• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
حتی یک ذره هم الان خوشحال نیستم از بابت بیل و اونم به خاطر شایعه رفتن اوزیل...

اصلا برام قابل درک نیست که چرا یکی از بهترین های تیم به این راحتی بره اونم وقتی خودش میخواد باشه.

اگه دست من بود اوزیل رو به بیل ترجیح میدادم

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]دستمزد گرت بيل در هر دقيقه چقدر است؟[/h]
[h=2] هافبک جديد رئال مادريد طي 6 سال آينده دستمزد گزافي در اين تيم دريافت خواهد کرد.[/h]
00945653.jpg

گرت بيل با امضاي قراردادي 6 ساله به ارزش 85.3 ميليون پوند از تاتنهام انگليس راهي رئال مادريد اسپانيا شد.

به گزارش فارس، او با اين قرارداد بدل به گران‌قيمت‌ترين بازيکن تاريخ فوتبال شد. پيش از او کريستيانو رونالدو اين عنوان را در اختيار داشت که در سال 2009 با 80 ميليون پوند از منچستريونايتد به رئال مادريد منتقل شده بود.

دستمزد ساليانه گرت بيل پانزده ميليون و ششصد هزار پوند است. او با اين درآمد در ميان پردرآمدترين بازيکنان فوتبال در دنيا قرار مي‌گيرد.

در زير به ميزان دستمزد او در هر دقيقه، روز، هفته، ماه و سال اشاره مي‌شود:

دستمزد ساليانه: 15 ميليون و 600 هزار پوند

دستمزد ماهيانه: يک ميليون و 200 هزار پوند

دستمزد هفتگي: 300 هزار پوند

دستمزد روزانه: 42 هزار و 857 پوند

دستمزد دقيقه‌اي: 34 پوند

------------------------------------------------------------------------------
در ضمن این اخباری که در مورد اوزیل و آرسنال گفته میشه صحت داره؟؟؟یا فقط در حد شایعه است؟؟
به شخصه اوزیل رو بخاطر تعصبی که نسبت به تیم داره خیلی دوسش دارم و فروختنش خریت محض خواهد بود.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
[h=1]اوزیل در تست های پزشکی آرسنال:
[/h]توپچی ها و رئال بر سر انتقال این ملی پوش آلمان به مبلغ 47 میلیون یورو به توافق رسیدند و تنها موافقت خود این بازیکن باقی مانده بود که به نظر می رسد حاصل شده است.

شیرینی خرید بیل رو بدجور تلخ کردن :(

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
با رفتن اوزیل رئال حتی کوپا دل ری رو هم نمی گیره. هنوز تو درجۀ حماقت فلورنتینو و آنچلوتی موندم. دی ماریا رو نگه داشته و اوزیل رو می فروشه. ایسکو مصدوم بشه کی می خواد پشت مهاجم بازی کنه؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
با رفتن اوزیل رئال حتی کوپا دل ری رو هم نمی گیره. هنوز تو درجۀ حماقت فلورنتینو و آنچلوتی موندم. دی ماریا رو نگه داشته و اوزیل رو می فروشه. ایسکو مصدوم بشه کی می خواد پشت مهاجم بازی کنه؟
یعنی حتمی ایسکو باید مصدوم شه تا اوزیل بازی کنه؟
بازیکن جون دارن حتی کریس و بیل و مودریچ میتونن تو اون پست بازی کنن

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
ما که بارسایی هستیم اما اگر رئال اوزیل رو بفروشه به معنای واقعی رقبای خودش رو خوشحال کرده چون این بازیکن فوق العاده بود و با توجه به سنش یجورایی من رو یاد گوتی مینداخت. استعداد خاصی تو حمل توپ داره و هوش و دید بالایی تو پاس دادن تو عمق
اگر به من بود برای بارسا اگر فابرگاس و اینیستا نبودن اوزیل رو به بیل ترجیح میدادم.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
یعنی حتمی ایسکو باید مصدوم شه تا اوزیل بازی کنه؟
بازیکن جون دارن حتی کریس و بیل و مودریچ میتونن تو اون پست بازی کنن
یه چیزی میگی! بیل و رونالدو Playmaker هستن آخه؟ مودریچ رو هم فعلا گذاشته هافبک دفاعی. کدومشون خلاقیت اوزیل رو داره؟
من با این فرض گفتم که از قرار معلوم آنچلوتی ایسکو رو به اوزیل ترجیح داده

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مثل اینکه اوزیل رفت به ارسنال وهی پشت سرهم جام بگیره!

