• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
وقتی طول , عرض مغز با نسبتی معین رشد نکند ، اینگونه می شود که فقط در یک مسیر ذهن رشد می کند .

این که برخی قدمت را بر کیفیت ترجیح می دهند بد نیست اما قدمت بی کیفیت ، چیزی جز حروف کلمه قدمت ندارد !

این که افراد صفات نسبی خود را برای دیگران بدانند هم چیز بدی نیست ، چون نشان می دهد عمق شخصیت شان تا کجا رشد کرده است .

و باز هم این که درد بی فرهنگی و بی هویتی ، به یقین بد دردی ایست...و با هیچ دارویی درمان نمی شود (حتی "تو دهنی")جز تفکر ! قدری تفکر کنید شاید دردتان آرام گرفت و نه تنها خود ، بلکه بسیاری را خوشحال کنید!

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ایشون سکان دار تاپیک رئال هستند و نظر ایشون برای همه رئالی ها محترمه .

استاد sarukhan, این مطلب رو کاربر pendar09 در حمایت از شما به کاربر Abbath گفتن. خاطرت هست؟

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
خب اینم از جام آخر که دستمون بهش نرسید !
در جواب دوستی که میگن مدریت بد بوده و مورینیو خوب، دقیقا مدریت چه کار کرد و مورینیو چکار ؟؟
مدریت اسطوره هارو بیرون کرد، از دستیار فنی تا بازیکن(به درخواست مورینیو)، مدریت با وجود عالی بودن ترکیب تیم مودریچ، اسین و آلتینتوپ!!! رو به خدمت گرفت!
مدریت در تمام لحظات از سرمربی حمایت کرد و اما جوابش چی شد ؟؟
جامها رو بیخیال میشیم، شخصیت تیم رو چقدر پایین آورد، حرکاتش کنار زمین توی بازی با بارسا که به بازیکنا اشاره میکرد بازیکنای حریف رو بزنن فراموش نمیکنیم، کنفرانسهای خبریش برای متشنج کردن جو رو، ایجاد دو دستگی توی یک تیم ملی رو و خیلی کارای دیگش و در نهایت توهین به شعور هوادارا با گفتن اینکه با این بازیکنان متوسط نتیجه هاش خوب بوده ( همین 1-2 هفته پیش)! و البته هممون میدونیم اکثر این بازیکنا عضو ثابت تیم ملیشون هستن، تیمهایی مثل آلمان، آرژانتین، اسپانیا و پرتغال !!!
و مهمتر از همه مورینیو هم رفت و پرز هم میره و همه‌ی بازیکنا، بعدش از هوادارای تیم، هوادارای این افراد رو کم میکنیم تا ببینیم کیا هوادار تیم هستن و نه شخص !!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
من مورینیو رو خیلی دوست دارم و امیدوار بودم بازم توی رئال بمونه. ولی موقعی که باید تیم رو از حاشیه بیرون میاورد و فقط به قهرمانی اروپا و حذفی اشاره میکرد با مصاحبه هاش این حواشی رو افزایش داد و باعث شد هوادارهای رئال رو ناراحت کنه!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
در جواب دوستی که میگن مدریت بد بوده و مورینیو خوب، دقیقا مدریت چه کار کرد و مورینیو چکار ؟؟
مدریت اسطوره هارو بیرون کرد، از دستیار فنی تا بازیکن(به درخواست مورینیو)، مدریت با وجود عالی بودن ترکیب تیم مودریچ، اسین و آلتینتوپ!!! رو به خدمت گرفت!
جامها رو بیخیال میشیم، شخصیت تیم رو چقدر پایین آورد، حرکاتش کنار زمین توی بازی با بارسا که به بازیکنا اشاره میکرد بازیکنای حریف رو بزنن فراموش نمیکنیم، کنفرانسهای خبریش برای متشنج کردن جو رو، ایجاد دو دستگی توی یک تیم ملی رو و خیلی کارای دیگش و در نهایت توهین به شعور هوادارا با گفتن اینکه با این بازیکنان متوسط نتیجه هاش خوب بوده ( همین 1-2 هفته پیش)! و البته هممون میدونیم اکثر این بازیکنا عضو ثابت تیم ملیشون هستن، تیمهایی مثل آلمان، آرژانتین، اسپانیا و پرتغال !!!
و مهمتر از همه مورینیو هم رفت و پرز هم میره و همه‌ی بازیکنا، بعدش از هوادارای تیم، هوادارای این افراد رو کم میکنیم تا ببینیم کیا هوادار تیم هستن و نه شخص !!

