• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
بی انصافی نکنید خواهشا این فصل مودریچ یکی از بهترین ها بوده درسته کاکا بازیکن بزرگیه ولی باید قبول کنیم بعد از مصدومیت افت کرده در کل بازیکن دوست داشتنیه ولی یادتون نرفته که مودریچ چه گل های حساسی برای رئال زده یکی از بهترین گل هاش بازی با منچستر حکم صعود بود
در زمان حضور مورینیو در رئال ، کاکا کم کم کنار گذاشته شد و طبیعتا یک بازیکن بزرگ بعد از مدت ها نیمکت نشینی انگیزه ش رو از دست میده و افت می کنه .
با این حال کاکا تقریبا در 90 درصد بازی هایی که به عنوان بازیکن جایگزین وارد بازی شده برای رئال تاثیرگذار بوده و علاوه بر گلزنی ، پاس گل های زیادی داده و کلا در روند بازی رئال چه به عنوان بازیکن تعویضی و چه به عنوان بازیکن ثابت(هر چند تعداد بازی هایی که به صورت ثابت در ترکیب حضور داشته بسیار کم بوده) نقش موثری داشته .
دقیقا همین بلا بر سر هیگواین نازل شد و الان خیلی ها بنزما رو از هیگواین برتر و تاثیر گذار تر میدونن .
اما نمیشه گلزنی یک بازیکن در تنها یکی دو بازی رو معیار خوبی برای برتری نسبت به ذخیره خودش دونست .
مودریچ برای رئال یک بازیکن معمولی بود(و گران خریداری شد) که به مرور بهتر شد . خصوصا یکی دو بازی قبل از شروع بازی با منچستر یونایتد میشد به این موضوع پی برد .
اما رئال در شرایطی نبود و نیست که مربی بازیکنی رو به خدمت بگیره به این امید که پیشرفت و از سطح خوب به خوبتر ترقی کنه .
مطمئنا اگه فرصت های بیشتری در اختیار کاکا قرار میگرفت مودریچ به طور کامل از ترکیب اصلی تیم کنار گذاشته میشد .
لازم به ذکر ـه مودریچ تنها یک بازیسازه که خیلی هم در این فصل موفق نبوده ، بلعکس کاکا علاوه بر بازیسازی و موفقیت در این زمینه ، گلزن قهاری هم هست و قدرت نفوذ بیشتری نسبت به لوکا مودریچ داره و خودش رو راحتتر به دروازه حریف نزدیک می کنه . توانایی بالا در کنترل توپ ، دید وسیع ، پاسهای دقیق تر و درصد اشتباه کمتر از دیگر برتری های کاکا ، حتی کاکای نیمکت نشین نسب به مودریچه .

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
واقعا نمی دونم چه منطقی پشت خرید سوارز هست. هیچ نوع برتری خاصی نسبت به ایگواین نداره. به نظر من چند درجه پایین تر از اونم هست. نه اخلاق داره نه قابلیت فنی چشمگیری. رفتن ایگواین و اومدن سوارز حماقت محضه. اونم با 40 میلیون یورو. امیدوارم این انتقال صورت نگیره.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب من حسم میگه که آنجلوتی رو باید سرمربی آینده رئال دونست از اون طرف هم زیدان رسما مدیر ورزشی رئال شده . بعد از سه سال پر هیاهو با دو نفر که فوق العاده آروم هستند تیم رو پیش خواهیم برد .
انتخابات ریاست باشگاه هم به زودی برگزار میشه و فکر نمی کنم کسی دیگه کاندید شده باشه و پرس برای 4 سال دیگه در این سمت باقی خواهد ماند.

نکته جالب تر این هست که عملاً تیم فصل بعد رو داره زیدان می بنده این میتونه نکته قشنگی باشه من شدیداً به روزی فکر می کنم که زیزو بشه سر مربی رئال ...

شخصا امیدوارم پنج بازیکن توی رئال باقی بمونند :

1 : رونالدو ( که 100% هست )
2 : اوزیل
3 : مودریچ
4 : آلونسو
5 : راموس

بیل هم رئالی هست , فقط منتظر هستند تا سرمربی جدید بیاد و بعد این رو اعلام کنند , سوارز مهاجم بدی نیست اما اصلا فکر نمی کنم تفاوتی با هیگوئن داشته باشه . همون فاجعه ای که هیگوئن گاهی میشد اون هم هست و به همون خوبی نیز هست .

