• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
دارم شاخامو تو اینه میبینم که از شنیدن این خبر در اومده
یعنی چی ؟
بهترین پاس گل ها رو داده تو رئال
چه بلایی داره سر رئال میاد
.
.
.
یعنی مطمئنم فردا پس فردا این خبرم پخش میشه :
ایکر مقدس از رئال جدا شد .

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اوایل فصل نقل و انتقالات فکر می کردم با خرید بازیکنانی چون کارواخال و ایسکو و ایارامندی و میدون دادن به بازیکن های اکادمی مثل موراتا، کاسیمیرو و چریشف قراره جوونگرایی کنیم و یه تیم برای چند سال اینده درست کنیم ولی زهی خیال باطل ...
واقعا بیل قراره برای رئال چه کار کنه که بازیکنان بزرگ و متعصبی مثل هیگواین و اوزیل خرج خریدش شدن ؟
به جای اینکه مهاجم نوک بخریم بال می گیریم، در صورتی که توی این پست دیماریا و خسه رودریگز رو داریم!!!
تنها کمبودمون یه مهاجم کلاسیک و یه دفاع وسط بود که هیچ کدوم رو نخریدیم
بیل حداقل باید دو برابر رونالدو از نظر فوتبالی برامون سود داشته باشه تا رفتن هیگواین و اوزیل جبران بشه
........
اعتراض هم فایده نداره
مگه وقتی ردوندو رو به میلان فروختیم اعتراض هواداران اثری داشت ؟

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
از وقتی که این خبر رو شنیدم دارم راجع به رفتن اوزیل فکر می کنم و هنوز حتی یک دلیل منطقی براش پیدا نکردم ...

باشگاه نه پول نیاز داره، نه تو پست اوزیل ترافیک بازیکن هست، نه خود بازیکن می خواد بره، نه هوادرا می خوان بره و ...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
هنوز یه جای امیدواری برا شما البته هست چون هنوز رسمی اعلام نشده و ممکنه شایعه ای بیش نباشه

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
خرید بیل 80 درصد بخاطر جور کردن اسپانسر بود. بعد از خرید نیمار توسط بارسا سیل اسپانسر روانه بارسا شد و پرز با هوشیاری دومین ستاره رو واسه تیم جور کرد تا همین طور اسپانسر ها کمتر نشن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اوزیل هم رفت ارسنال.

The Official Website of Arsenal Football Club | Arsenal.com

=======================================
بازنده نقل و انتقالان فقط تیم ما بود. منچستر یونایتد که هیچ بازیکن شاخصی رو نتونست به خدمت بگیره. (اصلا نتونست کسی رو جذب کنه)

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
اوزیل از دست رفت :hmm:

دارن چی کار میکنن تو این فصل ؟!!!!!! :(

کاکا و اوزیل هر دو این فصل به کارمون می اومدن ، ضربه ی بدی میخوریم از نبودشون ، مخصوصا اوزیل

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
پیام اوزیل به هوادار های رئال: :(

ترجمه:
هواداران عزیز رئال مادرید . برای این سه سال فوق العاده از شما متشکرم. دوره حضورم در رئال مادرید بی نظیر و خاص بود . گاهی وقتها اوضاع به شیوه کاملا متفاوتی در مقایسه با چند روز قبل از آن پیش می روند. با وجودی که من رئال مادرید را ترک می کنم، ولی برای تو و تیمتان بهترین ها را در آینده آرزو می کنم. الان بی صبرانه در انتظار بازی کردن برای تیم جدیدم هستم: توپچی ها!

Last edited:

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
من واقعا هیچ حرفی ندارم بزنم. هنوز تو شوکم. نمی دونم چی بگم. تو یه شبانه روز بهترین بازیکنمون رو از دست دادیم.

هیچ توجیهی واسه فروشش وجود نداره غیر از اینکه آنچلوتی اونو نخواسته باشه. مربی ای که اوزیل رو نخواد قطعا باید به سالم بودنِ عقلش شک کرد.

در آخر اینکه مورینیو با تمام بدی هاش یه حرف خوب زد. (من موقع به حرفش ایراد گرفتم) گفت که: "رئال مادرید باشگاه فوتبال نیست. یه بیزنسه". واقعا پرز باشگاه رو تبدیل به یک بنگاه معاملات کرده.

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
کونترائو هم رفت منچستر یونایتد...قرضی...

