• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
من بجز رئال هیچ تیمی رو ندیدم که اینطور ستاره هاش رو بفروشه.

منچستر رونالدو رو فروخت، 6 سال ازش استفاده کرده بود و چندین جام باهاش گرفته بود. نیستلروی رو در آستانه 30 سالگی و بعد از استفاده کامل فروخت. آرسنال فن پرسی و آنری رو بعد از مدت زیاد و استفاده خوب فروخت.

حالا فروش های رئال (البته پرز): آرین روبن، تو اوج فوتبالش، بعد از دو سال، تو 25 سالگی. وسلی اشنایدر، تو اوج فوتبالش، بعد از 2 سال، تو 25 سالگی. مسوت اوزیل، بعد از 3 سال، تو اوج فوتبالش، تو 24 سالگی.

از آمار مشخصه. نیازی به توضیح نیست.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
این مصاحبه تا حدودی نشون میده که اوزیل قربانی سیاست های پرز شده!

اوزیل : قصد ترک مادرید را نداشتم اما رئال دیگر اعتقادی به من نداشت:
آرسنال در آخرین لحظات نقل و انتقالات تابستانی با خرید مسعود اوزیل ستاره 24 ساله رئال مادرید رکورد هزینه شان در نقل و انتقالات را شکستند.
سایت گل-پنجره نقل و انتقالات تابستانی در شرایطی به پایان رسید که به نظر نمی رسید آرسنالی ها خریدی انجام دهند اما به یک باره در آخرین لحظات نقل و انتقالات تابستانی توپچی ها تصمیم گرفتند تا مسعود اوزیل ستاره 24 ساله رئال را جذب کنند.انتقالی که به نظر می رسد سران مادرید مشکلی با او نداشتند.

اوزیل به ارزش 50 میلیون یورو رئال را به مقصد آرسنال و لیگ برتر انگلیس ترک کرد در حالی که دومین پر هزینه ترین انتقال لیگ برتر محسوب می شود و از این حیث تنها انتقال فرناندو تورس از لیورپول به چلسی کمی بیشتر است.

با تمام این اوصاف اوزیل در تازه ترین صحبت های خود پس از تکمیل انتقالش به ارسنال گفت که قصد داشته در مادرید فوتبالش را ادامه دهد اما با از دست دادن اعتمادی که سران رئال به او داشتند به نظر نمی رسید جایی برای او در سفیدپوشان مادرید باشد.

او در مصاحبه با وبسایت رسمی فوتبال آلمان چنین گفت :"در پایان هفته من می خواستم همچنان در رئال بمانم اما اما متوجه شدم که سرمربی و سران باشگاه دیگر اعتقادی به من ندارند"

" من یک بازیکن هستم و نیاز دارم که در تیمی باشم من را باور داشته باشند چیزی که در آرسنال برای من وجود داشت و این دلیل انتقال من به اینجا بود"

"در حال حاضر به آینده فکر می کنم چرا که اعتماد سرمربی تیم را در اینجا دارم.صحبت طولانی از پشت تلفن با او داشتم.او برنامه هایش را به من توضیح داد و به من را نیز باور داشت،چیزی که به عنوان یک بازیکن به آن نیاز دارم"

او در ادامه افزود :" در لیگ برتر جزیره چالشی جدید پیش رو دارم.شنیده ام که اینجا هواداران فوق العاده ای دارد.شهری عالی با تیمی فوق العاده|

"ونگر من را باور دارد و می توانم در اینده حتی از این سطحی که هستم بالاتر بروم.می دانک که باید چه کاری برای این مهم انجام دهم.مطمئن هستم که آرسن ونگر باعث پیشرفت بیشتر من خواهد شد"

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
اوزیل در مورد دوره اش در برنابئو گفت :

تا آخرين لحظه حمايت هوداران را حس مي كردم . وقتي شنيدم هزاران هوادار مي خواستند فروخته نشوم ، حس عجيبي داشتم . خيلي ناراحت شدم اما فوتبال همين است . فقط مي توانم از حمايتي كه تا آخرين لحظه از من داشتند ، تشكر كنم .
در روزهاي اخير حس كردم كه نه مربي و نه مسئولان ديگر تيم به من اعتقاد نداشتند

Ozil.jpg

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
فکر کنم دیگه باید به این موضوع عادت کنیم که اوزیل دیگه بازیکن رئال نیست ...:(

از آرسن ونگر و آرسنال خیلی بدم اومد. می دونم فوتبال حرفه ایه و هر تیمی ممکن بود اوزیل رو بخره و ... اما دوست نداشتم اوزیل اینجوری از رئال می رفت.

