• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سایت گل- اخیرا سران باشگاه یوونتوس تمایل خود را برای جذب گونسالو ایگواین ابراز کرده بودند و بعد از آن بود که ماروتا یکی از مدیران بلندپایه بینکونری اعلام کرد که شاید خریداری تبس راحت تر از ایگواین باشد و این از سختی کار برای بینکونری در مسیر خریداری مهاجم آرژآنتینی رئال خبر می داد؛ اما حالا اتفاقی افتاده که ممکن است ایگواین را به تورین نزدیک تر کند.
درحالی که سران باشگاه ایتالیایی تمایل زیادی به جذب ایگواین دارند و از لیبل 25 میلیون یورویی ای که رئالی ها روی او قرار داده اند، مطلع هستند، سران باشگاه رئال خودشان را برای خرید لیختشتاینر، مدافع 29 ساله و سوئیسی یوونتوس آماده می کنند. این طور به نظر می رسد که این مدافع باتجربه به شدت مورد علاقه کارلو آنچلوتی است و کارلتو تابستان گذشته نیز می خواست تا او را به تیمش ، پاری سن ژرمن ببرد. اگر حضور آنچلوتی روی نیمکت مربیگری رئال قطعی شود، او قطعا یکی از درخواست های این مربی ایتالیایی برای تقویت خط دفاعی تیمش خواهد بود و از همین رو به نظر می رسد که طرفین از افزودن نام لیختشتاینر به عنوان بخشی از قرارداد انتقال ایگواین به تورین استقبال خواهند کرد.
این درحالی است که نیکلاس ایگواین، برادر بزرگتر گونسالو ایگواین اخیرا در گفتگو با توتوسپورت درمورد احتمال انتقال برادرش به یوونتوس صحبت کرده و گفته بود:«انتقال احتمالی گونسالو به یوونتوس یک گام به عقب برای او نخواهد بود.» او به علاوه به این نکته اشاره کرد که در طول این هفته با سران رئال مادرید دیدارهایی خواهند داشت تا تکلیف آینده برادرشان را روشن سازند. این طور به نظر می رسد که ایگواین تمایل چندانی به ادامه حضور در رئال ندارد. طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس در بازیهای اخیر رئال ، هواداران این تیم بارها ستاره آرژانتینی شان را هو کرده اند و هنوز از وعده رئالی ها برای تمدید قرارداد او در پایان فصل ، خبری نیست.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
بعد از خداحافظی زیدان از رئال مادرید زیدان درست 7 سال پیش در چنین روزی برای یک مصاحبه به شبکه رئال مادرید دعوت شد و زیدان گفت :
من هیچگاه در یک استادیوم گریه نکرده بودم ... تا اینکه زمان خداحافظی با برنابئو رسید

لینک مصاحبه

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
پرز تو یک کنفرانس مطبوعاتی رفتن مورینیو رو رسما اعلام کرد.
Jose Mourinho to leave Real Madrid - Goal.com

از رفتنش خوشحالم. اما از اومدن آنچلوتی زیاد خوشحال نیستم. کارنامه ش تو میلان عالیه: 3 تا فینال لیگ قهرمانان که دو تا جام گرفت. اما مربی با ثباتی نیست.
هرچند با دو تا خرید تو خط دفاع و یک خرید تو خط حمله تیم قرص و محکمی برای فصل بعد خواهیم داشت که یه مربی که سرش به تنش بیارزه و حاشیه نداشته باشه، می تونه نتیجه بگیره

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
هر چند از فصل دومش به بعد با موندن مورینیو تو رئال مخالف بودم، اما بخاطر همه زحماتی که برای رئال کشید و کارهایی که کرد و جام هایی که آورد ازش ممنونم. بهرحال خوب یا بد بخشی از تاریخ رئال شده و الان که به نیمکت رئال بدون مرینیو فکر می کنم شاید یه کوچولو حالم گرفته میشه! اما نظرم همونه که باید می رفت.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اخه لیختشتاینر هم شد دفاع راست ؟! این همه استعداد جووون

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

به هر روی هر مربی ای اندیشه های خودش رو داره و بر همون اساس مهره هاش رو می چینه
ولی خیالتون راحت باشه از اسین خیلی بهتره (ابته این اسین بیچاره هم توی پست غیر تخصصی اش بازی کرد وگرنه یه زمانی توی پست اصلی اش یکی از بهترین ها بود).

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
امیدوارم اگه آنجلوتی بیاد کاکا همون کاکای میلان بشه.

