• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
ایکر کاسیاس : آینده من در رئال مادرید است زیرا من با آنها قرارداد دارم و از 9 سالگی در این تیم بوده‌ام. رئال، باشگاه تمام زندگی من است و جایی است که دوست دارم در آن باشم.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
تنها عنوانی كه به جز يك باشگاه فوتبال در جهان هيچ باشگاه ديگه ای موفق نشده اونو كسب كنه و اگه يه باشگاه بخواد بدستش بیاره حداقل بايد 87 سال ديگه صبر كنه :))))

رئال مادريد برترين باشگاه فوتبال دنيا در قرن بيستم ميلادی

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ایکر کاسیاس : آینده من در رئال مادرید است زیرا من با آنها قرارداد دارم و از 9 سالگی در این تیم بوده‌ام. رئال، باشگاه تمام زندگی من است و جایی است که دوست دارم در آن باشم.
ادامه این مصاحبه:
" هنوز با بازیکنان بارسلونا تماس نگرفتم و بعد از شکست از بایرن با آنها صحبت نکردم, به دو تیم آلمانی هم تبریک میگم چون شایسته حضور در فینال بودن. امسال فینال جام حذفی برای ما فینال خاصی هست چون در سانتیاگو برنابئو برگزار میشه. با پیروزی در این بازی شادی رو به هوادارانمون هدیه میکنیم, هوادارانی که لیاقت این شادی رو دارند."

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان اخبار میگفت که گونزالو هیگواین اخر فصل از رئال میره.

البته خیلی از هواداران رئالی و حتی از دوستان همین تاپیک هم بنزما رو به هیگواین ترجیح میدادن

---------

اما یه خبر تازه ای که تو سایت گل فکر کنم نوشته بود (البته خبرهای سایت گل هم تایید شده نیست و صحتش زیر علامت سواله) گفته بود که مورینیو میره چلسی و ژابی الونسو رو هم با خودش میبره

الونسو میشه گفت از ارکان رئال هست و اگه بره جایگزین کردنش با یه مهره جدید کار اسونی نیست.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
الان اخبار میگفت که گونزالو هیگواین اخر فصل از رئال میره.

البته خیلی از هواداران رئالی و حتی از دوستان همین تاپیک هم بنزما رو به هیگواین ترجیح میدادن

---------

اما یه خبر تازه ای که تو سایت گل فکر کنم نوشته بود (البته خبرهای سایت گل هم تایید شده نیست و صحتش زیر علامت سواله) گفته بود که مورینیو میره چلسی و ژابی الونسو رو هم با خودش میبره

الونسو میشه گفت از ارکان رئال هست و اگه بره جایگزین کردنش با یه مهره جدید کار اسونی نیست.

اتفاقا تنها بازیکنی که رفتنش من رو ناراحت می کنه همین هیگواین هستش
اولین گلی که برای رئال زد توی دربی بود، ون نیستلروی هم خیلی بهش علاقه داشت، یادمه در بازی با مالاگا وقتی هیگواین گل برتری رئال رو زد ون نیستلروی اخر بازی پیراهن هیگواینو گرفت و به تماشاچی ها نشون می داد (توی اون بازی رئال سه دفعه عقب افتاد که هر سه بار هیگواین گل تساوی رو زد)
کلا پس از جراحی کمرش نتونست به دوران اوجش برگرده هر چند که بعد از همون جراحیش یه رکورد خیلی جالب گزاست، توی سه تا بازی پشت سر هم، هت تریک کرد
امیدوارم بمونه ...
.......
در مورد الونسو هم حق با شماست، یکی از کلیدی ترین بازیکنان رئال هستش، هر وقت الونسو خوب باشه کل تیم هم خوب بازی می کنه، رفتنش می تونه ضربه ی بدی برای کل تیم باشه.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
به گزارش the sun مورینیو 1 جولای از رئال جدا میشه و به چلسی برمیگرده!
آنجلوتی هم یه مصاحبه با SKY داشته و از همیشه به رئال نزدیک تر شده !
همچنین به گزارش "مارکا" برای فصل بعد کونترائو، دیماریا، هیگواین، په په، کاکا و آدان تو لیست فروش باشگاه قرار میگرند با این قیمت ها!

دیماریا احتمالا به پی اس جی، من یونایتد یا من سیتی میره

هیگواین هم که به تاتنهام و سیتی و آرسنال نزدیک شده.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
من گفتم بنزما رو بازی میداد چون اماده تر بود
اتفاقا قبلش هیگوایین بهتر بازی میکرد
بعدشم که دوتایی خوب بازی نمیکردن
برا فروش هم فکر نمیکنم فروختن هیگوایین درست باشه
حالا په په - واران اومده و خوب بازی میکنه و دفاع بازم هم داریم و پست دیگه هم بخاد وسط بازی کنه اصلن برا هافبک درست نشده
در هرحال این قیمتها هم جای تامل داره. یکم عجیب غریبه. نمیدونم
باید دید چی میشه

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
به جز کاکا بقیش خیلیی بعیده برن . شاید هم کمی هیگواین . دی ماریا په په کونترائو ..عمرا" برن جایی

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
من با رفتن په په موافقم. همینطور دی ماریا اگه گرت بیل بجاش بیاد.