//

Last edited by a moderator:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

از آرسن ونگر و آرسنال خیلی بدم اومد. می دونم فوتبال حرفه ایه و هر تیمی ممکن بود اوزیل رو بخره و ... اما دوست نداشتم اوزیل اینجوری از رئال می رفت.
//
آرسن ونگر ، کرکس؟؟
اولین کسی که باید با درخواست فروش موافقت کنه پرزه!!!
از قدیم گفتن مال خوب رو زمین نمیمونه!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

//
شما که این همه ستاره دارید با از دست دادن یکی دارید چی کار میکنید؟
پس ما چی بگیم با از دست دادن آنری ون پرسی فابرگاس نصری آدبایور کلیشی و 10 ها ستاره دیگه
تاتنهام چی بگه با از دست دادن بیل
یونایتد چی بگه با ازدست دادن نیستلروی رونالدو
این مسئله برای اکثر تیما هست و تو فوتبال حرفه ای بازیکن جایی میره که براش بهتر باشه کاری به هوادارا نداره

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
شما که این همه ستاره دارید با از دست دادن یکی دارید چی کار میکنید؟
پس ما چی بگیم با از دست دادن آنری ون پرسی فابرگاس نصری آدبایور کلیشی و 10 ها ستاره دیگه
تاتنهام چی بگه با از دست دادن بیل
یونایتد چی بگه با ازدست دادن نیستلروی رونالدو
این مسئله برای اکثر تیما هست و تو فوتبال حرفه ای بازیکن جایی میره که براش بهتر باشه کاری به هوادارا نداره
من برای رفتن ایگواین انقدر ناراحت نشدم. آنری و فن پرسی و فابرگاس مدت زیادی تو آرسنال موندن و به این شکل جدا نشدن. فکر نکنم نصری، آدبایور و کلیشی با اوزیل تو یه رده قرار بگیرن.
منچستر 6 سال رونالدو رو داشت. همینطور تاتنهام. نیستلروی هم آخرای فوتبالش از منچستر جدا شد.
تو پست های قبلیم هم گفتم. می دونم فوتبال حرفه ایه. اما گفتم که دوست نداشتم اینجور از رئال می رفت.
آرسن ونگر با این فرصت طلبیش نشون داد از اون اخلاق حرفه ای که خودش ازش دم می زنه، هیچ بهره ای نبرده. وگرنه به محض اینکه متوجه شد اوزیل داره به رفتن یا موندن فکر می کنه، تلفن بر نمی داشت و چند ساعت پشت تلفن تو گوش بازیکن بخونه تا راضی بشه.
می دونم اشتباه از مدیریت تیم بود اما ونگر هم از آب گل آلود ماهی گرفت.

