• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
خوب دوستان عزیز داور برد!!!!! آها اشتباهی نوشتم اتلتیکو مادرید برد !!!

راستی منم دراز کشیده بودم خونه وقتی خواستم بلند شم داور به منم کارت قرمز داد امشبو باید پشت در بخوابم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
کاملا متاسفم برای این تیم . رفتار ضد فوتبالش در دقایقی که بازی رو دنبال کردم به شدت مشهود بود . خیلی خرسندم از عدم قهرمانی این تیم و باید بگم عاقبت گمانه زنی ها و شایعات (حقایق) پیرامون تعویض سرمربی همین هست و باید هم بدتر از این می بود .

واقعا متاسفم برای رئال مادرید نه برای باخت ، بلکه برای مدیریت انحصاری غلط و بازی ضد فوتبالی اش!

زنده باد مورنیو

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
ساروخان. شاید مثلا شما یا میلاد عزیز از بارسا بدتون بیاد یا ما از رئال خوشمون نیاد. اما به عنوان تیمی که فوتبال بازی میکنه واقعا برای حریفمون احترام قائلیم :)

این فوتبالی که اتلتیکو بازی کرد که البته با چاشنی شانس زیادی هم بود واقعا ادم رو متاسف میکنه. اون صحنه که بازیکنای اتلتیکو توپ ها رو انداختن تو زمین یاد توپ جمع کن های ابومسلم افتادم که توپ نمیدادن.

به هر حال بازی تموم شد. خیلی متاسف شدم. بخصوص سر اخراج رونالدو که دقیقا با نقشه سیمئونه اخراج شد. من همیشه از این سیمئونه بدم میومد. بخاطر اون قضیه بکهام

به هر رئال شایسته برد بود. اون تیردروازه ها امشب کابوس رئال بود.

متاسفانه نتونستم ده دقیقه اخر بازی رو ببینم، مثل اینکه رفتارهای کثیفشون ادامه داشت
به هر حال قهرمانی تلتیکو رو به اقای مورینیو تبریک عرض می کنم
منتظرم که هر چه زودتر شرش رو کم کنه.

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
این هم سر انجام یکی از بزرگترین مربی های دنیا که در حد و اندازه یکی از بزرگترین تیم های دنیا نبود .
فقط از یک مربی آماتور بر میاد که در چنین بازی حساسی اینطور با رفتارش باعث بر هم ریختن تعادل اعصاب و روان بازیکنان تیمش بشه .
تنها کسی که تحقیر شد و باید میشد مورینیو بود .
به شخصه خیلی خوشحالم که مورینیو رو فصل بعد حتی روی صندلی تماشاگران هم نخواهیم دید .

به امید موفقیت رئال مادرید .

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
این هم سر انجام یکی از بزرگترین مربی های دنیا که در حد و اندازه یکی از بزرگترین تیم های دنیا نبود .
فقط از یک مربی آماتور بر میاد که در چنین بازی حساسی اینطور با رفتارش باعث بر هم ریختن تعادل اعصاب و روان بازیکنان تیمش بشه .
تنها کسی که تحقیر شد و باید میشد مورینیو بود .
به شخصه خیلی خوشحالم که مورینیو رو فصل بعد حتی روی صندلی تماشاگران هم نخواهیم دید .

به امید موفقیت رئال مادرید .
بهتره بگم سرانجام تیمی که لیاقت مربی بزرگی مثل مورنیو رو نداشت .
فقط از مدیر اماتور بر میاد که در چنین شرایطی اینگونه تیم رو بهم بریزه .
تنها کسی که تحقیر شد و باید میشد پرز و بازیکن های بی اخلاق بودند .

به شخصه من هم خیلی خوشحالم که مورنیو فصل بعد وقتش رو برای این تیم بی مدیریت از بین نمی بره!

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه نتونستم ده دقیقه اخر بازی رو ببینم، مثل اینکه رفتارهای کثیفشون ادامه داشت
به هر حال قهرمانی تلتیکو رو به اقای مورینیو تبریک عرض می کنم
منتظرم که هر چه زودتر شرش رو کم کنه.