بی بی سی تایید کرد

واقعا چه دلیلی داشته

Arsenal agree a 50m euros (£42.4m) fee with Real Madrid to sign Germany midfielder Mesut Ozi

:(
Wgfc.jpg

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
امیدوارم که اوزیل توی رئال بمونه چون خبر رسمی انتقالشو فعلا جایی ندیدم.
اینم خالی از لطف نیست.خودمونو با اینا سرگرم کنیم تا درد رفتن اوزیل کمتر شه :(

[h=1]گرت بيل: در رئال، رونالدو رئيس است[/h]
[h=2] گرت بيل، خريد جديد رئال مادريد، در مراسم معارفه اش، پيوستن به اين باشگاه را تعبير يک رويا دانست.[/h]

بعد از کش و قوس هاي فراوان، سرانجام تاتنهام با انتقال گرت بيل به رئال موافقت کرد تا اين بازيکن با انتقالي 100 ميليون يورويي، به گران ترين بازيکن تاريخ فوتبال تبديل شود.

به گزارش گل، بيل به خبرنگاران گفت:" پيوستن به رئال، براي من تعبير يک رويا بود. اميدوارم که بتوانم به تيم کمک کنم تا بتواند اين فصل براي دهمين بار قهرمان اروپا شود."

او همچنين به ستايش از کريس رونالدو پرداخت و گفت:" به نظر من، رونالدو بهترين بازيکن دنياست. حضور او، نقش مهمي در تصميم من براي پيوستن به رئال داشت. بازي کردن در کنار او يک افتخار است.

زدن پنالتي ها و ضربات آزاد؟ در رئال، رونالدو رئيس است. بايد ببينيم او چه مي گويد.

نيازي نيست که من به رونالدو کمک کنم تا بهترين بازيکن دنيا شود، او قبلا اين را نشان داده است."

بيل همچنين در مورد مبلغ هنگفتي که رئال براي به خدمت گرفتنش پرداخت صحبت کرد و گفت:" مبلغ انتقال چيزي نيست که روي من تاثير بگذارد. اين چيزي بين رئال و تاتنهام است. تنها اگر بخواهم به آن فکر کنم، به من فشار خواهد آورد."

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیدید حدسم درست در اومد. گفته بودم اوزیل احتمالا جدا میشه اما اصلا فکر نمیکردم که بره ارسنال. ایکاش میرفت منچستر :)

اما رئال بابت این انتقال مطمئن باشید متضرر خواهد شد. بازیهایی پیش خواهد اومد که تو همین تاپیک همین بچه ها بابت نبود بازیکنی با کیفیت اوزیل به مدیریت رئال خرده خواهند گرفت.

البته ایسکو هم واقعا بازیکن خوبیه. اما نظر نهایی رو باید در طول فصل و بعد از بازیهای دشوار در موردش داد.

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
فروش هیگواین و اوزیل واقعا احمقانه بود، نمی دونم بر اساس چه منطقی این دو بازیکن فروخته شدند
بدون شک نبود این دو بازیکن به ضررمون تموم میشه.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
بازیکن هایی مثل دیماریا و کونترائو که این همه در مورد فروششون خبر زدن تو تیم موندن اونوقت یکی از 3 بازیکن برتر رئال یک شبه فروش میره :hmm:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
جالبه اوزیل حاشیه ای هم نداشت و بارها از بودن در رئال اعلام رضایت کرده بود .
از بعد فنی هم بهترین هافبک رئال بود .

نامرد چه ضربه ای تو الکلاسیکو زد به تیرک ما :دی

.

بالا