ببین عزیزم ؛
من انکار نمی کنم ژوره ادمی مغرور نیست و کسی هست که اصلا دنبال تشنج و خشونت نباشه ، بلکه خصیصه این فرد است. من طرفدار رفتار زشت این فرد نیستم که با اشاره خودت بیاد دست تو چشم مربی دیگه بکنه و دعوا راه بندازه یا به قول خودت کنفرانس خبری رو با برخی رفتار هاش بهم بریزه . یقینا مورنیو هم در این ناکامی سهیم هست ، دفاعی نیست درباره اینکه 3 سال 3 جام نسبتا معمولی و ناکامی این فصل .
اما همون طور که قبلا گفتم تنها مقصر این تیم ، مربی نیست و بی شک پرز هم سهم عمده در این مشکلات دارد .
در این سالها در رئال فقط مربی و بازیکن ها عوض شده اند ولی مدیریت ثابت است . همیشه هم مربی در اخر مقصر جلوه داده شده است . یعنی همیشه مربیان در حال اشتباه اند و مدیر پاک و منزه !؟

گرامی ، هر بازیکنی یا به قول شما اسطوره ای زمانی در اوج هست و وقتی که سیر نزولی رو در پیش میگیره کمتر تیمی خواهانش هست . دلیل نمی شه که یک دوره افتخار افرین باشه و تا لحظه مرگ در باشگاه فعالیت کنه .
این اسطوره مداری ای که شما می فرمایید می شود حال و روز تیمی هایی مثل بارسا یا منچستر که با یک عده پیرمرد جلو می روند (در جا می زنند).

مو که بدون شک از RM جدا می شه و مقصد اش جای دور از انتظاری نیست ، اما این پرز با اتکا به سرمایه اش حالا حالا ها دور اسم باشگاه چنبره می زند .
قبلا هم اشاره کردم ، من هوادار یک برند نیستم ! هوادار تفکر و اندیشه و تمام عواملی هستم که نام رئال مادرید را از 1902 تا به امروز صاحب افتخار و اعتبار کرده است .

• Like
Reactions: rms

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
به آینده تیم امیدوارم ... مهم اینه که رئال بالاخره داره جوون میشه ... امیدوارم با یکی دو خرید دست به ترکیب اصلی نزنن و این تیم میتونه سال ها آقایی بکنه تو اروپا !

مورینیو هم به اندازه کافی مدیریت نداشت کما اینکه در بحث فنی هم در نوع خودش عالیه ... منتهی رئال ! اینتر نیست که بتونه و کلا کسی بخواد با دفاع محض برسه به کاپ اروپا ! فلسفه هواداریش اینو میگه ...

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
رئال با یا بدون مورینیو قهرمان جام باشگاه ها نمیشه
فرهنگ بازیکن های این تیم دچار ایراده
سبک بازی رئال برای مقابله با تیم های قدرتمند نیست
بخصوص ذهنیت دفاعی آسون گیر این تیم تو بازیهای حذفی اروپا یک سم مهلکه
رئال هشت سال تو هشت تیم اروپا نتونست بره
این سه سال مورینیو هم به هر صخره نصفه نیمه ای خورد تیم غرق شد بجز بازی با منچستر اون هم به لطف داوری و اشتباهات تاکتیکی سر آلکس
دیگه بردن لیون و تاتنهام و هاپویل قبرس اسپارتاک مسکو و گالاتاسرای برای رئال با این بازیکنها و مربی معجزه خیلی خاصی نیست
رئال باز هم هر چهار سال یکبار یا سه سال یکبار قهرمان لالیگا میتونه بشه
اما قهرمان جام باشگاه ها
هرگز
حتی فینال این جام هم تا سالها برای رئال رویا خواهد بود
حالا شما سر مورینیو و رائول و کاسیاس همدیگه رو بکشید فرقی نداره
خانه از پای بست ویران است
خواجه در فکر نقش ایوان است

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
به آینده تیم امیدوارم ... مهم اینه که رئال بالاخره داره جوون میشه ... امیدوارم با یکی دو خرید دست به ترکیب اصلی نزنن و این تیم میتونه سال ها آقایی بکنه تو اروپا !

