sarukhan
Registered User
- نوشتهها
- 1,319
- لایکها
- 1,367
هواداران نیمار !
http://neymar-jr.blogfa.com
هيگوائين :"هرگز صحبتي با يوونتوس نشده است . "
بارسلونا :" مطبوعات در ان جا به بارسا كمك مي كنند و مطبوعات مادريد به ما كمكي نمي كنند . مسلما اين زندگي را وحشتناك مي كند . "
ميراث خودش :"من همه جامها را برده ام اما مي خواهم كه تا جايي كه ممكن است ادامه دهم . ما بهترين باشگاه تاريخ هستيم .من حس مي كنم كه مورد حمايت هواداران هستم . توقع آنها بالاست و حس خوبي دارم . "
Carvajal? He will return to Real Madrid this summer
بهترین گزینه برای سرمربیگری رئال و نظم بخشیدن به تیم و جمع کردن گند حال حاضر میتونست لوئیس آراگونس باشه که متاسفانه ایشون بازنشست شدن .
+ خبری از رفتن یا نرفتن کاکا نشده ؟ امیدوارم در تیم باقی بمونه چون مربی بعدی ، حتی شعورش در حد نخود هم که باشه کاکا رو بخاطر مودریچ نیمکت نشین نمیکنه .
فرانچسكو توتي گفت كه اگر به رئال مي آمد ، سه قهرماني اروپا و چند توپ طلا كسب مي كرد اما ترجيح داده كه در رم مورد علاقه اش بازي كند .
كاپيتان رم گفت :" اگر به رئال مي رفتم ،سه چمپيونزليگ و دو توپ طلا مي بردم . مسلما بيشتر فرصت خودنمايي بازي مي كردم . اما از تصميماتم راضي هستم . اين ابراز علاقه هواداران رم با جامهاي بيشتر قابل مقايسه نيست . "
5 میلیون یورو سود داره نسبت به ایگوایناین جور که توی اخبار دارم می خونم سوارز به رئال خیلی نزدیک شده
واقعا نمی دونم سوارز چه برتری به هیگواین داره
مطمئنم از رفتن هیگواین پشیمون میشیم.