نکته ای که در رابطه با پرز و مورینیو وجود داره اینه که تو این 3 سال رابطشون خیلی خوب بوده و پرز هیچ بی احترامی به مورینیو نکرد و همینطور مورینیو هم همیشه از پرز به نیکی یاد میکرد. پرز تو این 3 سال همیشه مورینیو رو بهترین مربی جهان خطاب میکرد و الانم از زحمات مورینیو تشکر کرده و گفته مورینیو وضعیت رئال رو بهبود بخشیده, و گفته کارهای غیر عادی هم کرده مورینیو که نباید می کرده, که دلیلشم فشار غیر عادی دونسته که رو مورینیو بوده. ولی پرز مثلا در زمان پلگرینی چند هفته بعد از شروع فصل گفته بود پلگرینی باید بدونه که صبر و تحمل ما اندازه ای داره.
دقیقا موراتی هم همین برخورد رو با مورینیو داشت.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کاکا دیگه اون کاکای سابق نمیشه. سن 31 سال!

درسته. کاکا سنش بالا رفته و دیگه اون کاکای میلان نمیشه. انتقال کاکا به رئال و به نظر من خروجش از میلان یه اشتباه بزرگ بود. البته کاکا مقصر نبود. میلان بخاطر مسائل مالی کاکا رو فروخت. کاکا بازیکن پولکی ای هم نبود.

بعد از خروج از میلان ، کاکا افت زیادی کرد. نه تنها بازیکن موثری برای رئال نشد از اون طرف هم میلان چوب عدم حضور کاکا رو خورد.

برلوسکونی نادان کاکا رو فکر کنم 50 60 تا داد به رئال. منتها از اونطرف بخاطر شکست ها و افت میلان به نظر من میلان خیلی بیشتر ضرر کرد.

کاکا همون بازیکنی بود که یه تنه منچستر رو به چالش کشید و مغلوب کرد ولی الان شاید اگه با اوزیل مقایسه اش کنیم 50 درصد اوزیل هم نباشه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
درسته. کاکا سنش بالا رفته و دیگه اون کاکای میلان نمیشه. انتقال کاکا به رئال و به نظر من خروجش از میلان یه اشتباه بزرگ بود. البته کاکا مقصر نبود. میلان بخاطر مسائل مالی کاکا رو فروخت. کاکا بازیکن پولکی ای هم نبود.

بعد از خروج از میلان ، کاکا افت زیادی کرد. نه تنها بازیکن موثری برای رئال نشد از اون طرف هم میلان چوب عدم حضور کاکا رو خورد.

برلوسکونی نادان کاکا رو فکر کنم 50 60 تا داد به رئال. منتها از اونطرف بخاطر شکست ها و افت میلان به نظر من میلان خیلی بیشتر ضرر کرد.

کاکا همون بازیکنی بود که یه تنه منچستر رو به چالش کشید و مغلوب کرد ولی الان شاید اگه با اوزیل مقایسه اش کنیم 50 درصد اوزیل هم نباشه.

رئال از کاکا سود زیادی دراورده.

اینم اضافه کن که وقتی اومد رئال چند بار مصدوم شد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

صادق جان به پیر و غیره .... من هم همینو می گم :D
یه صحبتی کن بی خیال این بشن این مدیر نقل و انتقالات ما که خرید بلد نیست میاد شیرین کاری می کنه اینا رو می ده بهتون که یه مهاجم بگیره :D

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

دلیل اصلی باخت یونایتد تو بازی با میلان حضور استاد گابریل هاینتزه بود که بدلیل مصدومیت زوج رویایی ویدیچ و فردیناند به اجبار در مرکز خط دفاعی بکار گرفته شده بود. که همون زمان هم تو تیم ملی آرژانتین خورد به دروازه بان تیم ملی آرژانتین و مصدومش کرد و از تیم ملی هم انداختنش بیرون تو اون زمان.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید در یک کنفرانس خبری شرکت کرده و درمورد آینده تیمش و خودش و ژوزه مورینیو در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به صحبت پرداخت
دراینجا می توانید متن صحبت های پرس در مورد مسائل مختلف باشگااه مادریدی را به گزارش آ.اس مطالعه کنید

