• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
زلاتان که امروز گفته میخوام توی پی اس جی بمونم. سوارز هم پیشنهاد خوب زیاد داره و جذبش سخته. بعید میدونم دیگه هیگواین رو بفروشن!
متأسفانه توافق ایگواین با ناپولی تقریبا قطعی شده. اگه من تصمیم گیرنده بودم ایگواین رو بخاطر تعصبش به پیرهن رئال هم که شده نگه می داشتم.
بهش حق میدم که بخواد بره. اصلا تو رئال قدرش رو ندونستن. الان ناپولی دو برابر دستمزد رئال رو می خواد بهش بده. تا قبل از مصدومیتش هر بار که از رو نیمکت می اومد تو زمین گل می زد.
بازی هایی هم که فیکس بود که مشخصه. 3 تا هت تریک پشت سر هم داشت. بعد از مصدومیت طبعا هر بازیکنی افت می کنه. وگرنه کی یادش میره که از هر 5 تا تک به تک 4 تاش رو گل می کرد.
مورینیو همیشه بنزما رو بهش ترجیح می داد. با این حال با دقایق بازی کمتر تو دو فصل از بنزما بیشتر گل زد تو لیگ. زیر نظر پلگرینی اون فصل تو لیگ از رونالدو هم بیشتر گل زد. بزرگترین ضعفش گلزنی تو باشگاه های اروپا بود.
بهرحال رئال از رفتنش پشیمون میشه. اونم تو این قحطیه مهاجم.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
حتما پولشو دارن که اقدام میکنن رئال مثل تیمای دیگه نیست

در ضمن کم باشگاهی پیدا میشه واسه یک بازیکن گران قیمت تمام پولشو یک جا پرداخت کنه

بیل هم مثل رونالدو در چند قسط خریداری میشه

با فروش کایخون ورائول البیول به ناپولی 22میلیون یورو نصیب باشگاه شده. اگر هیگواین هم به فروش برسه نهایتا 35 میلیون با 22میلیون میشه 57 میلیون یورو.

چهار میلیون یورو هم بابت انتقال نگردو به منچستر سیتی به رئال رسید.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
چهار میلیون یورو هم بابت انتقال نگردو به منچستر سیتی به رئال رسید.

اره. یادم رفته بود
تازه اون مدافعمون گارای که الان بازیکن بنفیکاس اگه به فروش برسه که منچستر خواهانشه نصف قرارداش به رئال میرسه

گارای درسال 2011با خرید کونترائو به عنوان بخشی از هزینه ی کونترائو به بنفیکا پیوست.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یعنی بازی امشب رو هیچ خراب شده درست حسابی نشون نمیده ؟ :D خیلی باحاله ...

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
رئال با گلهای موراتا و کاسمیرو با لیون 2-2 مساوی کرد. بازی بعدی رئال شنبه شب ساعت 22:30 برابر پاریسن ژرمن هست.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
ایگواین واقعا مظلومانه رئال رو ترک کرد. تنها چیزی که می تونم بگم همینه. حالم بدجور گرفته.

به قول خودش هر چیزی که تو زندگیش بدست آورده بابتش تا سرحد مرگ تلاش کرده. اما با وجود شایستگی تمام هیچوقت نتونست جایگاه ثابتی که حقش بود رو تو رئال بدست بیاره.

تنها سؤالی که برای من بی جواب می مونه اینه که بازیکنی مثل ایگواین (با تمام بی عدالتی هایی که در حقش شد) چطور می تونه از عظمت، شکوه، تاریخچه و هویت باشگاهی مثل رئال بگذره و به تیمی بره که هرگز نتونه مثل قبل تو مرکز توجه باشه.

با این حال امیدوارم پرز دیگه بی خیال خرید مهاجم بشه (بخصوص اون خون آشام!) و با همین سه گزینه فعلی ادامه بده (بنزما، خسه، موراتا). ایگواین 18 سالش بود که به رئال اومد و تو دو فصل اول تعداد گل هاش جمعا به 20 تا هم نرسید و در ضمن ثابت بازی می کرد.

