SPECIAL ONE
Registered User
رئال مادرید اسپانیا با گلهای رونالدو و اوزیل 2-1 اورتون رو شکست داد و راهی فینال تورنمنت آمریکا شد. حریف رئال در فینال بامداد فردا مشخص میشه و بازی فینال پنجشنبه ساعت 5:30 صبح برگزار میشه.
رئال مادرید اسپانیا با گلهای رونالدو و اوزیل 2-1 اورتون رو شکست داد و راهی فینال تورنمنت آمریکا شد. حریف رئال در فینال بامداد فردا مشخص میشه و بازی فینال پنجشنبه ساعت 5:30 صبح برگزار میشه.
اوج حقارت یک انسان ...
مورینیو: "رئال مادريد سياست است، نه فوتبال است، نه ورزش.""من تجربه مربگیری رونالدو را داشتم. البته نه این رونالدو، رونالدوی واقعی!"
یکی نیست بهش بگه آخه بدبخت همین رونالدو تو 3 فصل بیشتر از 120 گل فقط توی لالیگا برای رئال زد. اگه رونالدو نبود که همون لالیگا رو هم نمی تونستی بگیری.
واقعا چقدر یک نفر می تونه بی هویت و ریاکار باشه. تا دیروز رونالدو بهترین بازیکن جهان و تاریخ بود، امروز شده رونالدوی غیر واقعی.
دلم می خواست می تو نستم بهش بگم که: رئال لقمه ای خیلی گنده تر از دهان تو بود و تو در مقابل رئال خیلی کوچیک بودی. این رو هیچ وقت فراموش نکن ...
در ضمن من به عنوان یه هوادار یونایتد که هر روز دارم از تمامی منابع اخبارشون پیگیری میکنم اصلا بدم نمیاد که اگه به هر دلیلی رونالدو بخواد از رئال جدا بشه دوباره به یونایتد برگرده.
یعنی فقط از خدامه امسال تو اروپا رئال بخوره به چلسی.باور کنید تمامی بازیکنان بخاطر نفرتی که از این فرد دارن بهترین بازی عمرشونو میکنن.
اینا چه نوشابه ای برای هم باز میکنن : ارزش مسي 580 ميليون يورو اعلام شد | ورزش 3
وقتی بیل اون قیمتو داره مسی 580 تا نیست؟؟؟؟؟با این وضعیت قیمت بیل خود رونالدو هم 500 میلیون پولشه![]()
خبر تمدید رونالدو در سایت گل هم اومده
البته هنوز رسمی نشده و نقل از مارکا هست.
اگه رئال هر 2 فوق ستاره رو داشته باشه لالیگای اینده واقعا جالب میشه
مسی و نیمار در مقابل بیل و رونالدو
تصویر بازیهاشون واقعا هیجان اور هست.