منصفانه بگم بازیکنای رئال خطا زیاد کردن اما این خطای زیاد یه دلیل اصلیش نوع بازی جنجالی ای بود که از ذات ادمی مثل سیمئونه نشات میگیره و به بازیکنای تیمش تزریق میشه.

خطای رونالدو واقعا اخراج داشت چون با پا تو صورت بازیکن حریف اما تو اون صحنه برخورد اول که اونم شدید بود رو بازیکن اتلتیکو اغاز کرد و اون جنجال شروع شد. به نظر من داوره باید هر دو رو اخراج میکرد.

در کل اوزیل واقعا افت کرده بود. بخصوص بعد از اون سیو دروازه بان حریف. دفاع رئال هم خیلی تو روز خوبش نبود. البیول که صحبتش نیست. راموس هم چند جا سوتی داد که اسین جمعش کرد. خود اسین هم تقریبا اتوبان بود.

کوئنترائو هم کلا عصبی بود. مثل دفعات قبلی که من تو بازیهای بزرگ ازش دیدم.

ژابی الونسو هم روز خوبی نداشت. بنزما هم همینطور. باز هیگوائین یه تک به تک داشت که اونو دروازه بان حریف گرفت.

در کل شب تلخی بود برای رئال و هواداراش و رفقای این تاپیک. چون باخت همیشه در زمین خودی سخته اونم تو فینال. این حالت رو من تو باخت جام حذفی پرسپولیس جلو سپاهان داشتم :(

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
بچه ها بازی های لیگ کی تموم میشه از شر این مورینو راحت بشیم ؟
همیشه کارای غیر منطقی میکنه ....

ارسال شده از GT-N7100 با استفاده از تپاتالک 2

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
نزدیک هجده ساله که هوادار رئالم و دارم فوتبال می بینم
تا حالا ندیده بودم کسی به خاطر سرمربی هوادار یه تیم بشه
امیدوارم مورینیو هر چه زودتر دمش رو بزاره روی کولش و بره، همراه با خودش هم این هوادارای قلابی رو ببره چون شان و شخصیت رئال بالاتر از اینه که همچین هوادارای رقت انگیزی داشته باشه
این فصل پتانسیل کسب سه گانه رو داشتیم، فقط به خاطر ندونم کاری های یه ادم مغرور و خودخواه نتونستیم
این اقا برای تیم های درجه دویی که قبلا سرمربی شون بود خاصه، خاص بودنش رو در بازی های مهمی مثل بازی با دورتموند و بازی امشب ثابت کرد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
به نظرم فالکائو و کاوانی گزینه های خیلی بهتری هستند، به ویژه فالکائو که با لالیگا هم اشنایی داره و مشکلی بابت جا افتادنش در لیگ مشکلی به وجود نمیاد
در هر صورت من به پرز اطمینان دارم و می دونم که بهترین خرید ها رو انجام می ده.

مورینیو رو هم پرز آورده, مگه به پرز اطمینان نداری؟!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
اسامی ، برند ها ، لوگو ها به تنهایی هیچ کاری نمی کنند! این انسان ها هستند که یک اسم را برند می کنند و برند را به جایی می رسانند !

آنهایی که ادعای ...سال هواداری از یک برند را دارند ، بدون شک اعجوبه هایی هستند که نمی دانند تمام حرف به حرف یک برند از تفکر انسان می آید . امیدوارم مورنیو از این تیم برود تا عده طرف دار ساده و قلابی یک لوگوی امپراطوری باقی بمانند تا رقت انگیزی را به وضوح تجربه کنند!

این مربی برای تیم هایی درجه یک با مدیریت بی شخصیتی ساخته نشده است

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
بهتره بگم سرانجام تیمی که لیاقت مربی بزرگی مثل مورنیو رو نداشت .
فقط از مدیر اماتور بر میاد که در چنین شرایطی اینگونه تیم رو بهم بریزه .
تنها کسی که تحقیر شد و باید میشد پرز و بازیکن های بی اخلاق بودند .