خسه و موراتا نیاز به فرصت دارن. باید بهشون بازی داده بشه تا پتانسیل واقعیشون رو نشون بدن.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
ایگواین واقعا مظلومانه رئال رو ترک کرد. تنها چیزی که می تونم بگم همینه. حالم بدجور گرفته. به قول خودش هر چیزی که تو زندگیش بدست آورده بابتش تا سرحد مرگ تلاش کرده. اما با وجود شایستگی تمام هیچوقت نتونست جایگاه ثابتی که حقش بود رو تو رئال بدست بیاره. تنها سؤالی که برای من بی جواب می مونه اینه که بازیکنی مثل ایگواین (با تمام بی عدالتی هایی که در حقش شد) چطور می تونه از عظمت، شکوه، تاریخچه و هویت باشگاهی مثل رئال بگذره و به تیمی بره که هرگز نتونه مثل قبل تو مرکز توجه باشه. با این حال امیدوارم پرز دیگه بی خیال خرید مهاجم بشه (بخصوص اون خون آشام!) و با همین سه گزینه فعلی ادامه بده (بنزما، خسه، موراتا). ایگواین 18 سالش بود که به رئال اومد و تو دو فصل اول تعداد گل هاش جمعا به 20 تا هم نرسید و در ضمن ثابت بازی می کرد. خسه و موراتا نیاز به فرصت دارن. باید بهشون بازی داده بشه تا پتانسیل واقعیشون رو نشون بدن.

واقعا کار اشتباهی بود

الان فردا بنزما مصدوم بشه یکی دیگه محروم بشه و اون یکی جوونه

میرن یه بازیکن بیخودی رو میخرن ک این پاش به اون پاش میگه ....

یکم فکر نمیکنن

----------

[h=3]نقل و انتقالات[/h]

بازيكنازبهقم
[FONT=&quot]كارواليو
[/FONT]
[FONT=&quot]رئال[/FONT][FONT=&quot]موناكو[/FONT]-1
[FONT=&quot]اسين[/FONT]
[FONT=&quot]رئال
[/FONT]
[FONT=&quot]چلسي
[/FONT]
-
-
[FONT=&quot]كارواخال[/FONT]
[FONT=&quot]لوركوزن[/FONT] [FONT=&quot]رئال[/FONT] 6.56
[FONT=&quot]كاسميرو[/FONT]
[FONT=&quot]س.پائولو
[/FONT]
[FONT=&quot]رئال
[/FONT]
5.3
4
[FONT=&quot]خوانفران
[/FONT]
[FONT=&quot]كاستيا[/FONT][FONT=&quot]بتيس[/FONT]-3
[FONT=&quot]ايسكو[/FONT]
[FONT=&quot]مالاگا
[/FONT]
[FONT=&quot]رئال
[/FONT]
24
5
[FONT=&quot]فابينيو
[/FONT]
[FONT=&quot]كاستيا[/FONT][FONT=&quot]موناكو[/FONT]--
[FONT=&quot]ريوس[/FONT]
[FONT=&quot]كاستيا
[/FONT]
[FONT=&quot]ميراندس
[/FONT]
-
-
[FONT=&quot]موسكرا[/FONT]
[FONT=&quot]كاستيا[/FONT] [FONT=&quot]ختافه[/FONT]--
[FONT=&quot]كايخون[/FONT]
[FONT=&quot]رئال
[/FONT]
[FONT=&quot]ناپولي
[/FONT]
10
5
[FONT=&quot]ايارامندي
[/FONT]
[FONT=&quot]سوسيه داد
[/FONT]
[FONT=&quot]رئال[/FONT]396
[FONT=&quot]پوليدو[/FONT]
[FONT=&quot]اتلتيكو
[/FONT]
[FONT=&quot]كاستيا
[/FONT]

