erfan1373g
Registered User
وای چه خروجی بدی داشتیم
من هنوز دارم حسرت اوزیلا میکشم
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای چه خروجی بدی داشتیم
ادای دِین راموس به اوزیل تو صفحه فیسبوکش: "لباس آخرین بازیت. تا ابد آن را نگه خواهم داشت."
آرسن ونگر ، کرکس؟؟فکر کنم دیگه باید به این موضوع عادت کنیم که اوزیل دیگه بازیکن رئال نیست ...
از آرسن ونگر و آرسنال خیلی بدم اومد. می دونم فوتبال حرفه ایه و هر تیمی ممکن بود اوزیل رو بخره و ... اما دوست نداشتم اوزیل اینجوری از رئال می رفت.
//
شما که این همه ستاره دارید با از دست دادن یکی دارید چی کار میکنید؟فکر کنم دیگه باید به این موضوع عادت کنیم که اوزیل دیگه بازیکن رئال نیست ...
از آرسن ونگر و آرسنال خیلی بدم اومد. می دونم فوتبال حرفه ایه و هر تیمی ممکن بود اوزیل رو بخره و ... اما دوست نداشتم اوزیل اینجوری از رئال می رفت.
//
آرسنال بدلیل شرایط بد مالی چندسالی نمیتونست زیاد خرج کنه!!آرسنال که اهل این جور خریدها نبود :jealous:
من برای رفتن ایگواین انقدر ناراحت نشدم. آنری و فن پرسی و فابرگاس مدت زیادی تو آرسنال موندن و به این شکل جدا نشدن. فکر نکنم نصری، آدبایور و کلیشی با اوزیل تو یه رده قرار بگیرن.شما که این همه ستاره دارید با از دست دادن یکی دارید چی کار میکنید؟
پس ما چی بگیم با از دست دادن آنری ون پرسی فابرگاس نصری آدبایور کلیشی و 10 ها ستاره دیگه
تاتنهام چی بگه با از دست دادن بیل
یونایتد چی بگه با ازدست دادن نیستلروی رونالدو
این مسئله برای اکثر تیما هست و تو فوتبال حرفه ای بازیکن جایی میره که براش بهتر باشه کاری به هوادارا نداره
ببین اوزیل میخواست بره و ما هم نمیخریدیمش دو تا مشتری دست به نقد داشت:پاری سن ژرمن و یونایتد و خیلی تیمای دیگه ای که وقتی بفهمن میخواد جدابشه میخوان به خدمتش بگیرن.من برای رفتن ایگواین انقدر ناراحت نشدم. آنری و فن پرسی و فابرگاس مدت زیادی تو آرسنال موندن و به این شکل جدا نشدن. فکر نکنم نصری، آدبایور و کلیشی با اوزیل تو یه رده قرار بگیرن.
منچستر 6 سال رونالدو رو داشت. همینطور تاتنهام. نیستلروی هم آخرای فوتبالش از منچستر جدا شد.
تو پست های قبلیم هم گفتم. می دونم فوتبال حرفه ایه. اما گفتم که دوست نداشتم اینجور از رئال می رفت.
آرسن ونگر با این فرصت طلبیش نشون داد از اون اخلاق حرفه ای که خودش ازش دم می زنه، هیچ بهره ای نبرده. وگرنه به محض اینکه متوجه شد اوزیل داره به رفتن یا موندن فکر می کنه، تلفن بر نمی داشت و چند ساعت پشت تلفن تو گوش بازیکن بخونه تا راضی بشه.
می دونم اشتباه از مدیریت تیم بود اما ونگر هم از آب گل آلود ماهی گرفت.
بازیش که خوبه ولی خوب رونالدو بهتره.البته 5 سال گذشته و تورم رو هم در نظر بگیریم میبینیم که از رونالدو خیلی ارزونتره:البته تورم فکر کنم کمتر از 5 درصد باشه تو اروپااین بیل چه پخی هست که پاش بیشتر از رونالدو پول دادن؟؟؟؟
likeبا رفتن اوزیل تازه میفهمیم که تیم های دیگه تو فصل نقل و انتقالات چیا میکشن!! خصوصا دوستان آرسنالی مون که تو این دهه اخیر تموم ستاره هاشون رو جلو چشاشون فروختن !!!