مورینیو هم به اندازه کافی مدیریت نداشت کما اینکه در بحث فنی هم در نوع خودش عالیه ... منتهی رئال ! اینتر نیست که بتونه و کلا کسی بخواد با دفاع محض برسه به کاپ اروپا ! فلسفه هواداریش اینو میگه ...

رئال با یا بدون مورینیو قهرمان جام باشگاه ها نمیشه

رئال پارسال در ضربات پنالتی به بایرن باخت و به فینال نرسید, این ربطی به تاکتیک دفاعی و... نداره, دقت کنید: پنالتی. بازی که باید با چلسی انجام میشد در فینال. خیلیییییییییییییی رئال به جام نزدیک بود پارسال.

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
حرفای این دوستمون کاملا تایید میشه .
بزرگترین اشتباه مدیریت باشگاه رئال سکوت در مقابل عملکرد نامناسب مورینیو و حرف شنوی بیش از حد بود و از این جهت میشه سهم عمده ای از مشکلات رئال رو به ایشون نسبت داد .
ضمنا هر بازیکن تا زمانی که برای تیمش مثبت باشه و عملکرد خوبی داشته باشه دلیلی برای کنار گذاشتنش نیست ، حالا میخواد اسطوره باشه یا یک بازیکن در سطح خوب .

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مورینیو برای رئال زحمت کشید دستش درد نکنه ...

ولی این اواخر تیم رو از درون داغون کرد ! تیم اصلا شاداب نبود ! یاس و ناامیدی رو میشد تو بازی دیشب دید ! تو برنابئو تیمی مثل اتلتیکو بیاد شاخ بشه ؟!

مگه این رکورد 14 ساله نبوده ؟! پس خیلی از مورینیو ضعیف تر هم تونستین این تیم رو در بهترین فرم ها هم شکست بدن ! زمانی که تورس و بقیه رو داشت !

ولی مورینیو کاری به سر اوزیل و دی ماریا و ... آورده که یه استرسی دارن که گل خالی رو هم نمیتونن بزنن !

مورینیو تیم رو برا خودش میدونه نه اینکه خودش رو برای تیم ! همیشه منافع خودش بوده که براش اهمیت داشته !

یه مربی کلاس بالا هیچ وقت با تیمی کل کل نمیکنه ! چون جواب رو تو زمین به بهترین شکل ممکنه میده !

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
ببین عزیزم ؛
من انکار نمی کنم ژوره ادمی مغرور نیست و کسی هست که اصلا دنبال تشنج و خشونت نباشه ، بلکه خصیصه این فرد است. من طرفدار رفتار زشت این فرد نیستم که با اشاره خودت بیاد دست تو چشم مربی دیگه بکنه و دعوا راه بندازه یا به قول خودت کنفرانس خبری رو با برخی رفتار هاش بهم بریزه . یقینا مورنیو هم در این ناکامی سهیم هست ، دفاعی نیست درباره اینکه 3 سال 3 جام نسبتا معمولی و ناکامی این فصل .
اما همون طور که قبلا گفتم تنها مقصر این تیم ، مربی نیست و بی شک پرز هم سهم عمده در این مشکلات دارد .
در این سالها در رئال فقط مربی و بازیکن ها عوض شده اند ولی مدیریت ثابت است . همیشه هم مربی در اخر مقصر جلوه داده شده است . یعنی همیشه مربیان در حال اشتباه اند و مدیر پاک و منزه !؟

گرامی ، هر بازیکنی یا به قول شما اسطوره ای زمانی در اوج هست و وقتی که سیر نزولی رو در پیش میگیره کمتر تیمی خواهانش هست . دلیل نمی شه که یک دوره افتخار افرین باشه و تا لحظه مرگ در باشگاه فعالیت کنه .
این اسطوره مداری ای که شما می فرمایید می شود حال و روز تیمی هایی مثل بارسا یا منچستر که با یک عده پیرمرد جلو می روند (در جا می زنند).

