• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
تک تک اشخاصی که ازشون خاطره های زیادی داریم دارن خداحافظی میکنن.

سرالکس فرگوسن
اسکولز
بکهام

مهدی مهدوی کیا.

دافع المانی "متزلدر" فکر کنم واسه رئال هم بازی کرده. اونم خداحاقظی کرد.

یکی 2 سال دیگه هم فکر کنم پیرلو ، رونالدینیو ، گیگز از بزرگترین بازیکنا باشن که خداحافظی میکنن.
اره واقعا سخته، ادم دوست داره این افراد همیشه بازی کنن، من از اون موقعی که فوتبالو یادم میاد امثال گیگز و اسکولز و بکهام و رائول بودن، دیدن رفتنشون واقعا ناراحت کننده ست
ولی حیف شد که بکهام با پیراهن پاری سن ژرمن خداحافظی کرد
خیلی دوست دارم رائول اسطوره ی خودمون دوباره برگرده و با پیراهن رئال خداحافظی کنه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تک تک اشخاصی که ازشون خاطره های زیادی داریم دارن خداحافظی میکنن.

سرالکس فرگوسن
اسکولز
بکهام

مهدی مهدوی کیا.

دافع المانی "متزلدر" فکر کنم واسه رئال هم بازی کرده. اونم خداحاقظی کرد.

یکی 2 سال دیگه هم فکر کنم پیرلو ، رونالدینیو ، گیگز از بزرگترین بازیکنا باشن که خداحافظی میکنن.

پس خاویر زانتی تو این لیستت نیست! حتما از تیم اینتر تنفر داری! گیکز هم دیگه تموم امسال فصل اخرش بود.جیمی کرگر مدافع لیورپول هم جا گذاشتی اینم بخاطر تنفر از تیم لیورپول بود.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
پس خاویر زانتی تو این لیستت نیست! حتما از تیم اینتر تنفر داری! گیکز هم دیگه تموم امسال فصل اخرش بود.اسکولوز هم جا موند.جیمی کرگر مدافع لیورپول هم جا گذاشتی اینم بخاطر تنفر از تیم لیورپول بود.

اقا الان جو احساسیه، کل کل نکن :happy:
فکر کنم سال بعد پویول هم از بارسا خداحافظی کنه
سوای بحث های کل کل، باید به خاطر همه ی شادی ها و غصه هایی که این بازیکن ها نصیب ما کردند بهشون احترام بزاریم و ازشون سپاس گزار باشیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پس خاویر زانتی تو این لیستت نیست! حتما از تیم اینتر تنفر داری! گیکز هم دیگه تموم امسال فصل اخرش بود.جیمی کرگر مدافع لیورپول هم جا گذاشتی اینم بخاطر تنفر از تیم لیورپول بود.

نه والا یادم رفته بود.

کرگر و زانتی. زانتی خیلی حیف شد که مصدوم شد و رفت. امیدوازم یه بازی خداحافظی خوب براش گرفته بشه. همینطور جیمی کرگر سوتی زیاد میداد اما متعصب بود. سر الکس فرگوسن هم ازش تعریف کرده بود.

دارن فلچر ما هم هست که اونم مریض شد و شاید مجبور بشه فوتبال رو بذاره کنار.

از ایرنیها امید روانخواه هم هست که اونم متاسفانه بخاطر پزشک بد مجبورشد فوتبال رو کنار بذاره.

از لیورپول بدم میاد اما دلیل نمیشه که از بازیکناش متنفر باشه. نژاد پرست که نیستیم که میلاد خان :) (همون صفتی که شما در مورد گواردیولا به ناحق به کار بردی) پسر جان من که بچه نیستم که همه چیو با هم قاطی کنم :)
باز هم تند رفتی و برداشت سطحی کردی از صحبت من.

به قول ساروخان عزیز احتمالا پویول هم سال بعد بره. رائول گنزالس هم هست :) اونم فکر کنم الان قطر داره بازی میکنه اما اونم میره.

تازه بوفون هم هست. اونم داره پا به سن میذاره.

این تازه لیست بازیکنا بود. مثلا الان هاینکس داره میره. معلوم نیست مربی های بزرگی مثل ونگر ، کارلتو ، تراپاتونی و .... اینها کی برن. اما اینها هم میرن

خاطرات خیلی زیادی داریم ازشون

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
همون صفتی که شما در مورد گواردیولا به ناحق به کار بردی

شما اون حرف من رو ی طور دیگه متوجه شدی!