«روز به خیر.قبل از هرچیزی می خواهم از حضور شما تشکر کنم. بعد ازاتمام جلسه ای که همین ساعاتی پیش با مدیران باشگاه داشتیم، می خواهیم شما را درجریان 2 تصمیم بگذاریم: تصمیم اول این است که بعد از مذاکراتی که با ژوزه مورینیو داشتیم در پایان این فصل همکاری مان را به صورت دوجانبه پایان خواهیم داد. ما به این نتیجه رسیدیم که الان زمان مناسبی برای این کار است. می خواهم از طرف تمام اعضای کادر مدیریتی از زمان ژوزه مورینیو تشکر کنم. ما با او گام ورزشی و رقابتی مهمی برداشتیم و برای او در چالش جدیدش آرزوی موفقیت می کنیم. به علاوه طبق بند38، انتخابات ریاست باشگاه انجام خواهد شد.این انتخاب می بایست در روز 16 ژوئن برگزار شود. من به این تصمیم گرفتم تا خودم را ناامزد شرکت دراین انتخابات کرده و کاندیداتوری ام را در روزهای اینده اعلام خواهم کرد.»

و این هم گزیده هایی از بخش های مهم صحبت های رئیس باشگاه مادریدی

*تصمیم پایان همکاری با مورینیو: موفقیت یا مشکلات اعضای کادر فنی: سوالی که شما می پرسید با واقعیت تطابق ندارد.کسی، کسی را اخراج نکرده و یک توافق دوطرفه بوده

*پروژه جدید رئال: این برنامه ای است که همین الان طرح ریزی شده. میخواهم اعلام کنم که ما برسر هیچ قراردادی با هیچ سرمربی ای به توافق نرسیده ایم. این کاری است که درروزهای آتی انجام خواهیم داد.

*جدایی مورینیو از رئال، باناامیدی،خشم و ناراحتی؟: او هم در هنگام رفتن و در هنگام بودن در رئال، مثل همه انسان های دیگر است. رفتن برای هیچ کسی دلنشین نیست ولی بعد از سالی که پشت سرگذاشتیم، هردو طرف برسراین موضوع اتفاق نظر داشتیم که زمان مناسبی برای پایان دادن به این رابطه است. از تلاشها و زحمات مورینیو تشکر می کنیم*بهترین و بدترین کارهای مورینیو: باید ببینیم. من فکر می کنم که بالانس کلی مورینیو، ازدید ما،کیفیت مهم ورزشی و رقابتی ای بود که او به رئال آورد. رئال در همان جایگاهی است که شایستگی اش را دارد. ما سالها بود که از مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا حذف می شدیم. حالا به نیمه نهایی رسیدیم و درسیدبندی، در سید یک هستیم. افرادی هستند که از نظرشان دوم شدن در لالیگا، در جام حذفی اسپانیا و رسیدن به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا عادی است واز نظر خیلی ها همین کافی است ولی برای ما این طور نیست.فرهنگ ما برداست و بس..بالانس کلی، از دیدگاه ورزشی، مثبت است.

*صحبت های ردو بدل شده با مورینیو:
این فصل، شرایط ازنظر سطح توقعات مورینیو و سران باشگاه، کافی و مناسب نبود ولی فصل بدی هم نبود. ما با مورینیو مذاکرات صادقانه و شفافی و نرمالی داشتیم و مدتها بود که شرایط را با هم آنالیز کرده بودیم...همین.. درمورد سرمربی فصل بعد باید بگویم که این شروع دوره جدیدی خواهد بود. امیدواریم که سرمربی جدید تیم کسی باشد که به بهبود تیم کمک کند. ما الان ثبات اقتصادی مناسبی داریم و از نظر ورزشی در سطحی هستیم که هرگز نباید این سطح را از دست بدهیم. سطحی که قبلا آن را از دست داده بودیم

*مدیر ورزشی.صحبت از زیدان است:
در روزهای آتی زمان لازم را خواهیم داشت تا با عمق بیشتری به بررسی خواسته هایمان و وظایفمان بپردازیم و با افراد مختلف صحبت کنیم. الان زمان مناسب این کار نیست.

*پارسال حرف تمدیدقرارداد مورینیو بود و امسال این رابطه تمام شد؛آیا رئال دچار دودستگی شده: اول بخش دوم سوالتان را توضیح می دهم. رئال متحد تر از همیشه است.وقتی من روی کار آمدم، شرکای رئال از دورانی حرف می زدند که دیگر نباید تکرار شود. رئال متحدتر از همیشه است و هیچ دودستگی و شکستی درکار نیست.مورینیو سرمربی ای است که بیشترین زمان را در 20 تیم لالیگا دراختیار داشته. ولی او براین باور است که بهتر این است که تیم را ترک کند و دلایلی که برای جدایی داشت برایم مقبول بود.

