آقا مهرداد شده بیای یه پست تو تاپیک رئال در تمجید از عملکرد رئال یا مثلا در مورد کارهای مثبتی که مدیران یا اکادمی رئال انجام داده پست بدی؟؟؟؟؟؟؟؟
همش پستات ضد رئال هستش اونم تو تاپیک رئال.
بیل رو رئال خیلی وقت هستش که زیر نظر داره و بازیکنیه که واقعا ارزش خرید داره.داری مقایسه میکنی با تیم های عربی؟اونا میان یهو 5 تا بازیکن معمولی رو به قیمت های گزاف میخرن ولی رئال داره یه بازیکن رو به قیمت بالا میخره که تازه اونم کاملا ارزششو داره.
من اتفاقا چون پرس رو از نظر اقتصادی خیلی قبولش دارم خیلی از این پیشنهاد متعجب شدم
اینکه زیر نظر داره ایرادی نداره اما اینکه یه دفعه از ۶۵ میپری رو صد جای بحث داره
الان فکر کن شما خواستید بیل رو بگیرید اگه یه دفعه موناکو بیاد پیشنهاد ۱۲۰ تایی بده متعجب نمیشید؟
کاریکه پارسال پی اس جی کرد
منچستر لوکاس مورا رو داشت با ۲۵ تا میگرفت که یه دفعه پی اس جی با ۴۵ تا مورا رو بلندش کرد و مورا هم خیلی افت کرد تا جاییکه تو تیم ملی برزیل نیمکت نشینه
این روند قیمت گذاری بازیکنا به ضرر فوتباله
از طرف هر باشگاهی که میخواد باشه
این کاری که سران عربی بعضی باشگاه ها راه انداختن و متاسفانه داره به بزرگان فوتبال هم کشیده میشه
در ضمن من تو تاپیک تیمهای دیگه هم از سران باشگاه ها انتقاد کردم. نمونه اش انتقادات از راسل ( که اصلا ازش خوشم نمیاد) یا سران منچستر یونایتد هست.
بی انصافی نکنید
بارها در پستهای خودم هم به این نکته اشاره کردم که از نظر اقتصادی پرز واقعا یه نابغه هست بخصوص با کارهای مالی ای که برای رئال و مجموعه کرده و خوبه که راسل یه مقدار از نظر مسائل مالی از پرز الگوبرداری کنه.
من قبول دارم مدیریت باشگاهی به اندازه رئال و جمع و جور کردنش واقعا کار مشکلی هست. منتها باشگاه فقط سخت افزار و جذب بازیکن نیست.
تیمهای تازه به دوران رسیده مثل سیتی دنبال این هستند که با پول تاریخ بخرن و بزرگ بشن پس باشگاه هایی مثل رئال - بارسلون و منچستر ، میلان و یووه و بایرن و دورتموند نباید به تاسی از اونها همون کارهایی رو بکنن که این قبیل باشگاه ها مثل موناکو و پی اس جی و سیتی دارن انجام میدن. کارهایی که به نظر من به ضرر فوتبال هست.
شما نگاه کن حالا که صحبت از پیشنهاد 100 میلیون یورویی برای بیل هست (که خب خرده ای هم بهش نیست) ایا این درسته که شالکه و السعد بیان برای رائول گونزالس بازی برگزار کنند؟ به نظرت اگه رئال این کار رو برای رائول که انصافا هیچوقت برای رئال کم نذاشت بهتر نبود. ایا این وظیفه باشگاه نبود. همونطور که یک باشگاه باید برای جذب بازیکن مفید و ستاره تلاش بکنه به همون نسبت هم باید به بازیکنایی که بخش مهمی از تاریخ باشگاهشون هم هستند احترام بذاره.
برای اینکه اتهام نزنید بهم هم بارسلون رو مثال میزنم که قدر بازیکنایی مثل ریوالدو و رونالدینیو رو ندونست. بازیکنایی که هر چی نباشن باشگاه بارسلون حداقل یه قهرمانی رو بهشون مدیونه.
هر چند به نظر من دلیل اصلی جدایی رائول همون شخصی بود که با کاسیاس مشکل پیدا کرد اما به نظر من جا داشت که باشگاه از اسطوره خودش به شکل بهتری قدردانی میکرد.
دیشب که عکسهای بازی رائول رو دیدم با وجود اینکه همین رائول گلهای زیادی به تیم بارسلونا زد دلم براش واقعا سوخت. هم اون و هم مورینتس واقعا شم گلزنی بالایی داشتند. این خداحافظی رو دیدم یاد خداحافظی مهدوی کیا افتادم.
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2