• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قبول دارم 100 تا زیاده.
شاید 80 میلیون یورو ارزش داشته باشه.
ولی باید قبول کنیم وقتی بارسا میاد برای نیمار 57 میلیون یورو میده باید قیمت بیل به 100 برسه.اصلا با هم قابل مقایسه نیستن.بهترین بازیکن بهترین لیگ جهان در برابر بهترین بازیکن لیگ برزیل!
اگه رونالدو و مسی رو کنار بزاریم بیل سومین بازیکن گرانقیمت حال حاضر جهانه.
هرچند به شدت معتقدم اگه قرار 100 تا پاش بدیم نگیریم بهتره، همین دیماریا اگه رو فرم باشه اینقدر عالیه که سمت راست نیازی حس نمیشه.(نمیگم به پای بیل میرسه)

من قبول میکنم لیگ جزیره اصلا با لیگ برزیل قابل مقایسه نیست. هر چند بازیهای لیگ برزیل هم اونقدرا اسون نیست.

اما یه بازیکن ولزی رو مثلا بیایم با یه برزیلی مقایسه کنیم باید خب خیلی محتاطانه عمل کنیم. رونالدوی برزیلی هم یه زمانی مطرح بود که گیگز بهترین بازیکن لیگ جزیره بود. اما رونالدو چی شد.

همین نیمار پتانسیل بهترین بازیکن جهان شدن رو داره. اما به نظر من بازیکنی مثل بیل احتمال بهترین بازیکن جهان شدنش زیر 50 درصده. فکر نکنی چون میخواد بیاد رئال اینو میگم حتی توی تاپیک منچستر هم من بین بیل و رونالدو با وجود اختلاف سنی رونالدو رو انتخاب کردم

وقتی رئال اومد رونالدو رو بخره که رونالدو بهترین بازیکن جهان شده بود. توپ طلا داشت. اما این بیل معلوم نیست تو لیگ اسپانیا جواب بده یا نده. حتی فصل بعدش تو لیگ برتر مشخص نیست چی میشه.

هنوز هم بیل خیلی فاصله با امثال مسی و کریس داره. ببین مسی یا کریس به تنهایی یه تیم رو دارن میچرخونن. شخصیت این کار رو دارن. خودمون میدونیم اگه مسی و رونالدو نباشن بارسا و رئال فعلا به مشکل میخورن. اما بیل به نظر من این شخصیت رو فعلا نداره. همونطور که نیمار نداره.

به هر حال بحث نکنیم. من از اینکه بیل بیاد به رئال ناراحت نمیشم. اما از اینکه قیمتها اینطوری سر سام اور میره بالا نگران میشم. این باعث میشه تیمهای پولدار تیمهای متوسط و بی پول رو ببلعن و دیگه فوتبال اون زیباییش رو از دست میده. دقیقا اون بلایی که توی لیگ ما افتاده. چقدر سالهای پیش با وجود سیستمهای علی اصغری بازیها قشنگ و هیجانی تر بودند. تیم ملیمون بهتر بود. اما الان با وجود اینکه امکاناتمون بهتر شده (نسبت به قبل نه نسبت به رقبا) ولی هیچ چی نیستیم. نه تو باشگاهی نه تو ملی

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
من قبول میکنم لیگ جزیره اصلا با لیگ برزیل قابل مقایسه نیست. هر چند بازیهای لیگ برزیل هم اونقدرا اسون نیست.

اما یه بازیکن ولزی رو مثلا بیایم با یه برزیلی مقایسه کنیم باید خب خیلی محتاطانه عمل کنیم. رونالدوی برزیلی هم یه زمانی مطرح بود که گیگز بهترین بازیکن لیگ جزیره بود. اما رونالدو چی شد.

همین نیمار پتانسیل بهترین بازیکن جهان شدن رو داره. اما به نظر من بازیکنی مثل بیل احتمال بهترین بازیکن جهان شدنش زیر 50 درصده. فکر نکنی چون میخواد بیاد رئال اینو میگم حتی توی تاپیک منچستر هم من بین بیل و رونالدو با وجود اختلاف سنی رونالدو رو انتخاب کردم

وقتی رئال اومد رونالدو رو بخره که رونالدو بهترین بازیکن جهان شده بود. توپ طلا داشت. اما این بیل معلوم نیست تو لیگ اسپانیا جواب بده یا نده. حتی فصل بعدش تو لیگ برتر مشخص نیست چی میشه.

هنوز هم بیل خیلی فاصله با امثال مسی و کریس داره. ببین مسی یا کریس به تنهایی یه تیم رو دارن میچرخونن. شخصیت این کار رو دارن. خودمون میدونیم اگه مسی و رونالدو نباشن بارسا و رئال فعلا به مشکل میخورن. اما بیل به نظر من این شخصیت رو فعلا نداره. همونطور که نیمار نداره.