*احساسات راجع به مورینیو؛بحث انتخابات ریاست باشگاه مادریدی: من دوست داشتم که او می توانست به کارش ادامه دهد. من براین باور هستم که یک سرمربی می تواند به تیمش ثبات دهد. از نظرفشارها، باید بگویم که هر فردی یک حد نهایتی داردو این چیزی است که الان اتفاق افتاده. جدای از انتخابات اخیر، همیشه نامزدهای متعددی بودند.به نظر من طبیعی و سالم این بود که نامزدهای دیگری هم برای ریاست باشگاه حضور یابند. تصمیم گیری را برپایه خیلی چیزها انجام می دهیم. البته اگر در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی می رسیدیم ،الان در باره مسائل دیگری صحبت می کردیم. مورینیو فکر می کند که سطح فشارها در رئال درحدی است که تحملش سخت است و تابه اینجا توانسته تیم را برساند. مورینیو یک سرمربی متوقع است؛ چه از خودش و چه از سایرین توقعات زیادی دارد و این است که او را خسته کرده.

*صحبت های مورینیو علیه بازیکنانش؛ آیا او می بایست سکوت می کرد؟:
من باید واقعیت را به شمابگویم. هر سرمربی ای شخصیت خاص خودش را دارد ولی سطح توقعات و حس رقابتی او در بالاترین سطح ممکن است. مطمئنم که مورینیو هم گاهی وقتها اشتباه کرده و عذرخواهی هم کرده ولی این اصلا عادی نیست که در چنین سطح فشاری باشی. ما به این سطح فشار در تیممان افتخار می کنیم؛ اینجا رئال مادرید است و دراینجا باید برد ولی این سطح فشار از حد طبیعی و عادی فراتر رفته بود و در مورد تصمیمات تکنیکی یک سرمربی، من به این تصمیمات احترام می گذارم...این اتفاقات رخ داده،رخ می دهد و در آینده هم در رئال مادرید رخ خواهند داد. مهم این است که ما شرکای باشگاه متحد بمانیم. زمانی که به مرور کلی کارنامه مورینیو می پردازم، به این جمع بندی می رسم که او به تیم ثبات و حس رقابتی داد. ما تا پیش از آمدن او در صدر سیدبندی اروپا نبودیم و در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا شکست می خوردیم و این اتفاقی است که الان رخ نمی دهد. به علاوه واقعیت این است که درمرحله نیمه هم بدشانسی آوردیم. مصاف با بارسا، بدشانسی در بازی با بوروسیا دورتموند، ضربات پنالتی مقابل بایرن.... همه اینها بود. ما گام مهمی رو به جلو برداشتیم و اجبارما این است که به این روند بهبود ادامه دهیم. اگر در لیگ قهرمانان اروپا قهرمان شده بودیم، حالا راجع به این موضوع صحبت نمی کردیم.

*بی ادبی بازیکنان...بی ادبی خطاب به مورینیو بوده یا زیادی به آن پرداخته شده: مثل اینکه شما داستان زیادی دوست دارید..نمی دانم...این جمله رو خوب بنویس... می توانم بگویم که در برخی از شرایط به بازیکنان تیم نزدیک تر بودم و دیدگاهم به آنها نزدیکتر بود ولی هدف من این نیست که طرف بازیکنان یا سرمربی تیم را بگیرم

*
مورینیو یک شکست برای شماست؛ ناکام بودید؟: اگر شما واژه ناکامی را دراین سطح از رقابت ها به کار می برید، باید فکر کنید که لیگ هایی هستند که با 68 امتیاز فتح می شوند ولی الان برای قهرمانی باید 100 امتیاز گرفت. واژه ناکامی با واقعیت تطبیق ندارد و یا مادریدی ها چنین حسی ندارند. ما از دهه 1950 به بعد 9 قهرمانی اروپایی به دست آورده ایم؛ البته درتمام سالها قهرمان اروپا نبوده ایم

*
غیبت کریس و مورینیو درمراسم اهدای جوایز نایب قهرمانی جام حذفی: هردوی آنها اخراج شده بودند و فکر می کنم که این دلیل غیبت آنها بود.