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
در زمان حضور مورینیو در رئال ، کاکا کم کم کنار گذاشته شد و طبیعتا یک بازیکن بزرگ بعد از مدت ها نیمکت نشینی انگیزه ش رو از دست میده و افت می کنه . با این حال کاکا تقریبا در 90 درصد بازی هایی که به عنوان بازیکن جایگزین وارد بازی شده برای رئال تاثیرگذار بوده و علاوه بر گلزنی ، پاس گل های زیادی داده و کلا در روند بازی رئال چه به عنوان بازیکن تعویضی و چه به عنوان بازیکن ثابت(هر چند تعداد بازی هایی که به صورت ثابت در ترکیب حضور داشته بسیار کم بوده) نقش موثری داشته . دقیقا همین بلا بر سر هیگواین نازل شد و الان خیلی ها بنزما رو از هیگواین برتر و تاثیر گذار تر میدونن . اما نمیشه گلزنی یک بازیکن در تنها یکی دو بازی رو معیار خوبی برای برتری نسبت به ذخیره خودش دونست . مودریچ برای رئال یک بازیکن معمولی بود(و گران خریداری شد) که به مرور بهتر شد . خصوصا یکی دو بازی قبل از شروع بازی با منچستر یونایتد میشد به این موضوع پی برد . اما رئال در شرایطی نبود و نیست که مربی بازیکنی رو به خدمت بگیره به این امید که پیشرفت و از سطح خوب به خوبتر ترقی کنه . مطمئنا اگه فرصت های بیشتری در اختیار کاکا قرار میگرفت مودریچ به طور کامل از ترکیب اصلی تیم کنار گذاشته میشد . لازم به ذکر ـه مودریچ تنها یک بازیسازه که خیلی هم در این فصل موفق نبوده ، بلعکس کاکا علاوه بر بازیسازی و موفقیت در این زمینه ، گلزن قهاری هم هست و قدرت نفوذ بیشتری نسبت به لوکا مودریچ داره و خودش رو راحتتر به دروازه حریف نزدیک می کنه . توانایی بالا در کنترل توپ ، دید وسیع ، پاسهای دقیق تر و درصد اشتباه کمتر از دیگر برتری های کاکا ، حتی کاکای نیمکت نشین نسب به مودریچه .

اینکه کاکا وقتی وارد بازی میشد (بیشتر وقتا تعویضی بود)

بازم خیلی خوب بود

به قول شما یا پاس گل میداد یا گل میزد

و این اشکال از مورینیو بود بهش بازی نمیداد

همیشه اماده بود

حالا باید دید چی میشه

----

خرید سوارز بجای ایگوایین اشتباهه . هیچ قابلیتی این سوارز نداره نسبت به گنزالو

همین دوتا مهاجم خوبن

حالا این فصل عملکرد جالبی نداشتن دلیل خرید گرون و مضخرف نمیشن

اینقدر خوب هستن بشه روشون حساب کرد

البته من ک داش کریم رو دوست دارم

حالا فرقی هم نداره

پرز نمیاد پست ها منو بخونه دی:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
یعنی میشه ما این تیتر رو ببینیم ؟!!

کریم انصاری فرد به رئال مادرید پیوست !

شایعش هم شیرینه ...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
لئوناردو مدیر ورزشی تیم پاریس سن زرمن 9ماه محروم شده به دلیل تنه زدن به داور تو تونل ورزشگاه

پس بعیده انجلوتی بیادرئال چون قرار بود لئوناردو جانشینش بشه اگه انجلوتی می رفت رئال که بعد این قضیه دیگه نمیاد

تیموشک بازیکن اوکراینی بایرن هم گفته بود هاینکس رو99درصد رئالی بدونید!

من معتقدم این فصل باید با دو مهاجم کار کنیم لویس سوارزوهیگواین هر دوتا امریکا جنوبی هستن وسبک بازی هاشون به هم میاد

اینم بگم که سوارز رکوردار دریبل تو لیگ جزیره رو داره ورئال به چنین مهاجمی با این توانایی لازم داره.

