• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
با این حال که از بارسا خوشم نیاد ولی دلم امشب براشون سوخت
بدجور باختن

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
مشکل اینجاست که مورینیو فکر کرده رئال هم مثل چلسی و پورتو و اینتر هستش

هنوز نتونسته عظمت باشگاه رو درک کنه.زمانش رسیده که تفکرات تو رئال عوض بشه کمی تنش از رئال دور بشه.مورینیو مربی خوبیه ولی حاشیه زیاد داره

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
کی از مورینیو بهتره ؟ یوپ هاینکس
مورینیو سه سال فرصت داشت که چمپیونزلیگ رو برامون بگیره ولی چی شد ؟
استوره هامون رو از باشگاه اخراج کرد، با بازیکنان تنش ایجاد کرد، ایکر مقدس رو نیمکت نشین کرد
منکر دستاوردهاش نیستیم ولی مورینیو متوجه نشد که توی چه باشگاه بزرگی داره مربی گری می کنه، فکر می کنه رئال هم یه تیم درجه دو مثل اینتر و چلسیه.

سال اول رئال (تیم درجه یکی که 6 سال از مرحله اول دور حذفی بالا نیومده بود) با اقتدار اومد تو 4 تیم پپه اخراج شد و به بارسا باخت.
سال دوم باز هم اومد تو 4 تیم رونالدو و کاکا و راموس پنالتی خراب کردن به بایرن باخت.
سال سوم باز هم اومد تو 4 تیم.
برتری هانکس به مورینیو چیه؟! 16 سال از مورینیو بزرگتره جامهاش بعنوان سرمربی نصف مورینیو هم نمیشه. پارسال تو فینال لیگ قهرمانان صحبت این بود که چلسی پیراهن دومش رو بپوشه تا بایرن آقای هنکس یاد دورتموندی بیوفته که چپ و راست بهش میباخت.
لج بازیش با کاسیاس رو قبول ندارم و همینطور اختلافش با راموس تو فصل قبل.
مورینیو به فکر افتخار خودشه و میدونه از این رئالی که ساخته تیمی قویتر نیست. اگه پرز بیرونش نکنه تو مادرید میمونه.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سال اول رئال (تیم درجه یکی که 6 سال از مرحله اول دور حذفی بالا نیومده بود) با اقتدار اومد تو 4 تیم پپه اخراج شد و به بارسا باخت.
سال دوم باز هم اومد تو 4 تیم رونالدو و کاکا و راموس پنالتی خراب کردن به بایرن باخت.
سال سوم باز هم اومد تو 4 تیم.
برتری هانکس به مورینیو چیه؟! 16 سال از مورینیو بزرگتره جامهاش بعنوان سرمربی نصف مورینیو هم نمیشه. پارسال تو فینال لیگ قهرمانان صحبت این بود که چلسی پیراهن دومش رو بپوشه تا بایرن آقای هنکس یاد دورتموندی بیوفته که چپ و راست بهش میباخت.
لج بازیش با کاسیاس رو قبول ندارم و همینطور اختلافش با راموس تو فصل قبل.
مورینیو به فکر افتخار خودشه و میدونه از این رئالی که ساخته تیمی قویتر نیست. اگه پرز بیرونش نکنه تو مادرید میمونه.

خب تا اونجایی که متوجه شدم شما هوادار رئال نیستید بلکه هوادار مورینیو هستید (اینم یه مدل جدیده برای خودش)
برتری هاینکس به مورینیو رو می خواید بدونید یه نگاه به عملکرد بایرن بکنید متوجه میشید
مورینیو با اون تاکتیک و چینش اشتباه بازیکن ها در بازی رفت با دورتموند نابودمون کرد و بهترین فرصتمون رو از بین برد، این جور جاهاست که برتری مربیان بزرگ مشخص میشه
مربی وقتی نمی تونه با بازیکن هاش رابطه ی دوستانه داشته باشه و نتونه شجاعت و جسارت رو به تیم منتقل کنه باید بره، امیدوارم این اخرین فصل حضور مورینیو در تیم باشه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
خب تا اونجایی که متوجه شدم شما هوادار رئال نیستید بلکه هوادار مورینیو هستید (اینم یه مدل جدیده برای خودش)
برتری هاینکس به مورینیو رو می خواید بدونید یه نگاه به عملکرد بایرن بکنید متوجه میشید
مورینیو با اون تاکتیک و چینش اشتباه بازیکن ها در بازی رفت با دورتموند نابودمون کرد و بهترین فرصتمون رو از بین برد، این جور جاهاست که برتری مربیان بزرگ مشخص میشه
مربی وقتی نمی تونه با بازیکن هاش رابطه ی دوستانه داشته باشه و نتونه شجاعت و جسارت رو به تیم منتقل کنه باید بره، امیدوارم این اخرین فصل حضور مورینیو در تیم باشه.

