• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
دو تا موقعیت صد در صد و گرفت. بعیده به غیر خودش کسی میتونست اون ضربه‌ها رو بگیره. هر چند کاسیاس هم از این مهارها زیاد داره.
ولی در کل حیف شد و بیشتر خوش‌شانسی بورسیا بود تا بد بازی کردن رئال! حیف که فینال باید فینال ککی مکیها باشه!

درسته دروازه بان تقصیری رو هیچ کدو از گل ها نداشت

ضمنا شما موقعیت های زیادی که دورتموند از دست داد رو هم فراموش نکن
اگه اون تیر دروازه لوا گل میشد یا گوندگان اون دروازه خالی رو گل میکرد دیگه کار به اون هفت هشت دقیقه اخر هم نمی رسید.

ضمنا ککی مکی هم انگلیسیها و بریتانیاییها معروف هستن بهش که تو ژنتیکشون هست و بیشترین تعداد اینجور افراد رو دارن نه آلمانیها! ;)

با اینکه کاملا دوست داشتم دورتموند ببره و الان هم خوشحالم ولی از طرفی عکس های آخر بازی و اشک های راموس و زمین نشستن کاسیاس و بغل کردن های همدیگه بازیکنان رو که دیدم دلم کباب شد.رئال هم تیم بزرگ و قابل احترامیه
جذابیت فوتبال به همین اشک ها و لبخند هاشه
و اگر دیشب رئال برده بود و دورتموند باخته بود این غمها و شادی ها برعکس میشد

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیشب یه شب بدون رونالدو رو تجربه میکردیم تو یه بازی بزرگ ...

انصافا 10دقیقه نیمه اول و 15 دقیقه نیمه دوم میتونستیم 5-6گل بزنیم .... واقعا خلا یه مهاجم درجه 1 داره حس میشه ... امیدوارم یا فالکائو یا لواندوفسکی رو بخرن ...

هیگایین بازیکن خوبیه بشرطی که اصلا بهش فشار وارد نشه و به چشم بازیکن معمولی دیده بشه اونوقت خودشو نشون میده ... نه اینکه امیدمون بهش باشه و مثل دیشب هیچی به هیچی ....

دیشب اگر یه بازیکن باتجربه تو خط حمله داشتیم بدون شک صعود میکردیم ... یکی مثل رائول ...

انشالا سال دیگه ... رئال تیم جونی شده و دیگه زیاد به خرید ستاره های سن بالا تمایلی نداره ...

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اتلتیکو به سادگی بازیکن به رئال نمیده!

واسه فروش فالکائو به رئال رقم بیش از 70 میلیون یورو پرداخت کنه تا تیمای دیگه

پارسال هم اگروئو خواست بگیره رئال بازم مثل فالکائو ی بند قرداد توش اضافه کردن
اره می دونم
البته این چند ساله روابط اتلتیکو با رئال خوب شده و فکر نمی کنم مدیرای دو تیم تمایل داشته باشن که سر یه بازیکن دوباره جنگ و جدل بینشون شروع بشه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اره می دونم
البته این چند ساله روابط اتلتیکو با رئال خوب شده و فکر نمی کنم مدیرای دو تیم تمایل داشته باشن که سر یه بازیکن دوباره جنگ و جدل بینشون شروع بشه.

همین فالکائو هم اتلتیکو بیش از 40میلیون یورو از پورتو خریداری کرده!

بنظرم مشکل رئال مهاجم نیست!

اگه هم مشکلش با مهاجم حل میشه بهترین گزینه به نظر من ادینسون کاوانی هست

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
همین فالکائو هم اتلتیکو بیش از 40میلیون یورو از پورتو خریداری کرده!

بنظرم مشکل رئال مهاجم نیست!

اگه هم مشکلش با مهاجم حل میشه بهترین گزینه به نظر من ادینسون کاوانی هست

یه مهاجم وسط کلاسیک و یه دفاع راست لازم داریم
با یه مربی که جسارت داشته باشه.