[FONT=&quot]آلبيول[/FONT]
[FONT=&quot]رئال[/FONT] [FONT=&quot]ناپولي[/FONT]124
[FONT=&quot]هيگوائين[/FONT]
[FONT=&quot]رئال
[/FONT]
[FONT=&quot]ناپولي
[/FONT]
37
4

* ق = قيمت بر حسب ميليون يورو
* م = مدت بر حسب سال​

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
درسته که ایگواین متعصب بود ولی باید قبول کنیم بنزما جنگنده تر بازی میکرد .
تو این دو سال اخیر هم تو بازی های مهم همیشه دقایق آخر بنزما جای ایگواین میومد و خیلی از بازی ها گل هم میزد.
خیلیا هم بعد بازی میومدن میگفتن بنزما کاش زودتر میومد.
تعجب میکنم بعضیا فازشون چیه؟!؟
ایگواین بازیکن خوب و متعصبی بود درسته ولی درست نیست بنزما رو ببرین زیر سوال.این نظر شخصی شماست که ایگواین بهتر از بنزما بود فقط نظر شخصیتون ! پس الکی جو ندین.
اصلا از وقتی مورینیو از تیم رفته احساس میکنم تیم پاک شده.کل تیمو تو این چن سال به گاج داد.اسطوره های تیمو دونه دونه روند از تیم.
حقش همون چلسی بود . مربی رئال بودن لیاقت میخواد خداوکیلی/گرچه ماها تا وقتی تو تیممون بود بخاطر تیم و سو استفاده نکردن بقیه حمایتش کردیم.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
رئال با گل بنزما 1-0 پاریسن ژرمن رو شکست داد. بازی بعدی رئال جمعه ساعت 7 صبح با لسنجلس گلکسی در تورنمنت 8 جانبه آمریکا.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل نوشته رئال 100 میلیون یورو به تاتنهام پیشنهاد داده . خداییش رقم خیلی زیادیه. بیل بازیکن خیلی خوبیه اما به نظر من اینقدر قیمتش نیست که یه دفعه از 60 و 65 بری روی 100 . مگه حراجیه !!!

رئال اینطوری داره به سبک این تیمهای متمول که مالکان عربی دارند عمل میکنه و من فکر میکنم باشگاههای بزرگ نباید این بهانه رو به این تیمهای تازه ثروتمند با مالکهای عربیشون بدن.

همه میدونیم که تو پول دادن کسی رو دست این عربها نیست ، اینطوری باشه این تیمهای پولدار با پیشنهادات سنگین خودشون تیمها رو میریزن به هم و هر کسی هم بخواد بهشون تذکر بده میگن رئال و بارسلون و ..... هم از این ریخت و پاشها دارند. پس اول برید سراغ اونها

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
این تاتنهام هم خیلی داره حرص میزنه :hmm:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
گل نوشته رئال 100 میلیون یورو به تاتنهام پیشنهاد داده . خداییش رقم خیلی زیادیه. بیل بازیکن خیلی خوبیه اما به نظر من اینقدر قیمتش نیست که یه دفعه از 60 و 65 بری روی 100 . مگه حراجیه !!!

رئال اینطوری داره به سبک این تیمهای متمول که مالکان عربی دارند عمل میکنه و من فکر میکنم باشگاههای بزرگ نباید این بهانه رو به این تیمهای تازه ثروتمند با مالکهای عربیشون بدن.

همه میدونیم که تو پول دادن کسی رو دست این عربها نیست ، اینطوری باشه این تیمهای پولدار با پیشنهادات سنگین خودشون تیمها رو میریزن به هم و هر کسی هم بخواد بهشون تذکر بده میگن رئال و بارسلون و ..... هم از این ریخت و پاشها دارند. پس اول برید سراغ اونها