به هر حال بحث نکنیم. من از اینکه بیل بیاد به رئال ناراحت نمیشم. اما از اینکه قیمتها اینطوری سر سام اور میره بالا نگران میشم. این باعث میشه تیمهای پولدار تیمهای متوسط و بی پول رو ببلعن و دیگه فوتبال اون زیباییش رو از دست میده. دقیقا اون بلایی که توی لیگ ما افتاده. چقدر سالهای پیش با وجود سیستمهای علی اصغری بازیها قشنگ و هیجانی تر بودند. تیم ملیمون بهتر بود. اما الان با وجود اینکه امکاناتمون بهتر شده (نسبت به قبل نه نسبت به رقبا) ولی هیچ چی نیستیم. نه تو باشگاهی نه تو ملی

بهترین بازیکن هر لیگی شدن فقط یک اسم یا لقبه و توی فوتبال خیلی بهش بها داده نمیشه.
مثلا 4 سال دیگه از یاد خیلیا میره.
در ضمن نقش بیل و نیمار تو تیماشونم یکی نیست.
اون داره با سانتوس تو لیگ پیرمردان بازی میکنه ولی بیل جلوی بهترین تیم های انکلیس توپ رو از وسط زمین میگرفت گل میزد یا گل میساخت.
واقعا حیف شد سال گذشته تاتنهام نتونست حقشو از لیگ انگلیس بگیره.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
خوب فکر کنم به زودی خبر پیوستن بیل به رئال رو بشنویم.
امیدوارم با یه رقم معقول اومده باشه نه از اون پیشنهاد های عجیب غریبی که صحبتش بود.
60 میلیون + کوئنت رائو + دیماریا !! 120 میلیون یورو !!
در هر صورت فکر اومدنش خیلی آدم رو قلقلک میده و واقعا بازیکن جذابیه.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اینکه رئال با تیم های تازه به دوران رسیده ای چون سیتی و پاری سن ژرمن و به تازگی موناکو مقایسه میشه در بهترین حالت میشه گفت بی انصافیه
شما نگاه کنید به درامدی که از فروش بازیکن هامون دریافت کردیم، و همچنین درامدی که از فروش پیراهن و تبلیغات ستاره های خریداری شده بدست میاریم
این ها باعث میشه که تراز مالی باشگاه رئال با تراز مالی باشگاه های عربی فرق داشته باشه
ما اگه برای بیل ۶۵ میلیون یورو به اضافه ی کوئنترائو و دیماریا پیشنهاد میدیم، مطمئن باشید که هزینه ی این پیشنهاد رو از راه های فوتبالی بدست اوردیم، نه از توی چاه نفت

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
presidente.jpg

از 5 سالگی عضو رسمی رئال مادرید بوده و سال 1985 کارت هواداری گرفته. همینطور که میبینی شماره هواداریش 10228 هست ! شماره هواداری ایارا جدیدترین خرید رئال 668853 هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کارت شماره یک به نام کی بوده ؟ کسی میدونه ؟

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
اینم چندال عکس دیگه

فایل های ضمیمه

• 1375055050_180601_1375064416_album_grande.jpg
    1375055050_180601_1375064416_album_grande.jpg
    93.5 KB · نمایش ها: 52
  • 1375055050_180601_1375064432_album_grande.jpg
    1375055050_180601_1375064432_album_grande.jpg
    47.4 KB · نمایش ها: 49
  • 1375055050_180601_1375064451_album_grande.jpg
    1375055050_180601_1375064451_album_grande.jpg
    66.6 KB · نمایش ها: 51
  • 1375055050_180601_1375064489_album_grande.jpg
    1375055050_180601_1375064489_album_grande.jpg
    43.9 KB · نمایش ها: 51
  • 1375055050_180601_1375064508_album_grande.jpg
    1375055050_180601_1375064508_album_grande.jpg
    56.3 KB · نمایش ها: 51

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
ایوان زامورانو در حال نشان دادن عدد ۵ یاداور پیروزی پنج بر صفر مقابل بارسلونا (فصل۹۴-۹۵)، که در اون بازی خودش هت تریک کرد :

این هم لینک اون بازی :
HTML:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kGgwCh0EuEg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
فقط از ایکر برمیاد همچین صحبت هایی و بس ...

اظهار نظر جدید ایکر درباره مورینیو:

«اکنون کارلو آنچلوتي سرمربي رئال مادريد است و ما با او کار مي‌کنيم. هيچ تفاوتي بين کارلو و ژوزه مورينيو حس نمي‌کنم. البته نمي‌خواهم با اين حرف‌ها به گذشته فکر کنم ولي در هر حال بايد به کارهايي که مورينيو براي رئال انجام داده احترام گذاشت. اکنون بايد با اين اميد که مي‌توانيم بازهم تيم را در بالاترين سطح نگه داريم به کار ادامه دهيم.»