لطفا وخواهشا دیگر در تاپیک رئال مادرید اسم حضرت پپ گواردیلا(ع) رو من نبینم که به اسمش الرزی دارم.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
برای بازی امشب کسی محروم یا مصدوم نیست؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما اون حرف من رو ی طور دیگه متوجه شدی!

لطفا وخواهشا دیگر در تاپیک رئال مادرید اسم حضرت پپ گواردیلا(ع) رو من نبینم که به اسمش الرزی دارم.

اولا من حرف شما رو کامل متوجه شدم. صحبت شما کاملا مشخص بود :) گفتی گواردیولا نژاد پرسته. منم ازت پرسیدم که چرا بهش اینو میگی که خب جواب درست و حسابی به من ندادی :)

اونو بگذریم.

از اینکه گفتی خواهشا و لطفا :) این دلیل بر ادب و متانت شماست :) اما چون شخص شما از گواردیولا خوشش نمیاد دلیل نمیشه اینجا اسمشو نیاریم :) چون تاپیک متعلق به همه است در صورتیکه توهین به تیم و هواداران نباشه که بعید میدونم بردن نام مربی حریف توهینی باشه.

این قضیه رو میگم به این دلیل که بدونید اگه در تاپیک بارسا یا منچستر یا هر تیم دیگه هواداری بخواد به نام مربی حریف توهین کنه من محکونش میکنم. حتی صحبتهای خارج از اخلاقی که در مورد مورینیو به کار میبرن کار درستی نیست.

درسته من خودم خوشم نمیاد مثلا مورینیو مربی منچستر بشه اما به عنوان یه حریف قدر که احتمالا از فصل اینده حریف همین منچستر ما خواهد بود بهش احترام میذارم چون از نظر فنی و نتایج کسب کرده یکی از برترین های دنیای فوتبال هست.

-------------
اما سوال اخر : یکی از دوستان منچستری گفت که بکهام احتمالا در بازی ستاره های رئال و منچستر برای هر دو تیم بازی میکنه. میخواستم ببینم کسی میدونه این بازی چه زمانی قراره انجام بشه ؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
بابا این اسین هم زنگ تفریح هست به خدا ....
این چه وضع بازی کردنه ؟
این رو از کجا آوردن ؟ خدایی در حد و اندازه رئال نيست .....
په په خیلی بهتر از این هست .

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
رونالدو یه خورده از تکروی هاش کم کنه خیلی خوب میشه
اسین هم مثل اینکه بدجور توهم گرفتش، یه سره داره تلاش می کنه بازیکن مستقیمش رو دریبل کنه که نتیجه اش فقط لو رفتن توپه، روی گلی هم که خوردیم یه جورایی مقصر بود
به شدت نیاز به یک مدافع راست مطمئن داریم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ضربه سر رونالدو و جایگیریش برای زدن گل فوق العاده بود.

گلی هم که اتلتیکو زد زیبا بود. مقصر اصلیش به نظر من اشتباه البیول بود.

فکر میکردم این بازیکن در سطح این بازی نباشه (معمولا ذخیره بوده) که خب یه جا جلو فالکائو ضعف نشون داد و رئال گل خورد.

در کل رئال با قوای بیشتری حمله میکنه و اتلتیکو به نظر من نیمه اول محتاطانه تر بازی کرد.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
خدیرا و اسین دارن بد بازی میکنن. اوزیل هم که باز داره کنار بازی میکنه!

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
متاسفانه مورینیو بیشتر از اونکه در روند رو به رشد رئال مادرید تاثیری داشته باشه ، باعث شده تا تیم یک جورایی دچار از هم پاشیدگی بشه .
کنار گذاشتن کاکا ، اختلاف با راموس ، رفتار عجیب در قبال کاسیاس و این اواخر خبر جدایی هیگواین واقعا مایوس کننده ست .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون موقعیت که اوزیل خراب کرد به نظرم توپ اول رو رونالدو از خارج از خط فرستاد

اما در کل رئال برتر هست تو نیمه دوم. بدشانس هم هستند چندین و چند تا تیر دروازه زدن. اوزیل 2 بار زد. رونالدو هم یکبار زد.