آقا مهرداد شده بیای یه پست تو تاپیک رئال در تمجید از عملکرد رئال یا مثلا در مورد کارهای مثبتی که مدیران یا اکادمی رئال انجام داده پست بدی؟؟؟؟؟؟؟؟
همش پستات ضد رئال هستش اونم تو تاپیک رئال.
بیل رو رئال خیلی وقت هستش که زیر نظر داره و بازیکنیه که واقعا ارزش خرید داره.داری مقایسه میکنی با تیم های عربی؟اونا میان یهو 5 تا بازیکن معمولی رو به قیمت های گزاف میخرن ولی رئال داره یه بازیکن رو به قیمت بالا میخره که تازه اونم کاملا ارزششو داره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا مهرداد شده بیای یه پست تو تاپیک رئال در تمجید از عملکرد رئال یا مثلا در مورد کارهای مثبتی که مدیران یا اکادمی رئال انجام داده پست بدی؟؟؟؟؟؟؟؟
همش پستات ضد رئال هستش اونم تو تاپیک رئال.
بیل رو رئال خیلی وقت هستش که زیر نظر داره و بازیکنیه که واقعا ارزش خرید داره.داری مقایسه میکنی با تیم های عربی؟اونا میان یهو 5 تا بازیکن معمولی رو به قیمت های گزاف میخرن ولی رئال داره یه بازیکن رو به قیمت بالا میخره که تازه اونم کاملا ارزششو داره.

من اتفاقا چون پرس رو از نظر اقتصادی خیلی قبولش دارم خیلی از این پیشنهاد متعجب شدم
اینکه زیر نظر داره ایرادی نداره اما اینکه یه دفعه از ۶۵ میپری رو صد جای بحث داره

الان فکر کن شما خواستید بیل رو بگیرید اگه یه دفعه موناکو بیاد پیشنهاد ۱۲۰ تایی بده متعجب نمیشید؟

کاریکه پارسال پی اس جی کرد
منچستر لوکاس مورا رو داشت با ۲۵ تا میگرفت که یه دفعه پی اس جی با ۴۵ تا مورا رو بلندش کرد و مورا هم خیلی افت کرد تا جاییکه تو تیم ملی برزیل نیمکت نشینه

این روند قیمت گذاری بازیکنا به ضرر فوتباله

از طرف هر باشگاهی که میخواد باشه

این کاری که سران عربی بعضی باشگاه ها راه انداختن و متاسفانه داره به بزرگان فوتبال هم کشیده میشه

در ضمن من تو تاپیک تیمهای دیگه هم از سران باشگاه ها انتقاد کردم. نمونه اش انتقادات از راسل ( که اصلا ازش خوشم نمیاد) یا سران منچستر یونایتد هست.

بی انصافی نکنید بارها در پستهای خودم هم به این نکته اشاره کردم که از نظر اقتصادی پرز واقعا یه نابغه هست بخصوص با کارهای مالی ای که برای رئال و مجموعه کرده و خوبه که راسل یه مقدار از نظر مسائل مالی از پرز الگوبرداری کنه.

من قبول دارم مدیریت باشگاهی به اندازه رئال و جمع و جور کردنش واقعا کار مشکلی هست. منتها باشگاه فقط سخت افزار و جذب بازیکن نیست.

تیمهای تازه به دوران رسیده مثل سیتی دنبال این هستند که با پول تاریخ بخرن و بزرگ بشن پس باشگاه هایی مثل رئال - بارسلون و منچستر ، میلان و یووه و بایرن و دورتموند نباید به تاسی از اونها همون کارهایی رو بکنن که این قبیل باشگاه ها مثل موناکو و پی اس جی و سیتی دارن انجام میدن. کارهایی که به نظر من به ضرر فوتبال هست.

شما نگاه کن حالا که صحبت از پیشنهاد 100 میلیون یورویی برای بیل هست (که خب خرده ای هم بهش نیست) ایا این درسته که شالکه و السعد بیان برای رائول گونزالس بازی برگزار کنند؟ به نظرت اگه رئال این کار رو برای رائول که انصافا هیچوقت برای رئال کم نذاشت بهتر نبود. ایا این وظیفه باشگاه نبود. همونطور که یک باشگاه باید برای جذب بازیکن مفید و ستاره تلاش بکنه به همون نسبت هم باید به بازیکنایی که بخش مهمی از تاریخ باشگاهشون هم هستند احترام بذاره.