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
این بیل چه // هست که پاش بیشتر از رونالدو پول دادن؟؟؟؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من برای رفتن ایگواین انقدر ناراحت نشدم. آنری و فن پرسی و فابرگاس مدت زیادی تو آرسنال موندن و به این شکل جدا نشدن. فکر نکنم نصری، آدبایور و کلیشی با اوزیل تو یه رده قرار بگیرن.
منچستر 6 سال رونالدو رو داشت. همینطور تاتنهام. نیستلروی هم آخرای فوتبالش از منچستر جدا شد.
تو پست های قبلیم هم گفتم. می دونم فوتبال حرفه ایه. اما گفتم که دوست نداشتم اینجور از رئال می رفت.
آرسن ونگر با این فرصت طلبیش نشون داد از اون اخلاق حرفه ای که خودش ازش دم می زنه، هیچ بهره ای نبرده. وگرنه به محض اینکه متوجه شد اوزیل داره به رفتن یا موندن فکر می کنه، تلفن بر نمی داشت و چند ساعت پشت تلفن تو گوش بازیکن بخونه تا راضی بشه.
می دونم اشتباه از مدیریت تیم بود اما ونگر هم از آب گل آلود ماهی گرفت.
ببین اوزیل میخواست بره و ما هم نمیخریدیمش دو تا مشتری دست به نقد داشت:پاری سن ژرمن و یونایتد و خیلی تیمای دیگه ای که وقتی بفهمن میخواد جدابشه میخوان به خدمتش بگیرن.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این بیل چه پخی هست که پاش بیشتر از رونالدو پول دادن؟؟؟؟
بازیش که خوبه ولی خوب رونالدو بهتره.البته 5 سال گذشته و تورم رو هم در نظر بگیریم میبینیم که از رونالدو خیلی ارزونتره:البته تورم فکر کنم کمتر از 5 درصد باشه تو اروپا

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
با رفتن اوزیل تازه میفهمیم که تیم های دیگه تو فصل نقل و انتقالات چیا میکشن!! خصوصا دوستان آرسنالی مون که تو این دهه اخیر تموم ستاره هاشون رو جلو چشاشون فروختن !!!

بابت این موضوع خیلی ناراحتم و اصلا ورود بیل بهم نچسبید. با رفتن دو تا از بازیکن های مورد علاقه ام یعنی هیگواین و اوزیل فصل نقل و انتقالات حرومم شد. البته کاکا رو هم دوست داشتم اما دیگه وقت رفتنش رسیده بود و از لحاظ فنی به درد تیم نمیخورد.

اوزیل رفتش ... به همین آسونی ... هنوزم تو شوک هستم!! اما دیگه چیکار میشه کرد ...
امیدوارم هرجا هست موفق باشه ... هنوزم جاش تو قلب سپید ماست ...

بهونه دیدن بازی های امسال آرسنال من تویی ... وگرنه من نه آرسنالی ام نه طرفدار ناپولی. اما به عشق هیگو و اوز امسال بازیهای این 2 تا تیم رو هم دنبال میکنم.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
با رفتن اوزیل تازه میفهمیم که تیم های دیگه تو فصل نقل و انتقالات چیا میکشن!! خصوصا دوستان آرسنالی مون که تو این دهه اخیر تموم ستاره هاشون رو جلو چشاشون فروختن !!!
like
...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ارسنالی ها برن تو تاپیک خودشون جشن بگیرن نه اینجا

واقعا مدیریت بخش ورزش به چه حقی اجازه میده پست ها رو ویرایش کنه .لااقل پاکشون کنه بهتره تا ویرایش

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دوستان همه مون از جدایی اوزیل ناراحتیم به ویژه اینکه با اون شیوه ی ناشایست ازمون جدا شد ولی بهتره که خویشتن دار باشیم و از بکار بردن واژه های نامناسب خودداری کنیم
با سپاس از رئالی های عزیز.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
Ozil2.png

آربلوا: اوزیل متفاوت بود و هیچکس شبیه او نیست؛ از دست دادن او ضرر بزرگی است.
سامي خديرا: جدايي مسوت اوزيل از رئال يك شكست است.
راموس: اگر دست من بود، اوزیل آخرین بازیکنی بود که می فروختم؛ مایه تأسف است!
كريستيانو : از رفتن اوزيل خيلي ناراحتم.
ايسكو : اوزيل گفته بود مي ماند ، سورپرايز شدم.
مورينيو، مربي چلسي نيز پس از اين انتقال گفت : "مسوت اوزيل بازيكن بي نظيري است.
هيچ بازيكني شبيه به او نيست. حتي كپي ضعيف او هم وجود ندارد. بهترين شماره 10 دنياست.
همه شيفته او هستند. كمي شبيه به فيگوست و كمي شبيه به زيدان."

بالا