ساروخان. شاید مثلا شما یا میلاد عزیز از بارسا بدتون بیاد یا ما از رئال خوشمون نیاد. اما به عنوان تیمی که فوتبال بازی میکنه واقعا برای حریفمون احترام قائلیم
این فوتبالی که اتلتیکو بازی کرد که البته با چاشنی شانس زیادی هم بود واقعا ادم رو متاسف میکنه. اون صحنه که بازیکنای اتلتیکو توپ ها رو انداختن تو زمین یاد توپ جمع کن های ابومسلم افتادم که توپ نمیدادن.
به هر حال بازی تموم شد. خیلی متاسف شدم. بخصوص سر اخراج رونالدو که دقیقا با نقشه سیمئونه اخراج شد. من همیشه از این سیمئونه بدم میومد. بخاطر اون قضیه بکهام
به هر رئال شایسته برد بود. اون تیردروازه ها امشب کابوس رئال بود.
بهتره بگم سرانجام تیمی که لیاقت مربی بزرگی مثل مورنیو رو نداشت .این هم سر انجام یکی از بزرگترین مربی های دنیا که در حد و اندازه یکی از بزرگترین تیم های دنیا نبود .
فقط از یک مربی آماتور بر میاد که در چنین بازی حساسی اینطور با رفتارش باعث بر هم ریختن تعادل اعصاب و روان بازیکنان تیمش بشه .
تنها کسی که تحقیر شد و باید میشد مورینیو بود .
به شخصه خیلی خوشحالم که مورینیو رو فصل بعد حتی روی صندلی تماشاگران هم نخواهیم دید .
به امید موفقیت رئال مادرید .
متاسفانه نتونستم ده دقیقه اخر بازی رو ببینم، مثل اینکه رفتارهای کثیفشون ادامه داشت
به هر حال قهرمانی تلتیکو رو به اقای مورینیو تبریک عرض می کنم
منتظرم که هر چه زودتر شرش رو کم کنه.
به نظرم فالکائو و کاوانی گزینه های خیلی بهتری هستند، به ویژه فالکائو که با لالیگا هم اشنایی داره و مشکلی بابت جا افتادنش در لیگ مشکلی به وجود نمیاد
در هر صورت من به پرز اطمینان دارم و می دونم که بهترین خرید ها رو انجام می ده.
بهتره بگم سرانجام تیمی که لیاقت مربی بزرگی مثل مورنیو رو نداشت .
فقط از مدیر اماتور بر میاد که در چنین شرایطی اینگونه تیم رو بهم بریزه .
تنها کسی که تحقیر شد و باید میشد پرز و بازیکن های بی اخلاق بودند .
به شخصه من هم خیلی خوشحالم که مورنیو فصل بعد وقتش رو برای این تیم از بین نمی بره!
من نمیفهمم ، شما طرفدار مجموعه رئال هستید یا هواخواه مورینیو ؟!
دوست عزیز ؛هوادار گرامی
برای اینکه به دلایل خشونت بازیکنان تیم پی ببرید نیازی نیست که حتما روانشناس و یا مشاور باشید .
اگر شما هم در جامعه ای قرار بگیرید که مدیر و یا راهبرتون دارای رفتار و اخلاق نامناسب و خشن باشه ، روحیه همکاری تیمی نداشته باشه ، انتقاد پذیر نباشه ، دلسوز نباشه و تنها به فکر خودش باشه ، بی شک کنترل اعصابتون رو از دست خواهید داد .
دلیل اصلی خشونت هایی که در چند فصل اخیر و از سوی بازیکنان رئال شاهد بودیم وجود یک مربی و یا بهتر بگم پدر خشن ، پر حاشیه و در کل دارای خصوصیات بالاست که ذکر شد .
شخصی که به عنوان پدر وظیفه راهنمایی و هدایت فرزندش رو به عهده داره ، باید ابتدا از پس خودش بر بیاد و درونش رو اصلاح کنه .
چطور از منی که حاضر نیستم اشتباهاتم رو بپذیرم انتظار میره تا فرزندم رو یک فرد حرف شنو و مطیع و در عین حال مستقل تربیت کنم ؟ آیا غیر از اینه که مورینیو با اعتراض به اون حالت و طرز فجیع نسبت به وضع داوری که (انصافا در بازی امشب قضاوت بدی رو شاهد نبودیم) در نهایت منجر به اخراجش شد ، جو سنگین تری رو بر بازیکنان تیم ، چه بازیکنان حاضر در میدان و چه اونهایی که بر روی نیمکت بودند ، غالب کرد ؟ اگر مورینیو در این بازی حساس تا ثانیه ی آخر در کنار بازیکنان و در کنار زمین حضور میداشت مطمئن باشید که رونالدو اخراج نمیشد و بازیکنان تیم موقع زدن ضربات آخر اینقدر استرس نداشتند .
بله ، سیاست های مدیران باشگاه رئال غلطه و این مساله از عدم نتیجه گرفتن تیم طی سالهای اخیر کاملا واضحه . اما وظیفه حفظ آرامش بازیکنان و ایجاد یک جو صمیمی در بین بازیکنان تقریبا به طور کامل بر عهده مربیان تیم ، اللخصوص سرمربی تیمه و نه مدیر باشگاه .
من نمیفهمم ، شما طرفدار مجموعه رئال هستید یا هواخواه مورینیو ؟!
مورینیو باید فصل قبل از رئال جدا میشد تا بیش از این شاهد اتلاف وقت و انرژی و هزینه و مهمتر از همه از هم پاشیدن تیم نمی بودیم .
به هر حال رئال برای طرفداران این تیم همیشه همون رئال هست و خواهد بود .
اون جنجال دیوید بکهامش که یادتونه تو جام جهانی 98