• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
18885138202160528074.jpg

رونالدو بعد از سوت پایان . دمش گرم مصدوم هم بود بنده خدا

na5a1451qguzf73y0szy.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
18885138202160528074.jpg

رونالدو بعد از سوت پایان . دمش گرم مصدوم هم بود بنده خدا

na5a1451qguzf73y0szy.jpg

اگه دقایق اخر رو اونطور فشار نمی اوردند دلم نمیسوخت. اما اون 10 دقیقه پایانی واقعا بازی رو داشتن برمیگردوندند.

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
هر وقت رئال با یه تیم بزرگ بازی داره آنچنان استرسی میگیرم که نگو و نپرس !! :) لرزش کل بدن که بماند :) اوایل بازی داشتم ویبره میرفتم :) انگار تب و لرز داشتم :) وسطا دیگه بی خبالی طی شد ! میخواستم گریه کنم دیدم پدرم هست دیگه گریه نکردم ولی بغض داشتم شدید ! الانم یکم دارم هنوز !!!!!!!!!!!!!!

دیشب نمیدونستم گریه کنم یا خوشحال باشم از گلایی که زدن !! :( ای کاش مورینیو اینقد محافظه کار نبوووووووووووود !!!!!!

هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
همش تقصیر مورینیو نیست.دیشب 3 تا موقعیت عالی رو اوایل بازی رئال از دست داد.مطمئنا اگر اوایل بازی گل میزد ادامه بازی بهتر کار میکرد.هر چند بنظرم رئال چوب بازی خیلی ضعیفش تو وست فالن رو خورد.تو تورتمنت به این بزرگی وقتی 90 دقیقه! از 180 دقیقه رو به بطالت بگزرونی یعنی شانساتو خودت نابود کردی.متاسفانه با این همه انگیزه و وسواسی که تیم امسال برای چمپیونزلیگ داشت ولی بازنتوست 100 درصد باشه.رئالیا امیدتون به خدا باشه ایشالا بلاخره طلسم این جام هم شکسته میشه.فکر کنم هوادارای واقعی رئال معنی صبر و امید داشتن رو بهتر از هر کسی میدونن.ایشالا سال دیگه بر خلاف امسال تیم برای گرفتن همه ی جامها آماده باشه.تو فوتبال هر چقدر حریص تر باشی موفق تری.امسال یکی از اشتباهای تیم این بود که فقط فکر چمپیونزلیگ بود

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اگه دقایق اخر رو اونطور فشار نمی اوردند دلم نمیسوخت. اما اون 10 دقیقه پایانی واقعا بازی رو داشتن برمیگردوندند.

بعد فینال جام جهانی 2006 تنها بازی بود که بغض گلومو گرفته بود.داداشم بدتر از من
خدائیش حقمون حذف شدن نبود
ای کاش یک گل کمتر می خوردیم
ای کاش اوزیل اون توپو گل می کرد
از همه بدتر گزارش خیابانی بود.بابامونم جلومون نشسته بود نمیتونستم بد بیراه بش بگم.واقعا رو نروم بود

این اشکارو که میخاد تحویل بگیره :

real-madrid-v-borussia-dortmund-20130430-140115-312.jpg

Last edited:

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سایت گل – توماس رونکرو ، سردبیر روزنامه اسپانیایی آ.س در شماره امروز این روزنامه در ستون همیشگی خود به تمجید از بازی متعصبانه سرخیو راموس و دیگو لوپز در دیدار دیشب دو تیم رئال مادرید و بروسیا دورتموند پرداخت.
متن یاداشت او به نقل از آ.س به شرح زیر است :

غرور پر کردن این صفحه برایم از هر زمان دیگری مشکل بود . یکی از آن شبهایی بود که آن قدر گیج و از درون خالی شده بودم که به سختی زور داشتم تا با خشم جیغ بزنم . سخت است که بتوان در مورد حذف دوباره رئال از چمپیونزلیگ نوشت . برای سومین فصل پیاپی فینال را لمس می کنیم اما به آن نمی رسیم .
اول در سال 2011 بود که بارسا با الطاف داوران بالا رفت . دومی در سال 2012 بود که پنالتی مقابل بایرن ما را کشت و در سومی خوش شانس نبودیم . فقط کمی زمان کم آوردیم . اگر بنزما پنج دقیقه زودتر گل می زد ، فینال در ومبلی در دستمان بود . اما خیلی دیر شده بود . سرخیو راموس نیز دوباره نشان داد که کاپیتان شایسته رئال مادرید است . او گل امید بخش را زد . گل شهامت . گلی با روحیه خوانیتو . بازیکن آندلوسی انگار در ضلع جنوبی ورزشگاه برنابئو متولد شده است . شهامت ، تعصب ، جنگندگی . حیف که خیلی دیر شده بود . حیف که داوری نظیر وب به شدت ترسو بود و پنالتی سانتانا روی کریستیانو را خورد . حیف که کریستیانو و ژابی در بهترین شرایط بدنی خود نبودند . حیف که فینالیست نشدیم ...