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
باید فردا منتظر بازتاب انتقال اوزیل باشیم.چون مطمئننا تیتر اصلی همه روزنامه هاست

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]گرت بيل: با يک پني هم به رئال مي‌آمدم[/h]
[h=2] گرت‌ بيل در مراسم معارفه خود که با حضور 30 هزار هوادار در ورزشگاه سانتياگو‌برنابئو برگزار شد شرکت کرد تا به طور رسمي به عنوان بازيکن جديد رئال‌مادريد معرفي شود.[/h]

گرت بيل، ستاره ولزي سرانجام با پيوستن به رئال مادريد به يکي از طولاني‌ترين نقل و انتقالات فوتبال که نزديک به 100 روز به طول انجاميد پايان داد.

به گزارش ايسنا ، مرد 86 ميليون پوندي رئال مادريد روز گذشته (يکشنبه) براي اولين بار در ورزشگاه سانتياگو برنابئو حضور يافت.

فلورنتينو پرس، رييس باشگاه رئال مادريد در مراسم معارفه گرت بيل خطاب به اين بازيکن گفت: تو اکنون در يکي از بزرگ‌ترين تيم‌هاي دنيا هستي. چالش براي تو هميشه در رئال مادريد وجود خواهد داشت. حتي پس از پيروزي اما هيچ وقت شور و شوق هواداران را فراموش نکن. بازيکنان بزرگ زيادي اينجا بازي کرده‌اند و تو اکنون به آنها پيوسته‌اي. گرت بيل ، اينجا ورزشگاه توست. اين پيراهن توست. اينجا زمين توست و اين‌ها هوادار تو هستند از حالا به بعد اينجا خانه توست. به تيم خوش آمدي.

گرت بيل نيز پس از پيوستن به رئال‌مادريد درباره کريستيانو‌رونالدو گفت: رونالدو بهترين بازيکن جهان است . او يکي از دلايل اصلي حضور من در رئال‌مادريد بود. اميدوارم که بتوانيم در کنار هم به قهرماني هاي زيادي دست يابيم. او در رئال مادريد رئيس است.

بيل در پاسخ به اين سوال که آيا حضور او مي‌تواند به کريستيانو رونالدو کمک کند گفت :‌ او به کمک من نيازي ندارد. او در حال حاضر بهترين بازيکن جهان است و من ‌مي‌خواهم از بازي در کنار او چيزهاي زيادي ياد بگيرم. هميشه بازي‌هاي فوتبال اسپانيا را دنبال مي‌کردم و هميشه به رئال‌مادريد حس ويژه‌اي داشتم. مي‌دانم که همه بازيکنان رئال‌مادريد در سطح جهاني هستند و من توقع ندارم که خيلي راحت بتوانم به ترکيب رئال‌مادريد برسم.رئال‌مادريد خيلي طبيعي پيشنهاد خود را به باشگاه سابقم ارائه داد. من و فلورنتينو پرس مدت‌ها با يکديگر صحبت‌کرديم. او اعتماد به نفس زيادي به من داد.

بازيکن ولزي درباره قيمت نجومي خود در پيوستنش به رئال‌مادريد ادامه داد‌: قيمت رئال ‌مادريد هيچ تاثيري در انتقال من به رئال‌مادريد نداست. حتي با يک پني هم به رئال‌مادريد مي‌آمدم . اين قيمت نتيجه مذاکره دو باشگاه بود و تنها فشار را روي من زياد کرده است. دوست دارم که بتوانم با رئال‌مادريد به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا برسم. مي‌خواهم به افتخارات زيادي در رئال‌مادريد برسم.

گرت بيل درباره تاثير آندره وياش‌بوآش بر روي بازي خود گفت : او تاثير خوبي روي بازي من داشت . او سال گذشته کمک زيادي به من کرد و به همين خاطر جدايي از آنها براي من تصميم سختي بود.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
با اینکه تو شوک جدایی اوزیل هستم ولی خب موضوعی که ذهن من رو درگیر کرده هزینه ای که اوزیل برای رئال داشت 3 سال زمان بود که ایشون با لالیگا آشنایی نسبی پیدا کنه بماند که اوزیل بازی هایی که برای رئال 90 دقیقه ای بود تعداد چندان زیادی نبود ... حالا این وسط اوزیل میتونه توی لیگ انگلیس دوام بیاره؟

r_rasoul

Registered User
لایک‌ها
8
قضیه کونترائو چی شد؟
رفت یا نه؟
اوزیل......واقعا نمیدونم چی بگم:(:(

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
هنوز باورم نمیشه اوزیل رو فروختیم
بدون شک کسی که تصمیم به فروش اوزیل گرفت، از نظر عقل و منطق مشکلات زیادی داره.

بالا