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
درود
متاسفانه دیروز خیلی ناراحت بودم و از طرفی هم نت قطع شده بود
و کاش دیشب پیش شما دوستانم بودم حداقل با پستهای شما و حمایت همه جانبه تون منم کمی آروم میشدم ...
من با موقعیت ها کاری ندارم ولی واقعا هنوزم تو شوکم چرا اوزیل اون پاس رو نداد !!!!!!!! همه ما میدونیم رئال تیمیه که گل میزنه خیلی هجومی تر هم میشه و مطمدنم تو همون دقایق گل دوم هم میزد دورتموند هم میکشید جلو که دیگه رئال تو برنابئو با اون ضد حمله هاش نابود میکرد دورتموند رو
واقعا هنوز تو شوکم از اوزیل بعید بود ...
رونالدو خیلی محو شده بود ... هیگواین هم که واقعا از همون اول اعتقاد داشتم که به درده رئال نمیخوره و تنها کاربردی که داره اینه تیم جلو هست با اختلاف و با جاگیری و فراراش میتونه گل بزنه اونم وقتی که تیم حریف بازی رو ول کرده

مورینیو هم خیلی ناراحتم کرد با حرفش و جوری میگه دوستم داشته باشن انگار اصلا ساپورت نمیشد تو باشگاه و همه اختیارات رو بهش دادن و باز هم ایراد گرفت
من با رفتن مو موافقم و باید بره ... چون این همه فرصت داشت و اگه کاکا رو از اول بازی میداد نتیجه دیگه رقم میخورد ... هاینکس باید بیاد تیم و مطمئنم نتایج رو درخشان میبینیم ...

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
دیگه باید بی خیال حسرت خوردن بشیم، هر چند که حدف شدن به دست یه تیم کوچیکی مثل دورتموند واقعا دردناکه
من هم خیلی دوست دارم هاینکس سرمربی مون بشه، رئال واقعا نیاز به یک سرمربی جسور داره که جسارت و شجاعت رو به بازیکنان منتقل کنه
به بازی شاگردان هاینکس در برابر بارسلونا نگاه کنید مفهوم شجاعت و جسارت رو درک می کنید
مورینیو در بازی رفت با چینش اشتباه بازیکنان و تاکتیک نادرست بهترین فرصت این چند ساله مون رو سوزوند
الان هم داره مصاحبه می کنه که می خواد یه جایی بره که دوستش داشته باشن، یادش رفته که به خاطر ایشون خورخه والدانو یکی از اسطوره های باشگاه رو کنار گزاشتیم یا تماشاگران چه جوری همیشه ازش پشتیبانی کردند
به هر حال ما به رئالی بودنمون افتخار می کنیم و هر کسی که سرمربی و بازیکن تیممون بشه ازش پشتیبانی می کنیم.

داداش منم از این میسوزم که به دست دورتموند حذف شدیم ... تیم قدری هست ولی نه برای رئال
من حوصله پستهای کل کل هم ندارم ولی اگه میدیدید چند دیقه ای راحت توپ رو حمل میکردن به دو دلیل بود
1. فشار روحی بازیکنان و کشته شدن وقت که داشت عذابشون میداد.
2. ترکیب هجومی تیم ...

واقعا نمیدونم چرا بازی رفت اونطور بازی رو وا دادیم...
مو باید بره و همین خورخه والدانو اسطوره ارژانتینی تیم رو که گفتید منم میخواسم عرض کنم که شما دیگه زحمتشو کشیدید...
مو به قدی حمایت شد که فکر نمیکنم مربی تو مادرید تا این اندازه ساپورت شده باشه و حتی دی استفانو کبیر همیشه از مو حمایت کنه
اگه دقت کرده باشید مو بیشتر به فکر عناوین خودش هست تا تیم ... همیشه تاکید داشت سومین جام اروپایی رو بگیرم تا اینکه بگه دهمین جام رو برای مادرید بگیرم ... همیشه ابراز علاقه به تیم های دیگه میکرد ... شورشو در اوورده بود ..
دلبوسکه با اون همه عناوینی که کسب کرد اینطور باهاش مدیران برخورد نکردن که با مو کردن ...

بله ما رئالی هستیم و همیشه میمونیم ... و من مطمئنم که اگه کاکا تو بازی بود و یا اون پاس رو اوزیل میداد ما الان تو فینال بودیم ...
امیدوارم شاهد حضوره دوباره هاینکس باشیم و افتخارات در شان مادرید دوباره زنده بشه...

