• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
الان آدم باید هرچی از دهنش در میاد نثار اینا کنه تروخدا ... بعد مدت ها یه هافبک پیدا کردیم که فکر می کردیم میتونه زیدان دیگه ای باشه .... یعنی چی آخه ...

نمی فهمم چطور آنجلوتی و زیدان گذاشتند این اتفاق بیوفته .

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
امیدوارم که تو ارسنال موفق نباشه ویک روزی حسرت اینو بخوره چرا تو رئال نموند

پ ن:9سال بدون جام امسال هم روش:دی

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

بعید میدونم به خواست خودش رفته باشه.چون چند بار مصاحبه کرده بود که میخواد تو رئال بمونه :wacko:

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
یعنی چی فروش اوزیل
دو تا بازیکن بی حاشیه رو به این راحتی رد کرد رفت
کردش جریان ماکلله که تا سه سال کمر تیم راست نشد؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب
پرز احمق هست و همیشه هم میمونه
رئال با این کارهایی که تو این چهارساله با ستاره ها و اسطوره هایش کرده داره تبدیل میشه به یک هایپرمارکت به جای یک باشگاه اسطوره ای
فقط میشه گفت عجب

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

به نظر من مادرید مدتی هست که به بازیکن هاش به چشم وسیله نگاه میکنه و هواداران هم اینطوری شدن و کسی عاشق کسی نیست اونجا !
اینو من به عنوان یه آرسنالی رئالی میگم !

کاری که با بنزما ... دیماریا ... مورینیو ... کاسیاس ... رائول و... شده نمونه هایی هست از این بی مهری ها !

اوزیل عاشق مادرید بود و این انتقال فقط و فقط بی مهری مدیران رئال بوده باهاش !

داش میلاد با دعای شما هم آرسنال به روند قدرت گیریش هیچ لطمه ای وارد نمیشه و این تیم رو برای آینده ای نچندان دور بستن ! مطمئن باشید !

در ضمن اگر آرسنال میخواست به اندازه رئال خرج کنه الان لیگ جزیره 4گله میشد :دی چون یه مغز پشت تیم هست !

دوستان رئالی به دل نگیرن ... من یه آرسنالی رئالی هستم :دی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
من که باورم نمیشه اوزیلو فروخته باشه
احتمالا میخوان بعد از این که الونسو آماده شد مودریچو بیارن یه خط جلوتر و به نوعی بشه نیمکت نشین ایسکو

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
الان آدم باید هرچی از دهنش در میاد نثار اینا کنه تروخدا ... بعد مدت ها یه هافبک پیدا کردیم که فکر می کردیم میتونه زیدان دیگه ای باشه .... یعنی چی آخه ...

نمی فهمم چطور آنجلوتی و زیدان گذاشتند این اتفاق بیوفته .

باهاتون موافقم من نمیدونم بیشعور تر از این پرز هست

اخه مگه بهتر از اوزیل پیدا میشه؟؟
اخلاق:عالی بی حاشیه
بازی :فکر نکنم نیاز به گفتن باشه به نظرم بعد از زیدان و پیرلو بهترین بازیساز تو کل دوران تو جهان هست

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
هنوز هیچ جا رسماً اعلام نشده، اما ...

پرز گور خودش رو کند. مطمئن باشید با اولین نتیجۀ بدی که رئال بیاره صدای همه در میاد.

دیماریا رو نگه داری و اوزیل رو بفروشی؟!!! در حالیکه فقط یه دونه هافبک بازیساز داری؟!!!!

رئال با فروش ایگواین 30 گل تو یه فصل رو دور ریخت. حالا با فروش اوزیل 30 پاس گل تو یه فصل! واقعا این حماقت پرز و آنچلوتی جای سؤال داره!

من بازیکن پرست نیستم و بهیچ عنوان دیگه هوادار اوزیل نخواهم بود، اما این تصمیم باعث میشه اگه بتونم (می دونم که نمی تونم) یه مدت بی خیال رئال بشم.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
منم واقعا اعصابم خورد شد ولی ایسکو خیلی خوبه و خیلی زود جا افتاد خیلی سخت میشد اینو نمیکت نشینش کرد یعنی حیف یود از طرفی اوزیل هم نیمکت نشین بشو نبود

شاید همین رفتار چند روز پیشش که قهر کرده بود باعث شد که ردش کنن بره

نمیدونم به هر حال ما بازم بازیکن کم نداریم هافیک دفاعی که به اندازه کافی داریم مودریچ هم پست اصلیش هافبک بازی ساز هست امیدوارم کمشکلی پیش نیاد

ولی بازم حیف بود

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یه موضوع جالب دیگه که واسه من پیش اومده این هوادارای رئال دقیقا توی مادرید چه کار می کنند ؟ اعتراضی ... چیزی ... خبری نیست یعنی ؟

ادیت : الان دیدم همه توی پیج رئال دارند از اوزیل حمایت می کنند ، گفتم ماها هم بریم بلکه به گوشی یکی برسه صدا https://www.facebook.com/RealMadrid

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
یه موضوع جالب دیگه که واسه من پیش اومده این هوادارای رئال دقیقا توی مادرید چه کار می کنند ؟ اعتراضی ... چیزی ... خبری نیست یعنی ؟
متأسفانه پرز هوادارای رئال رو به خوبی شناخته. شهر مادرید یه شهر توریستی هست و تو هر بازی بخشی از تماشاچی ها توریست هستن که به ورزشگاه میان و دنبال این هستن که چند ستاره تو زمین بازی ببین، عکس و امضا بگیرن و ... .

