A1C1E
Registered User
این بیل شبیه جیم کری نیست؟
گرت بيل با امضاي قراردادي 6 ساله به ارزش 85.3 ميليون پوند از تاتنهام انگليس راهي رئال مادريد اسپانيا شد. به گزارش فارس، او با اين قرارداد بدل به گرانقيمتترين بازيکن تاريخ فوتبال شد. پيش از او کريستيانو رونالدو اين عنوان را در اختيار داشت که در سال 2009 با 80 ميليون پوند از منچستريونايتد به رئال مادريد منتقل شده بود. دستمزد ساليانه گرت بيل پانزده ميليون و ششصد هزار پوند است. او با اين درآمد در ميان پردرآمدترين بازيکنان فوتبال در دنيا قرار ميگيرد. در زير به ميزان دستمزد او در هر دقيقه، روز، هفته، ماه و سال اشاره ميشود: دستمزد ساليانه: 15 ميليون و 600 هزار پوند دستمزد ماهيانه: يک ميليون و 200 هزار پوند دستمزد هفتگي: 300 هزار پوند دستمزد روزانه: 42 هزار و 857 پوند دستمزد دقيقهاي: 34 پوند |
یعنی حتمی ایسکو باید مصدوم شه تا اوزیل بازی کنه؟با رفتن اوزیل رئال حتی کوپا دل ری رو هم نمی گیره. هنوز تو درجۀ حماقت فلورنتینو و آنچلوتی موندم. دی ماریا رو نگه داشته و اوزیل رو می فروشه. ایسکو مصدوم بشه کی می خواد پشت مهاجم بازی کنه؟
یه چیزی میگی! بیل و رونالدو Playmaker هستن آخه؟ مودریچ رو هم فعلا گذاشته هافبک دفاعی. کدومشون خلاقیت اوزیل رو داره؟یعنی حتمی ایسکو باید مصدوم شه تا اوزیل بازی کنه؟
بازیکن جون دارن حتی کریس و بیل و مودریچ میتونن تو اون پست بازی کنن
بعد از کش و قوس هاي فراوان، سرانجام تاتنهام با انتقال گرت بيل به رئال موافقت کرد تا اين بازيکن با انتقالي 100 ميليون يورويي، به گران ترين بازيکن تاريخ فوتبال تبديل شود. به گزارش گل، بيل به خبرنگاران گفت:" پيوستن به رئال، براي من تعبير يک رويا بود. اميدوارم که بتوانم به تيم کمک کنم تا بتواند اين فصل براي دهمين بار قهرمان اروپا شود." او همچنين به ستايش از کريس رونالدو پرداخت و گفت:" به نظر من، رونالدو بهترين بازيکن دنياست. حضور او، نقش مهمي در تصميم من براي پيوستن به رئال داشت. بازي کردن در کنار او يک افتخار است. زدن پنالتي ها و ضربات آزاد؟ در رئال، رونالدو رئيس است. بايد ببينيم او چه مي گويد. نيازي نيست که من به رونالدو کمک کنم تا بهترين بازيکن دنيا شود، او قبلا اين را نشان داده است." بيل همچنين در مورد مبلغ هنگفتي که رئال براي به خدمت گرفتنش پرداخت صحبت کرد و گفت:" مبلغ انتقال چيزي نيست که روي من تاثير بگذارد. اين چيزي بين رئال و تاتنهام است. تنها اگر بخواهم به آن فکر کنم، به من فشار خواهد آورد." |
وای عجب آدم خریه این پرزبه جرات میتونم بگم بدترین کاری بود که پرز در این چند سال انجام داده. مشاهده پیوست 444828
متاسفانه رسمیش اعلام شد مشاهده پیوست 444824
مشاهده پیوست 444827