• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
الان شما میگی رائول شایسته فیکس بازی کردن نبود, و در نتیجه خودت حق دادی به مورینیو که فیکس نذاره رائول رو. و رائول هم قبول نکرد و رفت. حالا که حق رو به مورینیو دادی چرا میگی اسطوره رو بیرون کرد؟ منظورم از احساسی همین بود.
گوآردیولا رو گفتم میپسندمش همونطور که مورینیو رو میپسندمش چون هر دوشون بزرگن و اینکه بدونی دلیل حمایتم از مورینیو سرمربی رئال بودنش هست. ( گوآردیولا رو واسه همین گفتم تو بایرن خودشو باید ثابت کنه, چون آراگونز و دل بوسکه هم تقریبا با همون اسکلت نتیجه گرفتن ). این حرفت راجع به گوآردیولا رو هم دقیقا راجع به یوپ هینکس میزنن که میگن تیم اصلی رو ونگال ساخته که لوکا تونی رو کنار گذاشته بود و مولر رو بازی داده بود و... فکر کنم دکتر صدر هم گفته بود همینو.
کلا من مربی بعدی هم هر کی باشه حمایتش میکنم به همین اندازه. راستی چرا از هیگوآین و اوزیل و رونالدو بخاطر 3 تا تک به تکی که با دورتموند خراب کردن ناراحت نیستی و نمیخوای از رئال برن؟

اگه منظورتون پستی هستش که چند هفته پیش نوشتم همونجا دقیقا نام زیدان و والدانو رو اوردم و هیچ نامی از رائول نبردم (دوست گرامی باز هم پیشنهاد می کنم این مچ گیری ها و سفسطه کردن ها رو کنار بزارید)، در ضمن من رفتن رائول رو اصلا از چشم مورینیو نمی بینم چون مورینیو در حدی نبود که به تنهایی بتونه رائول رو از رئال بیرون کنه
در مورد اوزیل و رونالدو و هیگواین هم اتفاقا ناراحتم، خیلی هم ناراحتم و فکر نمی کنم به این زودی ها این ناراحتی پاک بشه، شاید باور نکنید ولی هر روز به اون تک به تک هایی که این بازیکنان خراب کردند فکر می کنم
ولی بلایی که مورینیو در بازی رفت به سرمون اورد باعث شد که چمپیونزلیگ رو از دست بدیم، همچنین حاشیه هایی که به وجود اورده باعث شده دیگه در رئال جایی براش نمونه. این رو نمیشه با اشتباه چند تا بازیکن که طبیعی هستش یکی کرد و بگیم چون اون بازیکن ها در یک لحظه نتونستند درست کار کنند باید بندازیمش بیرون
اگه قرار باشه هر بازیکنی یک بار اشتباه کرد از تیم اخراج بشه کلا دیگه تیمی باقی نمی مونه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مچ گیری دیگه چیه؟!!
در این حد نمیبینیش که رائول رو اخراج کنه ولی در این حد میبینیش که زیدان و والدانو رو اخراج کنه!!!
راجع به حاشیه های مورینیو: سال گذشته تو بازی برگشت جام حذفی مورینیو به راموس گفت برای گرفتن مسی باید فلان کارو باید انجام بدی, راموس هم گفت اینی که تو میگی نمیشه و شروع کرد به لجبازی با مورینیو. الان این تقصیر مورینیو هست یا راموس؟
دقیقا میدونی چی بین مورینیو و کاسیاس بوده؟ شاید تقصیر مورینیو نباشه. مورینیو میگه از من راجع به پپه سوال میکنید چرا نمیگید من جسارت بازی دادن به واران رو داشتم؟ خیلی از بازیکنا گفتن برای ما هیچکس مورینیو نمیشه و اونو بهترین مربی کل دوران فوتبالشون میدونن, از نحوه تمرین دادنش تا رفتارش. در مورد تاکتیک اشتباه بازی با دورتموند منظورت چیه؟ گلها رو ببین دوباره, ببین رو گل اول آلونسو چیکار کرد.

در پاسخ به پست سروش:

اگه با فریاد گوتی قرار بود رئال نتیجه بگیره گوتی میتونست از 2003 تا 2010 با فریاد زدن سر بازیکنا 8 تا لیگ قهرمانان برای رئال به ارمغان بیاره.
یادمون هم باشه که آراگونز هم رائول رو دعوت نمیکرد.

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
موافقم

هیگواین ازسال2007تا الان داره بازی میکنه تو باشگاه وکاپیتان چهارم تیم هست.