هواداران الگو
روحیه جنگندگی از دیگو لوپز درون چارچوب با توپگیری فوق العاده و شهامتش برای جلو کشیدن روی کرنر برای زدن گل سوم موچ می زد و در کل برنابئو ساطع شده بود . هواداران از دو ساعت قبل از بازی غوغال به پا کرده بودند . طوری در خیابان کونچا اسپینا جمع شده بودند که انگار سی ان ان می خواست مهمترین خبر سالش را پخش کند . مادریدیسموها سرحال تر از همیشه بودند و نمی خواستند نا امید شوند . رئالی ها تا زمان رسیدن به رویای دهمین چمپیونزلیگ آرام نمی گیرند . هواداران با تمام وجود می خواستند که فینالیست شوند و روح خود را درون بازیکنان می دمیدند . 82 هزار هوادار متعصب برنابئو باور داشتند که می شود . این روحیه مادریدیسمویی است .

مورینیو ، چرا ؟
دیدن گریه کاسیاس و راموس در بغل هم ناخوشایند بود و نشان می داتد که عشق به رئال ابدی است . پس دردناک است که مورینیو طوری از این تیم صحبت کند که انگار باعث شکم دردش است و می گوید که شاید برود . اگر می خواست برود ، پس چرا تا 2016 تمدید کرد . از بی مهری می گوید . یعنی در این سه سال عظمت رئال را درک نکرده است . بگذریم . من حالا رئالی تر از همیشه هستم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حرفی نیست. واقعا گند زده.

مربی احمق معلوم نیست چی تو اون کله اش هست که مسی رو بازی نداد.

اونم تو این شرایط که تیم نیاز به 4 تا گل داره

انگار که بایرن تو زمین خودش 4 تا خورده و الان اومده برای جبران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کاش رئال میرفت فینال....فکر این که بایرن منفور قهرمان بشه......!!!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
بارسلونا خودش رو قبل از شروع بازی باخته بود ! حیفه این تیم قهرمان لالیگا بشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بارسلونا خودش رو قبل از شروع بازی باخته بود ! حیفه این تیم قهرمان لالیگا بشه...

با حرف شما موافقم.

رئال دیشب 80 دقیقه خوب نبود (البته من نیمه اول رو ندیدم. ولی شنیدم نیمه اول 10 دقیقه اول خوب بودند و فرصت گلزنی داشتند) ولی اون 10 دقیقه اخر که بخودش اومد و این حس رو داشت که میتونه 3 تا بزنه داشت میجنگید و تا نزدیکی موفقیت هم رفت

تیتو امشب واقعا از پیش باخته بود. به قول محمدرضا احمدی ، شاید تیتو مسی رو گذاشته بود بیرون که بهانه داشته باشه برا باخت !! نمیگم اگه مسی بود مثلا بارسلونا 4 تا گل میزد . مسی هم بود باز بارسا صعود نمیکرد. اما واقعا حماقت محض بود. دیشب مورینیو با وجود مصدومیت رونالدو (با اینکه رونالدو هم خوب بازی نکرد) بازم کریس رو گذاشت تو ترکیب

اما این تیتوی نادان !! واقعا نمیدونم چرا مسی رو بازی نداد.

تیتو تو ذهنش بازی رو باخته بود و این یکی از دلایل باخت اسفناک امشب بارسا بود. شاید اگه یه مقدار از اون روحیه برتری طلبی مورینیو و سرالکس فرگوسن رو داشت وضعیت بازی امشب بارسا متفاوت میشد.

در نهایت اسپانیایی ها باختن و المانی ها رفتند.

حالا باید بپرسیم که آیا زمان انتقال قدرت از اسپانیا به المان رسیده ؟؟؟؟ بخصوص حالا که پپ از بارسا رفته و مورینیو هم صحبت رفتنش به چلسی در انتهای فصل هست.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
با حرف شما موافقم.

رئال دیشب 80 دقیقه خوب نبود (البته من نیمه اول رو ندیدم. ولی شنیدم نیمه اول 10 دقیقه اول خوب بودند و فرصت گلزنی داشتند) ولی اون 10 دقیقه اخر که بخودش اومد و این حس رو داشت که میتونه 3 تا بزنه داشت میجنگید و تا نزدیکی موفقیت هم رفت

تیتو امشب واقعا از پیش باخته بود. به قول محمدرضا احمدی ، شاید تیتو مسی رو گذاشته بود بیرون که بهانه داشته باشه برا باخت !! نمیگم اگه مسی بود مثلا بارسلونا 4 تا گل میزد . مسی هم بود باز بارسا صعود نمیکرد. اما واقعا حماقت محض بود. دیشب مورینیو با وجود مصدومیت رونالدو (با اینکه رونالدو هم خوب بازی نکرد) بازم کریس رو گذاشت تو ترکیب

اما این تیتوی نادان !! واقعا نمیدونم چرا مسی رو بازی نداد.