به شخصه من هم خیلی خوشحالم که مورنیو فصل بعد وقتش رو برای این تیم از بین نمی بره!

هوادار گرامی
برای اینکه به دلایل خشونت بازیکنان تیم پی ببرید نیازی نیست که حتما روانشناس و یا مشاور باشید .
اگر شما هم در جامعه ای قرار بگیرید که مدیر و یا راهبرتون دارای رفتار و اخلاق نامناسب و خشن باشه ، روحیه همکاری تیمی نداشته باشه ، انتقاد پذیر نباشه ، دلسوز نباشه و تنها به فکر خودش باشه ، بی شک کنترل اعصابتون رو از دست خواهید داد .
دلیل اصلی خشونت هایی که در چند فصل اخیر و از سوی بازیکنان رئال شاهد بودیم وجود یک مربی و یا بهتر بگم پدر خشن ، پر حاشیه و در کل دارای خصوصیات بالاست که ذکر شد .
شخصی که به عنوان پدر وظیفه راهنمایی و هدایت فرزندش رو به عهده داره ، باید ابتدا از پس خودش بر بیاد و درونش رو اصلاح کنه .
چطور از منی که حاضر نیستم اشتباهاتم رو بپذیرم انتظار میره تا فرزندم رو یک فرد حرف شنو و مطیع و در عین حال مستقل تربیت کنم ؟ آیا غیر از اینه که مورینیو با اعتراض به اون حالت و طرز فجیع نسبت به وضع داوری که (انصافا در بازی امشب قضاوت بدی رو شاهد نبودیم) در نهایت منجر به اخراجش شد ، جو سنگین تری رو بر بازیکنان تیم ، چه بازیکنان حاضر در میدان و چه اونهایی که بر روی نیمکت بودند ، غالب کرد ؟ اگر مورینیو در این بازی حساس تا ثانیه ی آخر در کنار بازیکنان و در کنار زمین حضور میداشت مطمئن باشید که رونالدو اخراج نمیشد و بازیکنان تیم موقع زدن ضربات آخر اینقدر استرس نداشتند .
بله ، سیاست های مدیران باشگاه رئال غلطه و این مساله از عدم نتیجه گرفتن تیم طی سالهای اخیر کاملا واضحه . اما وظیفه حفظ آرامش بازیکنان و ایجاد یک جو صمیمی در بین بازیکنان تقریبا به طور کامل بر عهده مربیان تیم ، اللخصوص سرمربی تیمه و نه مدیر باشگاه .
من نمیفهمم ، شما طرفدار مجموعه رئال هستید یا هواخواه مورینیو ؟!
مورینیو باید فصل قبل از رئال جدا میشد تا بیش از این شاهد اتلاف وقت و انرژی و هزینه و مهمتر از همه از هم پاشیدن تیم نمی بودیم .
به هر حال رئال برای طرفداران این تیم همیشه همون رئال هست و خواهد بود .