نه من رئال رو خیلی دوست دارم. خوب بایرن امسال تیم خوبیه ولی این یعنی برتریه هنکس؟ تیمهای مورینیو بجز اینتر 2009 همه مدعی قهرمانی تو لیگ قهرمانان بودن. بهترین راه مقایسه این دو مربی اینه:
فصل بعد تیم مورینیو کجای لیگ قهرمانان قرار می گیره و تیم هنکس کجا؟ آیا اصلا به هنکس تیم میدن؟ آیا اصلا تیمی که احیانا هنکس مربیش میشه تو لیگ قهرمانان هست؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
کی از مورینیو بهتره ؟ یوپ هاینکس
مورینیو سه سال فرصت داشت که چمپیونزلیگ رو برامون بگیره ولی چی شد ؟
استوره هامون رو از باشگاه اخراج کرد، با بازیکنان تنش ایجاد کرد، ایکر مقدس رو نیمکت نشین کرد
منکر دستاوردهاش نیستیم ولی مورینیو متوجه نشد که توی چه باشگاه بزرگی داره مربی گری می کنه، فکر می کنه رئال هم یه تیم درجه دو مثل اینتر و چلسیه.
اگر قرار بود با اون اسطوره ها باقی بمونیم الان حال روز بارسای دیشب رو داشتیم که 7 تایی شد!
ایکر عزیز که بیشتر مدتی که در خدمتمون نبود هم که مصدوم بود . بعد هم بازیکنی که یه مدت مصدومه رو کدوم مربی حرفه ای می ذاره تو بازی وقتی جانشینش اینقدر خوب درخشید و به زعم اون بود که بارسا و منچستر رو به خاک کشیدن و حتی در بازی گذشته رگه های از استعدادش رو مقابل دورتموند دیدیم!

بازیکن باید تابع مربی باشه و مورنیو باید بازیکنی که فکر می کنه از مربی بیشتر از تکنیک مربی گری می دونه رو اموزش بده در حیطه بازیکنی خودش کار کنه .
جانشین کردن هر کسی به جای مورنیو تیم رو به قعر سال های پیش از ورود او می برد .
تیمی که از لیون چند سال می باخت با ورود این مربی تا قدمی به قهرمانی رفت و 2سال اخیر هم مغلوب تکنیک بازیکنان المانی شد که سطح فوتبال المان یقینا از اسپانیا در حال پیشی گرفتن است ، ولی مسئله اینجاست تیمی که ادعای بهترین دارد جایزه های ساختگی و تعریف و تمجید های دروغین به سویش حواله می شود با ان همه استعداد مقابل بایرن اینگونه تحقیر شد ولی تیم مورنیو چه در سال گذشته و چه امسال در نیمه نهایی تمام تلاش خود را کرد .
این اندیشه مربی است که رئال مادرید را به اینجا رسانده .