تیتو تو ذهنش بازی رو باخته بود و این یکی از دلایل باخت اسفناک امشب بارسا بود. شاید اگه یه مقدار از اون روحیه برتری طلبی مورینیو و سرالکس فرگوسن رو داشت وضعیت بازی امشب بارسا متفاوت میشد.

در نهایت اسپانیایی ها باختن و المانی ها رفتند.

حالا باید بپرسیم که آیا زمان انتقال قدرت از اسپانیا به المان رسیده ؟؟؟؟ بخصوص حالا که پپ از بارسا رفته و مورینیو هم صحبت رفتنش به چلسی در انتهای فصل هست.

من با نظر شما مخالفم
دیشب رونالدو هیچ تاثیری در بازی نداشت و من منتظر بودم که مورینیو رونالدو رو بکشه بیرون
وقتی یه بازیکن مصدومه توانایی کمک به تیم رو هم نداره حالا می خواد رونالدو باشه یا مسی
در مورد انتقال قدرت هم فکر نمی کنم به این سادگی ها باشه، مورینیو و گواردیولا اونقدرها هم که شما فکر می کنید تاثیرگزار نیستند که با رفتنشون قدرت در فوتبال جابجا بشه
بارسا بیش از حد به مسی وابسته شده که نتیجه اش رو هم توی این دو تا بازی دیدیم ولی این وابستگی به رونالدو در رئال کمتره
در کل با اینکه هیچ وقت از موفقیت بارسا خوشحال نمیشم ولی اصلا خوشم نیومد که با این وضع به بایرن باختند، من دوست دارم رقیب سنتی مون همیشه قوی باشه
امیدوارم بارسا و رئال برای فصل بعد برنامه ریزی درست و حسابی داشته باشن و کاری کنند که از وابستگی بیش از حد به یک بازیکن خارج بشن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من با نظر شما مخالفم
دیشب رونالدو هیچ تاثیری در بازی نداشت و من منتظر بودم که مورینیو رونالدو رو بکشه بیرون
وقتی یه بازیکن مصدومه توانایی کمک به تیم رو هم نداره حالا می خواد رونالدو باشه یا مسی
در مورد انتقال قدرت هم فکر نمی کنم به این سادگی ها باشه، مورینیو و گواردیولا اونقدرها هم که شما فکر می کنید تاثیرگزار نیستند که با رفتنشون قدرت در فوتبال جابجا بشه
بارسا بیش از حد به مسی وابسته شده که نتیجه اش رو هم توی این دو تا بازی دیدیم ولی این وابستگی به رونالدو در رئال کمتره
در کل با اینکه هیچ وقت از موفقیت بارسا خوشحال نمیشم ولی اصلا خوشم نیومد که با این وضع به بایرن باختند، من دوست دارم رقیب سنتی مون همیشه قوی باشه
امیدوارم بارسا و رئال برای فصل بعد برنامه ریزی درست و حسابی داشته باشن و کاری کنند که از وابستگی بیش از حد به یک بازیکن خارج بشن.

درسته رونالدو اصلا خوب نبود چون اینطور که تو خبرها خوندم مصدوم بود.
ولی حضور رونالدو خودش موثر بود.

به نظر من اگه مسی امشب بازی میکرد حداقلش شکست اینقدر مفتضحانه نمیشد.

منهم امیدوارم فصل بعد اینا یه حرکت مثبتی بکنن. بخصوص بارسلونا که ضعف زیاد داره. اول از همه هم اون مدیر نالایقش (روسل) و اون مربی نادان و لجباز (تیتو) رو باید بذارن کنار.

اروپا هم برای ما و شما تمام شد. یه لالیگا رو ما بردیم و جام حذفی هم احتمالا به شما میرسه.