برای اینکه اتهام نزنید بهم هم بارسلون رو مثال میزنم که قدر بازیکنایی مثل ریوالدو و رونالدینیو رو ندونست. بازیکنایی که هر چی نباشن باشگاه بارسلون حداقل یه قهرمانی رو بهشون مدیونه.

هر چند به نظر من دلیل اصلی جدایی رائول همون شخصی بود که با کاسیاس مشکل پیدا کرد اما به نظر من جا داشت که باشگاه از اسطوره خودش به شکل بهتری قدردانی میکرد.

دیشب که عکسهای بازی رائول رو دیدم با وجود اینکه همین رائول گلهای زیادی به تیم بارسلونا زد دلم براش واقعا سوخت. هم اون و هم مورینتس واقعا شم گلزنی بالایی داشتند. این خداحافظی رو دیدم یاد خداحافظی مهدوی کیا افتادم.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

Last edited:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
من اتفاقا چون پرس رو از نظر اقتصادی خیلی قبولش دارم خیلی از این پیشنهاد متعجب شدم
اینکه زیر نظر داره ایرادی نداره اما اینکه یه دفعه از ۶۵ میپری رو صد جای بحث داره

الان فکر کن شما خواستید بیل رو بگیرید اگه یه دفعه موناکو بیاد پیشنهاد ۱۲۰ تایی بده متعجب نمیشید؟

کاریکه پارسال پی اس جی کرد
منچستر لوکاس مورا رو داشت با ۲۵ تا میگرفت که یه دفعه پی اس جی با ۴۵ تا مورا رو بلندش کرد و مورا هم خیلی افت کرد تا جاییکه تو تیم ملی برزیل نیمکت نشینه

این روند قیمت گذاری بازیکنا به ضرر فوتباله

از طرف هر باشگاهی که میخواد باشه

این کاری که سران عربی بعضی باشگاه ها راه انداختن و متاسفانه داره به بزرگان فوتبال هم کشیده میشه

در ضمن من تو تاپیک تیمهای دیگه هم از سران باشگاه ها انتقاد کردم. نمونه اش انتقادات از راسل ( که اصلا ازش خوشم نمیاد) یا سران منچستر یونایتد هست.

بی انصافی نکنید بارها در پستهای خودم هم به این نکته اشاره کردم که از نظر اقتصادی پرز واقعا یه نابغه هست بخصوص با کارهای مالی ای که برای رئال و مجموعه کرده و خوبه که راسل یه مقدار از نظر مسائل مالی از پرز الگوبرداری کنه.

من قبول دارم مدیریت باشگاهی به اندازه رئال و جمع و جور کردنش واقعا کار مشکلی هست. منتها باشگاه فقط سخت افزار و جذب بازیکن نیست.

تیمهای تازه به دوران رسیده مثل سیتی دنبال این هستند که با پول تاریخ بخرن و بزرگ بشن پس باشگاه هایی مثل رئال - بارسلون و منچستر ، میلان و یووه و بایرن و دورتموند نباید به تاسی از اونها همون کارهایی رو بکنن که این قبیل باشگاه ها مثل موناکو و پی اس جی و سیتی دارن انجام میدن. کارهایی که به نظر من به ضرر فوتبال هست.

شما نگاه کن حالا که صحبت از پیشنهاد 100 میلیون یورویی برای بیل هست (که خب خرده ای هم بهش نیست) ایا این درسته که شالکه و السعد بیان برای رائول گونزالس بازی برگزار کنند؟ به نظرت اگه رئال این کار رو برای رائول که انصافا هیچوقت برای رئال کم نذاشت بهتر نبود. ایا این وظیفه باشگاه نبود. همونطور که یک باشگاه باید برای جذب بازیکن مفید و ستاره تلاش بکنه به همون نسبت هم باید به بازیکنایی که بخش مهمی از تاریخ باشگاهشون هم هستند احترام بذاره.