برای پست دفاع وسط بازیکن هایی مثل واران و راموس باید داشته باشیم که قدرت بازی سازی از دفاع و حمل توپ رو داشته باشن. په په کارش فقط زیر توپ کشیدن از خط دفاعه. درست مثل آلبیول. تو شرایط سخت وقتی توسط چند بازیکن محاصره میشه معمولا تصمیمی که می گیره اشتباهه. اما بعنوان مثال واران اینجور نیست.
دی ماریا این فصل به شدت افت کرده بود. حتی سایه ای از دی ماریای فصل قبل نبود. هر چند بازی یک بار یه جرقه از خلاقیتش دیده می شد و این برای رئال کافی نیست. سانترهاش هم که این اواخر کللهم علی اصغری شده بود. بازیکن تک کاره و یک بعدی بدرد رئال نمی خوره. دی ماریا یه گوش راست کلاسیکه تو رئال. متأسفانه نحوه بازیش هم جوریه که انگار از عقل و شعور هیچ بهره ای نبرده. عجول و بی دقت.
اما هیگواین. هر چند این چند وقته تو اوجش نبوده اما با رفتنش مخالفم. چون از متعصب ترین بازیکن های تیمه و باید تا جایی که میشه از رفتنشون جلوگیری کرد.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
من با رفتن په په موافقم. همینطور دی ماریا اگه گرت بیل بجاش بیاد.

برای پست دفاع وسط بازیکن هایی مثل واران و راموس باید داشته باشیم که قدرت بازی سازی از دفاع و حمل توپ رو داشته باشن. په په کارش فقط زیر توپ کشیدن از خط دفاعه. درست مثل آلبیول. تو شرایط سخت وقتی توسط چند بازیکن محاصره میشه معمولا تصمیمی که می گیره اشتباهه. اما بعنوان مثال واران اینجور نیست.
دی ماریا این فصل به شدت افت کرده بود. حتی سایه ای از دی ماریای فصل قبل نبود. هر چند بازی یک بار یه جرقه از خلاقیتش دیده می شد و این برای رئال کافی نیست. سانترهاش هم که این اواخر کللهم علی اصغری شده بود. بازیکن تک کاره و یک بعدی بدرد رئال نمی خوره. دی ماریا یه گوش راست کلاسیکه تو رئال. متأسفانه نحوه بازیش هم جوریه که انگار از عقل و شعور هیچ بهره ای نبرده. عجول و بی دقت.
اما هیگواین. هر چند این چند وقته تو اوجش نبوده اما با رفتنش مخالفم. چون از متعصب ترین بازیکن های تیمه و باید تا جایی که میشه از رفتنشون جلوگیری کرد.

اگه په په رفت برای جایگزینش هوملز گزینه ی خیلی خوبیه
من فقط نمی دونم برای دفاع راست چه گزینه ای مد نظره ؟ کارواخال رو میشه برای این پست در نظر گرفت ولی نیاز به یک بازیکن باتجربه تر برای بازی های بزرگ داریم
امیدوارم هیگواین هم بمونه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
انجلوتی گزینه ی مناسبی واسه نیمکت رئال نیست!

بیخیالش باید بشن

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
انجلوتی گزینه ی مناسبی واسه نیمکت رئال نیست!

بیخیالش باید بشن

اتفاقا بعد از این همه جار و جنجال و تنش هایی که مورینیو به باشگاه اورد نیاز به یک مربی اروم و باشخصیت داریم
انچلوتی و یوپ هاینکس گزینه های خوبی هستند.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اتفاقا بعد از این همه جار و جنجال و تنش هایی که مورینیو به باشگاه اورد نیاز به یک مربی اروم و باشخصیت داریم
انچلوتی و یوپ هاینکس گزینه های خوبی هستند.

اینم اضافه کنیم که موقعی مورینیو سکان هدایت رئال رو برعهده گرفت سید دو بود

ولی الان سه سال پیاپی تو نیمه نهایی هست !

انجلوتی میلان موفق تر بوده تا انجلوتی چلسی وپاریس

مربی المانی واسه رئال خوبه یا یواخیم لوو یا هاینکس

مربی جوانتر ومورد علاقه ی منم میشل لادروپ هست که سابقه بازی در رئال رو هم داشته

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اینم اضافه کنیم که موقعی مورینیو سکان هدایت رئال رو برعهده گرفت سید دو بود

ولی الان سه سال پیاپی تو نیمه نهایی هست !

انجلوتی میلان موفق تر بوده تا انجلوتی چلسی وپاریس

مربی المانی واسه رئال خوبه یا یواخیم لوو یا هاینکس

مربی جوانتر ومورد علاقه ی منم میشل لادروپ هست که سابقه بازی در رئال رو هم داشته

به هرحال نمیشه همه ی موفقیت های باشگاه رو فقط به پای مربی بنویسیم و نقش مدیریت و بازیکنان رو نادیده بگیریم
کسی منکر دستاورد های مورینیو نیست ولی دیگه وقت رفتنش رسیده.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
به هرحال نمیشه همه ی موفقیت های باشگاه رو فقط به پای مربی بنویسیم و نقش مدیریت و بازیکنان رو نادیده بگیریم
کسی منکر دستاورد های مورینیو نیست ولی دیگه وقت رفتنش رسیده.

من از این میترسم:خدا این روز رو نیاره که مورینیو با چلسی به رئال بخوره .فک کنم انتقام سختی میگیره همون طور که با اینتر همین کار رو کرد!

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
من از این میترسم:خدا این روز رو نیاره که مورینیو با چلسی به رئال بخوره .فک کنم انتقام سختی میگیره همون طور که با اینتر همین کار رو کرد!

خیالتون راحت باشه، اون موقع هم با یه تاکتیک اشتباه مثل بازی رفت با دورتموند تیمش رو نابود می کنه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خیالتون راحت باشه، اون موقع هم با یه تاکتیک اشتباه مثل بازی رفت با دورتموند تیمش رو نابود می کنه.

تا اون موقع ببینیم!

راستی خبر اومده که رئال یا منچستر میخواد رونالدو رو بده 65میلیون یورو+نانی وچیچارتیو

بالا