• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
رئال مادرید اسپانیا با گلهای رونالدو و اوزیل 2-1 اورتون رو شکست داد و راهی فینال تورنمنت آمریکا شد. حریف رئال در فینال بامداد فردا مشخص میشه و بازی فینال پنجشنبه ساعت 5:30 صبح برگزار میشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رئال مادرید اسپانیا با گلهای رونالدو و اوزیل 2-1 اورتون رو شکست داد و راهی فینال تورنمنت آمریکا شد. حریف رئال در فینال بامداد فردا مشخص میشه و بازی فینال پنجشنبه ساعت 5:30 صبح برگزار میشه.

ببینید یه مساله ای رو روشن کنم. روال درست فروم این هست که هر خبری در تاپیک مربوط به خودش زده بشه.

اینکه من اخبار یا صحبتهایی که پیرامون رئال مادرید هست و میبینم و میشنوم رو در اینجا قرار میدم (حالا چه اخبار منفی چه مثبت ) صرفا به این دلیل هست که اخبار همه تیمها برای من اهمیت داره. (حالا کم و زیادش به کنار) و اینکه من بهترین راهکار تایید اخبار و شایعات رو در کنار سایت رسمی باشگاه همین تاپیک هواداری تیمها میدونم.

به عنوان مثال وقتی خبری در مورد بیل گذاشتم در کنار گذاشتن خبر این بود که دوستان رئالی که مطمئنا بیشتر از من پیگیر نقل و انتقالات تیم مورد علاقه شون هستند در موردش نظر بدن و خبر رو تایید و تکذیب کنند.

پس لطفا از کنایه زدن و نیش زدن خود داری کنید.

یکی از دوستان گفته بود من همیشه اخبار منفی رئال رو میزنم. خب دیدید که خبر مثبت پیوستن بیل رو گذاشتم. البته خبری که خب هنوز 100 درصد تایید نشده اما 99 درصد اکی هست. 100 درصدش وقتی هست که بیل رو کنار پرز تو سایت رسمی رئال ببینید که انشالله بزودی میبینید.

اما یه شایعه جدیدی امروز منتشر شده در مورد رونالدو که خب اون هم هنوز نه تایید شده نه تکذیب. رونالدو گفته که حالا که بیل اومده باید دستمزدش 2 برابر بشه. نمیدونم دستمزد فعلیش دقیقا چقدره اما خب مسلما رقم کمی نیست که بخواد 2 برابر هم بشه.

دوستان رئالی اطلاعاتی در مورد این شایعه دارن ؟؟ توی فیس بوق یا توئیتر باشگاه یا کانونهای هواداری رئال در این مورد صحبتی شده ؟

=====================================================
در ضمن من به عنوان یه هوادار یونایتد که هر روز دارم از تمامی منابع اخبارشون پیگیری میکنم اصلا بدم نمیاد که اگه به هر دلیلی رونالدو بخواد از رئال جدا بشه دوباره به یونایتد برگرده.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
اوج حقارت یک انسان ...
مورینیو: "رئال مادريد سياست است، نه فوتبال است، نه ورزش.""من تجربه مربگیری رونالدو را داشتم. البته نه این رونالدو، رونالدوی واقعی!"

یکی نیست بهش بگه آخه بدبخت همین رونالدو تو 3 فصل بیشتر از 120 گل فقط توی لالیگا برای رئال زد. اگه رونالدو نبود که همون لالیگا رو هم نمی تونستی بگیری.

واقعا چقدر یک نفر می تونه بی هویت و ریاکار باشه. تا دیروز رونالدو بهترین بازیکن جهان و تاریخ بود، امروز شده رونالدوی غیر واقعی.

دلم می خواست می تو نستم بهش بگم که: رئال لقمه ای خیلی گنده تر از دهان تو بود و تو در مقابل رئال خیلی کوچیک بودی. این رو هیچ وقت فراموش نکن ...

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
رئال و اورتون - نیم نگاه
--------------
A humble superstar
1.jpg
----------------

El Galacticos
2.jpg
-----------

Don't f**k with these guys
3.jpg
--------------

The Peacemaker
4.jpg
---------------

The Bright Future
5.jpg

Last edited:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اوج حقارت یک انسان ...
مورینیو: "رئال مادريد سياست است، نه فوتبال است، نه ورزش.""من تجربه مربگیری رونالدو را داشتم. البته نه این رونالدو، رونالدوی واقعی!"

یکی نیست بهش بگه آخه بدبخت همین رونالدو تو 3 فصل بیشتر از 120 گل فقط توی لالیگا برای رئال زد. اگه رونالدو نبود که همون لالیگا رو هم نمی تونستی بگیری.

واقعا چقدر یک نفر می تونه بی هویت و ریاکار باشه. تا دیروز رونالدو بهترین بازیکن جهان و تاریخ بود، امروز شده رونالدوی غیر واقعی.

دلم می خواست می تو نستم بهش بگم که: رئال لقمه ای خیلی گنده تر از دهان تو بود و تو در مقابل رئال خیلی کوچیک بودی. این رو هیچ وقت فراموش نکن ...

آفرین سروش.
مورینیو به اندازه کافی چهره خودشو خراب کرده بین رئالی ها.
یعنی فقط از خدامه امسال تو اروپا رئال بخوره به چلسی.باور کنید تمامی بازیکنان بخاطر نفرتی که از این فرد دارن بهترین بازی عمرشونو میکنن.

در ضمن من به عنوان یه هوادار یونایتد که هر روز دارم از تمامی منابع اخبارشون پیگیری میکنم اصلا بدم نمیاد که اگه به هر دلیلی رونالدو بخواد از رئال جدا بشه دوباره به یونایتد برگرده.