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
مورینیو هر چقدر مربی بزرگی باشه از نظر اخلاقی با تیم تاریخ دار و با هویتی مثل رئال همخوانی نداره. شخصیت مغرور و تک رویی که می خواد همه چیز رو به اسم خودش تمام بکنه. هر وقت مصاحبه ای ازش می خوندم حتی یک بار هم خودش رو مقصر ناکامی یا شکست ندونست. از اول فصل تمام حرفش این بود که من قراره سومین قهرمانی اروپا رو ببرم، نه اینکه رئال به دهمین قهرمانی برسه. وقتی تو حرفاش همیشه از عشق و علاقه به لیگ انگلیس می گفت و تمرکز تیم رو بهم می ریخت و اون حرکات رقت انگیز در طول بازی برگشت با منچستر (خوشحالی نکردن بعد از گل ها، از بازیکن ها هم خواست که خوشحالی نکنن. بعد از گل دوم با حرکت دست بهشون اشاره می کنه که برگردن) و مصاحبه بی شرمانه بعد از بازی که فقط مشغول به تملق و چاپلوسی از فرگوسن و منچستر بود و هیچ اهمیتی برای رئال و هویتش قائل نبود، باعث شد روز به روز علاقه م بهش کمتر بشه.
تو آخرین مصاحبه هم باز اثری از قبول شکست تاکتیکی مقابل کلوپ نمی بینیم و بازم در حال منت گذاشتن سر رئال هست. اینکه فصل قبل 100 امتیاز آوردم، رئال رو تو سید اول چمپیونزلیگ آوردم و ... . بنظر شما پرز تو این سه سال این همه خرج کرد و بازیکن آورد و قدرت بی چون و چرا به مورینیو داد که یه لیگ و یه کوپا براش بگیره؟! یا هدفش چمپیونزلیگ بود؟ وگرنه کاپلو و شوستر هم تو همون سال اولشون رئال رو قهرمان لیگ کردن. پلگرینی هم تو همون سال اول فکر کنم 98 امتیاز گرفت برای رئال. اسطوره ای مثل والدانو رو به میل این آقا کنار گذاشتن، ولی چه نتیجه ای داشت؟ هر روز دعواهای رسانه ای؟ تیکه انداختن به این و اون؟ انداختن تقصیر شکست گردن این و اون؟ من که به اقتضای سنم اواسط دهه نود رو خیلی یادم نمیاد، اما برام تعریف می کنن که 94 تا 96 والدانو مربی رئال بود و از بارسای الان معروفتر بود تو سبک بازی. جوری که می گفتن رئال والدانو.
بهرحال امیدوارم مورینیو رو فصل بعد روی نیمکت رئال نبینم که احتمالش هم زیاده. همون بهتر که بره اونجایی که به قول خودش دوستش دارن و قدرش رو می دونن. و امیدوارم مربی بعدی رئال دلسوز تیم باشه و تاریخ و هویت رئال رو درک کنه و هدفش در وهله اول موفقیت رئال و بعد افتخارات خودش باشه.
این حرف ها خیلی وقته تو دلم مونده بود، اما با توجه به اینکه تیم تو اوج بازی ها بود ترجیح دادم الان بیام و بگم
ارادت

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
زنده باد مادرید و مادریدی. دیشب بازم به تیمم افتخار کردم. مثل مرد جنگیدن و هنوزم پرچم بالاست...
حیف که 5 دقیقه آخر بازی مثل بازی ایران - استرالیا شد !!!!! وگرنه...

ویوا مادرید...

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
خدا بگم این اوزیل چی کار کنه.
اگه اون توپو به رونالدو که خالی بود پاس میداد الان 4-0 یا 5-0 برده بودیم.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
همیشه حذف شدن تلخه ... همیشه شکست خوردن سنگین .
از روزی که فوتبال رو شناختیم با این خصوصیتش درگیر بودیم . فوتبال ورزش بی رحمی هست . همیشه تیم هایی که خوب بازی می کنند پیروز نمی شوند. همیشه وقتی میجنگی تا آخرین نفس موفق نمیشی و گهگاهی باید بشینی و نظاره گر شادی تیم های کوچکی باشی که تورا شکست می دهند.