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
همچنان منتظر معرفی هاینکس به عنوان سرمربی هستم...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

والدس هفته ی پیش با بازیکن ها خداحافظی کرد. قراردادش از قبل هم تا 2014 بود، اگه تا سال دیگه بمونه بصورت بازیکن آزاد از تیم جدا میشه و عوایدی واسه بارسا نداره
واسه این بارسا ترجیح خواهد داد در همین فصل به تیمی مثل موناکو بفروشتش که مبلغی رو بابت انتقال بدست بیاره.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
با این حرکت جای هیچگونه توجیهی باقی نمی مونه. عشاق سینه چاک مورینیو تحویل بگیرن ...
كينه بي پايان مورينيو با خط زدن كاسياس از ليست بازي با اوساسونا

امیدوارم این خبر تا مدت های طولانی صحت داشته باشه و هوادارای لیورپول بتونن از بازی های سوارز لذت ببرن !!:D
Liverpool statement: Suarez is not for sale - Goal.com

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
با این حرکت جای هیچگونه توجیهی باقی نمی مونه. عشاق سینه چاک مورینیو تحویل بگیرن ...
كينه بي پايان مورينيو با خط زدن كاسياس از ليست بازي با اوساسونا
کاسیاس نه تنها بعنوان بازیکن و کاپیتان رئال قابل احترام هست بلکه بعنوان کاپیتانی که جام ملتهای اروپا و جام جهانی و دوباره جام ملتهای اروپا رو پشت هم بالای سر برده احترام ویژه ای باید براش قائل شد. من دلیل مشکل مورینیو با راموس رو گفتم, ولی مشکل مورینیو با کاسیاس دلیلشو نمیدونم, شما اگه میدونی لطفا میگی دلیلشو؟

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سایت گل- کریم بنزما مهاجم فرانسوی رئال مادرید در گفتگو با فوت مرکاتو که بعد از مراسم معارفه پیراهن های فصل بعد باشگاه مادریدی صورت گرفت، از مسائل مختلفی صحبت کرد
دراینجا می توانید متن صحبت های او را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:

پیراهن های فصل بعد رئال: واقعا زیبا هستند. یک سبک جدید است که به نظر من خیلی زیباست

روند پیشرفت واران:
او بازیکن بزرگی است. من او را تحسین می کنم و رابطه خیلی خوبی با هم داریم. واران تنها 19 سال سن دارد ولی از فرصتی که در رئال مادرید در اختیارش قرار گرفت بهره خوبی برد و کیفیتش را در خدمت تیم به کار گرفت. او مدافع بزرگی است. خیلی جوان است ولی قابلیت های فراوانی دارد تا مبدل به یکی از مهره های کلیدی تیم ملی فرانسه شود.

مهار نیمار، مثل مسی:
واران موفق شده تا مسی را مهار کند. البته زحمت زیادی کشید ولی مقابل مسی خیلی خوب کار کرده. او مقابل مهاجمان دیگر هم بازی تدافعی خیلی خوبی را ارائه داده. حالا باید ببینیم که در زمین مسابقه مقابل نیمار و سایرین چه خواهد کرد. ولی واران به مهاجمان تیم حریف توجه نمی کند و سعی می کند که به بهترین نحو ممکن کار خودش را انجام دهد

بنزیا یاسین، بنزمای جدید:
شخصا او را نمی شناسم ولی ما دوست مشترکی داریم که خیلی از او تعریف می کند. من بازی او را دریکی از بازیهای لیگ قهرمانان اروپا باپیراهن لیون دیدم. امیدوارم که بیشتر بازی کند و بتواند کارنامه ورزشی درخشانی داشته باشد. باید به تلاشش ادامه دهد، شاید روزی، چه کسی می داند، بتوانیم کنار هم بازی کنیم.

تاثیرگذاری پاری سن ژرمن و موناکو در فوتبال فرانسه:
نمی دانم که آیا این برای برابری و تساوات در لیگ یک خوب است یا نه ولی در هر صورت برای فوتبال فرانسه خوب خواهد بود. خیلی خوب است که تیم های کشور من به مراحل نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسیده اند و در اروپا به شهرت ررسیدند.پاری سن ژرمن امسال فصل خوبی را پشت سرگذاشت و در لیگ فرانسه قهرمان شد و در اروپا هم عملکرد خوبی داشت. امیدوارم که تیم های فرانسوی بیشتری دراروپا موفق باشند.تیم هایی مثل موناکو، لیون، مارسی یا بوردو

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تاتنهام دیگه داره شورشو درمیاره

€200m won't buy Bale

Tottenham have warned off Real Madrid of their world-class star Gareth Bale by saying €200 million won't be enough to lure the Welshman away.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
تاتنهام دیگه داره شورشو درمیاره

€200m won't buy Bale

Tottenham have warned off Real Madrid of their world-class star Gareth Bale by saying €200 million won't be enough to lure the Welshman away.
یعنی نمیخوان گریت بیل بفروشن به real

ali.kajdom

Registered User
لایک‌ها
20
بالاخره این جریان گریت بیل چی شد میاد رئال یا نه؟

بالا