*دلیل فشارها برروی مورینیو چه بود:
رئال مادرید باشگاهی است که به زندگی همراه با این فشارها عادت کرده. وقتی من در سال 2000 به رئال آمدم، درک این فشار برایم سخت بود. این فشار ، مهم است و افراد می خواهند درشرایط تاثیرگذار باشند ولی گاهی وقتها این فشارها به وجود می آیند و برای کسانی که از بیرون به تیم می آیند، محسوس تر است. من به ژوزه مورینیو گفته بودم که در انگلیس یک مسابقه فوتبال از 2 ساعت قبل از بازی شروع شده و تا 2 ساعت بعد از مسابقه به طول می انجامد ولی اینجا یک بازی فوتبال 7 روز هفته زمان می گیرد. اینجا نمی توانی یک روز بخوابی..بعضی ها توهین می کنند و به صورت غیرمتمدانه ای تو را کم ارزش می بینند واین طبیعی نیست.. چون خوانده هایی هستند که مثل ما در جو تعریف شده ای اخبار را خواهنده و زندگی می کند

*آنچلوتی به سران پاری سن ژرمن گفته که می خواهد از تیم برود و رئال یکی از گزینه های مدنظر اوست.شما گفتید که هیچ پیش توافقی با کسی نداشته اید:
من هرچیزی که گفته باشم. من حداکثر احترام ممکن را برای پاری سن ژرمن و رئیسش قائلم..دقیقا همان احترامی که برای تمام تیم های دیگر قائلم. مدیر داخلی باشگاه ما هفته گذشته به پاریس رفت و در مورد اینکه آیا او می تواند به رئال بیاید یا نه سوالاتی را پرسید؛ چون ما فکر می کردیم که قرارداد او با پی.اس.جی به پایان خواهد رسید ولی آنها به ما گفتند که نه..خب..همین...اصلا این موضوع که بخواهیم فردا به حل و فصل آن بپردازیم در میان نیست..ماجرا را همینجا خاتمه یافته می دانیم . چون بحث یک، دو یا سه کاندید مطرح نیست و کاندیدای زیادی داریم