هاینکس هم قید مربیگری رو زده باید بیخیالش شیم.تنها گزینه ای که مونده رافا بنیتز هست.بنتیز تو والنسیا ولیورپول کارنامه ی موفق وقابل قبولی داشته .بنیتز بزرگ شده ی اهل مادرید هم هست وتو باشگاه رئال مادرید بیش از10سال سابقه بازی داره.

هیگوآین تو بازی مقابل مالاگا موقع ورودش به زمین هو شد توسط تماشاگرا. بعیده بمونه. در مورد رافا هم کلاس کاریش رو تو لیگ قهرمانان دوست دارم.

البته آنجلوتی هم لیگ فرانسه رو گرفت امسال.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271

در پاسخ به پست سروش:

اگه با فریاد گوتی قرار بود رئال نتیجه بگیره گوتی میتونست از 2003 تا 2010 با فریاد زدن سر بازیکنا 8 تا لیگ قهرمانان برای رئال به ارمغان بیاره.
یادمون هم باشه که آراگونز هم رائول رو دعوت نمیکرد.
فکر کنم کاملا مشخصه منظورم از اون پست چی بود. گوتی و رائول شاید از نظر فنی به آخرای فوتبالشون رسیده بودن (البته گوتی هنوز جا داشت) اما بحث من حضور یه بزرگتر بالای سر تیمه. شما الان نقش ژاوی و پویول رو تو بارسولنا ببین. هر کدوم بالای 33 سال سن دارن. هر دوشون هم تو این فصل یا مصدوم بودن یا از اوجشون خیلی دور بودن. اما وقتی تو زمین هستن بارسونا تیم با انگیزه تر و ترسناک تری نشون میده. همین موضوع در مورد رئال صدق می کنه. منظور من حضور یه بزرگتر برای روحیه دادن، تهییج کردن و انگیزه دادن به بازیکن هاست.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
هیگوآین تو بازی مقابل مالاگا موقع ورودش به زمین هو شد توسط تماشاگرا. بعیده بمونه. در مورد رافا هم کلاس کاریش رو تو لیگ قهرمانان دوست دارم.

البته آنجلوتی هم لیگ فرانسه رو گرفت امسال.

این جا مادرید است.جایی است که زیدان رو هو کردند.

این همه مهره تو پی اس جی ی لیگ گرفته کار بزرگی کرده بنظرت

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
کاکا چقدر متفاوته!

فکر کنم کاملا مشخصه منظورم از اون پست چی بود. گوتی و رائول شاید از نظر فنی به آخرای فوتبالشون رسیده بودن (البته گوتی هنوز جا داشت) اما بحث من حضور یه بزرگتر بالای سر تیمه. شما الان نقش ژاوی و پویول رو تو بارسولنا ببین. هر کدوم بالای 33 سال سن دارن. هر دوشون هم تو این فصل یا مصدوم بودن یا از اوجشون خیلی دور بودن. اما وقتی تو زمین هستن بارسونا تیم با انگیزه تر و ترسناک تری نشون میده. همین موضوع در مورد رئال صدق می کنه. منظور من حضور یه بزرگتر برای روحیه دادن، تهییج کردن و انگیزه دادن به بازیکن هاست.

کاسیاس هست, بارها هم فریاد زده سر بازیکنا, وقتی موقع جشن قهرمانی پارسال وارد زمین شد سانتیاگو برنابئو داشت منفجر میشد.

این جا مادرید است.جایی است که زیدان رو هو کردند.

این همه مهره تو پی اس جی ی لیگ گرفته کار بزرگی کرده بنظرت

این جمله رو پارسال گفته بود مورینیو. اتفاقا تو همون بازی با مالاگا هم موقع اعلام اسمش هو شد خود مورینیو هم. بهر حال هر کی مربی بشه باید حمایت بشه.

Last edited:

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
کاسیاس هست, بارها هم فریاد زده سر بازیکنا, وقتی موقع جشن قهرمانی پارسال وارد زمین شد سانتیاگو برنابئو داشت منفجر میشد.
البته الان به لطف مربی خوبمون کاسیاسی وجود نداره که تیم رو تحریک کنه. مورینیو یک سال دیگه بمونه قول میدم کاسیاس رو هم نابود کنه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
البته الان به لطف مربی خوبمون کاسیاسی وجود نداره که تیم رو تحریک کنه. مورینیو یک سال دیگه بمونه قول میدم کاسیاس رو هم نابود کنه.