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

دوست عزیز یعنی هنوز متوجه نشدید که این افراد هوادار رئال نیستن، بلکه هوادار مورینیو هستن ؟
اینا یه دسته بندی جدی در بخش هواداری به وجود اوردن اون هم هواداری از مربی هستش
خوشحالم که با رفتن مورینیو دیگه این هوادارای رقت انگیز رو نمی بینیم
ادم شرمش میاد که با وجود این گونه افراد اظهار هواداری کنه.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
هوادار گرامی
برای اینکه به دلایل خشونت بازیکنان تیم پی ببرید نیازی نیست که حتما روانشناس و یا مشاور باشید .
اگر شما هم در جامعه ای قرار بگیرید که مدیر و یا راهبرتون دارای رفتار و اخلاق نامناسب و خشن باشه ، روحیه همکاری تیمی نداشته باشه ، انتقاد پذیر نباشه ، دلسوز نباشه و تنها به فکر خودش باشه ، بی شک کنترل اعصابتون رو از دست خواهید داد .
دلیل اصلی خشونت هایی که در چند فصل اخیر و از سوی بازیکنان رئال شاهد بودیم وجود یک مربی و یا بهتر بگم پدر خشن ، پر حاشیه و در کل دارای خصوصیات بالاست که ذکر شد .
شخصی که به عنوان پدر وظیفه راهنمایی و هدایت فرزندش رو به عهده داره ، باید ابتدا از پس خودش بر بیاد و درونش رو اصلاح کنه .
چطور از منی که حاضر نیستم اشتباهاتم رو بپذیرم انتظار میره تا فرزندم رو یک فرد حرف شنو و مطیع و در عین حال مستقل تربیت کنم ؟ آیا غیر از اینه که مورینیو با اعتراض به اون حالت و طرز فجیع نسبت به وضع داوری که (انصافا در بازی امشب قضاوت بدی رو شاهد نبودیم) در نهایت منجر به اخراجش شد ، جو سنگین تری رو بر بازیکنان تیم ، چه بازیکنان حاضر در میدان و چه اونهایی که بر روی نیمکت بودند ، غالب کرد ؟ اگر مورینیو در این بازی حساس تا ثانیه ی آخر در کنار بازیکنان و در کنار زمین حضور میداشت مطمئن باشید که رونالدو اخراج نمیشد و بازیکنان تیم موقع زدن ضربات آخر اینقدر استرس نداشتند .
بله ، سیاست های مدیران باشگاه رئال غلطه و این مساله از عدم نتیجه گرفتن تیم طی سالهای اخیر کاملا واضحه . اما وظیفه حفظ آرامش بازیکنان و ایجاد یک جو صمیمی در بین بازیکنان تقریبا به طور کامل بر عهده مربیان تیم ، اللخصوص سرمربی تیمه و نه مدیر باشگاه .
مورینیو باید فصل قبل از رئال جدا میشد تا بیش از این شاهد اتلاف وقت و انرژی و هزینه و مهمتر از همه از هم پاشیدن تیم نمی بودیم .
به هر حال رئال برای طرفداران این تیم همیشه همون رئال هست و خواهد بود .
دوست عزیز ؛
به نکته کاملا صحیحی اشاره کردی .وقتی مدیر وراهبر به فکر منافع شخصی هستند ( مو و پرز) این چنین وضعی برای تیم پیش میاد . کاش همیشه به دنبال سر منشاء مشکلات بگردیم . بگردیم و ببینیم اگر مو اینگونه بود ناشی از چه اتفاقاتی بود!
بسیار خوب است که سیاست مدیران باشگاه را غلط می دانید اما مسلما مسئله چیز دیگری است ! همین مدیریت بود که دلبوسکه را در ان شرایط بیرون انداخت و مسبب بسیاری از مشکلات فعلی شد .

همین مدیریت بود که با بی تدبیری و اتکا بر جیب شان تیم را به اینجا رساند. همین مدیریت بود تیمی که به قول برخی عشاق برند (!) که سخنان مشمئز کننده شان را می بینیم ، پتانسیل 3 جام را داشت را دست خالی کرد !

مورنیو هم انسان است ، تلاشش را کرد و سعی در ارامش تیم در این بازه همکاری با RM کرد . اما نه تنها در زمین باید می جنگید ، بلکه با امپراطوری مدیریت بی تدبیر باشگاه هم این کار را کرد که باز هم صاحب پول ، با قدرت حاصله از آن مخالف را کنار زد !

هر مجموعه اجزایی دارد . مجموعه فوتبال دارای بازیکن ، مربی ، هوادار ، مدیر ، ورزشگاه و افتخارات گذشته است .

من بدون شک طرفدار مجموعه رئال مادرید نیستم چون مدیریت پرز و هوادارنما هایی که ادعای هواداری دارند را قبول ندارم ، اما بدون تردید تفکر و تمام بازیکنانی که رئال مادرید را از 1902 تا به امروز صاحب افتخار کرده است را هواداری می کنم .

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
نمی دونم مورینیوو با بازیکن ها چیکار کرده بود که اینقدر عصبی بودن.

