خب اینم از جام آخر که دستمون بهش نرسید !
در جواب دوستی که میگن مدریت بد بوده و مورینیو خوب، دقیقا مدریت چه کار کرد و مورینیو چکار ؟؟
مدریت اسطوره هارو بیرون کرد، از دستیار فنی تا بازیکن(به درخواست مورینیو)، مدریت با وجود عالی بودن ترکیب تیم مودریچ، اسین و آلتینتوپ!!! رو به خدمت گرفت!
مدریت در تمام لحظات از سرمربی حمایت کرد و اما جوابش چی شد ؟؟
جامها رو بیخیال میشیم، شخصیت تیم رو چقدر پایین آورد، حرکاتش کنار زمین توی بازی با بارسا که به بازیکنا اشاره میکرد بازیکنای حریف رو بزنن فراموش نمیکنیم، کنفرانسهای خبریش برای متشنج کردن جو رو، ایجاد دو دستگی توی یک تیم ملی رو و خیلی کارای دیگش و در نهایت توهین به شعور هوادارا با گفتن اینکه با این بازیکنان متوسط نتیجه هاش خوب بوده ( همین 1-2 هفته پیش)! و البته هممون میدونیم اکثر این بازیکنا عضو ثابت تیم ملیشون هستن، تیمهایی مثل آلمان، آرژانتین، اسپانیا و پرتغال !!!
و مهمتر از همه مورینیو هم رفت و پرز هم میره و همهی بازیکنا، بعدش از هوادارای تیم، هوادارای این افراد رو کم میکنیم تا ببینیم کیا هوادار تیم هستن و نه شخص !!
ببین عزیزم ؛
من انکار نمی کنم ژوره ادمی مغرور نیست و کسی هست که اصلا دنبال تشنج و خشونت نباشه ، بلکه خصیصه این فرد است. من طرفدار رفتار زشت این فرد نیستم که با اشاره خودت بیاد دست تو چشم مربی دیگه بکنه و دعوا راه بندازه یا به قول خودت کنفرانس خبری رو با برخی رفتار هاش بهم بریزه . یقینا مورنیو هم در این ناکامی سهیم هست ، دفاعی نیست درباره اینکه 3 سال 3 جام نسبتا معمولی و ناکامی این فصل .
اما همون طور که قبلا گفتم تنها مقصر این تیم ، مربی نیست و بی شک پرز هم سهم عمده در این مشکلات دارد .
در این سالها در رئال فقط مربی و بازیکن ها عوض شده اند ولی مدیریت ثابت است . همیشه هم مربی در اخر مقصر جلوه داده شده است . یعنی همیشه مربیان در حال اشتباه اند و مدیر پاک و منزه !؟
گرامی ، هر بازیکنی یا به قول شما اسطوره ای زمانی در اوج هست و وقتی که سیر نزولی رو در پیش میگیره کمتر تیمی خواهانش هست . دلیل نمی شه که یک دوره افتخار افرین باشه و تا لحظه مرگ در باشگاه فعالیت کنه .
این اسطوره مداری ای که شما می فرمایید می شود حال و روز تیمی هایی مثل بارسا یا منچستر که با یک عده پیرمرد جلو می روند (در جا می زنند).
مو که بدون شک از RM جدا می شه و مقصد اش جای دور از انتظاری نیست ، اما این پرز با اتکا به سرمایه اش حالا حالا ها دور اسم باشگاه چنبره می زند .
قبلا هم اشاره کردم ، من هوادار یک برند نیستم ! هوادار تفکر و اندیشه و تمام عواملی هستم که نام رئال مادرید را از 1902 تا به امروز صاحب افتخار و اعتبار کرده است .