فوتبال به تیم درس پیروزی می دهد و اینکار رو به بدترین شکل با شکست و تحقیر انجام میده .
روزی خوشحالی و روزی ناراحت , روزی نا امید و روزی امیدوار , روزی آرام و روزی عصبانی ... این نفس فوتبال است نقسی تلخ اما به شدت جذاب ...

در شبی که سفیدپوشان تا آخرین نفس جنگیدند اسیر این نفس فوتبال شدیم و در اوج شایستگی جام را ترک گفتیم .

چه میشه کرد , به هرحال شکست بخشی از فوتبال است .

می دانم که آینده از آن ماست ...

Hala Madrid!

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
همیشه حذف شدن تلخه ... همیشه شکست خوردن سنگین .
از روزی که فوتبال رو شناختیم با این خصوصیتش درگیر بودیم . فوتبال ورزش بی رحمی هست . همیشه تیم هایی که خوب بازی می کنند پیروز نمی شوند. همیشه وقتی میجنگی تا آخرین نفس موفق نمیشی و گهگاهی باید بشینی و نظاره گر شادی تیم های کوچکی باشی که تورا شکست می دهند.

فوتبال به تیم درس پیروزی می دهد و اینکار رو به بدترین شکل با شکست و تحقیر انجام میده .
روزی خوشحالی و روزی ناراحت , روزی نا امید و روزی امیدوار , روزی آرام و روزی عصبانی ... این نفس فوتبال است نقسی تلخ اما به شدت جذاب ...

در شبی که سفیدپوشان تا آخرین نفس جنگیدند اسیر این نفس فوتبال شدیم و در اوج شایستگی جام را ترک گفتیم .

چه میشه کرد , به هرحال شکست بخشی از فوتبال است .

می دانم که آینده از آن ماست ...

Hala Madrid!

آفرین این یعنی یک رئالی.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دوست بامزه من نه شما رو می شناسم نه چیزی من جواب پست شما رو دادم چون بی جهت با لحن تمسخر آمیزی اون جرف رو زده بودی، که شما گفتی بچه جون و توهین کردی و خوب بعد از اون که شما توهین کردی گفم حوصله بحث کردن ندارم اگر شما میومدی و برای حرفت فکت میاوردی که بله من سر حرفم هستم ون به این دلایل لواندووسکی به کار شما میاد نه ما خوب بحث میکردیم ولی وقتی اونجوری جواب میدی........

اگه بابت بچه جون ناراحت شدی ازت عذر می خوام
اینجا انقدر با یه سری ادم بچه سال که متوجه حرفاشون نیستن بحث های بیخود کردیم که دیگه بحث منطقی برامون ارزو شده
من گفتم لواندوفسکی به درد رئال نمی خوره چون دو تا مهاجم داریم که معتقدم لواندوفسکی هیچ برتری نسبت به اونها نداره، معتقدم که لواندوفسکی به درد منچستر یونایتد هم نمی خوره چون چهار تا مهاجم خوب داره
حالا اگه با اون لحن گفتم به خاطر این بود که توی تاپیک منچستر به رئال خیلی توهین میشه در حالی که ما هیچ وقت حرف زشتی در مورد منچستریونایتد نزدیم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اگه بابت بچه جون ناراحت شدی ازت عذر می خوام
اینجا انقدر با یه سری ادم بچه سال که متوجه حرفاشون نیستن بحث های بیخود کردیم که دیگه بحث منطقی برامون ارزو شده
من گفتم لواندوفسکی به درد رئال نمی خوره چون دو تا مهاجم داریم که معتقدم لواندوفسکی هیچ برتری نسبت به اونها نداره، معتقدوم که لواندوفسکی به درد منچستر یونایتد هم نمی خوره چون چهار تا مهاجم خوب داره
حالا اگه با اون لحن گفتم به خاطر این بود که توی تاپیک منچستر به رئال خیلی توهین میشه در حالی که ما هیچ وقت حرف زشتی در مورد منچستریونایتد نزدیم.