مهرداد جان تاپیک های تیم های دیگه مخصوصا منچستر رو با رئال مقایسه کن.
ما تو تاپیکمون اخبار خودمونو میزنیم و با تیمای دیگه کمتر کار داریم.
حالا کل بحث تاپیک منچستر اینه که بیل به رئال میاد یا نه.
این وسطم یه سری از منچستریا میگن اصلا رونالدو بازیکن ارزشمندی نیست و نمیخوایمش :D بچه ها یکیشون گفت که گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
توی چند جانبه آمریکا رئال و چلسی به هم خوردن. باید منتظر حرف های مورینیو بعد از باخت باشیم
biggrinsmiley.gif

یعنی فقط از خدامه امسال تو اروپا رئال بخوره به چلسی.باور کنید تمامی بازیکنان بخاطر نفرتی که از این فرد دارن بهترین بازی عمرشونو میکنن.

اینا چه نوشابه ای برای هم باز میکنن : ارزش مسي 580 ميليون يورو اعلام شد | ورزش 3

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=5]
cristiano5.jpg
سلطان تا سال 2018 تمدید میکنه . . .

و میخواد تا پایان فوتبالش تو رئال بمونه

دستمزد سالانه 17 میلیو یورو , یکی بیشتر از مسی

پ.ن : توافق بین طرفین انجام شده و باشگاه قصد داره تا قبل شروع لیگ(17 Aug) رسمیش کنه.

منبع سایت مارکا

White for life - MARCA.com (English version)

[/h]

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اینم سخنان مرینیو : هر کسی هر جور میخواد برداشت کرده.
ترجمه از بزرگترین پیج فارسی زبان رئال در فیس بوق هست.

MOURINHO : "I know Madrid is a special
club. Madrid is politics. Madrid is not just about
football, Madrid is not just about sport, is
about many things around

مورینیو : من می دانم که مادرید یک باشگاه ویژه است
مادرید سیاست است مادرید تنها راجع به فوتبال نیست تنها راجع به ورزش نیست
مادرید هزاران چیز دیگرست

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
وقتی بیل اون قیمتو داره مسی 580 تا نیست؟؟؟؟؟با این وضعیت قیمت بیل خود رونالدو هم 500 میلیون پولشه :D

مشکل این چیزا نیست. مشکل اینه که تیم های دیگه دارن برای رئال حاشیه درست میکنن و خودشون راجع به خودشون اینجوری مصاحبه میکنن :eek:

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
یه سری عکس

فایل های ضمیمه

• new.jpg
    new.jpg
    47 KB · نمایش ها: 73
  • new1.jpg
    new1.jpg
    28.8 KB · نمایش ها: 72
  • new6.jpg
    new6.jpg
    45 KB · نمایش ها: 72
  • new7.jpg
    new7.jpg
    37.4 KB · نمایش ها: 74
  • new5.jpg
    new5.jpg
    41.7 KB · نمایش ها: 73

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان طرفدار رئال خیلی کم کار شدن

واقعا جای تاسف داره

چندین ساعته همه سایت ها خبر تمدید قرارداد کریس رونالدو رو گزاشتن اینجا هیچ خبری نیست

بابا هوادار هوادار های قدیم !!!! یکم فعال تر بشین دوستان

فوری : کریستیانو رونالدو تا 2018 تمدید کرد ...
رونالدو با دستمزد سالانه 17 میلیون یورو پردرآمدترین بازیکن تاریخ فوتبال خواهد شد , رونالدو 80% حق تبلیغاتش به خود و 20% باقی مانده را به باشگاه خواهد داد !!!
منبع : آ.س

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
كريستيانو دومين بازيكن جهان از نظر مقدار دستمزد مي شود

مرجع خبری رئال مادرید : كريستيانو با قرارداد جديدش با رئال تبديل به پر در آمد ترين بازيكن فوتبال اسپانيا با دستمزد سالي 17 ميليون يورو مي شود كه بالاتر از مسي با دستمزد سالي 13+3 ميليون يورو و نيمار قرار مي گيرد .
فقط اتوئو كه در آنژي روسيه قرار مي گيرد ، از اين حيث بالاتر از كريستيانوست . بدين ترتيب كريتسيانو در پنج سال آينده سالي 17 ميليون يورو دستمزد مي گيرد كه يك رقم قابل توجه است .
ده بازيكن برتر جهان از نظر دستمزد در سطح جهان :
اتوئو 20 ميليون يورو
كريستيانو 17 ميليون يورو
مسي 16 ميليون يورو
نيمار 15 ميليون يورو
ايبرا 14.5 ميليون يورو
فالكائو 14 ميليون يورو
روني 13.8 ميليون يورو
آگوئرو 13.5 ميليون يورو
يحيي توره 13 ميليون يورو
تياگو سيلوا 12 ميليون يورو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبر تمدید رونالدو در سایت گل هم اومده

البته هنوز رسمی نشده و نقل از مارکا هست.

اگه رئال هر 2 فوق ستاره رو داشته باشه لالیگای اینده واقعا جالب میشه

مسی و نیمار در مقابل بیل و رونالدو

تصویر بازیهاشون واقعا هیجان اور هست.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
خبر تمدید رونالدو در سایت گل هم اومده

البته هنوز رسمی نشده و نقل از مارکا هست.

اگه رئال هر 2 فوق ستاره رو داشته باشه لالیگای اینده واقعا جالب میشه

مسی و نیمار در مقابل بیل و رونالدو

تصویر بازیهاشون واقعا هیجان اور هست.

آره خیلی عالی میشه و هیجان انگیز.

سلطان و فوق اسطوره ولزی در مقابل یه هورمونی و یه سوء تغذیه :D

بالا