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
و اینکه اصلا مورینیو معروفه باینکه با بازیکناش رفیقه. لمپارد از رابطه عاطفی خودش و بقیه بازیکنا تو چلسی گفته. اشنایدر تو مراسم توپ طلا گفت برای من هیچکی مورینیو نمیشه و تو اون لحظه مورینیو داش اشک میریخت. و زانتی و دروگبا و... هر کی با مورینیو کار کرده همین حس رو داره. اگر هم بمونه مطمئنا رابطه خوبی با کاسیاس خواهد داشت.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
و اینکه اصلا مورینیو معروفه باینکه با بازیکناش رفیقه. لمپارد از رابطه عاطفی خودش و بقیه بازیکنا تو چلسی گفته. اشنایدر تو مراسم توپ طلا گفت برای من هیچکی مورینیو نمیشه و تو اون لحظه مورینیو داش اشک میریخت. و زانتی و دروگبا و... هر کی با مورینیو کار کرده همین حس رو داره. اگر هم بمونه مطمئنا رابطه خوبی با کاسیاس خواهد داشت.
یقینا همین حالا هم رابطه خوبی دارند. از این ۳سال ۲.۵سال اختلافی نبود. هرچی هست اختلاف سطحی هست . دقیقا این شرایط مثل یک خانواده است که گاهی اوقات اختلاف بین اعضاش پیش میاد .

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
الان مورینیو رئالو به اینجا رسونده اگه مورینیو بره معلوم نیست تکلیف رئال چی بشه
اگر هاینکس بیاد شاید اصلاً رئال به همینجاهایی هم که الان رسیده نرسه

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
مشکل کار مورینیو اینجاست که چنان تیم قدرتمندی ساخته که بجز 3گانه اروپا و لالیگا و جام حذفی رو کسی از رئال قبول نمیکنه. کی از مورینیو بهتره؟ اگه مورینیو تو رئال بمونه حداقلش اینه که رئال فصل بعد مقابل تیمی بازی نمیکنه که مربیش مورینیو باشه.

دقیقا به نکته درستی اشاره کردید. من خودم در اصل طرفدار مورینیو ام تا رئال اما اگر مثلا خوزه بره چلسی در عرض 2 سال چنان تیمی میسازه که رئال و بارسا به این راحتی حریفش نیستن. رئال که اصلا حریف تیم های مورینیو نیست چون بعد از 3 سال زوایای این تیم رو به خوبی شناخته

اما به نظرم بهترین کار اینه که رئال رو ترک کنه. شخصیت خوزه و رئال زیاد با هم جور نیستن توی این مدت همه جوره برای تیم زحمت کشیده ولی میبینیم که تیم از اینجا بالاتر نمیاد

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
ایکر کاسیاس: "هنگامی که پیش سرجیو راموس رفتم و دیدم که چشمان او پر از اشک است به او گفتم، تو قهرمان رئال مادرید و اسپانیایی.
او به من گفت دارم گریه میکنم چون نیمه نهایی سال گذشته رو از دست دادم و یادم میاد اون روز به خودم قول دادم که هرگز خودمو نمی بخشم اگه سال دیگه با رئال قهرمان نشم."
ایکر بعد شنیدن این حرف شروع به گریه کردن کرد
:(

منبع: فیسبوقمشاهده پیوست 355233

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
من مشکل مورینیو با کاسیاس رو اصلا قبول ندارم

مطمئن باشین اگه به کاسیاس بازی میداد و بعد یه مصدومیت طولانی کاسیاس میومد و اشتباه می کرد همین شماها میومدین میگفتین چرا لوپز آماده رو بیرون گذاشته

هیچ مربی عاقلی بازیکن آماده خودش رو بیرون نمیزاره.من ایکر رو خیلی دوست دارم ولی بعضی از طرفدارهای رئال براشون بازیکن مهمه تا تیم.حاضر هستشن ایکر بازی بکنه ولی تیم ببازه.

دوستان و طرفدارهای رئال مادرید کبیر همیشه باید تیم مهم باشه نه بازیکن.ایکر بازی بکنه یا لوپز یا هر شخصه دیگه.تیم باید نتیجه بگیره حالا با هر بازیکن شده.

اینقدر روی بازیکن ها تعصب نداشته باشین خواهشاً روی تیم تعصب داشته باشین.بازیکن ها میان و میرن و این تیم رئال مادرید هستش که با افتخاراتش میمونه واسه ما

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
رونالدو با 12 تا گل (؟) هنوز اوله؟
بعدش کیا هستن
از دورتموند و بایرن کسی هست؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
بعیده لواندوفسکی بتونه 2 تا گل به بایرن بزنه! احتمال زیاد کریس امسال آقای گل میشه

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
بالا