گفتم که دلیل مشکل کاسیاس مشخص نیست مقصر کی هست. راموس هم بعنوان بزرگ هست. و آلونسو هم تو بازی برگشت با دورتموند دیدیم که چند بار از نیمکت بلند شد. ضمن اینکه اینایی که نام بردم از لحاظ اعتبار قهرمانی اروپا 2008, قهرمانی جهان 2010, و قهرمانی اروپا 2012 هم تو کارنامه شون دارن و وزنه های بس سنگینی هستن تو باشگاه. مثل ژاوی که خودت مثال زدی.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
مذاکره پی اس جی با کریستیانو در خلال صحبت ها برای آنجلوتی

مرجع خبري رئال مادريد : اکیپ مدعی شد که پاریسن ژرمن در خلال مذاکرات رئال برای انتقال کارلو آنجلوتی با برنابئو ، در مورد خرید کریستیانو رونالدو صحبت هایی با سران رئال داشته است . به گفته روزنامه فرانسوی ، پی اس جی در صورتی راضی می شود که آنجلوتی را به رئال بدهد که رئال هم راضی به مذاکره در مورد کریستیانو شود .
باشگاه فرانسوی شیقته به خدمت گرفتن ستاره رئال مادرید است و چند باری برای خرید وی تلاش کرده است . فرانسوی ها معتقد هستند که سران قطری باشگاه پی اس جی می خواهند از فرصت تمایل رئال به آنجلوتی سوء استفاده کنند و در مورد کریستیانو صحبت کنند .
به گفته اکیپ، تمیم بن حامد الثانی ، مالک باشگاه قطری حاضر است که در ازای ک کریستیانو 100 میلیون یورو بپردازد . آنها صحبت هایی هم با مورینیو داشته اند و به او پیشنهاد دستمزد سالانه 15 میلیون یورو داده اند .

--------------------------

کاسیاس ، محبوب ترین بازیکن لالیگا

مرجع خبري رئال مادريد : ایکر کاسیاس محبوب ترین بازیکن اسپانیاست . کاپیتان رئال در یک نظرسنجی در مورد بازیکنان باشگاه های لالیگایی به عنوان محبوب ترین انتخاب شد .
23 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی ، ایکر را محبوب ترین بازیکن لیگ اسپانیا دانست و در میان خارجی ها نیز در این نظرسنجی کریستیانو و مسی برترین ها شدند .

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سایت گل- روزنامه آ.اس در گزارشی به این نکته اشاره کرده که فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید بی صبرانه درانتظار یافتن جانشین مناسبی برای ژوزه مورینیو است.
پیش از این همه از حضور کارلو آنچلوتی روی نیمکت مربیگری فصل بعد رئال مادرید صحبت می کردند ولی با توجه به شرایط کارلتو در باشگاه فرانسوی و احتمال توافق او با سران پاری سن ژرمن برای ادامه همکاری اش با این باشگاه، ممکن است کارلتو نتواند به پاسخ رئال پیشنهاد مثبت بدهد و از همین رو سران این باشگاه به دنبال گزینه دیگری هستند تا در صورت ناکامی در مسیر جذب آنچلوتی به سراغ او بروند.
از سوی دیگر مورینیو تنها تا روز 1 ژوئن مربی رئال مادرید است و در بازی رئال مقابل اوساسونا که دراین روز دربرنابئو برگزار می شود، آخرین حضورش روی نیمکت مربیگری تیم مادریدی را تجربه خواهد کرد. از همین رو سران رئال دو هفته سخت و طولانی فرصت دارند تا مذاکرات را برای یافتن جانشین آقای خاص پیش ببرند.
کارلو آنچلوتی گزینه مدنظر رئالی هاست ولی در صورتی که آنها در جذب کارلتو ناکام بمانند، رئالی ها به فکر جذب یوپ هاینکس خواهند افتاد. سرمربی آلمانی که یک هفته پیش 68 ساله شد، زیرذره بین رئالی ها قرار گرفته. او در آستانه تکمیل فصلی رویایی با بایرن مونیخ است. چرا که هفته هاست که قهرمانی تیمش در رقابت های بوندس لیگا راقطعی شده می بیند و حالا شاهد حضور تیمش در دو بازی فینال، یعنی فینال جام حذفی آلمان و فینال لیگ قهرمانان اروپاست و در روز 25 ماه می این شانس را دارد تا با تیمش با عبور از سد دورتموند، قهرمان اروپا لقب گیرد. فینال جام حذفی آلمان هم روز 1 ژوئن در برلین و میان دو تیم بایرن و اشتوتگارت برگزار خواهد شد.
یوپ هاینکس همان کسی است که تیمش کمتر از یک ماه پیش موفق شد تا در دوبازی رفت و برگشت با نتیجه 0-7 در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بارسلونا را از پیش رو بردارد و همین برد، باعث جلب نظر سران رئال خواهد شد. سران رئال می دانند که بازگرداندن هاینکس به برنابئو ، پانزده سال بعد از کسب هفتمین قهرمانی اروپایی رئال، به ویژه با درنظر داشتن شرایط سنی این مربی آلمانی کار چندان آسانی نیست؛چون خود او هم اخیرا بارها گفته که باید شرایط سن و سالش را در نظر داشته باشد

