گرت بیل و نیمار همزمان خریده بشن. مگه اینکه پرز بزنه به سرش و برای انتخابات مدیریتی اینکار رو بکنه. مثل سال 2009 که رونالدو، کاکا، بنزما و ژابی آلونسو رو با هم خرید! بازم من ترجیح میدم یکی شون خریده بشه. چون همینجوری هجمه سنگین از هر طرف روی رئال هست که امسال دیگه حتما باید لیگ قهرمانان رو ببره. چه برسه به اینکه دو تا سناره رو همزمان با هم بگیره.
خدیرا رو بتونن به یه تیمی بندازن عالی میشه ...
افت کرده شدید ...
هافبک دفاعی جوون میخوایم ...
دقیقا اواسط فصل 2009/2010 وقتی رئال از لیگ قهرمانان حذف شد و تو لا لیگا هم عقب بود نظر گوآردیولا رو در مورد رئال و پلگرینی و اینکه رئال هزینه کرده و نتیجه نگرفته پرسیدن و گوآردیولا که اون تیم بارسا رو ساخته بود گفت مشکل رئال "رائول" هست و باید رائول رو بفروشن. رائول اواخری که تو رئال بود گلهاش باین شکل بود که توپ میخورد به زانوش و میرفت تو گل. دقیقا یادمه روزنامه دنیای فوتبال یه بخشیش از اخبار لالیگا ترجمه میشد و عینا نوشته میشد, همیشه اون بخش مینوشت اخبار لالیگا رو هر چند هفته یبار هم بطنز مینوشت: " راستی رائول هم یه توپ خورد به پاش و رفت تو گل " که دقیقا هم گلهاش همینجوری بود. منم یادم نرفته چیپ هایی که رائول میزد و توپ بدون اینکه اصلا بچرخه میرفت تو گل. منم فینال لیگ قهرمانان با والنسیا رو یادم نرفته ولی هر چیزی دورانی داره. نگید تو شالکه خوب بود چون اونجا بازیکن ها کوچیکتر از بازیکن های رئال بودن.
در مورد گوتی هم فصلی که پلگرینی بود اصلا درگیر شده بود باهاش و از تیم اخراجش کرد و کاکا مصدوم شده بود مجبور شدن بیارنش و آخر فصلم دادنش بشیکتاش.
کلا کسایی که اینجا از مورینیو متنفر هستن دقیقا بعد از شکست از دورتموند این حرفها رو میزنن. تا قبل از اون همه برای مورینیو آرزوی موفقیت داشتن که پستها هست. کلا حرفها همه احساسی هست.
در مورد شآن رائول و نحوه رفتنش و مراسم قبول دارم, ولی خدا وکیلی این گناه مورینیو هست؟ مورینیو رائول رو نمیخواست باید چیکار میکرد؟! خودت هم میگی نمیخواست نیمکت نشین بمونه. من میگم حرفها احساسی هست همینه دیگه, خودت هم هیچ دفاعی از عملکرد فنی رائول نمیکنی.شما ناراحتی تون از اینه که چرا ما مثل شما هوادار مورینیو نیستیم و بجای اینکه برای مورینیو سینه بزنیم از باشگاه رئال طرفداری می کنیم
من یادمه که رائول نسبت به نیمکت نشینیش شاکی شده بود و یه بار هم مصاحبه کرد که دوست نداره روزهای اخر فوتبالشو روی نیمکت بگذرونه، کسی منکر این ها نیست
ولی رائول و گوتی حقشون نبود که اون جوری از رئال برن، باید یک مراسم باشکوه براشون گرفته می شد و در حد شان و اندازه شون ازشون قدردانی می شد، ناراحتی من به شخصه از اینه که همچین اتفاقی نیوفتاد.
در مورد شآن رائول و نحوه رفتنش و مراسم قبول دارم, ولی خدا وکیلی این گناه مورینیو هست؟ مورینیو رائول رو نمیخواست باید چیکار میکرد؟! خودت هم میگی نمیخواست نیمکت نشین بمونه. من میگم حرفها احساسی هست همینه دیگه, خودت هم هیچ دفاعی از عملکرد فنی رائول نمیکنی.
مربی محبوب من که طور دیگه ای دوستش دارم اسون گوران اریکسون هست. ولی در حال حاضر بردن گوآردیولا ( اگه همونطور که تو بارسا کار کرد تو بایرن کار کنه ) کار هر کسی نیست. مورینیو از معدود کسانی هست که میتونه رقیب باشه.
کلا خواهشا لطفا بیاید حرفهای احساسی رو بزاریم کنار.
راستی مانچینی هم اخراج شد و سیتی هم دنبال جذب یه مربی بزرگ.
الان شما میگی رائول شایسته فیکس بازی کردن نبود, و در نتیجه خودت حق دادی به مورینیو که فیکس نذاره رائول رو. و رائول هم قبول نکرد و رفت. حالا که حق رو به مورینیو دادی چرا میگی اسطوره رو بیرون کرد؟ منظورم از احساسی همین بود.من نمی دونم منظورتون از حرفای احساسی چیه چون فکر نمی کنم احساسی حرف زده باشم (البته اگه منظورتون با منه)
در مورد عملکرد فنی رائول من چیزی نگفتم ولی فکر می کنم رائول خودشو در شالکه دوباره ثابت کرد، هر چند که معتقدم دیگه نمی تونست در رئال فیکس بازی کنه ولی می تونست از روی نیمکت خیلی به تیم کمک کنه که البته هم خودش و هم مورینیو نخواستند
گواردیولا هم از سر خوش شناسیش در زمان برداشت از کاشته های ونخال و رایکارد سرمربی بارسا شد، هنوز خیلی کار داره که به عنوان یه مربی بزرگ خودشو جا بندازه
(حالا گواردیولا چه ربطی به این بحث ما داشت ؟)