Bhrzk
مدیر بازنشسته
دیدن دورتمند توی فینال و تصاویری که الان داره الجزیره نشون میده وحشتناک طاقت فرساست ....
دیدن دورتمند توی فینال و تصاویری که الان داره الجزیره نشون میده وحشتناک طاقت فرساست ....
من که یکم دارم نگران میشم. هیچ خریدی نداشتیم. عملا مربی نداریم. نیمار رفت بارسا و شانس خیلی خیلی کمی واسه خرید گرت بیل داریم و در کل هر بازیکنی که روش دست میزاریم قیمت نجومی پیدا میکنه مثل ویدال که یه جا خوندم تا 40 میلیون واسش میخوان !!
فقط امیدوارم هر چه زودتر مربی مشخص بشه و بازیکن های باکیفیتی (دفاع راست. هافبک تدافعی و یه مهاجم خوب) رو هر چه زودتر به تیم اضافه کنیم و مثل فصل قبل نشه که تقریبا کل پنجره انتقالات رو صرف مودریچ کردیم ...
سوارز مهاجمی خوبیه ولی اخلاقش در شان رئال مادرید نیست. در سال 2011 با اروگوئه قهرمان وبهترین بازیکن کوپا امریکا شناخته شد.
کاوانی هم اروگوئه ای هست وامسال هم اقای گل سری ا ایتالیا شد! در نبردهایی هوایی وفیزیکی تو سری ا واقعا بی نقص هست وسیتی تونسته رضایت باشگاه ناپلی رو کسب کنه تا الان با 65میلیون یورو!
اگه مهاجم دوم میخوایم بریم سراغ ماریو گومز با کمتر از 20 میلیون! یا سرخیو اگوئرو
واقعا این شهرت پدیده عجیبیه. موضوعیه که در طول روز بارها باهاش مواجه می شیم، چه تلویزیون چه فوتبال و ... اما کم پیش میاد به طور جدی بهش فکر کنیم. اینکه یک نفر شاید ساعت ها منتظر بمونه تا امضای بازیکن محبوبش رو بگیره یا باهاش عکس بندازه واقعا عجیب و تأمل بر انگیزه. عجیب نه از این جهت که باهاش مخالف باشم. بهیچ وجه. عجیب از این نظر که چه چیز باعث میشه یک نفر تا این حد بزرگ و محبوب جلوه کنه که کسی بخواد بخاطرش اینکارها رو بکنه.
یادمه تو یکی از بازی های رئال بنزما مصدوم شد و لنگ لنگان از زمین بیرون رفت. کنار زمین که به سمت رختکن داشت می رفت یکی از توپ جمع کن ها که حدودا 10 12 سالش بود اومد کنارش و شروع کرد باهاش حرف زدن و سوال پرسیدن. همینجور که داشتن راه می رفتن بعد از چند ثانیه بنزما روی سر اون پسر دست کشید و اون هم برگشت سر جای خودش. اونقدر خوشحال بود که انگار به بزرگترین آرزوی زندگیش رسیده و تمام عشقش این بوده که بنزما روی سرش دست بکشه. خیلی جالب بود برای من.
-------------------------------
ترکیب ایده آل من برای فصل آینده (البته می دونم زیادی رویاییه!)
کاسیاس
مارسلو واران راموس کارواخال
آلونسو مودریچ (ایسکو)
رونالدو اوزیل گرت بیل
لواندوفسکی
خدا از دهنت بشنوه.دوستان میگفتن آنچلوتی میخواد سرمربی رئال بشه منم گفتم مزخرفترین گزینه ممکنه و تنها گزینه در شان رئال آقای یوپ هایکس.خدا کنه بیاد.....سایت گل - بالاخره ، سکوت خبری درباره آینده یوپ هایکس شکست و مدیربرنامه های او از تمایل وی به حضور در برنابئو گفت.
این مربی ۶۸ ساله آلمانی تسلط كامل به زبان اسپانیایی دارد و در پایان فصل بایرن مونیخ را بعد از قهرمانی در لیگ قهرمانان و همچنین مسابقات بوندس لیگا ترك خواهد كرد.
او در سال ۱۹۹۸ نیز رئال مادرید را قهرمان لیگ قهرمانان اروپا كرده بود و همچنین سابقه مربیگری در تیم های اتلتیك بیلبائو و تنریف لالیگا را در كارنامه دارد.
انریك ریس مدیر برنامه های وی در این باره به رادیو اسپانیا گفته كه تصمیم با فلورنتینو پرس است كه هاینكس را می خواهد یا همچنان به دنبال جذب كارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی تیم پاری سن ژرمن خواهد بود.
وی گفت: فلورنتینو اگر به ما پیشنهاد بدهد، قبول می كنیم.
هاینكس در صورتی كه به رئال مادرید برود جانشین خوزه مورینیو می شود كه كهكشانی ها را در فصل جاری بدون كسب هیچ عنوان قهرمانی، ناكام گذاشت.
خدا از دهنت بشنوه.دوستان میگفتن آنچلوتی میخواد سرمربی رئال بشه منم گفتم مزخرفترین گزینه ممکنه و تنها گزینه در شان رئال آقای یوپ هایکس.خدا کنه بیاد.....