به نظر من هم لواندوفسکی نه به درد رئال میخوره و نه به درد منچستر حتی گرت بیل هم که دنبالش هستید خیلی به دردتون نمیخوره چون شما دی ماریا و رونالدو رو دارید و مثل ما بیشتر به دوتا مدافع و یک هافبک وسط خلاق احتیاج دارید البته شما باز اوزیل و مودریچ رو دارید که دومی خیلی این فصل براتون خوب کار نکرده، و صد البته اگر مهاجم میگیرید مهاجمی بگیرید که از خود لالیگا باشه به نظر من اگر ون پرسی این فصل توی منچستر آنقدر خوب بود چون از خود لیگ برتر جذب شده بود تا بازیکن بیاد و بخواد با سیستم های حاکم بر اون تیم آشنا بشه فصل تموم شده و تیمی مثل رئال و یا حتی منچسر آنقدر طاقت هوادارها بالا نیست که یک بازیکن بیاد و با پولی هنگف خریداری بشه و جواب نده.... در مورد تاپیک منچستر بنده خودم اونجا خیلی با حرفهایی که گاهاً زده میشه موافق نیستم ولی همه رو هم با یک چوب نباید زد.
اساساً فکر میکنم مورینیو به درد تیم مثل رئال مادرید نمیخورد به چند دلیل چون مورینیو هر جا که قدم میگذاره میخواد فرد اصلی باشه و تمام چشمها روی اون باشه در حالیکه تیمی به سبقه رئال کسی به نفرات کاری نداره و افراد بزرگی رو توی خودش دیده پس هیچوقت تمام چشمها روی یکی متمرکز نمیشه حتی اگر اون فرد مورینیو باشه و یکی از بزرگترین ضربه ها رو زمانی رئال دید که از اواسط فصل حرف جدایی مورینیو پیش کشیده شد خوب وقتی یک مربی تو جایگاه محکمی نباشه بازیکنها هم مشخصاً اون رو اونطورکه باید جدی نمیگیرندش بازهم تکرار میکنم حتی اگر اون فرد مورینیو باشه که الان یکی از نامی ترین مربی هاست به شخصه فکر میکنم که رئال اگر یکی از اسطوره های خودش که کم هم نیستن رو روی نیمکتش بنشونه موفق تر خواهد بود من همیشه دوست داشتم وقتی که دارم فوتبال میبینم تیمهای بزرگ قدرتمند باشند چون این لذت تماشای فوتباله که من رو جذب میکنه مثلاً این فصل بازی رئال و منچستر با اینکه تیم مورد علاقه ام حذف شد ولی برام خاطره ساز بود چون نبرد همین غولها جذابه و نه چیز دیگه......

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
به نظر من هم لواندوفسکی نه به درد رئال میخوره و نه به درد منچستر حتی گرت بیل هم که دنبالش هستید خیلی به دردتون نمیخوره چون شما دی ماریا و رونالدو رو دارید و مثل ما بیشتر به دوتا مدافع و یک هافبک وسط خلاق احتیاج دارید البته شما باز اوزیل و مودریچ رو دارید که دومی خیلی این فصل براتون خوب کار نکرده، و صد البته اگر مهاجم میگیرید مهاجمی بگیرید که از خود لالیگا باشه به نظر من اگر ون پرسی این فصل توی منچستر آنقدر خوب بود چون از خود لیگ برتر جذب شده بود تا بازیکن بیاد و بخواد با سیستم های حاکم بر اون تیم آشنا بشه فصل تموم شده و تیمی مثل رئال و یا حتی منچسر آنقدر طاقت هوادارها بالا نیست که یک بازیکن بیاد و با پولی هنگف خریداری بشه و جواب نده.... در مورد تاپیک منچستر بنده خودم اونجا خیلی با حرفهایی که گاهاً زده میشه موافق نیستم ولی همه رو هم با یک چوب نباید زد.
اساساً فکر میکنم مورینیو به درد تیم مثل رئال مادرید نمیخورد به چند دلیل چون مورینیو هر جا که قدم میگذاره میخواد فرد اصلی باشه و تمام چشمها روی اون باشه در حالیکه تیمی به سبقه رئال کسی به نفرات کاری نداره و افراد بزرگی رو توی خودش دیده پس هیچوقت تمام چشمها روی یکی متمرکز نمیشه حتی اگر اون فرد مورینیو باشه و یکی از بزرگترین ضربه ها رو زمانی رئال دید که از اواسط فصل حرف جدایی مورینیو پیش کشیده شد خوب وقتی یک مربی تو جایگاه محکمی نباشه بازیکنها هم مشخصاً اون رو اونطورکه باید جدی نمیگیرندش بازهم تکرار میکنم حتی اگر اون فرد مورینیو باشه که الان یکی از نامی ترین مربی هاست به شخصه فکر میکنم که رئال اگر یکی از اسطوره های خودش که کم هم نیستن رو روی نیمکتش بنشونه موفق تر خواهد بود من همیشه دوست داشتم وقتی که دارم فوتبال میبینم تیمهای بزرگ قدرتمند باشند چون این لذت تماشای فوتباله که من رو جذب میکنه مثلاً این فصل بازی رئال و منچستر با اینکه تیم مورد علاقه ام حذف شد ولی برام خاطره ساز بود چون نبرد همین غولها جذابه و نه چیز دیگه......
من هم نظرم اینه که اگه قراره مهاجم بگیریم بهتره از لالیگا باشه و تنها مهاجمی رو که توی لالیگا در حد رئال می دونم فالکائوست که اون هم مثل اینکه داره به چلسی میره
یه مدافع راست هم نیاز داریم و یک جانشین برای ژابی الونسو، این جور که صحبتش هست قراره کوندوگبیای ۲۰ ساله رو از سویا بگیریم ولی برای مدافع راست هیچ صحبت و خبری نیست که همین باعث نگرانیمونه
در مورد مورینیو هم خوشحالم که داره میره و امیدوارم یوپ هاینکس به جاش بیاد.