کاش رئال یه مربی بزرگ و کم حاشیه داشت

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
به جز از دست دادن جام، رکورد 14 سال نباختن به اتلتیکو و 42 بازی نباختن در برنابئو رو هم از دست دادیم ... :hmm:

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
وقتی یه مربی از کنترل کردن رفتارش عاجزه و نمی تونه به اعصابش مسلط بشه نتیجه اش این میشه که بازیکن ها هم عصبی میشن و نمی تونن صد در صد توانشون رو به کار بگیرن
کسی که توی بازی فینال به خاطر مسخره بازی هاش اخراج میشه یعنی لیاقت نیمکت تیم بزرگی مثل رئال رو نداره
مربی درجه دو برای تیم های درجه دو خوبه، نه پرافتخارترین باشگاه تاریخ فوتبال
....................
خدمت اون دسته از افرادی که تا الان خودشونو به عنوان هوادار رئال جا می زدن یه پیشنهاد دارم
با توجه به اینکه مورینیو داره شرش رو کم می کنه و به یه تیم دیگه می ره لطف کنید شما هم با یه خداحافظی خوشحالمون کنید، سر راهتون یه تاپیک کشته مرده های مورینیو بزنید و اونجا دور هم جمع بشید چون این تاپیک جای شماها نیست
رئال نیازی به هوادارای قلابی نداره.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من هم خدمت آن دسته هوادار نما ها که خیلی در ذهن(!) خودشان تصور می کنند هوادار اند بگویم ؛
مورنیو رفت ،مثل خیلی بزرگان دیگر از این تیم . اما با این رفتن ،تیم باز هم تیم بازگشتی دارد به سال های گذشته که نتیجه آن همه هزینه چیزی جز دست خالی بودن نخواهد بود .

به یاد آورید فصل اول مورنیو را ! وقتی کوپا را برد انقدر هواداران و از همه بیشتر بازیکنان خوشحال بودند که راموس با ان همه تجربه و از فرط خوشحالی جام را انداخت !
چرا یک تیم بزرگ برای یک جام کوچک این گونه خوشحالی می کند ؟
رئال مادرید قبل از مورنیو سال های ناکامی زیاد را گذراند و با او توانست قدری درد بی جامی و شکست های تحقیر امیز مقابل رقیب قدیمی را جبران کند . اما افسوس که عده ان قدر ذهن(!) شان یاری نمی کند تا گذشته تلخ باشگاه را به یاد اورند!

تعبیر صحیحی است که می گویند رئال مادرید نیازی به هوادار قلابی ندارد ، اما صحیح تر است که رئال مادرید به هیچ وجه نیازی به افراد بی فرهنگ و بی ادب ندارد .
من متاسفم که این تیم محبوب داری معدود هواداری ایست که محتاج ذره ای درک و فهم و مهم تر از آن ادب است ...

در دنیای فانی ، بدون تردید با گذشت زمان همه چیز از بین می رود ، اما تنها چیزی که باقی می ماند تاریخ ، فرهنگ ، یاد هاست . من توصیه ای می کنم برخی هوادار فرهنگ شوند تا حداقل در زمانی که هیچ چیزی به دست نمی آورند ، قدری درد بی فرهنگی خود را تسکین دهند!

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
این تاپیک علاوه بر اینکه جای هوادارای قلابی نیست، جای ادمای بی شعور و بی تربیت هم نیست
کسایی که عمر فوتبال دیدنشون بیشتر از دو سه سال نیست و فکر می کنن مورینیو فوتبال رو اختراع کرده از الان به فکر هواداری از تیم بعدی مورینیو باشن
همچنان میگم مورینیو داره از رئال میره شما هم با یه خداحافظی خوشحالمون کنیدِ.

......
یکی از بدی های اینترنت و فصای مجازی اینه که هر بچه ای به دور از چشم پدر و مادرش میاد توی این فضا و بی ادبی می کنه، کسی هم نیست که توی دهنش بزنه و تربیتش کنه
نتیجه اش این میشه که با هر کودکی ادم باید کل کل کنه.

بالا