قبول دارم 100 تا زیاده.
شاید 80 میلیون یورو ارزش داشته باشه.
ولی باید قبول کنیم وقتی بارسا میاد برای نیمار 57 میلیون یورو میده باید قیمت بیل به 100 برسه.اصلا با هم قابل مقایسه نیستن.بهترین بازیکن بهترین لیگ جهان در برابر بهترین بازیکن لیگ برزیل!
اگه رونالدو و مسی رو کنار بزاریم بیل سومین بازیکن گرانقیمت حال حاضر جهانه.
هرچند به شدت معتقدم اگه قرار 100 تا پاش بدیم نگیریم بهتره، همین دیماریا اگه رو فرم باشه اینقدر عالیه که سمت راست نیازی حس نمیشه.(نمیگم به پای بیل میرسه)
من قبول میکنم لیگ جزیره اصلا با لیگ برزیل قابل مقایسه نیست. هر چند بازیهای لیگ برزیل هم اونقدرا اسون نیست.
اما یه بازیکن ولزی رو مثلا بیایم با یه برزیلی مقایسه کنیم باید خب خیلی محتاطانه عمل کنیم. رونالدوی برزیلی هم یه زمانی مطرح بود که گیگز بهترین بازیکن لیگ جزیره بود. اما رونالدو چی شد.
همین نیمار پتانسیل بهترین بازیکن جهان شدن رو داره. اما به نظر من بازیکنی مثل بیل احتمال بهترین بازیکن جهان شدنش زیر 50 درصده. فکر نکنی چون میخواد بیاد رئال اینو میگم حتی توی تاپیک منچستر هم من بین بیل و رونالدو با وجود اختلاف سنی رونالدو رو انتخاب کردم
وقتی رئال اومد رونالدو رو بخره که رونالدو بهترین بازیکن جهان شده بود. توپ طلا داشت. اما این بیل معلوم نیست تو لیگ اسپانیا جواب بده یا نده. حتی فصل بعدش تو لیگ برتر مشخص نیست چی میشه.
هنوز هم بیل خیلی فاصله با امثال مسی و کریس داره. ببین مسی یا کریس به تنهایی یه تیم رو دارن میچرخونن. شخصیت این کار رو دارن. خودمون میدونیم اگه مسی و رونالدو نباشن بارسا و رئال فعلا به مشکل میخورن. اما بیل به نظر من این شخصیت رو فعلا نداره. همونطور که نیمار نداره.
به هر حال بحث نکنیم. من از اینکه بیل بیاد به رئال ناراحت نمیشم. اما از اینکه قیمتها اینطوری سر سام اور میره بالا نگران میشم. این باعث میشه تیمهای پولدار تیمهای متوسط و بی پول رو ببلعن و دیگه فوتبال اون زیباییش رو از دست میده. دقیقا اون بلایی که توی لیگ ما افتاده. چقدر سالهای پیش با وجود سیستمهای علی اصغری بازیها قشنگ و هیجانی تر بودند. تیم ملیمون بهتر بود. اما الان با وجود اینکه امکاناتمون بهتر شده (نسبت به قبل نه نسبت به رقبا) ولی هیچ چی نیستیم. نه تو باشگاهی نه تو ملی