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
هر وقت رئال با یه تیم بزرگ بازی داره آنچنان استرسی میگیرم که نگو و نپرس !! :) لرزش کل بدن که بماند :) اوایل بازی داشتم ویبره میرفتم :) انگار تب و لرز داشتم :) وسطا دیگه بی خبالی طی شد ! میخواستم گریه کنم دیدم پدرم هست دیگه گریه نکردم ولی بغض داشتم شدید ! الانم یکم دارم هنوز !!!!!!!!!!!!!!

دیشب نمیدونستم گریه کنم یا خوشحال باشم از گلایی که زدن !! :( ای کاش مورینیو اینقد محافظه کار نبوووووووووووود !!!!!!

هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
به نظر من مهاجم داریم
خوبشم داریم
هم بنزما و هم هیگوایین
حالا تو این فصل خوب بازی نکردن دلیل نمیشه فرتی بریم مهاجم بخریم
گرچه بنزما رو خیلی بیشتر از هیگوایین قبول دارم
ولی مورینیو بهش کم بازی میده
اگه دیشب تک ب تک رو بنزما بود گلش میکرد

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
من هم نظرم اینه که اگه قراره مهاجم بگیریم بهتره از لالیگا باشه و تنها مهاجمی رو که توی لالیگا در حد رئال می دونم فالکائوست که اون هم مثل اینکه داره به چلسی میره
یه مدافع راست هم نیاز داریم و یک جانشین برای ژابی الونسو، این جور که صحبتش هست قراره کوندوگبیای ۲۰ ساله رو از سویا بگیریم ولی برای مدافع راست هیچ صحبت و خبری نیست که همین باعث نگرانیمونه
در مورد مورینیو هم خوشحالم که داره میره و امیدوارم یوپ هاینکس به جاش بیاد.

بهترین مدافع راست بوندس لیگا المان ماله اکادمی رئال مادرید هست با 21سال سن وروخال هست

پارسال فروختش به بایرن لورکوزن اینو بگیرین واسه فصل بعد عالی هستش

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
مورینیو باید تو رئال بمونه. رئال سالهای 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 و 2010 تو دور اول مرحله حذفی حذف شد, یعنی 6 سال پیاپی. حالا مورینیو رئال رو 3 سال پیاپی به جمع 4 تیم پایانی تو اروپا رسونده. امسال رئال شایسته ترین تیم برای قهرمانی تو اروپا بود. بعید هست پرز بزاره مورینیو بره باحتمال بسیار زیاد فصل بعد هم میمونه آقای خاص. 27 اردیبهشت فینال جام حذفی و جامی دیگر برای رئال مادرید اسپانیا.

Last edited:
بالا