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
هاینکس تو آخرین مصاحبه ش گفته که فقط پیشنهادات خارج از آلمان رو در نظر می گیره.
با این شرایط 3 گزینه اصلی الان برای نیمکت رئال میشه مطرح کرد. یوپ هاینکس، کارلتو و مانچینی. مانچینی با توجه به کارنامه ناامید کننده ش تو اروپا گزینه ایده آلی نیست. بین آنچلوتی و هاینکس: آنچلوتی کارنامه و ثبات بهتری داشته. دو تا قهرمانی اروپا با میلان. قهرمانی لیگ با میلان، چلسی و پاریس. هاینکس اما تو این دو سال اخیر با بایرن دست نیافتنی بوده. با این اوصاف من هاینکس رو با فاصله کمی به آنچلوتی ترجیح میدم.
(هاینکس سال 97 رئال رو همزمان قهرمان اروپا و کوپا کرد اما بدلیل اینکه تو لیگ چهارم شد، اخراجش کردن. همونطور که دلبوسکه رو بعد از دو تا قهرمانی لیگ و دو تا اروپا تو چهار سال، اخراج کردن. رئال تو دو دهه گذشته بیشترین ضربه رو از سوء مدیریت ها خورده.)

پ.ن: گزینه هایی دیگه ای که اسمشون آورده میشه رافا بنیتز و یورگن کلوپ هستن. دومی که احتمال اومدنش نزدیک به صفره. اولی هم بنظر می رسه پرز نظر مثبتی روش نداره. اما من دوستش دارم، چون یه مادریدیستاست.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اگر رئال دنبال مربی سن بالا هست اینم پیشنهاد میشه ولی فک نکنم خیلی سنش بالاس

Giovanni Trapattoni

437px-Giovanni_Trapattoni.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بنظرم فقط یه مربی جونن میتونه رئال رو به فتح چمپیونز برسونه ! یه کسی که رو نیمکت بند نشه ! یه کسی مثل کلوپ ! یا یه رئالیه اصیل !

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
ظاهرا روزنامه های آلمانی زدن که رئال داره با هاینکس مذاکره میکنه

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
به مناسبت خداحافظی بکهام از دنیای فوتبال

قسمت كوتاهی از حضور بكهام در رئال مادريد :

در ژوئن سال ۲۰۰۳ دیوید بکهام با عقد یک قرار داد چهار ساله از منچستر يونايتد به تیم رئال مادرید پیوست. منچستر در ابتدای قراردادش با رئال مبلغ ۱۷/۵ میلیون پوند بابت فروش بکهام دریافت کرد که این مبلغ با توجه به حضور بکهام در رقابتهای لیگ قهرمانان و نمایش او در رئال تا ۲۵ میلیون پوند قابل افزایش بود.

او در اولين فصل حضورش در رئال موفق شد تا جام حذفي اسپانيا رو بالای سر ببرد

بكهام سال های خوبی را در رئال پشت سر گذاشت به خصوص سال 2007 كه زير نظر فابيو كاپلو بازی ميكرد درخشان ترين فصل خودش را در رئال پشت سر گذاشت و موفق شد تا قهرماني در لاليگا اسپاني را نيز تجربه كند

بكهام همواره به سبب سانتر های فوق العاده و ضربات ايستگاهی مهارنشدنی زبان زد خاص و عام است

بكهام در سال های 2003 تا 2007 برای رئال مادريد در 116 مسابقه ی رسمی به ميدان رفت و موفق شد 13 گل نيز به ثمر برساند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تک تک اشخاصی که ازشون خاطره های زیادی داریم دارن خداحافظی میکنن.

سرالکس فرگوسن
اسکولز
بکهام

مهدی مهدوی کیا.

دافع المانی "متزلدر" فکر کنم واسه رئال هم بازی کرده. اونم خداحاقظی کرد.

یکی 2 سال دیگه هم فکر کنم پیرلو ، رونالدینیو ، گیگز از بزرگترین بازیکنا باشن که خداحافظی میکنن.

بالا