مو که بدون شک از RM جدا می شه و مقصد اش جای دور از انتظاری نیست ، اما این پرز با اتکا به سرمایه اش حالا حالا ها دور اسم باشگاه چنبره می زند .
قبلا هم اشاره کردم ، من هوادار یک برند نیستم ! هوادار تفکر و اندیشه و تمام عواملی هستم که نام رئال مادرید را از 1902 تا به امروز صاحب افتخار و اعتبار کرده است .

خب در مورد پرز واقعا من به جز دادن اختیار تام و خرید هرآنچه که مو میخواسته ندیدم که کار دیگه‌ای برای تیم انجام بده ! هیچ وقت فشاری روی تیم نبوده، نه حتی بعد از باختهای ممتدمون به بارسا چه اونکه هر مربیه دیگه‌ای بود به احتمال زیاد اخراج میشد! و نکته‌ی دیگه اینکه هر کس میاد رئال باید بدونه، هوادارای رئال نتیجه میخوان و زود هم میخوان، هوادارای رئال صبور نسیتن، خصلت خوبی شاید نباشه اما کسی که میاد باید اینو بدونه و با این اوصاف با مو خیلی مدارا شد !! اما اگه شما مشکلی توی کار پرز میدونی بگو ؟؟

در مورد بازیکن قبول دارم که باید تا وقتی توی شرایط خوبه بازی کنه اما به نظرم رائول اون موقع واقعا بهتر از هیگواین و بنزما بود و میشد به صورت چرخشی توی تیم جاش داد !! و اینکه بدون رائول هم خیلی به جام نرسیدیم، فقط به هیگیواین و بنزما فرصت بازی دادیم که داریم یکیشونو میفروشیم !!

به طور کلی مو آدمه یکه تازیه، اسطوره ها و آدمای بزرگ یا باید با اون باشن یا تو تیم نباشن (کارانکا-والدانو) به نظر من !!! :rolleyes:

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
رئال پارسال در ضربات پنالتی به بایرن باخت و به فینال نرسید, این ربطی به تاکتیک دفاعی و... نداره, دقت کنید: پنالتی. بازی که باید با چلسی انجام میشد در فینال. خیلیییییییییییییی رئال به جام نزدیک بود پارسال.

اول از همه رئال پارسال تو اوج قدرتش بود و بایرن یک تیم معمولی نسبت به امسالش
حتما یادتون نرفته که دقیقه نود و یک چطور گل خورد رئال
یا تو سانتیاگو برنابئو چطوری بعد دو گل عقب کشید
عقیده من اینه رئال با این ذهنیت دفاعی هرگز قهرمان جام باشگاه ها نمیشه
شما عقیده ات غیر اینه
فعلا که تو عمل سیستم بازی رئال نشون داده یک تیم با ذهنیت دفاعی قوی و ضد حمله های خطرناک به راحتی میتونه رئال رو حذف بکنه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اول از همه رئال پارسال تو اوج قدرتش بود و بایرن یک تیم معمولی نسبت به امسالش
حتما یادتون نرفته که دقیقه نود و یک چطور گل خورد رئال
یا تو سانتیاگو برنابئو چطوری بعد دو گل عقب کشید
عقیده من اینه رئال با این ذهنیت دفاعی هرگز قهرمان جام باشگاه ها نمیشه
شما عقیده ات غیر اینه
فعلا که تو عمل سیستم بازی رئال نشون داده یک تیم با ذهنیت دفاعی قوی و ضد حمله های خطرناک به راحتی میتونه رئال رو حذف بکنه

اساس کار مورینیو دفاع و ضد حمله هست. قبل از رئال تو 5 تیم دیگه بعنوان سرمربی کار کرده و همه با نحوه کارش آشنا هستن. فلورنتینو پرز هم میدونست و تشخیص داد مورینیو رو انتخاب کنه.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
شنیدم اومدن کارلو آنجلوتی به رئال قطعی شد دیگه.
درست شنیدم؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شنیدم اومدن کارلو آنجلوتی به رئال قطعی شد دیگه.
درست شنیدم؟

رفتنش از پی اس جی قطعی شده. توی شبکه تلویزیونی هم اعلام شد. اما اومدنش به رئال رو نمیدونم.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
کارلتو را باید رئالی بدونیم!

من کارلتو رو نمیخوام:دی

بالا