sarukhan
Registered User
- نوشتهها
- 1,319
- لایکها
- 1,367
الان شما میگی رائول شایسته فیکس بازی کردن نبود, و در نتیجه خودت حق دادی به مورینیو که فیکس نذاره رائول رو. و رائول هم قبول نکرد و رفت. حالا که حق رو به مورینیو دادی چرا میگی اسطوره رو بیرون کرد؟ منظورم از احساسی همین بود.
گوآردیولا رو گفتم میپسندمش همونطور که مورینیو رو میپسندمش چون هر دوشون بزرگن و اینکه بدونی دلیل حمایتم از مورینیو سرمربی رئال بودنش هست. ( گوآردیولا رو واسه همین گفتم تو بایرن خودشو باید ثابت کنه, چون آراگونز و دل بوسکه هم تقریبا با همون اسکلت نتیجه گرفتن ). این حرفت راجع به گوآردیولا رو هم دقیقا راجع به یوپ هینکس میزنن که میگن تیم اصلی رو ونگال ساخته که لوکا تونی رو کنار گذاشته بود و مولر رو بازی داده بود و... فکر کنم دکتر صدر هم گفته بود همینو.
کلا من مربی بعدی هم هر کی باشه حمایتش میکنم به همین اندازه. راستی چرا از هیگوآین و اوزیل و رونالدو بخاطر 3 تا تک به تکی که با دورتموند خراب کردن ناراحت نیستی و نمیخوای از رئال برن؟
اگه منظورتون پستی هستش که چند هفته پیش نوشتم همونجا دقیقا نام زیدان و والدانو رو اوردم و هیچ نامی از رائول نبردم (دوست گرامی باز هم پیشنهاد می کنم این مچ گیری ها و سفسطه کردن ها رو کنار بزارید)، در ضمن من رفتن رائول رو اصلا از چشم مورینیو نمی بینم چون مورینیو در حدی نبود که به تنهایی بتونه رائول رو از رئال بیرون کنه
در مورد اوزیل و رونالدو و هیگواین هم اتفاقا ناراحتم، خیلی هم ناراحتم و فکر نمی کنم به این زودی ها این ناراحتی پاک بشه، شاید باور نکنید ولی هر روز به اون تک به تک هایی که این بازیکنان خراب کردند فکر می کنم
ولی بلایی که مورینیو در بازی رفت به سرمون اورد باعث شد که چمپیونزلیگ رو از دست بدیم، همچنین حاشیه هایی که به وجود اورده باعث شده دیگه در رئال جایی براش نمونه. این رو نمیشه با اشتباه چند تا بازیکن که طبیعی هستش یکی کرد و بگیم چون اون بازیکن ها در یک لحظه نتونستند درست کار کنند باید بندازیمش بیرون
اگه قرار باشه هر بازیکنی یک بار اشتباه کرد از تیم اخراج بشه کلا دیگه تیمی باقی نمی مونه.