با عرض معذرت بیشعور ترین هوادارهای دنیا هستن. تو بازی قبل بنزمایی که دو تا پاس گل داد رو هو کردن. زمانی که زیدان اومده بود و چند بازی اول خوب نبود، اون رو هم هو می کردن. متأسفانه غیر از یه عده مادریدیستای دو آتیشه رئال از هوادارهاش همیشه ضربه خورده.

پرز بیشتر یه بساز بفروشه تا یه مدیر ورزشی. الان با پول فروش اوزیل و فروش پیراهن های بیل شروع می کنه به ساختن یکی دو تا ساختمون جدید برای مجموعه رئال. اما جام ... هیچی.

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
من وقتی هیگوان روفروختند تعجب کردم الان ديگه کارایی که رعال میکنه خندم میگیره این سالهاکارش همین بوده بیخود نیست بارسلونا بهترنتیجه گرفته

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
مشکل رئال (بعد از حماقت های پرز) بی ثباتی توی تیمه. هر سال 11 بازیکن رو می فروشه و 11 بازیکن دیگه می خره. تیم رئال فصل پیش کامل بود. امسال 5 تا خرید جدید داشته و هفت هشت تا رو فروخته. حالا ببینید سال بعد باز همین سیستمه. باز اگه یه ستاره دیگه رو بشه، پرز واسه خریدش اقدام می کنه. حتی اگه به قیمت از دست دادن بهترین و متعصب ترین و خوش اخلاق ترین بازیکنش باشه. انگار داره پلی استیشن بازی می کنه و هر فصل چند تا بازیکن می خره و می فروشه!

با اینکه از منچستر خوشم نمیاد (no offense) اما ترجیح می دادم اوزیل بره منچستر تا آرسنال. تو رئال که کلا 4 تا جام بیشتر نگرفت. تو آرسنال همون رو هم نمی گیره. منچستر بیشتر بهش نیاز داشت تا آرسنال.

این جا با رونالدو و کاسیاس و راموس و کاکا و مودریچ و بنزما و ... همبازی بود. اونجا باید بره کنار کوشیلنی (اسمش رو هم بلد نیستم)، فلامینی، مرتساکر، والکات، جیرود و ... بازی کنه. خیلی غمگین کننده ست.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
درسته که الان همه خیلی عصبانی هستن از جمله خودمداز فروش اوزیل.
اما چند نکته رو باید در نظر داشت.
1.ممکنه چیزی غیر از اون چیزی که توی مصاحبه ها چی اوزیل میخوندیم بین مدیران رئال و اوزیل اتفاق افتاده باشه.
خیلیا میگن دیماریا رو میفروخت.(دیماریا کل فصلم نیمکت نشین باشهتوی آرزانتین جاش محفوظه چون بازیکن بهتری ندارن اما اوزیل ممکن بود جاشو با نیمکت نشینی توی رئال از دست بده)
2.از نظر تاکتیکی حتما آنچلوتی و زیدان فکر پرکردن جای خالی اوزیل رو کردن.(ایسکو خیلی خوب بازی میکرد و نمیتونستن بی دلیل نیمکت نشینش کنن)
3.مهم تیمه و نه بازیکن.(بیل رو خریدن / 2 سال دیگه ممکنه فروش بره با اینکه الان همه خوشحالن از اومدنش دقیقا مثل اتفاقی که برای کاکا افتاد)
4.من به شخصه با اینکه آرسنال و شخصیت ونگر رو دوست دارم بعید میدونم بتونن از عهده دستمزد اوزیل در مدت طولانی بربیان.(اگر این انتقال باعث ضرر و نتیجه نگرفتن رئال بشه هوادارا دادشون درمیاد و پرز هر طور شده اوزیل رو برمیگردونه)
به نظرم با همین تیم هم رئال شانس اول قهرمانی امسال تو همه جام هاست.
5.انفدر که به فروش اوزیل و ایگواین اعتراض میکنید یکم هم به خرید های طلایی رئال اشاره کنید.(ایارامندی - کاسیمیرو - ایسکو - گرث بیل)

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
اشکم داره درمیاد!
اصلا طاقت دیدن اوزیل تو پیراهن تیم دیگه ای رو ندارم!
بعد کاسیاس همراه 2-3 تا دیگه محبوبترین بازیکنم بود.
اون از کاسیاس که اونجوری نیمکت نشین شده اینم از اوزیل که تا 2 سال دیگه بهترین هافبک دنیا میشه (اگه الان نباشه!!)
بگذریم از هیگواین.
این چند روز اخیر خیلی برام روزهای خوبی بودن ولی این خبر...
اگه این اختیار رو به بارسایی ها میدادیم که یه بازیکن از بین بیل و اوزیل برای رئال انتخاب کنن مطمئنم اوزیل رو انتخاب نمیکردن!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
80616392638643851292.jpg

بالا