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
رونالدو بیشتر از این که از زدن به تیر ناراحت باشه از خراب کردن موقعیت توسط اسین ناراح بود ....
برای صدمین بار :
این بازیکن اصلا در حد و اندازه یه همچین باشگاهی نیست و سریعا باید تعویض بشه .

ارسال شده از GT-N7100 با استفاده از تپاتالک 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی حس ششم من میگه یکی از دو تیم که احتمال بیشتر رئال هست گل رو در همین 90 دقیقه میزنه و کار رو تموم میکنه.

خب حس ششم ما امروز اشتباه کرد. بازی رفت به وقت اضافه. اما نزدیک بود اخرای بازی رئال گل رو بخوره ...

از نظر فنی رئالیها برتر هستند اما از نظر روحی بازیکنا در وضعیت ارامش نیستند. مورینیو رو هم که داور اخراج کرد.

Last edited:

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
همیشه توی بازی های حساس باید یک بازیکن پیدا بشه که خون به جیگرمون کنه، امشب هم اسین بدجور روی اعصابه
از مورینیو هم همچین کاری بعید بود، توی بازی یه این مهمی باید خودشو کنترل می کرد.
شبکه ی الجزیره سالگادو رو به عنوان کارشناس اورده، ادم این جور بازی ها رو که می بینه پی به ارزش امثال سالگادو می بره.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
هیچ تیمی مثل اتلتیکومادرید انقدر کثیف بازی نمیکنه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هیچ تیمی مثل اتلتیکومادرید انقدر کثیف بازی نمیکنه...

این شیوه رو سیمئونه زمانی که خودش بازیکن بود خیلی خوب اجرا میکرد.

بازی رو برد به سمت جنجال. مهره کلیدی رئال هم اخراج شد. همه چی داره به اون شکلی پیش میره که یه مربی مثل سیمئونه میخواد.

اون جنجال دیوید بکهامش که یادتونه تو جام جهانی 98

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
این شیوه رو سیمئونه زمانی که خودش بازیکن بود خیلی خوب اجرا میکرد.

بازی رو برد به سمت جنجال. مهره کلیدی رئال هم اخراج شد. همه چی داره به اون شکلی پیش میره که یه مربی مثل سیمئونه میخواد.

اون جنجال دیوید بکهامش که یادتونه تو جام جهانی 98

باورت نمیشه همین الان داشتم به همون هوچی گری معروف سیمئونه فکر می کردم
یاد تیم های عربی افتادم
ما با بارسا این همه رقابت و دشمنی داریم و مسابقه هامون همیشه شبیه جنگه ولی هیچ وقت توی بازی های بارسا و رئال از این کارهای کثیف ندیدم
ادم واقعا ناراحت میشه که توی همچین سطح فوتبالی این رفتارها رو می بینه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باورت نمیشه همین الان داشتم به همون هوچی گری معروف سیمئونه فکر می کردم
یاد تیم های عربی افتادم
ما با بارسا این همه رقابت و دشمنی داریم و مسابقه هامون همیشه شبیه جنگه ولی هیچ وقت توی بازی های بارسا و رئال از این کارهای کثیف ندیدم
ادم واقعا ناراحت میشه که توی همچین سطح فوتبالی این رفتارها رو می بینه.

ساروخان. شاید مثلا شما یا میلاد عزیز از بارسا بدتون بیاد یا ما از رئال خوشمون نیاد. اما به عنوان تیمی که فوتبال بازی میکنه واقعا برای حریفمون احترام قائلیم :)

این فوتبالی که اتلتیکو بازی کرد که البته با چاشنی شانس زیادی هم بود واقعا ادم رو متاسف میکنه. اون صحنه که بازیکنای اتلتیکو توپ ها رو انداختن تو زمین یاد توپ جمع کن های ابومسلم افتادم که توپ نمیدادن.

به هر حال بازی تموم شد. خیلی متاسف شدم. بخصوص سر اخراج رونالدو که دقیقا با نقشه سیمئونه اخراج شد. من همیشه از این سیمئونه بدم میومد. بخاطر اون قضیه بکهام

به هر رئال شایسته برد بود. اون تیردروازه ها امشب کابوس رئال بود.

بالا