برای اینکه اتهام نزنید بهم هم بارسلون رو مثال میزنم که قدر بازیکنایی مثل ریوالدو و رونالدینیو رو ندونست. بازیکنایی که هر چی نباشن باشگاه بارسلون حداقل یه قهرمانی رو بهشون مدیونه.

هر چند به نظر من دلیل اصلی جدایی رائول همون شخصی بود که با کاسیاس مشکل پیدا کرد اما به نظر من جا داشت که باشگاه از اسطوره خودش به شکل بهتری قدردانی میکرد.

دیشب که عکسهای بازی رائول رو دیدم با وجود اینکه همین رائول گلهای زیادی به تیم بارسلونا زد دلم براش واقعا سوخت. هم اون و هم مورینتس واقعا شم گلزنی بالایی داشتند. این خداحافظی رو دیدم یاد خداحافظی مهدوی کیا افتادم.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

در مورد قضیه رائول واقعا هیچی نمیشه گفت.رائول نماد غیرت تیم بود به واقع.پرز هم شایددر اون برهه زمانی طرف مورینیو رو گرفته بود که صد البته اشتباه بود.
ولی در مورد قضیه ی خرید بیل.(این نظر کلیه چه به رئال بیاد چه بره بارسلونا:eek:)
انصافا بیل از همه نظر الان یک بازیکنه کامله و به جرات جزو 5 تا بازیکن برتر دنیاست در حال حاضر.(بازی های دو فصل اخیر تاتنهام رو کامل دنبال کردم)
از خیلیا که رسانه ها روشون بیشتر مانور میدن عالی تره.
بالطبع خریدش برای هر باشگاهی یه برد محسوب میشه.حالا اینکه رئال هم از فروش هایی که امسال داشته میتونه یه خرید درست و درمون بکنه و حتی در این یک مورد پرز اگر با عرب ها هم کل بندازه کار معقولیه.
(بیل هم دنبال ایندشه یعنی پیشنهاد از یک مبلغی به بالاتر ممکنه براش مهم نباشه که بیاد رئال رو ول کنه(بازی در جام های معتبر اروپایی) و بره موناکو که معلوم نیست حتی بتونه توی لیگ فرانسه سهمیه اروپا رو بگیره یا نه)؟!
واقعا با توجه به سبک بازی رونالدو خیلی دوس دارم زوج این دوتا رو ببینم.باور کنید میتونه بهترین زوج خط حمله تاریخ فوتبال باشه.(تصورشم برام هیجان انگیزه)
در ضمن توی این وضعیت گرفتن بیل از نظر روانی هم تیم های دیگه زیر فشار میذاره.
امیدوارم به هر قیمتی که شده بتونن بیل رو بگیرن و با توجه به رابطه ی تاتنهام و رئال همکاری های لازم انجام بشه.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560

قبول دارم 100 تا زیاده.
شاید 80 میلیون یورو ارزش داشته باشه.
ولی باید قبول کنیم وقتی بارسا میاد برای نیمار 57 میلیون یورو میده باید قیمت بیل به 100 برسه.اصلا با هم قابل مقایسه نیستن.بهترین بازیکن بهترین لیگ جهان در برابر بهترین بازیکن لیگ برزیل!
اگه رونالدو و مسی رو کنار بزاریم بیل سومین بازیکن گرانقیمت حال حاضر جهانه.
هرچند به شدت معتقدم اگه قرار 100 تا پاش بدیم نگیریم بهتره، همین دیماریا اگه رو فرم باشه اینقدر عالیه که سمت راست نیازی حس نمیشه.(نمیگم به پای بیل میرسه)

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
هرچند به شدت معتقدم اگه قرار 100 تا پاش بدیم نگیریم بهتره، همین دیماریا اگه رو فرم باشه اینقدر عالیه که سمت راست نیازی حس نمیشه.(نمیگم به پای بیل میرسه)
مشکل اینجاست که دیماریا نمودار روی فرم بودنش بدجور سینوسیه!

بالا