به نظرت حالا تو فینال کدومشون موفق میشن ؟؟

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
خب اینم از نماینده‌ی دوم اسپانیا، امیدوارم مورینیو بره و امیدوارم :
1- یه مربی بیاد که شخصیت قوی داشته باشه. یه مربی که بتونه دستورای بزرگ بده، نه یکی مانند پلگرینی، یکی که بتونه به رونالدو یا هر بازیکنه دیگه بگه باید رو نیمکت بشینی یا تعویض بشی، مورینیو از این لحاظ خوب بود
2- به آکادمی بها بده، ما اگه میخواستیم آخر فصل فقط یه حذفی بگیریم خب حداقل به ناچو و خسوس و موراتا بازی میدادیم یه بازیکن ازشون در بیاد !
3- خرید بدرد نخور نکنه و اضافیا رو بفروشه!! نوری ساهین یا اون بازیکنه ترکه چی بودن خداییش؟
4- شاید خیلی حرف درستی نباشه اما امیدوارم رونالدو رو بفروشن، اول اینکه دقیقا قیمت خریدش پی اس جی حاضره پول بده یا منچستر 65 میلیون پوند + نانی ! دلیل دومم اینه که خوشم نمیاد یه نفر تو تیم فوق ستاره باشه، چند تا خوبه مثل قدیما و حضور زیدان-بکام-رونالدو-فیگو-کارلوس اما یکی نه، حس میکنم فشار رو بقیه بازیکنا زیاد میکنه چون همه میخوان در خدمت اون یه نفر باشن !

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
درسته رونالدو اصلا خوب نبود چون اینطور که تو خبرها خوندم مصدوم بود.
ولی حضور رونالدو خودش موثر بود.

به نظر من اگه مسی امشب بازی میکرد حداقلش شکست اینقدر مفتضحانه نمیشد.

منهم امیدوارم فصل بعد اینا یه حرکت مثبتی بکنن. بخصوص بارسلونا که ضعف زیاد داره. اول از همه هم اون مدیر نالایقش (روسل) و اون مربی نادان و لجباز (تیتو) رو باید بذارن کنار.

اروپا هم برای ما و شما تمام شد. یه لالیگا رو ما بردیم و جام حذفی هم احتمالا به شما میرسه.

به نظرت حالا تو فینال کدومشون موفق میشن ؟؟

حقیقتش انقدر از حذف شدنمون سرخورده شدم که فینال این فصل اصلا برام اهمیتی نداره
دوست داشتم بارسا هم مثل رئال حداقل اعاده ی حیثیت می کرد ولی نشد.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
خب اینم از نماینده‌ی دوم اسپانیا، امیدوارم مورینیو بره و امیدوارم :
1- یه مربی بیاد که شخصیت قوی داشته باشه. یه مربی که بتونه دستورای بزرگ بده، نه یکی مانند پلگرینی، یکی که بتونه به رونالدو یا هر بازیکنه دیگه بگه باید رو نیمکت بشینی یا تعویض بشی، مورینیو از این لحاظ خوب بود
2- به آکادمی بها بده، ما اگه میخواستیم آخر فصل فقط یه حذفی بگیریم خب حداقل به ناچو و خسوس و موراتا بازی میدادیم یه بازیکن ازشون در بیاد !
3- خرید بدرد نخور نکنه و اضافیا رو بفروشه!! نوری ساهین یا اون بازیکنه ترکه چی بودن خداییش؟
4- شاید خیلی حرف درستی نباشه اما امیدوارم رونالدو رو بفروشن، اول اینکه دقیقا قیمت خریدش پی اس جی حاضره پول بده یا منچستر 65 میلیون پوند + نانی ! دلیل دومم اینه که خوشم نمیاد یه نفر تو تیم فوق ستاره باشه، چند تا خوبه مثل قدیما و حضور زیدان-بکام-رونالدو-فیگو-کارلوس اما یکی نه، حس میکنم فشار رو بقیه بازیکنا زیاد میکنه چون همه میخوان در خدمت اون یه نفر باشن !

مشکل کار مورینیو اینجاست که چنان تیم قدرتمندی ساخته که بجز 3گانه اروپا و لالیگا و جام حذفی رو کسی از رئال قبول نمیکنه. کی از مورینیو بهتره؟ اگه مورینیو تو رئال بمونه حداقلش اینه که رئال فصل بعد مقابل تیمی بازی نمیکنه که مربیش مورینیو باشه.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
مشکل کار مورینیو اینجاست که چنان تیم قدرتمندی ساخته که بجز 3گانه اروپا و لالیگا و جام حذفی رو کسی از رئال قبول نمیکنه. کی از مورینیو بهتره؟ اگه مورینیو تو رئال بمونه حداقلش اینه که رئال فصل بعد مقابل تیمی بازی نمیکنه که مربیش مورینیو باشه.

کی از مورینیو بهتره ؟ یوپ هاینکس
مورینیو سه سال فرصت داشت که چمپیونزلیگ رو برامون بگیره ولی چی شد ؟
استوره هامون رو از باشگاه اخراج کرد، با بازیکنان تنش ایجاد کرد، ایکر مقدس رو نیمکت نشین کرد
منکر دستاوردهاش نیستیم ولی مورینیو متوجه نشد که توی چه باشگاه بزرگی داره مربی گری می کنه، فکر می کنه رئال هم یه تیم درجه دو مثل اینتر و چلسیه.

بالا