*آنچلوتی- زیدان:
من قبل از این به این سوال جواب داده ام. زیدان بازیکنی است که در قلب مادریدی هها جای دارد و نه فقط به خاطر بازیهای خوبی که می کرد، بلکه به خاطر ارزش هایی که به تیم منتقل نموده بود در قلب تمام مادریدی هاست. هدف او این بود که سرمربی تیم های پایه ای شود. ما هنوز دراین باره صحبت نکرده ایم ولی او یکی از افرادی است که دراین باشگاه مشغول به کار است.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
آفرین فلورنتینو پرز, جنتلمن بودنت رو اثبات کردی, امیدوارم اون دسته از هواداران مادرید که به جان مورینیو افتاده بودن از این مطلب درس بگیرن.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سایت گل – او باید می‌رفت. جایگاه ژوزه مورینیو در هفته‌ها و ماه‌های اخیر متزلزل شده بود. به‌ویژه پس از بحث و جدل شکست دربی مقابل اتلتیکو در فینال کوپا دل‌ری. جایی که مرد پرتغالی اخراج شد، پذیرفت که در این فصل ناکام بوده، به پادشاه اسپانیا بی‌اعتنایی کرد، و به داور در پارکینگ توهین کرد. خروج او قطعی شده بود و تنها زمانش نامشخص مانده بود. مادرید بدون او بهتر خواهد شد و تردیدی در این نیست.
اوضاع در این سه فصل خیلی هم بد نبوده. مادرید در اولین فصل مورینیو جام حذفی را با شکست دادن بارسلونا به دست آورد، لالیگا را در فصل پیش با کسب رکورد امتیازات (100) فتح کرد و سوپرجام را هم در فصل جاری از آن خود کرد. اما انتظارات از نظر تعداد جام از این مربی 50ساله بسیار بیشتر بود. در هر حال اختلافاتی که خارج از میدان رقم خورد فلورنتینو پرس را وادار کرد که با مردی وداع کند که سه سال به او باوری بی قید و شرط داشت تا بارسلونا را از تخت سلطنت به زیر کشد و لادسیما را برای باشگاه پایتخت‌نشین بیاورد.
مورینیو نتوانست دهمین قهرمانی رئال در اروپا را به دست بیاورد و سه نیمه‌نهایی پیاپی را باخت. او جنجال‌های بسیاری هم ساخت که جدیدترین آنها باعث شد پرس برای این که وجهه خود را در انتخابات تابستانی ریاست رئال حفظ کند راه دیگری جز قطع همکاری نداشته باشد (هرچند که بعید است نامزد دیگری پا پیش نهد).
مربی پرتغالی تقریبا از همان آغاز آمدن به مادرید جنجال‌ساز شد. او علنا به بازیکنان، طرفداران، روزنامه‌نگاران، مربی تیم جوانان مادرید، هیئت مدیره، داوران، رقیبان و هر کسی که فکرش را بکنید حمله کرد. این فصل هم تصمیم گرفت که ایکر کاسیاس، کاپیتان باشگاه را کنار بگذارد. همین باعث شد بین بازیکنان اختلاف عمیقی به وجود بیاید و پس از آن دیگر راهی برای بازگشت نبود.
روز جمعه این احساس بد تشدید هم شد. رکورد فوق‌العاده مورینیو در فینال‌ها با شکست مقابل اتلتیکو خراب شد؛ هیچ کجا هم نه، دقیقا در سانتیاگو برنابئو! او اولین مربی در 14 سال اخیر شد که با رئال به اتلتیکو باخت.
په‌په جریمه شد و از ترکیب دور ماند. کاسیاس مغموم بازی را از روی نیمکت نگریست. آشوب مادرید را فراگرفت، بازیکنان آرامش خود را از دست دادند و حتی کریستیانو رونالدو به دلیل ضربه بدی که به گابی زد اخراج شد. مورینیو هم گفت تیمش بدشانس بوده و اتلتیکو اقبال بلندی داشته. او حاضر نشد مدال بازنده‌ها را از دست پادشاه اسپانیا بگیرد و پیش از ترک ورزشگاه به داور اهانت کرد.
بخشی از طرفداران مادرید فلورنتینو را هو کردند. او دیگر دریافت که زمان آن فرارسیده که حرکتی بکند.
پرس در نشستی خبری گفت: «دستاوردهای این فصل مطابق توقعات باشگاهی مانند رئال مادرید و مربی‌ای مانند مورینیو نبود. هر مربی‌ای شخصیت خود را دارد. او البته که گاهی اشتباه کرده و خودش هم می‌پذیرد. اما فشاری که بر او وارد شد طبیعی نبود. زمان‌هایی هم بود که او از حد و اندازه‌های طبیعی عبور کرد.»
زمان اعلام این خبر هم جالب بود. دوشنبه تولد 32سالگی کاسیاس است و رفتن مورینیو بهترین هدیه ممکن برای کاپیتان مادرید است.
اما فلورنتینو، مردی که میلیون‌ها دلار از ساخت و ساز به دست آورده، باید دوباره دست به بازسازی بزند. هرچند تیم‌های مورینیو معمولا پس از رفتن او دچار مشکل می‌شوند (مانند پورتو، چلسی و اینتر)، اما پایگاه مستحکم مادرید به این معناست که آنها می‌توانند به فصلی موفق با مربی جدید باور داشته باشند. فردی مانند کارلو آنچلوتی.
برخی بازیکنان در تابستان می‌روند، اما رفتن مورینیو زخم‌های کهنه را التیام می‌بخشد. کاسیاس می‌تواند به‌سرعت جایگاهش را در دروازه پس بگیرد. سرخیو راموس و رافائل واران در دفاع می‌توانند پایه‌های تیمی مستحکم را بنا نهند. دنی کارواخال، مدافع راست خوش‌آتیه هم در راه بازگشت به تیم سابقش پس از یک سال حضور در بوندس‌لیگا است تا مشکلاتی را حل کند که مورینیو با آن روبرو بود. لوکا مودریچ د رخط میانی عنصری کلیدی می‌ماند و کریستیانو رونالدو هم پرچم‌دار پروژه ورزشی بعدی است. احتمالا پول لازم برای خرید یک مهاجم ستاره هم خواهد رسید.
مربی جدید تیمی را به ارث می‌برد که برخی از بهترین بازیکنان دنیا در آن حضور دارند. او فرصت این را می‌یابد که آنها را حتی بهتر هم سازد. مدیریت انسانی صحیح قاعدتا بسیاری از مشکلات فعلی را حل می‌کند و با داشتن برنامه تاکتیکی دقیق‌تر (نه این که سیستم تنها متکی بر ضدحمله باشد)، تیم مادریدی سر به آسمان‌ها خواهد سایید.
مورینیو باید می‌رفت. باشگاه می‌تواند به بالا و به جلو حرکت کند. آن هم با متانت بیشتر. اگر این‌گونه شود بعید است کسی جای خالی مورینیو را فصل بعد حس کند.

By Ben Hayward | Spanish Football Writer

بالا