جالبه واقعا! یه عده ای حرف از ولخرجی رئال مادرید می زنن، در حالیکه تیم خودشون ید طولایی در بیهوده پول خرج کردن داره. هنوز خرید زلاتان با 46 میلیون یورو + اتوئو که تو اوج فوتبالش بود و اون فصل 36 گل برای بارسا زده بود رو یادمون نرفته.
با یه حساب سرانگشتی چیزی در حدود 80 تا 90 میلیون یورو برای خرید زلاتان هزینه شد. یک فصل تو بارسا بازی کرد. فصل بعدش قرضی و فصل بعد از اون با 24 میلیون یورو به میلان داده شده.
حالا برای من سؤال اینه. 80 تا 90 میلیون یورو هزینه کردن برای یه بازیکن که اون زمان 29سالش بود منطقیه و ولخرجی نیست، اما فرضا 100 میلیون یورو (که هنوز رقم واقعی مشخص نیست) برای خرید گرت بیل که به نظر خیلی ها یکی از ستاره های دنیای فوتباله، 24 سالشه و آینده روشنی داره، رقم زیادیه و رئال راه مالکان عرب رو در پیش گرفته و ...
پرداخت رقم 60 میلیون یورو برای نیماری که یک بازی بین المللی نداشته و فقط تو لیگ برزیل بازی کرده منطقیه، اما برای گرت بیل که بهترین بازیکن لیگ انگلیس بوده، ولخرجیه. اگه نیمار بهترین بازیکن لیگ انگلیس بود بارسا چقدر براش هزینه می کرد؟
یکی از دوستان رئالی به خوبی پاسخ همچین حرف هایی رو داد. تیم هایی مثل منچستر سیتی، پاریس سنت ژرمن و ... کارشون فقط خریدنه. هیچ منطق اقتصادی تو کارشون وجود نداره. رئال فقط امسال از فروش بازیکن هاش چیزی حدود 70 میلیون یورو درآمد داشته که می تونه تا بالای 100 میلیون هم برسه. من می خوام بدونم بر اساس چه منطقی همچین مقایسه ای انجام میشه؟
متأسفانه یک سری حرف ها هیچگونه منطقی پشتش نیست و بنظر می رسه فقط از روی حسادت گفته میشه. بهرحال ...
چه قدر خوبه این ایسکو .... وحشتناک خوشم اومد ازش .
همچنین از توانایی های کارواخال هم نباید غافل شد .
کلا بازیکن های خیلی خوبی خریدیم امسال. ستاره نیستند اما می تونند ستاره بشن و میشن .
به شدت منتظر دیدن بازی ایبرامندی هستم .
جناب مدیر برای هواداران رئال خدمات ویژه در نظر نمیگیرید؟؟ما از صبح تا شب خودمونو اینجا برا رئال میترکونیم یه پاداشی چیزی! اولویت در کارها مثلا![]()
مگه شما واسه خدمات ویژه طرفدار رئال هستی ؟![]()
من که 2600 تا پست فقط توی این کلاب داشتم واسم چی کار کردن ؟![]()
پیشنهاد می کنم زیاد به اخبار شبکه های وطنی اطمینان نکنی. این چیزی که این ها الان خبرش رو زدن رو من یک هفته پیش از سایت های اسپانیایی خوندم. البته اومدن بیل به رئال قطعیه، فقط دیر و زود داره.خب تبریک میگم بهتون
اخبار شبکه 3 اعلام کرد که رئال بیل رو با رقم 115 یا 120 میلیون یورو خریده. البته قرارداد در 6 قسط باید پرداخت میشه. البته من روی شبکه های ایرانی هیچوقت 100 درصد حساب باز نمیکنم اما از اخبار شبکه 3 تا الان خبرهایی که شنیدم صحتش تایید شده.
در ضمن امروز باز شایعاتی پیرامون پیشنهاد 92 میلیون یورویی برای رونالدو بوده
پیشنهاد می کنم زیاد به اخبار شبکه های وطنی اطمینان نکنی. این چیزی که این ها الان خبرش رو زدن رو من یک هفته پیش از سایت های اسپانیایی خوندم. البته اومدن بیل به رئال قطعیه، فقط دیر و زود داره.
در مورد رونالدو هم از اول فصل نقل و انتقالات 100 بار این رقم ها مطرح شده که هیچکدومش صحت نداره. چون پیشنهاد وقتی داده میشه که باشگاه فعلی بازیکن اون رو تأیید کنه و بگه پیشنهاد داده شده و مذاکره ای صورت گرفته باشه. رونالدو این فصل رو
صد در صد توی رئال می مونه. اگه حاضر به تمدید قرارداد نشه (که حتما تمدید می کنه) ممکنه فصل دیگه فروخته بشه. ممکن هم هست مثل دیوید بکام که بعنوان بازیکن آزاد جدا شد، تا آخر قراردادش بمونه تو رئال.
در کل این ارقام نجومی برای بازیکنی که نزدیک 30 سالگی هست یه مقدار از واقعیت بدوره. و البته اگه امید دارید که برگرده منچستر باید بگم بعیده. چون با رفتن فرگوسن حداقل تا یه مدتی منچستر تو کانون توجهات نیست و همین می تونه بازیکن های بزرگ رو از این تیم دور کنه.
در ضمن چند وقت پیش گفته شد که رونالدو خونه ش تو شهر منچستر رو فروخته.
----------------
پرز آرام آرام اهداف تابستاني خود را پيش مي برد . از اهداف آسان تر مثل آوردن آنجلوتي و تمديد خسه شروع كرد و حالا در حال انجام كارهاي بزرگ است . رئال در يك قدمي خريد بيل به عنوان گرانقيمت ترين خريد تاريخ قرار گرفته است اما اين پايان ماموريت هاي پرز نيست .
در حقيقت به محض نهايي شدن خريد بيل ، پرز تلاش همه جانبه اش را براي تمديد قرارداد كريستيانو به كار خواهد گرفت . زوج بيل - كريستيانو قرار است كه آينده رئال را بسازد و جامها را يكي پس از ديگري درو كند و پرز هم به خوبي اين را مي داند .
پرز پس از پايان مذاكرات براي خريد بيل ، به سراغ كريستيانو خواهد رفت تا رضايت اين ستاره را براي تمديد تا 2018 تمديد كند . مسلما اين خبري است كه مادريديسموها به شدت منتظرش هستند .
سلامبحث کل کل نیست. اما قرار نیست تیمی برای به دست آوردن عنوان در کانون توجهات باشه. همونطور که در سالهای اخیر مادرید و بارسلون کانون توجهات بودند اما جام رو تیمهایی مثل چلسی و بایرن گرفتند.
Sent from my MK16i using Tapatalk 4 Beta
و می بینید که با وجود ناموفق بودن رئال و بارسلون به زعم شما، باز هم بازیکن های بزرگ جذب این دو تیم میشن. پس یه باشگاه بزرگ و با هویت رو فقط از روی عناوینش نمی شناسن. الان رئال 10 سال هست که جام باشگا ها رو نبرده، اما هر سال بعنوان یکی از شانس های اصلی مطرح میشه. این به هویت یک باشگاه بر می گرده.بحث کل کل نیست. اما قرار نیست تیمی برای به دست آوردن عنوان در کانون توجهات باشه. همونطور که در سالهای اخیر مادرید و بارسلون کانون توجهات بودند اما جام رو تیمهایی مثل چلسی و بایرن گرفتند.
Sent from my MK16i using Tapatalk 4 Beta