وي در ادامه عنوان کرد: او مربي‌اي بود که دوست داشت همواره به پيروزي برسد. اين امر بر کسي پوشيده نيست. او از روز نخست حضور در رئال اين را به همه ثابت کرد. تيم ما در فصل گذشته تا نزديکي‌هاي جام رفت ولي نتوانست آنها را فتح کند. مهم روحيه جنگندگي ما بود که در شيوه نمايش تيم وجود داشت.

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
امروز تیتر روزنامه مارکا رو دیدین؟؟؟:blink:145 میلیون یورو پیشنهاد تاتنهام برای بیل.واقعا شورشو در آوردن میخوان با پول بیل تمام بدهی های تاریخشونو بدن.به نظر من بیشتر از 95 میلیون یورو نباید بدن.نباید رکورد سلطان شکسته بشه

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585

تو اینکه با سلطان زیاد فاصله داره شکی نیست اما از مسی بهتره:lol:
در جواب قسمت دوم هم بگم بیل به تنهایی تاتنهام رو میچرخونه و این شخصیت رو داره.تیم بزرگ برای بازیکن بزرگ محلی برای پیشرفته.من مطمءنم بیل اگه بیاد خیلی خیلی بهترم میشه

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
منچستر همچنان به دنبال هافبک !
قهرمان جزیره که باید فصل جدید را با سرمربی جدید آغاز کند ، به نظر میرسد در جذب هافبک دچار مشکل شده است !

مویس علاقه داشت تیاگو راهی منچستر شود ولی از آلمان سر در آورد…
دوباره مذاکرات با بارسلونا شروع شد ولی این بار برای جذب فابرگاس، که به نظر میرسد این انتقال هم صورت نمیگیرد !
حالا نوبت به ستاره رئال مادرید رسیده است ؛ مودریچ .
تایمز امروز اعلام کرد که سران منچستر علاقه دارند با پیشنهادی ۲۵ میلیون پوندی، بازیکن کروات را سرخ پوش کنند…
آنچلوتی به جدایی این بازیکن تاثیر گذار رضایت میدهد ؟

بچه ها مودریچو چند بابتش دادیم که 25 بدیم.والا پیشنهادا تیما یه کم خنده داره

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سایت گل- پردراگ میاتوویچ، مهاجم سابق رئال مادرید، معتقد است که این باشگاه به خاطر از دست دادن گونسالو ایگواین حسرت خواهد خورد.
این ملی پوش آرژانتینی به تازگی با انتقالی 37 میلیون یورویی راهی ناپولی شد و دو روز قبل نیز طور رسمی به عنوان ستاره جدید این باشگاه ایتالیایی به هواداران معرفی شد.
اما میاتوویچ که سه فصل فوق العاده را در رئال سپری کرد و گل پیروزی این تیم در فینال چمپیونزلیگ 1998 را به ثمر رساند، مطمئن است که مدیران رئال در یافتن جانشینی مناسب برای ایگواین به مشکل خواهند خورد.
او به خبرنگاران گفت:" وقتی رئال ایگواین را خرید، او پسربچه ای با استعداد به نظر می رسید. او به خوبی در اسپانیا جا افتاد و در لالیگا خیلی خوب کار کرد.
او در قهرمانی تیم زیر نظر کاپلو نقش مهمی داشت و در برنابئو بسیار پیشرفت کرد. پیدا کردن مهاجمی مانند او که هر فصل 30-25 گل به ثمر برساند، آسان نیست."
ایگواین به همراه په په رینا، برای اولین بار در پیروزی 3-1 مقابل گالاتاسرای، برای ناپولی به میدان رفتند.

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
سایت گل- پردراگ میاتوویچ، مهاجم سابق رئال مادرید، معتقد است که این باشگاه به خاطر از دست دادن گونسالو ایگواین حسرت خواهد خورد.
این ملی پوش آرژانتینی به تازگی با انتقالی 37 میلیون یورویی راهی ناپولی شد و دو روز قبل نیز طور رسمی به عنوان ستاره جدید این باشگاه ایتالیایی به هواداران معرفی شد.
اما میاتوویچ که سه فصل فوق العاده را در رئال سپری کرد و گل پیروزی این تیم در فینال چمپیونزلیگ 1998 را به ثمر رساند، مطمئن است که مدیران رئال در یافتن جانشینی مناسب برای ایگواین به مشکل خواهند خورد.
او به خبرنگاران گفت:" وقتی رئال ایگواین را خرید، او پسربچه ای با استعداد به نظر می رسید. او به خوبی در اسپانیا جا افتاد و در لالیگا خیلی خوب کار کرد.
او در قهرمانی تیم زیر نظر کاپلو نقش مهمی داشت و در برنابئو بسیار پیشرفت کرد. پیدا کردن مهاجمی مانند او که هر فصل 30-25 گل به ثمر برساند، آسان نیست."
ایگواین به همراه په په رینا، برای اولین بار در پیروزی 3-1 مقابل گالاتاسرای، برای ناپولی به میدان رفتند.

یه جورایی حیف بود

بالا